Koodi-puhelin
Oma sissy
Daddy

Tämä tapahtui nuoruudessani. Olin noin 20 vuotias nuori mies ja juuri saanut opiskelupaikan yliopistolta. Opintopaikka sijaitsi toisessa kaupungissa joten etsin opiskelu kämpän sieltä. Asuntoja oli todella huonosti tarjolla, joten soitin lehti ilmoitukseen, jossa etsittiin kimppa kaveria kaksioon. Sovimme tapaamisen asunnolle seuraavaksi päiväksi.

Soitin ovikelloa ja oven avasi nuori urheilullinen kaveri. Hän esitteli itsensä Tommiksi. Saimme sovittua vuokran ja muutin kimppakämppään. Opinnot etenivät ja tutustuimme paremmin.

Eräänä iltana Tommi kysyi haluaisinko lähteä mukaan iltaa viettämään kaupungille ja suostuin kun ei ollut muutakaan. Kiersimme kapakasta toiseen ja humalluin kovaa vauhtia. Tommi alkoi kysellä minun naismakuani, häntä kiinnosti kovasti millaisesta naisesta pidän. Kyllästyin hänen uteluunsa ja sanoin, että minulle kelpaa vain narttu, joka tekee niin kuin sanon. Ja suostun panemaan vain suuhun ja perseeseen. Pillua olen saanut tarpeeksi. Tommi tuijotti minua pitkään ja sai sitten sanotuksi että; "ei taida tuollaista narttua kovin helpolla löytyä?"

Vastasin että eipä ole vielä löytynyt mutta eiköhän se vielä järjesty. Tommi jatkoi uteluaan ja oli ihmeen kiinnostunut miten narttuani kohtelisin jos sopiva löytyisi. Tuli sitten humalassa avauduttua ja kerrottua omista pervoista mieltymyksistä. Kerroin miten halusin omistaa oman seksiorjan ja sen kouluttamisesta. Valomerkki myötä, palasimme sitten kämpälle.

Kun pääsimme sisälle, niin Tommi sanoi että hän halusi nähdä miten kouluttaisin narttua. Nauroin hänelle ja sanoin, että hommaa narttu niin näytän. Tommi vannotti että jos hän tuo halukkaan nartun paikalle niin sitten varmasti näytän miten sellaista koulutetaan. Lupasin pyhästi niin tehdä, tietäen ettei narttua varmasti löydy. Tommi poistui huoneeseensa ja päätin ruveta nukkumaan.

Näin unta, että joku blondi ottaa minulta suihin, hän imi terskan päätä mutta imutus oli varovaista ja kömpelöä. Havahduin unestani ja huomasin että minuahan imetään oikeasti. Nostin peittoa ja näin vaalean blondin kaluni kimpussa. ”Mitä vittua!” sanoin, kun huomasin että kyseessä oli Tommi, hän oli vetänyt peruukin päähän laittanut jotkut naisten seksihepeneet päälleen. Ja kaiken lisäksi hän oli vielä meikannut naamansa.

Tommi sanoi; ”Että sinähän lupasit näyttää miten narttua kohdellaan jos sellainen löytyy. Tässä sulla nyt on sellainen”. ”Ei saakeli, enhän minä nyt mikään homo ole. Mitä oikein ajattelit?”

”Et sinä olekaan.”; sanoi Tommi. ”Etkö näe olen tyttö ja voin ryhtyä sinun nartuksi. Lupaan totella ja miellyttää sinua juuri niin kuin haluat. Saat juuri sitä mitä toivoit. Voit käyttää suutani ja persettäni.

”Ei Tommi, sinä olet mies ja en pane miehiä.”, sanoin. Mutta Tommi jatkoi perustelujaan ja vaati minua harkitsemaan. ”Katso nyt edessäsi on blondi, joka suostuu nartuksesi, voit kouluttaa minusta juuri sellaisen kun haluat. Ja sitä paitsi näytit nauttivan kun imin kaluasi, sitä et voi kieltää. Vai mitä?”

”No tuntuihan se hyvälle, vakka olitkin aika surkea imemään. Mutta se johtui siitä että olin unessa”.

”Ole mies ja pidä sanasi!”, Tommi huudahti. ”Lupasit minulle näyttää miten koulutat narttua jos hommaan sellaisen. Tässä se nyt on”. En tiedä johtuiko humalasta vai Tommin uhosta, mutta kimpaannuin hieman ja nappasin Tommi niskasta kiinni. ”Hyvä on narttu, saamasi pitää. Avaa suusi”. Painoin Tommia niskasta kohti kaluani ja käskin ottaa sen suuhun. ”Näytä nyt sitten mitä osaat”. Tommi alkoi imeä terskan päätä, muta imu oli hento. ”Ei sitä noin tehdä. Eihän tuo tunnu missään. Jos haluat olla kunnon narttu, niin alahan imeä kunnolla.” sanoin. Ja samalla painoin kädellä päätä alaspäin. ”Ota syvemmälle narttu ! Tommi kakoi ja pisti vastaan. Hän mumisi jotain mistä ei saanut mitään selvää. Vedin kalun ulos ja läpsin häntä poskille.

”Jos haluat olla narttu, niin ensimmäinen taito on opetella ottamaan kyrpä kokonaan kurkkuun, onko selvä?” Tommi nyökytteli ja sanoi; ” Teen parhaani, mutta meinaa väkisin yökkiä.” ”No ei sitä opi kuin harjoittelemalla ja nyt harjoitellaan. Käy tuohon sängylle selällesi ja aseta pää reunalle niin että se roikkuu yli.” Tommi katsoi pelokkaasti, mutta totteli silti. Otin häntä ranteista kiinni ja painoin ne vasten sänkyä. Polvistuin hänen eteensä ja heiluttelin kyrpää, niin että se läpsi häntä poskille. ”Avaa suusi”, komensin.

Tommi raotti huuliaan varovasti, asetin kyrvän huulille ja aloin työntyä sisään. Liikuin hitaasti kohti nielua ja tunsin miten terska painu vasten kurkunpäätä. Työnsin lisää ja samalla alkoi Tommi kakoa, vedin hieman takaisin ja annoin hänen hieman rauhoittua. Sitten uudestaan, mutta nyt jatkoinkin hieman syvemmälle ja pysähdyin hetkeksi. Tommi kakoi ja rimpuili otteessani. Nautin kurkun puristuksesta hetken ennen kuin vetäydyin sen verran että henki kulki taas. Kysyin Tommilta että ”Nauttiiko narttu”. Hän puisteli päätään. ”Mitä, mietipä uudestaan miten narttu vastaa” ja painoin kyrvän taas kurkkuun. Annoin nartun kakoa ja rimpuilla tällä kertaa pitempään ennen kuin vetäydyin. Tommi yski ja veti henkeä minkä pystyi kyrpä suussaan. No niin ”Mietipä nyt tarkkaan miten vastaat, eli nauttiiko narttu kyrvästä?” Tommi oli hetken hiljaa mutta yritti sitten sanoa jotain kyrpä suussaan. ”Ei tuosta saa mitään selvää, riittää kun vain nyökkäät” sanoin. Tommi nyökkäsi varovasti. ”Hyvä narttu, alat oppia. Nyt sitten harjoitellaan suihin ottoa, kun kerran sinäkin nautit siitä.”

Tungin kyrvän taas syvemmälle ja aloitin tasaisen nainti liikkeen. Tommi kakoi ja yritti saada henkeä aina kun mahdollista. Jatkoin nartun kurkku naintia kunnes huomasin hänen vatsan kouristelevan, vedin kalun ulos ja Tommi oksensi. Annoin hänen sylkeä suunsa tyhjäksi ja tungin kyrvän takaisin. Pari syvää työntöä ja taas Tommi puhalsi yrjöä ulos. Jatkoin samaa tahtia kunnes hän kakoi vain tyhjää, oli vatsa tyhjentynyt.

Pikkuhiljaa yökrimisrefleksi rauhoittui ja Tommin rimpuilukin loppui, siedätyshoito ja väsymys teki tehtävänsä. Vedin kyrvän ulos ja käskin nartun pysyä paikallaan. Tommi hengitti raskaasti ja makasi paikallaan. Limaiset kasvot punoittivat ja silmät olivat turvoksissa. Hain puhelimen ja istuin Tommin rinnan päälle, käskin ottamaan kyrvän suuhun ja imeä. Laitoin videokuvauksen päälle. ”Näytähän narttu miten kyrpää imetään”, sanoin ja Tommi teki niin kuin käskin. Annoin niskasta vähän lisävauhtia ja tunsin kuinka laukeaminen lähestyi. ”Ime narttu saat kohta palkkion työstäsi” ja samalla laukesin. Pumppasin spermaa kurkkuun ja sitä pursui Tommin suupielistä poskille. ”Mitenkäs sanotaan ” kysyin Tommilta. Tommi Katsoi minua silmiin ja hetken mietittyään hän sanoi; ”Kiitos isäntä”. ”Hyvä narttu, alat oppia. Nyt siivoat paikat, minä menen sinun sänkyyn nukkumaan ja kun olet valmis, tulet sängyn viereen matolle nukkumaan. Onko selvä?” Kyllä on isäntä”, Tommi vastasi.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute