Koodi-puhelin
Teksti tv:n Imevä matkamies
Jarto

Terve

Olin tuolloin 19v kiinnostunut miesten välisistä touhuista kun tämä tapahtui. Tuijottelin teksti tv:n gay sivulta ilmoituksia kiimassa runkaten, välillä soitellen kiimasille vanhemmille miehille jotka kaipasivat puh seksiä ;) fantasioidessani jotain todella kiimassa olevaa miestä kun imaisisi säkit tyhjäksi, toisinaan kuvitellen kalua suuhuni. Tarpeeksi kun sitä harrastaa tulee mieleen miksi ei kun joku joka kuulostaa ihmiseltä jutellessan hänen kanssaan voisi sitä nähdäkkin. Matkamies nimellä kulkeva henkilö ilmoitti olevansa asuntovaunullaan parkissa syrjäisellä tiellä. Päätin tavata hänet, kiimainen vanhempi mies sopusuhtainen, fiksun kuuloinen.

Ajelin hänen luokseen hän katsoi minua kahteen kertaan `vitsi sä oot komee kundi` hieraisi silmiään, päästiin sisälle asuntovaunuun hän tuli heti lähelle suuteli kaulaani huohotti kiimasta, kädet hamusivat paidan alta kroppaani ` olet varmaan kovassa suosiossa naisten keskuudessa` näykki nännejäni, avasin vyöni ja hän ahmaisi kalun suuhunsa 17cm 5cmpaksu lyhyt karvainen upposi syvälle tämän herrasmiehen nieluun, huomasi heti että oli erittäin taidokas kullin lypsäjä :) siirryimme sängylle ehdotuksestani, otimme kummatkin housut pois, menin makaamaan hän tuli päälleni 69 asentoon,, en ollut kullia imenyt ennen tätä ja kun näin sen edessäni epäröin..

Tunsin kun alkoi märkä lutkutus haaroissani, nuolaisin varovasti terskaa ja otin puoli velton kalun suuhuni, mies innostui samantien, painoi suuhuni palleja myöten. Tuntui hurjalta, samalla hyvältä, työnsin hänet sivulle aloin jatkuvan nuolemisen ja koskettelun jo se siitä nousisi mutta ei, kiimatipat kyllä valuivat suupielistäni, kehui ahkeraksi koko ajan.

Hän vetäytyi kokonaan alas haarojeni väliin ja alkoi hurjan tuntuisen kurkkuun nainnin, niin siis olen paikallani ja tämä mies ahmii kulliani minkä kerkeää, sanoin kohta tulevani, yritin hidastaa häntä hän ottaa käsistäni kiinni `antaa tulla` hän sanoi. Pyörin orgasmin kourissa jota yritin pidätellä voimattomana, hän pitää käsistäni edelleen voimakkaasti kiinni kun kullini alkaa sykkiä spermaa tämän vanhemman herrasmiehen kurkkuun, se on uskomaton tunne kun et edes näe kullisi juurta kun laukeat ja pitää sen siellä niin kauan kun sykähtelen ja tunnen nielemisen kullissani.

Viimein kun hän nostaa päänsä pois ja nuolee kullini jos olisi jotain jäänyt huomaamatta. Nousen hitaasti ylös ja alan vetämään housuja jalkaan, hän vielä esittelee minulle liukasteen ja kortsut levittäytyy selälle, en vain jaksa enään. Se mitä sain jo siihen mennessä oli ylitseevuotavaa. Puhuimme tapaamisesta toistekkin, mutta se jäi. Olisi ollut mukavaa toistekkin, terveisin rietastelia 28v

Laita rohkeasti palautetta.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute