Koodi-puhelin
Miespotilas lääkärissä
pete

Tämä kertomus on täysin fiktiivinen. Työskentelen lääkärinä ja joskus olen ajatellut, miten hassusti vastaanotto voisikaan mennä. Olen itse bi-curious ja joskus mielikuvitus vähän laukkaa. Tarina alkaa...

Katsoin potilaani tulosyynä lukevan "patti kiveksessä" ja näin että potilaani olin henkilötunnuksen perusteella 30-vuotias mies. Hänellä ei sairaskertomuksen perusteella ollut oikeastaan mitään käyntejä terveydenhuollossa, koska hän oli varsin terve. Kello löi 10.20 ja oli kyseisen potilaan vastaanoton vuoro. Minulla oli kätevästi hänen jälkeensä varattuna 40 min paperitöihin sekä ruokataukoon.

Menin ovelle ja huusin "Virtanen" ja tuoltapa tuo sälli heti ponnahti pystyyn ja lähti tulemaan huoneeseeni. Näytti olevan melko komea nuori mies. Pituutta ehkä reilut 180 cm ja melko solakassa kunnossa. Näytti olevan työvaatteet päällä, sillä hän tuli vastaanotolle kesken työpäivänsä.

Minä: "Noniin käykääs istumaan. Luin koneelta, että olit ilmoittanut tulevasi jonkinmoisen kivespatin vuoksi. Milloin huomasit sen?"

Virtanen: "No ihan täs viime viikol suihkussa käydes satuin tunnusteleen ja aloin sit tarkemminkin puristeleen ja tuntuu, kuin tuossa kiveksen päällä olisi jokin pehmeä nestetäyteinen pussukka"

Minä: "Muutoin olet ilmeisesti melko terve? Onko säännöllisiä lääkityksiä?"

Virtanen: "Juu täysin terve olen ollut, en käytä mitään lääkityksiä."

Minä: "No meidän täytyy katsoa sitten. Tarkastetaan penis, kivekset ja mahdollisesti myös eturauhanen."

Tässä samalla silmäilin tuota nuorta miestä. Hänellä oli tarkasti rajattu parta, joka oli ajettu noin 0,5 cm sängelle. Ulkoasultaan hän oli sellainen salilla tai ehkä raskaassa työssä raamikkaaksi tullut, tavallinen mies. Hänellä oli kokoajan kasvoillaan hauska virne ja ruskeat silmät tuikkivat iloisesti, kun hän tarkkaili minua.

Potilaani nousi ja siirtyi kohti tutkimuspöytää. Samalla kun vedin hanskoja käteeni sanoin: "Juu käykää vaan siihen britsille selin ja vedetääs tätä verhoa tähän tutkimuspöydän eteen sitten, että yksityisyys pysyy suojattuna... Laske housut polviin... tai oikeastaan tuollaiset työhousut olis varmaan helpointa riisua kokonaan."

Potilas asettui selin ja häntä ehkä vähän ujostutti, mutta toisaalta myös hymyilytti. Tunnustelin peniksen ja vedin esinahan taakse. Mitään poikkeavaa ei tässä inspektiossa ollut havaittavissa. Seuraavaksi oikea kives, jonka pinnalla oli todella tunnettavissa pehmyt resistenssi. Lisäkives tuntui normaalilta. Vasemmalla puolella kaikki tuntui täysin normaalilta. Syntyi vaikutelma, että voisi olla kyseessä ns. hydrocele tai spermatocele (ks. google), minkä vuoksi tulisi tehdä ns. illuminaatiotesti taskuvalolla.

Minä: "Täytyy valolla vähän testata, että kuultaako valo tuon röllykän läpi" ja samalla laitoinkin lampun kasseja vasten. "Näyttäisi kuultavan eli tämä on todennäköisesti hydrocele, joka on siis eräänlainen vaaraton nestepussukka ja se voidaan hoitaa ns. vaahtoruiskutuksella, mikäli se vaivaa sinua."

Virtanen: "Hmm jaa.. no ei se oikeastaan mua vaivaa"

Samalla kun hypistelin hänen alapäätään huomasin lievää heräämisen merkkiä. Nyt olisi vuorossa vielä eturauhasen tutkiminen, ettei sieltä mitään poikkeavaa vaan tuntuisi. "Pyydän nyt sinua vielä käymään vasemmalle kyljelle ja vetämään polvet koukkuun, jotta saisin tunnusteltua eturauhasen."

Virtanen kääntyi kyljelleen ja kostutin vasemman etusormeni liukkarilla ja työnsin sen hänen anukseensa. Hän säpsähti hieman, mutta rauhoittelin "Tämä voi tuntua hieman epämiellyttävältä, mutta on tärkeää tarkistaa eturauhanen, ettei siinä tunnu mitään poikkeavia kyhmyjä." Samalla sormeni paineli vasenta lohkoa, sitten keskiosaa ja edelleen eturauhasen oikeaa lohkoa. Saatoin todeta, että ikää vastaten potilaalla oli pieni eturauhanen eikä mitään poikkeavaa tunnettavissa.

Yhtäkkiä silti huomasin, että potilaani oli saanut täyden stondiksen ja hänen silmänsä olivat nautinnosta kiinni. En voinut vastustaa kiusausta ja tarrasin toisella kädelläni hänen kiimalimasta valuvaan penikseensä kiinni. Tein pari runkkausliikettä saaden potilaani huokailemaan "ooh.. anteeks, anteeks..mä oon nolo lopeta..." Virtanen oli selvästi häpeissään, johon virnuillen vastasin "Mies vaikuttaisi olevan täysin kunnossa, mutta täytyyhän ladattu ase myös laukaista. Älä hätäile mulla alkaa ruokatunti, eikä ole kiirettä siis..." Eikä hän tuntunut nyt pahemmin pistävän hanttiin.

Käskin potilastani asettumaan nelinkontin. Jatkoin työntämällä vasemman käden etusormeni uudelleen hänen persereikäänsä ja otin oikealla kädelläni hänen heiluvat kassinsa kunnon otteeseen. Venytin hänen kassejaan kevyesti ja hänen stondiksensa vaan koveni. Minullakin seisoi. "Aion nyt lypsää eturauhastasi, jotta saadaan sieltäkin kunnolla nesteet kiertoon. Saatat saada kovan orgasmin, mutta pyri olemaan huutamatta."

Jatkoin nyt päämäärätietoisesti vasemmalla etusormella eturahasen lypsämistä ja Virtsasen kiimalima valui runsaina noroina osittain oikealle kämmenelleni ja kasteli tutkimuspöytää suojaavan paperin. Kerkesin ehkä pari minuuttia jatkaa tätä kassien venytystä ja eturauhasen lypsämistä kunnes hänen hengityksensä kiihtyi ja anus alkoi supistella voimalla. Kului muutama sekunti ennen kuin hän roiski viisi kunnon ruiskausta tutkimuspöydälle. Otin sormeni pois anuksesta ja riisuin tutkimushanskani. Ojensin potilaalleni käsipyyhepaperia ja annoin luvan pukea. Oma kaluni pullotti farkuissani ja olin haljeta kiimasta. Potilaani puki päälleen ja tuli jälleen penkille istumaan.

Minä: "Noniin terveeltä sinä vaikutat. Mielestäni vielä ei ole aihetta lähettää sinua urologin arvioon, kun olet täysin kivuton. Eturauhanenkin oli kunnossa. Varaat sitten uuden ajan, mikäli oireet lisääntyvät ja tehdään tarvittaessa lähete."

Virtanen posket punakkana nousi ja vielä ovelle mennessään sanoi: "Kiitos pelkäsin, että se olis ollut jotain vakavampaa. Voisin kyllä silti varata tuon eturauhasen suhteen uuden ajan jos sopii"

Minä: "varaa jos haluat, toivottavasti olosi helpotti täällä vastaanotolla.."

Potilas poistui ja tein merkinnät koneelle. Huomasinkin kohta hänen varanneen uuden ajan heti seuraavalle viikolle. Nyt minun olikin jo mentävä itse runkulle vessaan, jossa sain todeta omien alushousujeni olevan märkänä kiimalimasta...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute