Koodi-puhelin
Ratkaisu rahahuoliin
futari

1

Oltiin pelikavereitten kanssa viihteellä. Alko rahat olla aika finiitto, ja rupesin sitä siinä valittamaan. Huomasin, miten jätkistä pari alko katella toisiaan jotenkin sillai oudosti, ja jotain ne alko siinä keskenään supattamaan.

- Meillä vois olla ratkasu sun rahaongelmiin, toinen niistä, Arttu, sano mulle.

- Mikä juttu tää on, mä ihmettelin.

- Lähe meidän messiin ens viikonloppuna, niin näet, Rudi säesti sitä. Rudin oikee nimi oli Rudolf. Se oli ihan pesunkestävä suomalainen, vaikka sen isä oli saksalainen.

Mä en oikein tienny, mitä mun ois pitäny ajatella. Oliko kyseessä joku rikollinen juttu, kun kaverit vielä sano, että mun olis paras pitää suu kiinni asiasta? Mutta ei Arttu ja Rudi oikein olleet sellasta tyyppiä, että niiden olis uskonut mihinkään hämärään sotkeutuvan.

2

- Pane parasta päälle, Rudi oli evästäny mua. - Sellasta kun olisit menossa mimmin kanssa treffeille.

Mä katoin vähän syrjäsilmällä, mitä Artulla ja Rudilla oli päällään, ja totesin, että olin osunu aika oikeaan. Kummallakin oli farkut, niinkun mullakin. Artun farkut oli muodikkaan kuluneet, niissä oli polven yläpuolella pari reikääkin. Rudin farkut oli tosi tiukat. Mulla oli ehkä asteen verran vähemmän rento housu. Sama päti yläosaan. Mutta en mä mitenkään ratkasevasti erottunu kavereista.

- Mikä tää juttu oikeen on? mä koetin udella, mutta Arttu ja Rudi vaan hymyili salamyhkäsesti.

- Kohta sä näät. Mutta vanno, ettet hiisku tästä kellekään. Tää vaatii täyttä luottamusta.

- En tietenkään hiisku, totta kai.

Mentiin keskikaupungille, yhteen vanhaan kerrostaloon. Körötettiin natisevalla hissivanhuksella ullakkokerrokseen. Arttu soitti kerroksen ainoan oven ovikelloa.

Oven avas sellanen kuusikymppinen, rennon tyylikkäästi pukeutunu äijä, jolle oli kertyny jonkun verran vatsakumpua.

- Mukavaa että pääsitte tulemaan, se äijä sanoi, ja kätteli Artun ja Rudin. Sitten se katteli mua.

- Tässä on sitten se uusi kaveri, se sano mulle, ja ojensi kätensä. Se sano nimensä, Ari, ja mä mutisin vastaan Antti. Mulle ei vieläkään selvinny, mistä oikeen oli kyse.

Mutta pian selvisi. Ari johdatti meidät läpi tyylikkäästi sisustelun eteishallin vähintään yhtä tyylikkäästi sisustettuun isoon olohuoneeseen. Siellä oli 4 -5 muuta äijää, jotka kaikki oli iältään jotain viidestäkymmenestä ylöspäin.

- Perjantai-ilta pelastettu, Ari ilmoitti toisille äijille. - Pojat on täällä.

Salista kuului tyytyväisiä huudahduksia ja joku taputti.

- Pistetään bileet käyntiin, Ari sanoi.

3

Ensin mä en meinannu millään uskoa, mitä mä näin. Olishan mun pitäny ymmärtää niitten äijien reaktioista ja siitä, että siellä ei ollu yhtään naista. Ja kai mä ymmärsinkin, mutta sitä oli vaan niin vaikee uskoo. Mutta pakkohan se oli, kun näin, miten Arttu ja Rudi tanssi niitten äijien kanssa.

Ari, se illan isäntä, jututti mua ja mä seurasin syrjäsilmällä ja pää ihan sekasin, mitä olohuoneessa muuten tapahtu. Ne äijät pyöri Artun ja Rudin ympärillä kun mehiläiset hunajapurkin kimpussa. Ja sitten musiikki vaihtu hitaaksi, ja mä näin omin silmin, miten sellanen viisikymppinen hyvin säilynyt äijä otti Artusta otteen ja alko tanssia sen kanssa. Ja Rudi oli joutunut jo eläkeläiseltä näyttävän ukon puristukseen.

- Sori, mitä sä sanoit, mä änkytin, kun mulla oli menny hämmästyksessä Arin sanat ohitse.

- Niin että mennäänkö tanssimaan, se äijä kysyi multa. Mä häkellyin ja änkytin jotain, että mä en ollu tajunnu että kyse oli tällasesta jutusta, ja se isäntä sanoi, että mun ei tarvinnu tanssia, jos mä en halunnu.

- Otatko lisää juomaa, se tarjosi, ja totta helvetissä mä otin.

Oli tosi hyvä, että se Ari jututti mua, niin että ne muut äijät pysy poissa mun kimpusta. Mutta Artulla ja Rudilla riitti kysyntää. Musiikki tuntu jämähtäneen lopullisesti hitaille, ja äijä toisensa jälkeen kävi tanssimassa jätkien kanssa.

Ja pian se ei jääny pelkäksi tanssimiseksi! Näin ihan selvästi, miten yks kaljupää puristeli Rudin persettä, ja sitten se viisikymppinen hyväkuntosen näkönen tyyppi tanssi taas Artun kanssa, ja yritti suudella sitä. Arttu näytti vähän aikaa vastustelevan, mutta sitten se antoi periksi. Se äijä ja Arttu suuteli siinä kaikkien nähden.

4

Mun ajatukset laukkasi kovaa tahtia. Ensin mä ihmettelin Arttua ja Rudia. Eihän ne voineet olla mitään homoja! Arttu oli sellanen miehekäs vaalea viikinki, ei kovin pitkä, mutta lihaksikas. Se oli pari vuotta mua vanhempi ja muistin, että se oli seurustelu yhden Lotan kanssa useamman vuoden. Tosin olin kuullu, että nyt se juttu oli loppu.

Ja Rudi sitten! Se oli perinyt saksalaiselta isältään mustat hiukset ja tummat silmät ja kapeat lanteet. Siis mäkin olin tummatukkanen, mutta Rudin rinnalla mä olin melkein blondi, se oli jotenkin sillai jännästi ulkomaailaisen näkönen. Se oli 20, mutta niin kauan kun mä muistin, se oli aina ollu kundi, josta tytöt oli tykänny. Eikä Rudi ollu niitä torjunu, päinvastoin. Mulla oli se käsitys, että se vaihtoi naista melkein joka viikko.

Ja nyt nää kaksi naissankaria tanssi täällä homojen kanssa, ja anto niitten kähmiä ja suudella. Rahasta? Siinä oli siis se keino, millä mäkin voisin päästä rahapulastani. Ei tullut kauppoja!

Kattelin kauhuissani, miten kaljupää jatko Rudin perseen puristelua. Sitten se suuteli Rudia. Ei menny kauaa, kun se alko ohjata Rudia pois olohuoneesta. Kun ne meni meidän ohi, näin selvästi, miten kaljupään haaroissa pullotti.

Meni jonkin aikaa, ja muut äijät tanssitti ja lähenteli Arttua. Mä otin lisää viinaa, ja illan isäntä, Ari, hymyili mulle ymmärtävästi.

- Ei sun tartte tehdä mitään, mihin sä et oo valmis, se rauhoitteli mua.

Rudi ja se kalju äijä tuli takaisin huoneeseen. Ei tarvinu paljoa arvuutella, mitä ne oli tehnyt. Sen kaljun äijän kasvoilla oli tyytyväinen hymy. Rudin tummat hiukset oli ihan sekasin.

5

Viimein perjantai-illan bileet oli ohi. Sekä Arttu että Rudi vielä toisen kerran oli kadonneet toviksi eri miesten kanssa huoneesta. Illan päätteeksi Arttu näytti lähtevän sen hyväkuntosen viisikymppisen kanssa yhtä matkaa pois. Rudi taas ei lähteny minnekään. Jäiskö se yöksi Arin asunnolle?

Mä olin melkoisen humalassa, sillä olin istunu koko illan nojatuolissa ja ryypänny.

- Toivottavasti tulet uudestaan, Ari hyvästeli minut, mutta ei se tuntunu enää olevan niin kiinnostunu musta. Taisi haluta jo Rudin seuraan.

Melkoisen pyörällä päästäni hoipertelin kämpilleni. Ei ihme, että kaverit vannottivat mua pysymään hiljaa siitä, mitä olin nähnyt. Saatoin uskoa, että ne ei halunneet juttujen leviävän. Kas, kun ne oli luottanu muhun niin paljon, että uskalsivat ottaa mukaansa.

Seuraavien harjoitusten jälkeen Arttu ja Rudi viittasivat mua syrjemmälle. Arttu ojensi mulle kuoren, ja mä kurkistin sen sisään. Siellä oli muutama viisikymppinen!

- Mistä hyvästä? mä ihmettelin. -Enhän mä tehny siellä mitään, millä olisin ansainnu nää.

- Ari tykkäs susta kovasti, Rudi väitti. - Se maksaa siitäkin, että vaan käyt siellä.

- Tietysti sä saisit paljon enemmän massia, jos suostusit ... tekemään jotain, Arttu valisti mua.

Mä pyörittelin silmiäni. Teki mieli kysellä tarkemmin, mitä Arttu ja Rudi oli suostuneet tekemään, mutta en kehdannu.

6

Mä olin päättäny monta kertaa, että mä en enää lähtisi Artun ja Rudin kanssa sinne Arin luo. Mutta kun kaverit sitten ehdotti, siellä mä taas olin.

Paikalla oli suurinpiirtein ne samat äijät kun edellisellä kerralla. Joku taisi puuttua, ja yks tyyppi oli varmaan uusi, koska mä en ainakaan muistanu sitä.

Meno oli suurinpiirtein samanlaista kun edellisellä kerralla, ehkä vähän villimpää heti alusta. Samalla lailla kun ekalla kerralla, Ari taas jututti mua. Sitten se taas ehdotti tanssimista. Mä kieltäydyin, mutta se maanitteli mua edes kokeilemaan. Ja jotenkin musta tuntu typerältä kieltäytyä. Mitä varten mä sitten olin menny sinne, jos mä aioin istua taas koko illan paikallani ja ryypätä?

Niinpä mä sitten menin tanssimaan sen Arin kanssa. Ensin se ei yrittäny edes lähelle, ja vaikka tuntukin tosi oudolta tanssia miehen kanssa, niin se ei ollu niin paha, kun mä olin kuvitellu. Sitten se kyllä vähitellen uskaltautu ottamaan musta vähän lujemman otteen, mutta ei se missään vaiheessa alkanu kähmiä tai yrittäny muutakaan. Osasi varoa, ettei pelotellu mua pois.

Artun ja Rudin tanssittajat ei olleet yhtä hienotunteisia. Päin vastoin, ne tuntu kähmivän poikia paljon rohkeemmin kun edellisellä kerralla. Yks äijä melkein riisu Rudin siinä tanssilattialla, ennen kun vei sen vähän syrjemmälle. Mutta ennen kun ne poistu kokonaan näkyvistä, näin, miten se äijä paino Rudin seinää vasten ja kouri Rudin haaroja estottomasti.

Mä tanssin yhden toisenkin äijän kanssa, mutta sekin tuntu jotenkin varovan pelästyttämästä mua, eikä yrittäny mitään sen kummempaa. Sitten loppuillasta Ari taas tanssitti mua kerta toisensa perään.

- Sä olet Antti komea poika, se kähisi mun korvaan. - Jäisit täksi yöksi tänne mun luo, se ehdotteli. - Mä maksan hyvin, se lisäsi.

- Kuinka hyvin, mä kysyin, mutta Ari kähisi mun korvaan, että se oli epähieno kysymys. - Tarpeeksi hyvin, et tuu pettymään.

Mä olin aika hermona, mutta mä ajattelin, että jos Arttu ja Rudi pystyy siihen, niin pystynhän mäkin. Ja raha tulis todella tarpeeseen.

7

Me luultiin, että kaikki oli jo lähteneet, mutta ei. Me yllätettiin makkarista Rudi ja se viiksiniekka, joka viimeks ei ollu paikalla.

Ari veti oven kiinni, ja sano jotain, että annetaan kaverin nauttia rauhassa, mutta mä olin kyllä ehtiny nähdä mitä siellä tapahtu. Rudi oli alasti alla, ja se viiksiniekka oli sen päällä, ja viiksiniekan pakarat sen kun hylly panon tahdissa.

- Rudi taitaa olla miestenkin suosikki, eikä vaan tyttöjen, mä sanoin jotain sanoakseni.

- Rudi on harvinaisen hyvän näköinen kaveri, Ari sanoi. -Mutta niin oot kyllä säkin, Antti.

Ari ei selvästi jaksanu enää odottaa. Se oli jo viimesten tanssien aikana yrittäny suudella mua. Mä en ollu estäny, mutta en ollu vastannukaan sen suudelmiin. Nyt se taas otti mut syliinsä, paino huulet mun huulille ja alko sitten työntään kieltään mun suuhun.

Mun teki mieli työntää se äijä pois, mutta sitten mä aattelin, että kuka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön.

- Mennään vierashuoneeseen, kun noi idiootit vallotti mun makkarin, Ari kähisi jo selvästi kärsimättömänä mun korvaan.

Nyt oli totuuden hetki mun edessä.

8

Ari paino mut alleen sängylle ja alko suutelemaan mua. Mä odotin koko ajan melkein kauhuissani, millon rajummat otteet alkais, mutta niitä ei tuntunu kuuluvan.

Äijä vaan suukotteli mua, ja silitteli mun hiuksia, ja alko sitten riisua multa paitaa. Kun se sai multa paidan pois, se hyväili mun rintaa, ja vatsaa ja käsivarsia.

- Sulla on tosi seksikäs urheilijan kroppa, se sano, ja sitten se melkein nauro.

- Mä oon kyllä varmaan maailman onnellisin homo, se kähisi mun korvaan. Arttu ja Rudi ja sä ootte kaikki harvinaisen hyvännäkösiä, kaupungin komeimpia kundeja. Ja mä saan panna kaikkia teitä kolmea!

Arin jutut tuntu saavan sen ittensä kiihottumaan, mutta täysin yllättäen mä huomasin, että Arin sanat jotenkin tuntu musta itestänikin hyvältä. Seksikäs urheilijan kroppa, ja kaupungin komeimpia kundeja, perkele!

Yhtäkkiä mä olin jotenkin paljon suopeampi sille, että se äijä alko kouria mun haaroja ja riisua multa farkkuja. Jos se nyt oli noin innossaan musta, niin nauttikkoon nyt sitten! Mä olin varmaan tarpeeksi humalassa, että multa jotkin estot alko karista jonnekin jorpakkoon.

- Minkäs arteen mä täältä löydän, se äijä kähisi, kun veti mun housuja alaspäin. Tunsin sen lämpimän kouran mun munilla, ja samassa tajusin, että mun alko veri virrata haaroihin ja kalu alko vähän pullistella.

Se äijä veti multa alushousutkin jalasta, ja tunsin, miten se hiveli ja veteli mun kalua. Ja mulla alko kuin alkokin pukata vähän seisokkia.

Sitten se Ari oli taas mun päällä ja kähisi mun korvaan.

- Sähän taidat ihan tykätä tästä! Sua ei varmaan olekaan kukaan mies päässy vielä kunnolla panemaan? Mä saan viedä sun poikuuden!

- Vittu, mä kommentoin, kun en saanu mitään järkevää suusta ulos. Mutta ajatus siitä, että kohta se äijä panisi mua, ja veisi mun poikuuden, ei yhtäkkiä ollu pelkästään pelottava. Siis se oli pelottava ja vastenmielinen ja epämiellyttävä ajatus - ja samalla jotenkin perverssillä tavalla kiihottava.

9

Mä olin mahallani sen äijän alla, se ähelsi mun päällä. Se puuhasi jotain mun pakaroilla, leipo ja levitteli niitä. Mä olin kauhusta kankeena, ja odotin mitä tuli. Aina välillä se äijä nousi kuiskuttelemaan mun korvaan.

- Sä olet sellanen poika, josta naiset näkee märkiä päiväunia. Mutta nyt ei naiset pääse nauttimaan susta. Nyt sä oot mun. Nyt sä annat mulle, etkä millekään naisille.

En voinu mitään, mutta ne äijän kähinät oli musta kiihottavia. Sitten mä tunsin taas, kun se työnsi sormia mun pakaroitten väliin, levitti sinne jotain voidetta.

- Nyt mä otan sut. Kohta sut on korkattu, se äijä sano, ja se kuulosti tosi riettaalta ja halventavalta - ja kiihottavalta.

Sitten se alko tunkea kaluaan mun perseeseen.

- Yritä olla rentona! Yritä olla rentona! se neuvo mua. Helvetti, rentona, kun toinen tunkee kulliaan mun perseeseen! Mä kuitenkin yritin rentouttaa itteeni ja kai se jotenkin onnistu, koska yhtäkkiä mä tunsin kipua, ja sitten sen äijän paksun patukan tunkemassa syvemmälle muhun.

- Nyt sä oot mun, se äijä huohotti ja alko panna mua rytmikkäästi. Aluksi tuntu kipua, mutta se varmaan loppu, tai sitten mä en enää tajunnu sitä. Sillä jotenkin täysin käsittämättömästi ja perverssillä tavalla musta alko tuntua hyvältä. Sen äijän huohotus ja voihkinta ja se että se nautti mun panemisesta. Ja se sen kova kalu mun sisällä. Se tuntu hankaavan jotain sellasta kohtaa, joka sai mut väkisin kiihottumaan, seisokin paisumaan.

No, en mä siinä mitään orgasmia saanu, mutta en tiedä miten olis käyny, jos se äijä olis pystyny jatkamaan vielä pitempään. Jossain vaiheessa siltä kuitenkin loppu puhti, se lopetti pumppaamisen ja alko korisemaan nautinnosta. Siltä tuli. Ja jotenkin oudosti musta tuntu hyvältä, että mä olin pystyny antamaan sille sen nautinnon.

10

Mä lähdin sen Arin luota aamulla. Oli vähän krapulainen olo, ja pää oli muutenkin sekasin.

Se oli pannu mua vielä toiseen kertaan, ei tosin enää perseeseen. Mutta enemmän mä aattelin sitä ekaa panoa. Mut on nyt korkattu, mä sanoin itelleni. Mun perseen poikuus on mennyttä. Ne ajatukset yhtäaikaa yökötti ja kiihotti mua.

Mitähän muut pelikaverit tuumais, jos ne tietäis, että mua on pannu vanha äijä perseeseen viime yönä, mä aattelin. No, Arttu ja Rudi tietysti tiesi, ja ne loikin muhun uteliaita katseita, ja varmaan pohti, mitä oli tapahtunu, ja miten mä siihen suhtauduin.

Ari pani niitäkin, mä yhtäkkiä ajattelin. Perkele, me kaikki kolme annettiin persettä samalle äijälle. Se oli ihan absurdi ajatus. Ja sitten mä ajattelin, että Arin oli tosiaan syytä olla onnensa kukkuloilla. Kolme kaupungin komeimpia kundeja.

Ai niin. Mä en todellakaan pettyny sen kirjekuoren sisältöön, minkä Ari oli mulle aamulla lykänny käteen. Mä olin päättäny, että menisin sen äijän bileisiin jatkossakin.

- - -

Jos pidit tarinasta, pistä palautetta.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute