Koodi-puhelin
Mukavaa seksiä matkalla
Mikael M

Tositarina

Olen nelikymppinen BI mies ja tällä kertaa matkalla Itävallassa. Jätän kaupungin mainitsematta, mutta ei kuitenkaan Wien. Tsekkailin planetromeosta mukavia kundeja ja chattailin mutta mitään liveen johtavaa ei näyttänyt tapahtuvan oli jo aika myöhä yhdeksän-kymmenen aikaan illalla.

Ko. kaupungissa on yksi gay/cruising bar ja päätin että menen ainakin katsomaan millaista porukkaa siellä käy ja samallahan tulee mukava iltalenkki. Olen vers kundi ja toiveikkaana että jos kuitenkin jotain tapahtuisi tein hotellilla huolellisen huuhtelun ja sitten rahaa ja konnareita taskuun ja jalkaan tiukat farkut ilman alushousuja ja eikun menoksi. Lisäksi viimeistelin häpykarvoituksen siistimisen ja paljoa sitä ei jäänytkään posliini pallit ja pieni tupsu peniksen päälle. Muutenkin olen vähäkarvainen että ainakin omasta mielestä oli aika sexyksi ajellut paikat.

Kävelymatkaa hotellilta baariin oli vajaa pari kilsaa joka meni mukavassa säässä mainiosti ja kihelmöivän odottavassa tunnelmassa. Baari löytyikin helposti ja edessä oli nuoria komeita kolleja röökillä, katsoivat silmiin ja kihersivät.

Menin tiskille ja tilasin soodavettä, silmät otti aikansa tottua hämärään ja nuoria poikia oli jonkun verran paikalla lienee heidän toinen olohuoneensa ja sitten yksi mukavan oloinen ja näköinen reilu kolmekymppinen kundi istui nurkkapöydässä ja poltti Bogartmaisesti tupakkaa ja joi myöskin vettä. Menin kundin luokse ja kysyin saanko istua tässä ja hän sanoin että tottakai aloimme juttelemaan englanniksi.

Kaverin englanti oli ok, mutta ei suinkaan täydellistä ja hän puhui englantia ja saksaa sekaisin joka oli minulle ok. Sanoin että rööki on minulle todella -no way-, että urheilen säännöllisesti ja pidän itsestäni huolta. Kaveri joka oli myös varsin hyvässä kunnossa itsekin laittoi röökin kohteliaasti pois ja juteltiin lisää niitä ja näitä. Jossain vaiheessa keskustelu meni siihen että mistä kumpikin tykkää ja sanoin että olen vers ja kaveri sanoin että hän on aktiverat eli top. Minä siihen että ok, minulle käy myös btm rooli. Juteltiin lisää ja jossain vaiheessa sanoin että menen tuonne cruiser puolelle katsomaan mitä siellä on kun on minulle uusi paikka. En varsinaisesti pyytänyt kaveria mukaan kun keskustelu oli kuitenkin varsin yleisellä tasolla eikä kovin seksuaallista, niin en ollut varma mitä hän minusta ajatteli. Ajattelin että kello on jo paljon että menen ainakin katsomaan pornoa ja runkkailemaan.

Menin cruising puolelle ja siellä oli vielä hämärämpää. Kuljeskelin ympäriinsä ja katsoin paikat, yksi huoneista oli täyden varustuksen panokoppi, kumit, liukkarit, muovipintainen laverisänky, paperia kaikki mitä tarvitaan ja oven sai lukkoon. Muutamia miehiä kuljeskeli ympäriinsä kuten minäkin ja videokopeilla näytti olevan käyttöä. Menin käymään yhdessä kolmesta kopista, ihan vaan käymään, jätin oven ja auki ei ollut vielä tarkoitus jäädä sinne runkulle. Vilkaisin millaista elokuvaa siellä pyörii ja samalla glory holen kautta oli hyvät maisemat isokyrpäisen miehen runkkaamiseen viereisessä kopissa. Katselin runkkausta kopin ovella seisoskellessani ja aloin todella kuumeta siitä ja mietin että pitäisikö tarjota suuta tuolle mahtavalle melalle.

Siinä intensiivisesti runkkaamista seuratessani hätkähdin, kun tunsin vaativan käden perseelläni ja toisen haarovälissäni ja vartalon kiinni minussa. Minä olin että hetkinen seis ei nyt ihan näin tulla iholle kysymättä, mutta samalla tajusin että tässähän on se komea Savuke Bogart baarin puolelta. Olen itse sellainen hauskannäköinen, pitkä, lihaksikkaan ja rotevan risteytys ja ilmeisesti se kelpasi kaverille ja seuraavaksi huomasin että suutelimme kiihkeästi ja itsellänikin oli kädet hänen ympärillään ja puristin hänen takapuoltaan molemmin käsin.

Aikamme suudeltuamme alkoi toisten ohi kulkevien miesten huomio häiritsemään minua. Otin Bogarttiani kädestä kiinni ja sanoin että mennään ja vein hänet aiemmin löytymääni panohuoneeseen. Siellä ei onneksi ollut ketään ja menimme sisään. Pistin oven kiinni ja lukkoon. Keskusteltiin kiimamme lomassa, että molemmat on terveitä, kumia käytetään koko ajan ja että fritsuja ei tehdä. Kaveri oli oikeasti fiksu ja komea ja se jälkeen aloimme uudestaan suutelemaan. Olinkin kaivannut suutelua miehen kanssa, että päätin että nyt suutelen niin paljon kuin se kaverille sopii.

Suutelimme ranskalaisittain seisaaltamme melko kauan ja samalla otimme häneltä ja itseltäni paidan pois. Suudellessamme hyväilimme toistemme vartaloita, nipisteltiin nännejä ja kaikkea muuta mukavaa ja kuumottavaa. Jossain vaiheessa Bogarttini halusi enemmän ja otti hellästi niskastani kiinni ja alkoi painaa minua alaspäin. Menin hitaasti polvilleni samalla suudellen hänen kiinteän kroppansa rintoja, vatsaa ja sitten pysähdyin aukaisemaan hänen housujaan. Housujen aukaisun kohdalla etsin samalla kortsua ja samalla kun etsin kortsun hän heitti housunsa kokonaan pois.

Odotin kärsivällisesti polvillani lattialla, suu auki ja kortsu valmiina kunnes Bogarttini sai housut pois jalastaan ja seisoi nyt edessäni alasti pelkissä tummissa sukissaan. Komea- ja fiksumies kerta kaikkiaan, koin itseni tosi onnekkaaksi ja ajattelin että otan tästä hetkestä kaiken irti. Runkkasin hetken hänen kaunista kohtuullisen paksua ehkä noin 16-17cm penistä ja laitoin sitten kondomin hänen yläviistoon osoittavan kyrpänsä päälle. Itselläni on hyvin paljon samanlainen kyrpä kuin hänellä vain ehkä sentin pitempi. Aloitin varovasti, muutamia imuja hitaasti ja sitten nopeasti taas hitaasti, kyrpä pois suusta, runkkausta ja siirtyminen nuolemaan palleja. Bogartillani oli sellaiset pienehköt todella kiinteä pallit jotka mahtuivat yksi kerrallaan kokonaan suuhuni. Käsittelin palleja ja ilmeisesti Bogarttini piti siitä kun jälleen tunsin vaativat kädet nyt kasvoillani. Nousin polviltani takaisin seisomaan ja suutelimme kiihkeästi.

Seuraavaksi mieheni halusi kunnon suihinottoa missä hän määrää tahdin. Hän painoi minut taas polvilleni ja otti takaraivostani hellästi kiinni ja alkoi lantion liikkeillä nussia suutani. Pääni ja suuni oli ylhäältä alaviistoon hänen pitäessä siitä kiinni ja nussi rytmikkäästi. En varsinaisesti ole mikään syväkurkku tai ainakaan harjoitellut sellaista, mutta tässä tilanteessa huomasin tyytyväisenä että sekin onnistuu. Asento oli niin hyvä että terska kävi nielussa asti eikä tuntunut ollenkaan pahalta eikä tullut oksennusrefleksiä. Olin tästä iloinen ja etenkin kun kuulin ja tunsin kuinka Bogartini nautti tästä todella paljon.

Bogarttini tuntui nauttivan nieluun asti naimisesta niin paljon, että sain antaa sitä hyvän aikaa ja tein sen mielelläni. Sitten itselläni alkoi nousta kiima saada lisää tätä ihanaa miestä. Otin hellästi kiinni hänen käsistään nousin jälleen ylös suutelin häntä kiihkeästi. Emme tainneet enää edes puhua mitään vaan suudellessamme aloin riisua omia housujani, jotka toki olivat jo olleet auki hyvän aikaa ja olin saanut mieheltäni käsihoitoa pitkin matkaa. Kun viimein sain housuni pois ja heitettyä ne nurkkaan olin myös itse täysin alasti sukkia lukuunottamatta. Minulla oli sellaiset pitkävartiset polven yläpuolelle ulottuvat mustat lentosukat, jotka mielestäni oli aika hyvän näköiset lähes posliiniin karvoitukseni kanssa.

Liukkaria löytyi talon puolesta tästä mainiosta panokopista ja asetuin makaamaan sängylle vatsalleni ja nostin persettäni ylöspäin mahdollisimman hyvin näkyville ja saataville. Harallaan olevat jalkani olivat lattian puolella ja reisistä/lantiosta ylöspäin olin laverilla. Bogartini laittoi liukkaria kortsun päälle ja hellin sormin myös persereikääni. Sormeilu värisytti minua ja myös odotus siitä mitä tuleman pitää ja kiimoissani heilutin persettäni mahdollisimman rivosti hitaasti puolelta toiselle. Bogartini ilmeisesti piti tästä ja tuli lähemmäksi komean kyrpänsä kanssa ja alkoi työntyä minuun. Alkuun reikäni pisti vastaan, lienee liian kauan edellisestä poraamisesta ja Bogarttini lisäsi liukastetta syljellään. Tämän jälkeen hän asettui uudestaan reiälleni ja matka alkoi. Mies teki erinomaista työtä ja nakkeli kyrpäänsä perseeseeni aikamiehen ottein. En olisi uskonut kuinka miehekkäästi hän minut otti, noin kymmenen vuotta minua nuorempi mies!

Toisaalta hänhän olikin baarissa kertonut minulle olevansa aktiverat gay eli top gay eikä vers tai bi joten hänellä oli varmasti paljon kokemusta miehen panemisesta ja minä sain nauttia siitä. Nuoremman miehen kiima minua kohtaan oli todellakin jotain aivan mahtavaa ja haluaisin kokea sen vielä uudestaan. -vinkki vinkki viestiä saa laittaa… Olen ajatellut että btm roolissa ollessani miehen pitää olla minua vanhempi ja isompi, mutta nyt ajattelen laajemmin että kyllä nuoressa on potentiaalia, tosin on kyllä myös keski-ikäisessäkin…

Bogartini pani minua kuin tulpatonta mopoa ja minä nautin ja työnsin rauhallisesti vastaan. Aikansa takaapäin nussittuaan hän käski minut ylös, suuteli minua ja käski minut nyt selälleen ja aloitti panemisen edestäpäin. Hän varmaan nautti eniten tästä perinteisestä lähetyssaarnaajasta kuten minäkin kun pääsin koskemaan hänen upeaa vartaloaan ja suutelemaan häntä aina välissä. Kiimoissani kutsuin häntä hellittelysanoin miehekseni jne. hmmm… Tämä tuntui olevan hänelle mieleen ja hän alkoi olla tulossa.

Olin runkannut ja hän oli runkannut minua panon aikana ja seuraavaksi hän otti kovana sykkivän kalunsa pois perseestäni, heitti kumin nurkkaan ja sanoi että nyt tullaan molemmat. Aloimme molemmat runkkaamaan omia kalujamme, samalla vedin hänet mahdollisimman lähelle itseäni omilla jaloillani, lukitsin hänen itseeni kiinni ja toisella kädellä runkkasimme itseämme ja toisella hyväilimme toisiamme. Pidin hänen kauniita suuhun sopiva palleja kädessäni ja puristelin niitä hellästi ja yritin sovittaa tahdin hänen runkkaukseen. Ei mennyt kovin kauaa kun tulimme molemmat käytännössä yhtäaikaa ja Bogartini heitti mällinsä vatsalleni ja jaloilleni ja omat mällini lensivät kaaressa omalle vatsalleni. Olin siinä aika hyvässä kuorrutuksessa ja tuoksuin todella rankasti spermalle, seksille ja miehelle.

Hetken huokaistuamme aloimme pyyhkimään ja lähinnä minua puhtaaksi talon tarjoamilla papereilla. Monesti minua on nolottanut tässä kohdin, mutta nyt ei. Bogartini oli niin fiksu mies ja koko homma oli ollut niin sanotusti hyvää turvaseksiä. Ei harmittanut yhtään ja koin itseni todella rentoutuneeksi. Kiitin miestäni ja suutelimme vielä. Hän kysyi oletko täällä viikonlopun ja hän olisi halunnut tavata minut uudestaan (mikä myös tuntui mahtavalta). Harmikseni olin jatkamassa matkaa ja vielä enemmän harmikseni yhteystiedot jäi vaihtamatta. Ehkäpä löydän hänet uudestaan jos vierailen ko. kaupungissa ja baarissa. Olisi varmasti ollut mukava viettää kokonainen viikonloppu hänen kanssaan.

Kävely takaisin hotelliin oli mielenkiintoista, jalat tärisivät melkoisesti. Kun lähdin baarista nuoret jannut viheltelivät perään ilmeisesti olimme pitäneet melkoisesti hyvään seksiin kuuluvaa ääntä niin että koko baari tiesi että olin saanut kunnolla. Se vähän nolotti, mutta toisaalta olin myös ylpeä, minä sain entäs te?

Takaisin hotellilla tuoksuin edelleen miehelle ja spermalle ja vielä suihkun jälkeenkin ja vielä seuraavana päivänäkin miehen tuoksu kulki mukana mukavana kiihottavana muistona ja ajatukset karkasivat tapahtumaan useamman kerran.

Olen itse nauttinut paljon tositarinoista tällä palstalla ja tämä on ensimmäinen oma kokemukseni jonka jaan. Toivottavasti nautit, sillä minä ainakin nautin paikalla olleena. Jos olet sellainen mies kuten Bogarttini Itävallassa laita ihmeessä viestiä minulle.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute