Koodi-puhelin
Oma kulta ja pari muuta
kaikki_käy_79

Olit pyytänyt minua ryhmäseksiin jo pariin kertaan, mutta en ollut tohtinut osallistua. Nyt himo vei voiton, ja päätin tulla mukaan. Olimme paneskelleet muutaman kerran mökilläsi ja se oli aina ollut ihanaa. Otit minut kaikissa mahdollisissa asennoissa, otin spermaasi peppuuni, suuhuni ja päälleni. Nyt paikalla olisi muitakin, Reino ja Matti.

Haet minut tutusta paikasta ja ajamme mökillesi. Pihassa on jo kaksi muuta autoa. Menemme sisään ja näen Matin ja Reinon ensimmäisen kerran. He ovat sinun kaltaisiasi: mukavan näköisiä, minua reippaasti vanhempia ja hauskan oloisia kavereita. Morjenstamme reippaasti, eikä vielä mikään viittaa siihen, että pian olisimme alasti suihkussa, sängyllä, toistemme nesteiden tahrimina ja lopen tyydyttyneinä. Tunnen pullotuksen omissa housuissani tätä ajatellessani.

"Otetaan ihan rennosti vielä, juodaan vähän olutta ja käydään pesulla, ennen kuin mennään asiaan", sanot. Käännyt sitten minuun päin ja sanot "niin paitsi sinä, sinulle laitetaan nyt tappi paikalleen, niin olet sitten iskussa myöhemmin". Otat pöydältä anustapin, sivelet siihen reippaasti voidetta päälle ja tulet luokseni. Ronskisti lasket farkkuni ja alushousuni alas ja käännät minut ympäri nojaamaan sohvaan. Alat tökkiä tappia reikääni muiden katsellessa silmät kiiluen vartaloani, alapuolellani roikkuvaa kaluani ja suloista pyllyreikääni. Kukaan ei puhu mitään, kaikki katselevat tiukasti kun ujutat hissukseen tapin tiukkaan pyllyyni. Suuni aukeaa ja pääni kääntyy taakse, tuntiessani taas kätesi pakaroillani ja tapin työntyvän peppuuni.

Saat tapin paikalleen ja nousen rauhassa ylös. Nostan housuni takaisin ylös ja koitan istuutua mahdollisimman mukavasti sohvalle rentoutumaan. Jatkamme kaikessa rauhassa syömistä ja juomista, vaikka tunnen, että tunnelma ei ole enää yhtä rento äskeisen episodin jälkeen: kaikkien katseet tuntuvat karkailevan minuun ja jalkoväliini.

Jonkin ajan päästä lähdemme peseytymään. Riisumme vaatteemme vaatehuoneessa. Vaihdamme katseita, vähän kosketuksiakin. Taitaa joku hivellä ohimennen pakaroitanikin. Reino ja Matti vaikuttavat oikein mukavilta panokavereilta. Tunnelma on nyt rento. Jokaisella alkaa kalu tönöttää ojossa, kun käymme vuoron perään suihkussa.

Suihkussa en enää saa olla rauhassa, vaan ensin Reino ja sitten myös Matti tulee hyväilemään minua. Matti liikuttelee tappia hitaasti anuksessani samalla kun Reino runkkaa rauhalliseen tahtiin kyrpääni. Itse katselet etäämpää.

Suihkuttelun jälkeen menemme makuuhuoneeseen. Järvenpuoleisella seinällä siellä on iso, leveä sänky. Toisella seinällä on pieni kangassohva. Istuudun sen kummemmin ajattelematta ensin sohvalle. Reino tulee viereeni. Hän hyväilee jalkojani ja suutelee varovasti kaulaani ja käsiäni. Matti tulee eteeni kalu ojossa. Tartun hänen kaluunsa varovasti. Pieni limainen kiimatippa roikkuu jo sen päästä, ja hivelen sen hitaasti pitkin kaluasi. Sinä makoilet sohvalla katsellen touhuamme kaikessa rauhassa. Olethan ollut sisälläni niin monta kertaa, että voit antaa muiden nauttia ensin.

Reino kääntää minut ympäri nojaamaan käsilläni sohvan selkänojaan. Laitan selkäni notkolle niin seksikkäästi kuin osaan. Matti ottaa tapin hitaasti ulos pyllystäni. Tappi on ollut siellä jo tunnin verran, ja se on venyttänyt reikäni mukavan ammolleen. Matti huokailee hiljaa. "Ihanan näköinen reikä sinulla", hän sanoo lumoutuneena. Olen mielissäni siitä, että näkymä miellyttää. Minulla on uskomattoman likainen, seksikäs ja huoramainen olo. Olen täällä näiden kolmen miehen leikkikaluna, kolme topakkaa kalua ympärilläni odottamassa sisäänpääsyä...

Olimme sopineet, että otetaan kaikessa rauhassa, nautiskellen, minusta riittää pantavaa pitkälle yöhön ja vaikka aamulla uudestaan. Matti ei tunnu tätä enää muistavan, vaan hän tarttuu minuun riuskasti ja tuo saman tien kalunsa reiälleni. Hän työntyy sisääni ja alkaa saman tien naida minua reippaaseen tahtiin. Hytkyn sohvalla kontallani edestakaisin. Päästän hiljaisia nautiskeluääniä, osin tahtomattani, osin saadakseni Matin vielä suurempaan kiihkoon.

Koko ajan Reino istuu sohvalla vieressäni ja hivelee omaa kaluaan ja myös omaani. Toivon että hän ei intoudu runkkaamaan minua liian kovaa, koska pelkään laukeavani liian aikaisin. Matti pyllyssäni tuntuu todella hyvältä, eikä minun tarvitse enää lainkaan teeskennellä himokkaita ääntelyjä.

Matti puristaa pakaroitani kovaa ja ääntelee koko ajan kovempaa. Hänen iso kivespussinsa paukkuu omaani vasten. Pian hänen kehonsa kouristelee ja hän päästää kunnon karjaisun ja laukeaa sisälleni. Tunnen kuuman sperman valuvan aukkooni. Puristelen hänen kiveksiään. Matti työntyy vielä niin syvälle kuin pääsee puolikovalla kalullaan. Hän silittelee selkääni ja huohottaa syvään.

Matti peruuttaa pois pepustani tiputtaen spermavanan kiveksilleni. Hellästä aukostani valuu lisää spermaa ulos. Puristelen pakaroitani yhteen ja koitan pitää nesteet sisälläni seuraavaa varten. Matti rojahtaa sohvalle selälleen, hänen veltto kalunsa läiskähtää hänen vatsaansa vasten. Sinä hyväilet hänen kaluaan varovasti ja maistat sen päästä miltä sekä minä että Matti maistumme.

Olen itse tolkuttoman kiihoittunut äskeisestä panosta. Kaluni huutaa kovana, että sitä runkattaisiin. En jaksa odottaa, että sinä tai Matti tekisitte aloitteen, vaan siirryn sängylle selälleni Matin ja sinun viereesi. Spermaa valuu reisilleni aukosta, jota en pysty millään pitämään suljettuna. Se on kuin vagina, joka huutaa lisää siementä sisäänsä. Minun naisellinen puoleni tunkee esiin ja huomaan keimailevani vartalollani.

Otan sinun kalusi toiseen käteeni ja levitän jalkani levälleen. Kaipaan sinua sisääni, mutta jäätkin paikallesi ja sen sijaan Reino nousee ylös sohvalta ja tulee luokseni. Hän ottaa yhden tyynyn ja laittaa sen takapuoleni alle. Hän näkee spermaa valuvan reikäni edessään eikä luultavasti himoltaan pysty ajattelemaan muuta kuin minun naimistani. Reino tulee jalkojeni väliin, kokeilee ensin reikääni parilla sormellaan, ja muutaman runkkausliikkeen jälkeen tuo kikkelinsä minun reiälleni. Yhtä nopsaan kuin Matti äsken, Reinokin tunkeutuu sisääni.

Reinon tahti on Mattia rauhallisempi, hän on selvästi nautiskelemassa. Hänen kalunsa on vähän isompi kuin Matilla, mikä miellyttää tietysti minuakin. Sinä olet ottanut nyt minun kaluni käsittelyysi. Nuolet sen päästä solkenaan valuvaa kiimaa ja otat sen välillä syvälle suuhusi. "Älä liian kovaa, en halua laueta vielä", saan soperrettua.

Reino pitää kiinni polvistani, levittäen jalkojani levälleen päästäkseen syvälle. Hän joutuu pitämään välillä taukoja, jotta ei laukeaisi. Mikä nautiskelija! Hän laittaa kalunsa minun kaluni viereen ja sinä nuolaiset sitäkin. Koitat ottaa myös meidän molempien munat suuhusi yhtäaikaa.

Reino haluaa nyt jotain muuta, ja hän kääntää minut kyljelleni ja ottaa tyynyn pois alta. Hän pysyy edelleen jalkopäässäni, mutta nostaa toisen jalkani korkealle ilmaan ja laittaa toisen jalkani hänen jalkojensa väliin. Hän lähes tulkoon halkaisee minut kahtia kiimaisella ja nopealla naimisellaan. Välillä hänen munansa luiskahtaa ulos reiästäni, maalaten kiihoittavia spermavanoja selkääni ja pakaroihini. Yhtä nopeasti muna aina kuitenkin palaa sisääni, koko ajan kiihtyvällä tahdilla.

Reino alkaa selvästi olla kliimaksissa, kun hän alkaa huohottaa kovempaa ja naida minua yhä voimakkaammin. Koko sänky natisee hänen naintinsa tahdissa. Hän laukeaa sisääni ja koittaa viimeisillä voimillaan naida minua vieläkin lujempaa. Pian hänen kalunsa veltostuu, eikä meinaa enää millään pysyä löystyneessä reiässäni, vaan valahtaa ulos. Reino olisi selvästi halunnut pysyä sisälläni vielä vähän aikaa.

Peppuni valuu nyt kahden miehen spermaa, joita en enää yritäkään pitää sisälläni, vaan annan kaiken valua ulos. Tiedän kuitenkin, että sisälle jää sen verran, että sinä saat vielä oikein makoisan liukkaat kyydit, ja luultavasti vielä Matti ja Reinokin uudemman kerran. Tunnustelen kaluasi, joka tihkuu kiimaa katseltuasi muiden naimista ja runkatessasi samalla. Kiveksesi tuntuvat yhtä mukavilta kuin aina ennenkin, ne roikkuvat isoina kuin oriilla. Minä olen kiimainen tamma, valmiina siitettäväksi. Runkkaamme toistemme munia vähän aikaa, kunnes siirrät minut kontalleni ja tulet taakseni. Koitan asettautua mukavaan asentoon, levitän jalkojani ja laskeudun vähän alemmaksi. Könyät selkääni ja koitat päästä sisälleni sokkona, ilman että autat kikkeliäsi käsilläsi. Munasi tökkii kiveksiäni, välillä se meinaa osua reikääni, mutta valahtaa ylös pakaroitteni väliin. Se saa minut kiihkon valtaan ja yritän jo omalla kädelläni ohjata munaasi sisääni. Samalla se kuitenkin löytää jo tiensä itsekin, ja työnnyt suoraan pohjaan asti.

Reino ja Matti katsovat tarkkaan kuinka munasi liikkuu edestakaisin pepussani. Sinä tunnut edelleen parhaalta, minulle sopivimmalta, vaikka ei Matin ja Reinonkaan otteissa mitään vikaa ollut. Matti näyttää jo valmistautuvan toiseen kierrokseen, hänen munansa alkaa osoittaa virkoamisen merkkejä. Siirryn sen verran, että saan otettua sen suuhuni. Se on vielä löysä, mutta pian se lienee jo täydessä tanassa. Toinen mies pepussani ja toinen suussani tuntuu todella kiihoittavalta, ja muutkin tuntuvat pitävän siitä. Reino tulee myös viereemme ja hän alkaa hiljakseen runkkaamaan minua. Sinä pidät edelleen mukavan rauhallista tahtia, etkä näytä saavan minusta tarpeeksesi. Peppureikäni taitaa jo olla myös niin löysä, että et saa siihen tuttua tiukkaa tuntumaa. Se sopii meille kummallekin hyvin.

Pyydän Reinoa lopettamaan runkkaamiseni, koska meinaan olla vähän liian lähellä laukeamista. Hän tottelee vastentahtoisesti ja alkaa sen sijaan imeä Matin munaa, joka on jo selkeästi valmiina uuteen koitokseen. En ole ihan varma, jaksaisinko enää lisää panemista, haluaisin päästä jo kohta lepäämään, mutta en ennen kuin olen saanut sinun siemenesi sisääni. Reino sai minut tosiaan laukeamisen partaalle, enkä uskalla enää hivellä kaluani, koska en tiedä miten kaukana sinä olet laukeamisesta. Samalla sinä kuitenkin kiihdytät tahtia. Alan heilua sängyllä ja otan käsilläni tukevamman otteen jotta en sortuisi allesi. Et ole koskaan tainnut panna minua näin kiihkeästi, varmasti sinua kiihoitti katsella kahta muuta miestä naimassa minua. Puristat minua kovempaa ja työnnät munasi niin syvälle kuin saat. Ja toisen kerran. Odotat hetken ja teet saman vielä kahdesti. Samalla otat kaluni kouraasi ja runkkaat sitä muutaman kerran. Tunnen valtavan orgasmin lähestyvän ja alan voihkia armottomasti. "Minä tulen", saan sanottua hiljaa. Työnnät syvälle, odotat, otat vähän vauhtia ihan reikäni suulta ja tulet taas voimalla sisääni. Samalla hetkellä roiskin omat spermani sängylle ja selkäni menee mutkalle nautinnosta. Peräpääni uhkaa mennä aivan tunnottomaksi tästä naimisen määrästä, mutta lopulta pysähdyt ja jäät sisääni. Tunnustelen varovasti sormillani pyllyäni, se on aivan tahmainen spermasta. Tunnen sormissani kalusi, joka on jo pehmentynyt. Työnnän sormeni reikääni kalusi alle, ja sormelleni valuu runsaasti uutta, tuoretta siementä, jonka olet sisääni ruiskuttanut.

Rojahdat sängylle viereen, munasi läiskähtää mahaasi vasten ja se ruiskii vielä viimeisiä tippojaan sängylle. Minä laskeudun mahalleni ja jään siihen lepäämään. Oli hauska laueta kanssasi samaan aikaan. Samalla kuulen vierestä kuinka Matti äännähtelee ja laukeaa Reinon suuhun. Reino valuttaa spermat suustaan minun pyllyreiälleni, aivan kuin se ei olisi jo saanut tarpeeksi. No, ainakaan Matti ei enää kömmi päälleni naimaan minua, nyt sopii jo vähän levätä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute