Koodi-puhelin
Kuosmanen 8
Vidalko

Kaipasen harittava katse kävi vuorotellen meissä kummassakin. Mä uskalsin taas hengittää, kun tajusin sen olevan niin kännissä, ettei se ois tajunnu mitään vaikka ois yllättäny mut Kuosmasen muna suussa. ”Te ootte ollut täällä ihan vitun kauan. Piti tulla kattoon ootteko te tapn… tappanu toisenne”, Kaipanen sammalsi. ”Puhuttiin paskaa”, mä sain sanotuksi. Kuosmanen ei ilmiselvästi kyenny vielä puhumaan vaan tasaili edelleen hengitystään tulemisen ja jääkylmän vesisaavillisen jäljiltä. Kaipanen tuhahti. ”Tultiinko tänne lätiseen vai juomaan viinaa, hä?”, se vouhotti. ”Me tullaan just. Painu vittuun, että saa pestä rauhassa”, mä ärähdin sille. Kaipanen hyväksyi tämän ja kääntyi haparoiden kannoillaan. ”Vauhtia saatana”, se mongersi mennessään ja löi saunan oven kiinni perässään.

”Vittu et oli lähellä”, Kuosmanen henkäs. Mä en heti tienny mitä sanoo. Selvispä ainakin, et Kuosmanenkaan ei halunnu muiden tietävän, mitä viimesen vuorokauden aikana oli tapahtunu. Mä tajusin myös, et toi Kuosmasen lause oli tyyliin ainoo repla, joka me oltiin vaihdettu koko aiheesta. ”Oot sä okei?”, mä uskalsin kysyy siltä. ”Joo”, se naurahti jotenkin vaivaantuneena ja ponkas ylös lauteilta, ”Pitää vissiin mennä”. Kuosmanen alko kauhoon vettä pesusoikkoon jo jäähtyneestä muuripadasta. Hämärässä mä erotin sen ääriviivat, kun se touhus pesuvetensä kans.

Kuosmanen käänsi sivuprofiilinsa mun suuntaan, nappas palasaippuan ikkunalaudalta ja alko saippuoida kainaloitaan varmoin ottein, omissa ajatuksissaan. Mun teki mieli kysyä mitä se mietti, mut mä en uskaltanu. Mä jotenkin pelkäsin et jos me alettais puhua, tää muuttuis liian vaikeeksi ja loppuis. Ja mä tajusin, etten mä missään nimessä halunnu, et tää epäonninen suikkari jäis meidän vikaks kerraks. Mä en halunnu pilata tätä, vaikka mä en ees tienny mitä se oli. Niinpä mä istuin hiljaa ja vilkuilin, vähän ujostellen, ylävartaloaan päättäväisenä hinkkaavaa Kuosmasta.

Saippuavaahto valu sen tiukkaa vatsaa pitkin lyhyiksi trimmatuille munakarvoille. Pesemisen liike sai sen velton kullin heilumaan puolelta toiselle kookkaiden pallien päällä. Sen esinahka oli vetäytyny taakse ja parikytsenttinen kyrpä pullisteli suikkarin jäljiltä melkein yhtä mahtavissa mitoissa kuin seisokissa. Sen pakarat oli ihan sileet, kauniin pyöreet ja pystyt. Kuntosalirottana on pakko myöntää, että sen perse oli hivenen pieni jätkän pituuteen nähden, mutta yhtäkaikki kivan napakka paketti. Saippuainen vesi valui pitkää selkää ja jalkoja pitkin. Miten helvetin kaunis voi jätkän keho olla.

Mä olin tavallaan tajunnu sen aina. Vilkuillut salaa intissä, kuntosalin suihkussa ja jätkien saunailloissa muiden lihaksia ja varustuksia. Tietysti siks et mä vertasin niitä mun omiin. Mut ehkä salaa itseltänikin myös siks, et jotkut niistä näytti musta hyvältä. Niin hyvältä et teki mieli koskee. Toki mä en ois myöntäny tota edes itelleni. En ennen kun niistä jätkistä kaikista parhaan näkösin paino kovan kalunsa mun persettä vasten hämärässä teltassa ja osotti, että se haluu ihan samaa.

Mä tuijotin Kuosmasen kroppaa kasvavan halun vallassa. Kuosmanen ei tätä huomannu vaan jatko peseytymistä omissa ajatuksissaan. Se otti vähän vettä kauhaan, nosti rennosti toista jalkaansa ja työnsi persettään pystympään asentoon. Sit se vei saippuaisen kätensä pakaroidensa väliin, hinkkas parilla nopeella vedolla vakonsa puhtaaksi ja huuhteli saippuat vedellä lattialle. Se sai mut muisteleen, miltä sen perse tuntu mun käsissä, kun mä vedin jätkää itseeni vasten edellisenä yönä. Miten lämmin ja pehmee, mutta samalla kimmoisa se oli. Miten sen pakaralihakset kiristy joka työnnöllä samalla kun sen jättikulli pumppas jumalaisesti mun reikää. Mä en ollu tullu sitten viime yön, ja sen huomas. Kaipasen vierailun ansiosta hetkellisesti laskenut muna pyrki väkisin puolitankoon. Mun teki helvetisti mieli runkata.

Mä pakotin itseni ylös lauteilta ennen kun kasvava kiima veis mut taas johonkin vaikeuksiin. Kun mä olin könyämässä alas, mä olin liukastua johonkin möhmään. Kuosmanenkin hätkähti kun mä horjahdin, mut mä sain tukea laudekaiteesta ja itseni kunnialla alas. ”Oot sä kännis?”, Kuosmanen kysy. Mä puistin päätäni ja vilkasin, mihin olin astunu. Mua alko naurattaa, kun kävi ilmi, että lauteet oli ihan kylmän veden hyhmentämässä spermassa. Kuosmasen roiskeet oli jähmettyny valkoisiksi klimpeiksi. Niistä pysty laskeen jokaisen sykäyksen, joka sen kyrvästä oli syöksyny sen rinnuksille hetkeä aiemmin. ”Siivoo noi sotkus kans”, mä sanoin sille.

Kuosmanen tuli kattoon jälkiään ja tirskahti. Se nappas vähän vettä löylykaulaan ja alko huuhdella lauteita. Mä aloin naureskellen peseen itteeni sen sekottamalla pesuvedellä, kulli edelleen puolitangossa vaappuen. Outoo et mua ei yhtään hävettäny oma tilani. Ihan kun seisokki toisen jätkän seurassa olis maailman luonnollisin asia. ”Vittu, tää on ku jotain erikeepperiä”, Kuosmanen mutisi ja kauho kämmenellään mälliroippeita lattialle. ”Kato ny”, se käänty ja venytteli sormien välissä omaa, hyhmästä mälliään. Mä en tienny kiinnostiko vai ällöttikö sen spermanäyte mua –miten nyt kavereiden lasteihin pitäis suhtautua- joten mä vaan naurahdin sille.

”Summu auki”, Kuosmanen hörähti. Se lähesty mua spermaiset sormet ojossa ja työnsi ne mun nenän alle. ”Maista vähän”, Kuosmanen käski hymyssä suin. ”Mee vittuun sen kans”, mä hymähdin sille. Ajatus sen mällien nielemisestä oli kiihottanu siinä vaiheessa, kun mä imin sen kullia, mut harmahtava knölli sen sormenpäissä ei herättäny mussa samanlaista ruokahalua. ”Älä nyt, tää on herkkuu”, Kuosmanen sanoi ja yritti työntää väkisin spermaista sormeaan mun suuhun. Mä käänsin pään pois ja sain osan lastista mun poskelle. Mä pyyhin sen mun kämmenselkään ja yritin puolitosissaan työntää Kuosmasen kauemmaksi. Homma meni taas painiks. Mua nauratti ja kiihotti samaan aikaan sen lämmin ja kostee vartalo, vaativat otteet ja mälliset sormet. Painin tuoksinassa sen käsi pyyhkiyty johonkin mun olkapään tienoille ja se lopetti yrittämisen. ”Mä luulin et sä tykkäisit”, se hymyili. ”Ehkä, mut vaan tuoreena”, mä vastasin sille ja hymyilin.

Se sai Kuosmasen puraseen huultaan ja tuijottaan mua ahnaasti silmiin. Se vei kätensä mun munalle, joka ei ollu ainakaan veltostunu äskeisestä, ja tarttu mun varteen koko kämmenellään. Sen käsi oli vähän kylmä, mut mun hengitys kiihty silti välittömästi ja kulli alko tavotella täyttä 16 sentin mittaansa. ”Sä et tainnu ehtii tulla äsken”, se sano hiljaa hymy huulilla. Mä pudistin päätä kiimasena ja ehdin jo toivoo, et Kuosmanen tekis mulle saman palveluksen, kun mä sille. Samalla mä tajusin, ettei se ollu hyvä idea. Muut jätkät kyllästyis minä hetkenä hyvänsä meidän, jo lähtökohtaisesti omituisen, saunareissun venymiseen ja paukkais hakeen meitä. Mut silti mulla ei ollu voimia estää Kuosmasta, joka runkkas hitaasti ja pehmeästi mun kovettuvaa munaa. Sen intensiivinen, tummansininen tuijotus pysy kiinni mun silmissä. Mä aloin hengittää raskaammin.

”Meidän pitäis mennä”, mä sanoin ääni paksuna. Oikeesti mä olin täysin valmis antaan Kuosmasen laskee paineet mun melkein kivuliaasti tykyttävästä kyrvästä. Kuosmanen veti vielä muutaman nautinnollisen vedon. ”Totta”, se sano ja tuli melkein kiinni muhun. Se vei vapaan kätensä mun alaselälle, ja mä värähdin kiimasta. Toisen käden sormenpäät siirty hiveleen kevyesti mun kiristäviä palleja. Samalla se pussas hellästi mun ohimoa. Mä ynähdin hallitsemattomasti ja painauduin sen alastonta kroppaa vasten. Mä tunsin sen kiihtyneen pulssin ja hengityksen mun korvanjuuressa. ”Mä hoitelen sut, ku päästään nukkuun”, se kuiskas mun korvaan ja läimäs odottamatta mua perseelle. Samassa se luikki pukuhuoneen puolelle ilkikurinen virne naamallaan ja jätti mut seisoon hölmistyneenä kylmään saunaan, kivikova aisa kohti kattoa sojottaen. Saatanan Kuosmanen.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute