Koodi-puhelin
Siivoaja työpaikalla
Miksu

Meidän työpaikalle tuli nuori tumma mies siivoojaksi. En siihen erikoisemmin kiinnittänyt huomiota, mutta oli hän hieman naismainen. Eräänä iltana tulin työmatkalta ja piti poiketa työpaikalla viemässä paperit kassakaappiin ennen viikonloppua. Työpaikalle päästyäni huomasin, että siellä oli valot päällä. Ihmettelin asiaa ja epäilin jo, että onkohan joku murtautunut tms. olihan perjantai-ilta. Kuljin hiljaa ympäriinsä ja ketään ei näkynyt missään. Sitten kuulin siivoushuoneesta ääntä. Jospa siivoojapoika onkin hommissa tähän aikaan. Ajattelin tervehtiä ja vaihtaa muutaman sanan. Menin huoneen ovelle ja vedin oven auki.

Poika nojasi housut kintuissa jakkarallaan taaksepäin ja katseli tablettiaan ja runkkasi pystyssä olevaa tummaa munaansa. Katsoin hämmentyneenä hänen touhuaan. Poika huomasi minut ja meni aivan paniikkiin. Tabletti putosi hänen kädestään maahan ja näin, että hän katseli miesten välistä pornoa. Poika alkoi repiä housuja jalkaan ja alkoi anella englanniksi, että en kertoisi tästä kenellekään ja hän lupasi, että oli viimeinen kerta. Hän saisi varmaan lopputilin, jos johtaja saisi tietää.

Jotenkin minussakin oli kiihko kasvanut ja menetin tilanteen järkevän hallinnan. Sanoin pojalle, että en kerro kenellekään, jos hän jatkaa runkkausta ja minä saan katsella. Poika meni aivan hiljaiseksi, mutta hiljaa laski housunsa ja alkoi runkata. Hän ei ottanutkaan tablettiaan lattialta vaan katseli minua silmiin. Katselin hetken hänen runkkaamistaan, mutta kohta oli omakin kiima niin korkealla, että kaivoin omankin munani esiin ja aloin myös runkata.

Hetken päästä poika kysyi, että haluanko hänen imevän kulliani. Katselin hänen kauniita kasvoja ja vahvoja huuliaan ja totta helvetissä halusin. Poika laskeutui polvilleen eteeni ja otti kullini suuhunsa.hän hyväili suullaan ja käsillään munaani ja kassejani, niin ettei kukaan ole vielä moiseen pystynyt. Olisin voinut ruiskia mällit vaikka heti, mutta pyysin, että saisin myös imeä häntä. Poika meni tuolille takanojaan ja minä asetuin imemään hänen upeaa nuorta kulliaan. Aikani imettyä ja nuoltua hän sai orgasmin ja ruiski spermansa suuhuni. Hetken vielä imin löystyvää kullia ja hän sanoi, että on hänen vuoronsa.

Menin tuolille takanojaan ja hän alkoi imeä. tuntui aivan taivaalliselta taas. Hetken päästä poika kysyi, että haluaisinko panna häntä. En edes miettinyt vaan kerroin haluni heti. Poika sanoi, että odota hetki, hän käy vessassa. Perkele, että olin kiimassa, kun kuuntelin kun hän pesi alapääsuihkulla anustaan. Hetken päästä hän tuli käsirasvapullon kanssa vessasta ja ruikki siitä läjän kämmenelleen. Hän hieroi runkkaamalla rasvaa kulliini ja välillä perseeseensä. hetken päästä hän asettui kontalleen lattialle ja pyysi sisään. Asetin kullini hänen anukselleen ja työnsin hiljaa sisään. Poika vähän parahti, mutta sanoi, että työnnä vaan. Painoin kullin hiljaa pohjaan saakka ja olipa kiihottava tunne. Aloin pumpata pikkuhiljaa pojan kapeata piukkaa persettä ja ei mennyt kauaa, kun ruiskin mällit hänen suoleensa. Vedin kullin ulos ja käännyin saaneena istumaan lattialle selin seinää vasten.

Poika tuli viereeni ja antoi minulle suudelman ja kysyi, että toivottavasti tämä nyt jää meidän väliseksi. Sanoin, että kyllä jää mutta minä ainakin muistan tämän ikuisesti. Poika sanoi, että nainti oli kivaa ja sanoi, että hänen puolestaan voitaisiin tehdä toistekin. Sanoin, että mikä ettei, mitta istuskellaan tässä lähekkäin pieni hetki ennen sitä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute