Koodi-puhelin
Käytettynä
paljukka

Olin sopinut toisen, täysin vieraan miehen kanssa tapaamisesta. Olin kertonut olevani täysin kokematon miesten välisisssä seksisuhteissa. Olimme sopineet etukäteen lopetussanan ja "löysäämissanan". Muuten mentäisiin täysillä toisen miehen ehdoilla.

Saavuin sovittuun hotelliin ja menin hissillä neljänteen kerrokseen. Kävelin sovitun huoneen ovelle ja koputin varovasti oveen. Oven avasi noin viisikymppinen, urheilullisennäköinen ja hieman kalju mies. Hän oli pukeutunut kylpytakkiin. Tuntui kuin hän olisi mitannut minut katseellaan kiirestä kantapäähän.

-Tule sisään!

Astuin sisään ja loin katseeni huoneeseen. Miehen vaatteet oli viikattu tuolille. Kasan ylimpänä oli alushousut, josta saation päätellä, ettei aamutakin alla olisi mitään. Mies komensi:

-Riisu vaatteesi tuohon tuolille!

Riisuin vaatteet nopeasti vapaana olevalle tuolille, jättäen alushousut jalkaan.

-Kalsarit myös!

Vedin alushousut pois ja jäin seisomaan lähes asennossa. Olin ajellut karvat paitsi kainaloista myös kiveksistä, kalun varresta ja nivusista. Kalun yläpuolelle olin jättänyt tuuma kertaa tuuma alueen, jossa oli lyhyt karvoitus.

-Mennään suihkuun!, mies komensi. Menin edellä ja mies tuli perässä. Katselin uteliaana kun mies otti kylpytakin pois. Ajeltu kyrpä näytti isolta puolijäykkänä.

Menin suihkun alle ja käänsin veden juoksemaan. Lämmin vesi kasteli minut. Mies tuli taakseni ja ryhtyi saippuoimaan kehoani. Olkapäät, rintalihakset, kainalot, selkä, pakarat. Mies työnsi saippuaisen sormensa peppuuni. Meinasin käyttää löysäämissanaa, mutta annoin olla. Mies otti kiinni seisovasta kalustani ja iski silmää. Hän veti esinahkani taakse ja pingotti terskaa. Hänen oma kalunsa seisoi jäykkänä. Saippuoin käteni ja aloin saippuoida miehen vartaloa. Mies läppäisi minua avokämmenellä pakaroille. Hän painoin minut polvilleni maahan eteensä.

-Ota suuhun!

Otin kiinni kädelläni ajellusta kyrvästä. Pingotin esinahan taakse ja otin terskan huulteni väliin. Nuolin kielellä terskaa ja sen nystyräistä reunaa. Otin kyrvän syvemmälle suuhun. Aloin tehdä naintiliikkeitä suullani.

Mies sammutti suihkun ja ojensi minulle pyyhkeen. Kuivasin hänen vartalonsa. Oli erittäin kiihottavaa kuivata seisova, paljas uljas kalu. Menimme huoneeseen.

- Mene kontallesi tuohon!, mies käski minut vuodesohvan eteen. Olin kontallani vuodesohvan edessä ja mies puuhaili jotakin takanani. Hän rullasi kondomin kalunsa päälle ja ryhtyi valmistamaan peppuani anaaliyhdyntää varten. Hän laittoi liukastuvoidetta peppureikääni ja työnsi sormensa sisälleni. Sormi aiheutti kipua. Meinasin jo huutaa lopettamissanan, mutta purin hammasta ja jatkoin. Se, joka leikkiin ryhtyy...

Mies ryhtyi läimäyttelemään pakaroitani. Kihelmöivää kipua. Tunsin peräreiä'älläni jotain sormea paljon suurempaa. Terska porautui hiljalleen sisääni. Purin hammasta. Kun kyrpä meni sentti sentiltä sisääni, minun sattui. Purin hammasta. Tunsin stimulointia eturauhasessa. Minua pantiin. Minua jyystettiin. Mies laukesi sisääni. Hän ei lauettuaan ollut yhtään ystävällisempi. Kehotti vain pukeutumaan ja häipymään.

Pukeuduin nolona ja nöyryytettynä. Sanaakaan sanomatta poistuin hotellihuoneesta. Hotellin aulassa menin vessaan ja runkkasin itseni huipulle. Olisihan se kaveri voinut minullekin tyydytyksen tuottaa. En ottanut enää ikinä yhteyttä häneen.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute