Koodi-puhelin
Homofoobikosta.....joksikin
JustFucked

Tarina on täyttä totta ja vain nimet on muutettu.
Vaimoni kanssa ollaan oltu yhdessä jo yli kymmenen vuotta. Seksielämästä ei juurikaan ole voitu enää puhua saati kiihkeydestä seksissä. Eräänä iltana saunan jälkeen kaikki kuitenkin muuttui:

Makoilin sohvalla pyyhe ympärillä ja vaimo rasvaili itseään vieressä. Tavoistaan poiketen hän kouraisi mua jalkovälistä kiusallaan ja yllättäen. Nyt oli erona entiseen rasvatut kädet ja kouraisu paljon aiempaa alempaa! Tunne oli jotain uutta ja todella hyvä, joten pyysin jatkamaan. Vaimo hieroi palleja ja pallien alta rasvatuilla käsillä, kunnes en voinut hillitä enää, vaan panin kiihkolla jota ei ollut ollut vuosiin! Molemmat lauettiin samaan aikaa ja voimalla. Jälkeen päin vaimoni istuskeli vieressä selkeästi myhäillen ja kyseli "noo, miltä tuntui? Tuntuiko hyvälle?" Hävetti jo muutenkin heti lauettua ja nyt jouduin nolona myöntämään, että hyvältähän se tuntui. Sormet olivat pyörineet todella lähellä persettä, ja olin aiemmin ollut tiukkana ettei sille osastolle ole todellakaan mitään asiaa!

Aikaa kului muutama viikko nauttien uudelleen löydetystä seksistä. Vaimoni meni koko ajan lähemmäksi persettäni, hieroen välillä jopa reiän päältä! Enkä voinut kuin painaa kiimassa vastaan. Kerran krapulassa sunnuntaina heräsin, selinmakuulta sängyltä. Jalkani olivat koukussa sivuilla ja vaimoni pelkissä stringeissä jalkojen väkissä hieromassa taas paikkojani. Välillä hän otti suihin ja kiima yltyi vastustamattoman kovaksi, mutta hän oli tiukkana, etten saisi pillua nyt. Kiimani rupesi saavuttamaan huippuaan vetäessäni käteen vaimoni edessä, kun hän otti rasvatuubin esiin. Nyt tässä oli taas jotain uutta... ehkä tapa jolla hän teki sen. Rasvauksen jälkeen kädet etenivät nopeasti palleita pepulle ja sormet rupesivat työntymään sisääni!! "Ei!" Parahdin, mutta se oli jo myöhäistä! Sormet liikkuivat sisälläni, välillä hän painoi rinnat rintaani vasten ja otti suihin, enkä voinut kuin huohottaa kovan ääneen ja lykkiä vastaan! Koin aivan uudenlaisen, erittäin kovan orgasmin! Vaimoni nauroi, nousi ylös ja meni pesulle. Itse jäin sängylle makaamaan sekavana kädet kasvoilla, kunnes keittiöstä pyydettiin kahville. Pöydän ääressä vaimoni selvästi täpinöissään naureskeli ja kohta jo sanoi, että taidettiin löytää sisäinen bi! Olin häpeissäni ja hämilläni enkä osannut sanoa mitään. Myönsin kyllä senkin tuntuneen hyvältä.

Muutaman päivän päästä koitti syntymäpäiväni. Vaimoni antoi paketin, samalla kuin muutkin, mutta pyysi avaamaan vasta kotona. Kotiin päästyä avasin paketin, jota epäilin puhelimeksi, partakoneeksi tai muuksi sellaiseksi. Kääreet syrjään ja....DILDO! Suu auki tuijotin sitä ja vaimoa vuorotellen! Synttärilahjaksi vaimolta dildo!! Huhhuh! En tiennyt pitäisikö ottaa kunnolla pultit siitä, mutta vaimoni tuli syliini suuteli kiihkeästi ja riisui meidät molemmat suudellen ihan ympäri kehoa saaden tilanteen laukeamaan. Ennen pitkää dildo souti perseessäni ja pakko oli myöntää lahjan osuneen kohdalleen! Kaikki oli tapahtunut ihan liian nopeasti. Muutama viikko sitten en antanut koskea yhtään pallien ohi ja nyt vaimoni työnsi dildoa sisälleni doggie asennossa lypsäen rasvatulla kädellä viimeisetkin tipat!

Taas meni viikko ja yllättäen rupesin jo tottumaan koko touhuun. Ei siis tehnyt enää kipeää aluksi. Dildo meno helpommin sisääni ja nautinto pysyi yhtä voimakkaana. Vaimollani oli synttäreitäni seuraavana viikonloppuna firman illanvietto ja itse katselin telkkaa kotona kunnes kävin nukkumaan. Oli pitkästä aikaa mennyt pari päivää kokonaan ilman sekstailuja ja hyvä kun unta sain.
Heräsin pihalta kuuluvaan kikatukseen ja kova ääniseen puheeseen. Kurkkasin verhon välistä ja MITÄ VITTUA?! Vaimo tulee jonkun tyypin kanssa meille! Ei kun eteiseen vastaan ja vihasta suunniltani tiukkaamaan tilannetta. Mielessä siinteli päälle karkaaminenkin. Vaimo tuli kuitenkin iloisena vastaan, jätti se äijän eteiseen, painautui vasten minua suudellen kiihkeästi puristaen vain kalsareiden verhoamaa persettäni kuljettaen vähän sormea vaossa. Hän veti itseltäänkin paidan pois jättäen rintsikat ja farkut polvistuen eteeni alkaen mahtavan suihinoton! Kohta vaimoni työnsi minut makuuhuoneeseen sängylle selälleen vetäen kalsarit jalastani, ja riisui myös itseltään farkut. Kiimassa nautin suikkarista yrittäen unohtaa vieraan miehen makkarin nurkassa nojatuolissa istumassa! Meinasi kyllä pistää vihaksi vaimoni stringiperse pyllistely siihen suuntaan. Kerrankin yritin estää kun vaimoni lähestyi takapuoltani, mutta en kerinnyt, kun sormi oli jo sisällä. "Ehkä tuo tyyppi ei huomaa koko hommaa"-ajattelin. Hetken päästä vaimoni otti ripein liikkein dildon yöpöydän laatikosta! "Ei helvetti! Älä" ja kohta sekin rupesi painumaan sisälle. "Tysst, kiltisti nyt" vaimoni sanoi jatkaen päättäväisesti. Vastarintani murtui ja aloin nauttimaan jälleen. Jossain välissä olin pannut merkille vieraamme riisuuntuneen. Nurkasta se katteli meitä. Vaimoni kireä sporttiperse oli näköjään tehnyt tehtävänsä. Huohotin kiimassa lykkien vastaan, kun tajusin vieraan nousseen ylös ja tulleen vaimoni taakse! Jumalauta, ajattelin! Vittu jos toi koskee katiin, revin sen kappaleiksi! Vaimo vilkaisi taakseen ja hymyili "joo, tää on selvä" samalla kati kääntyi ympäri kuusysiin istuen naamalleni. Käteni olivat suoraan sivuille vaimon jalkojen alla ja pillu kasvoilla. Dildo luiskahti ulos pepusta ja tajusin vieraan tulleen jalkojeni väliin!! Koitin pyristellä istumaan, mutta kädet levällään, vaimo naamallani ei ollut toivoakaan! Edes ääntä en saanut aikaan. Kundi rupesi työntymään sisääni maatessani selälläni sängyllä. Nopeasti huomasin kyrvän olevan dildoa suurempi ja tuntuen todella hyvälle! Parhaani mukaan yritin keskittyä vaimoni nuolemiseen, joka saikin yllättävän nopeasti orgasmin. Hän nousi päältäni ja makoili vieressä katsoen miten mua naitiin! Kiima oli valtavaa, vaikka sitä hieman laskikin jos erehdyin katsomaan panijaani. Tunne pysyi kuitenkin valtavana! Katselin vaimoani ja käännyin kontilleni, kun kuului käsky. Vaimoni vaihtoi nojatuoliin hieromaan itseään samalla kun vieras pani mua takaa todella rajusti laueten hetken päästä selkääni ja perseelleni. Painuin viivana suihkuun nolona ja samantien sänkyyn nukkumaan. Vaimoni tuli viereeni ja vieras kuului olevan suihkussa kun nukahdin.

Aamulla heräsin suihinottoon. Nautin siitä silmät kiinni maaten, kunnes tunsin jotain poskellani. Avasin silmät ja noin 20cm penistä hieroi poskeani ja huuliani! Tilanne jotenkin outoudessaan kiihotti. Huomasin jätkän olevan varsin sporttinen sixpäkkeineen, kuten olemme mekin. Ja vaikka heterona olen itseäni pitänytkin oli myönnettävä kundin olevan hyvännäköinen. Juuri sellainen josta vaimoni tykkää.
Avasin varovasti suutani ja samantien kun tilaa tuli painui jäykän varren päässä oleva pehmeä terska vasten kitalakeani. Kundi käski käydä makaamaan selälleen siten, että pääni roikkui sängyn reunalta. Hieman ihmettelin, mutta se rupesi panemaan suutani todella syvään! Nuolin palleja ja imin minkä pystyin, kunnes maistoin pienen tipan suolaista suussani. Kundi kävi selälleen sängylle ja itse kiipesin ensi kertaa elämässäni ratsaille ohjaten kyrvän sisääni. Ratsastin kädet kundin lihaksikkaalla rinnalla, silmät kiinni nauttien. Kiiman takaa tajusin vaimoni tulleen ovelle. "Mitäs täällä tapahtuu?" kuului kysymys. Katselin vaimoa olkani yli, kunnes jätkä kellisti minut selälleen aloittaen raivokkaan panemisen jalkani olkapäillään. Pääni roikkui sängyn laidalta ja katselin tuolissa istuvaa vaimoani, joka puolestaan katseli meitä panemassa. Kohta kundi laukesi sisääni korahdellen.
"No matti, jokohan riittäis?" Vaimoni kysyi vieraalta joka puolestaan virnisti vastaukseksi ja rupesi pukeutumaan. Sillä oli siis oikein nimikin! Jotenkin jäi kuva, ettei vaimoni oikein ollut tykännyt tai suunnitellut tätä viimeistä panoa. Vaimoni saatteli matin ovelle joka kiitteli vaimoani hyvistä panoista! Vaimoni palasi sänkyyn ja aloitti puolestaan ratsastamaan minulla. Tällä kertaa se oli hellää ja rakastavaa rakastelua helline suuteluineen. Melko aluksi vaimo kuiskasi korvaani minusta löytyneen sisäisen homonkin! Hieman latisti tunnelmaa varsinkin, kun spermat valuivat perseestäni lakanoille. Otin sen näpäytyksenä viimeisestä panosta.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute