Koodi-puhelin
Opettaja suihkussa
ysärinpoika

*Fiktiivinen, osittain tositapahtumiin perustuva tarina.*

Olin parikymppisissäni oleva nuori. Ruskeat hiukseni taittoivat vahvasti vaaleampaan sävyyn, en ollut kovinkaan urheilullinen mutta hoikka. Vaikka se ei ollutkaan tiukista tiukein nuoren pojan bubble butt, olin kehuja saaneesta pepustani jokseenkin ylpeä.

Kuntosali-intoiluni tyssäsi useimmiten lyhyeen, sillä minua veti sinne suurimmaksi osaksi vain miesten katselu. Lenkkeilystä ja uinnista pidin huomattavasti enemmän, minkä takia kävinkin lenkillä ja uimassa korkeammalla motivaatiolla ja paljon säännöllisemmin.

Tällä kertaa olin muutaman kilometrin hölkkälenkkini jälkeen tullut lyhyelle uinnille vasta alkuillasta, vaikka yleensä suosin aikaisempaa ajankohtaa ihmisjoukkojen välttämiseksi. Kovaa uintispurttia ei ollut hölkkälenkin vuoksi tällä kertaa luvassa, vaan uin omaa tahtiani ilman minkäänlaista tavoitetta ja jaksamiseni mukaan.

Miesten suihkutiloissa törmäsi tuon tuosta silmää miellyttäviin komistuksiin, joiden rintalihaksia ja takamuksia oli ilo vilkuilla. Olin kuitenkin ujo ja pelkäsin jääväni katselusta kiinni, joten en kovinkaan usein kehdannut katsella ihan niin paljon kuin minun olisi tehnyt mieli – varsinkin jos suihkutiloissa oli muita. Saunassa kävin harvoin, mutta siellä istuskellessani istuin mitään häikäilemättä jalkani melko levällään ja toinen käsi osittain kullillani. Jos saunan höyryissä oli silmää ja mielikuvitusta miellyttäviä uroksia, saatoin joskus vaivihkaa kosketella kulliani heidän nojatessaan taaksepäin, silmät kiinni raskaasti höyryjä sisään hengittäen. Toki olin välillä huomannut joidenkin tekevän samaa katsellessaan muita, joskus minuakin, mutta nuo yksilöt olivat lähes aina reippaasti keski-iän ylittäneitä eivätkä varsinaisesti saaneet minua kiinnostumaan heistä, viis siitä kuinka kokeneita he olivatkaan.

Oli maanantai-ilta eikä ihmisiä uimahallin sulkemisajan lähestyessä ollut kovinkaan paljoa liikkeellä. Nousin altaasta ja nostin hieman uimahousujani ylemmäs asetellakseni kulliani paremmin samalla kun kävelin miesten suihku- ja pukuhuonetiloja kohti. Kun pääsin suihkutiloihin, minua odotti näky joka oli kuin viimeinkin toteen täyttynyt fantasiani.

Reiska oli kouluaikojeni opettaja, joka oli saanut lempinimensä ”Reiskan” Remontti-Reiskan mukaan. Hän oli hieman yli 180-senttiä pitkä, kolmekymppisissään oleva neljääkymppiä arvokkaasti lähestyvä mies, jolla oli vaaleat lyhyet hiukset, siisti sänki sekä lempeät kasvot silmistä puhumattakaan. Reiskan tiedettiin hyvin harrastavan vapaa-ajallaan urheilua ja hänen rintalihaksensa paistoivatkin melko hyvin läpi hänen käyttämistään, ihoa varsin hyvin mukailevista urheilutakeistaan. Hän oli yksi pidetyimmistä opettajista eikä syyttä – Reiska käänsi koulun käytävillä kävellessään monien päät, sekä tyttöjen että muutamien poikien. Kun useimmat ikätoverini luokallani näkivät märkiä unia joistakin koulumme naisopettajista, minä näin unia Reiskasta tuon tuosta. Ja useimmiten vilkuilinkin Reiskaa niin paljon kuin vain suinkaan uskalsin, puhumattakaan siitä kuinka usein masturboin hänestä internetistä löytämilleni kuville – joskus jopa keskellä yötä unesta herättyäni tai heti kotiin päästyäni. Vaikka kouluajoistani olikin kulunut jo enemmän kuin tovi, Reiska palasi silloin tällöin uniini ja mieleeni, samalla myös tietokoneelleni kun kaivoin nuo vanhat kuvat ja runkkasin kulliani ja ruikin mällit naamalleni kuin ekstaasissa konsanaan.

Ohitettuani eräässä toisessa suihkussa itseään pesevän miehen, painoin suihkun nappia itsekin ja hämmentyneenä pesin nopeasti jo valmiiksi märät kasvoni tarkistaakseni, oliko näkyni totta vain vain kiusoitteleva kangastus. Mutta mies todellakin oli Reiska. Reiska, joka ei näyttänyt muuttuneen saati vanhentuneen päivääkään. Reiska jonka suihkuhetkiä olin nähnyt vain kiimaisimmissa unissani, saippuoi täydellisiä rintalihaksiaan sekä täydellistä kroppaansa silmieni edessä, eikä se ollut unta. Tällä kertaa vilkuilin hänen pesuhetkiään häpeilemättä, eikä suihkutiloissa sulkeutumisajan lähestyessä ollut meidän kahden lisäksi suureksi onneksi muita. Tai jos oli, he olivat saunassa eivätkä näkisi vilkuiluani. Niinpä uskalsin vapaasti ihailla hänen sopivan lihaksikasta kroppaansa, siistiä karvoitustaan ja miehekkäitä otteitaan omasta kropastaan. Hänen peniksensä oli joko hieman jäykistynyt pesuhommissa tai muuten vain kookkaampi kuin olin kuvitellut, ja hänen vedellessään esinahkaansa edestakaisin terskaansa pestessään alkoi minunkin kullini jäykistymään.

En ollut varma tunnistiko hän minua entiseksi oppilaakseen, mutta en kuitenkaan halunnut jäädä hänelle kiinni katselusta saati sitten kovana roikkuvasta kullistani joten käännyin hetkeksi katselemasta häntä ja siirryin pesemään pakaroitani. Jos Reiska sattuisi saippuan vaahtoa tippuvaa penistänsä hyväillessään katsomaan suuntaani, saippuasta ja vedestä kimaltelevia nuoren pojan pakaroitani. Jos se tykkäisi siitä, ja ehkä sanoisi jotain. Jos se olisi huomannut kouluaikojeni toistuvat vilkuilut, tunnistaisi minut, ja ottaisi minut kuten niin monesti olin siitä haaveillut. Vilkaisin vielä kerran hänen selkälihaksiaan sekä peppuaan, josta huomasi Reiskan todellakin hallitsevan kyykkyliikkeet. Sitten Reiska kääntyi katsomaan minua suoraan silmiini, ja vedin katseeni silmänräpäyksessä pois.

Jatkoin itseni pesemistä kuin mitään ei olisi tapahtunut, kuin kullini ei olisi jäykkänä kiimasta, kuin en olisi juuri ihaillut märkää Reiskaa käytännössä kuola suunpielistäni valuen. Kuulin kuinka veden valuminen Reiskan suunnalta loppui, ja askelien äänet vaimenivat pikku hiljaa. Kun uskaltauduin katsomaan, Reiska oli jo poissa. Saunan ovesta astui suihkutiloihin peseytymään keski-ikäinen roteva mies, joten pestyäni itseni nappasin nopeasti märät uimahousuni ja uimalasini ja kävelin nopeasti lähimpään vessaan, piilotellen seisokkiani pitelemällä uimahousuja kullini edessä.

Lukittuani vessan oven pudotin uimatarvikkeeni lattialle, tartuin vasemmalla kädellä kiveksistäni ja oikealla kullistani. Vedin esinahkaani eteen ja taakse pari kertaa hiljaa nautinnosta huohottaen, samalla kun koskettelin hellästi molempia kiveksiäni. Hellitin oikean käden otettani vetäessä esinahkani taakse vielä viimeisen kerran, ja annoin virtsasuihkun tulla. Tämän jälkeen nostin kamani lattialta ja lähdin kiireen vilkkaa kohti pukukoppeja.

Aikani alkoi käydä vähiin mutta yritin siitä huolimatta vitkutella pukuhuoneessa nähdäkseni vilauksen Reiskasta, jos hän nyt uimahallilla enää olikaan. Kuivateltuani ja saatuani puhtaan t-paidan päälleni kaivoin laukustani mustat jockstrapit, jotka puin jalkaan ja asettelin tukemaan sekä korostamaan pakaroitani. Olin jokin aika sitten uskaltautunut käyttämään jockstrappeja julkisesti, sillä niissä sai vähän väliä uteliaita katseita pukukopeilla. Ja siitäkös minä ja ahne perseeni nautittiin. Toivottavasti Reiska näkisi perseeni näissä.

Vitkuttelin pukukopissa viimeiseen asti, kunnes minun oli pakko suunnata pois pukukopeilta ja niellä pettymykseni. Jäin tosin vielä pyörimään uimahallin kahvioon ja katsomaan jos Reiska astelisikin miesten tiloista ulos, mutta näin ei käynyt. Unelmani Reiskasta oli käytännössä jo tullut toteen, ja samalla viety minulta heti pois.

Olin kävellen liikenteessä ja päätin koukata kotimatkaltani, sillä halusin nähdä vilauksen edes pukeissa olevasta Reiskasta. Asuin melko pienessä kaupungin pahasessa joten tiesin hyvin missä hän asui ja mitä kautta kiertää – vaikkakin kotimatkaani tulikin pari kilometriä lisää. Kääntyessäni Reiskan kotikadulle vatsani täyttyi perhosista ja pelonsekaisesta tunteesta, jos törmäisinkin Reiskaan ja olisin kusessa.

Reiska asui kaksikerroksisessa omakotitalossa, joka oli maalattu vaaleilla väreillä ja jonka ikkunoilla oli valkoiset verhot. Pihapiirissä kasvoi aidan takana melko korkeita pensaita, mutta ne eivät juurikaan peittäneet ikkunoita tai talon julkikuvaa kadulta. Kävelin ohitse normaalia kävelyvauhtiani, ja huomasin ettei talossa ollut valoja päällä. Ehkäpä Reiska oli verstaassa harjoittamassa tunnettuja kädentaitojaan puutöiden parissa – tai raksahousut ja likaiset sekä hikiset alusvaatteensa kintuissa ja runkkaamassa kivenkovaa kulliaan ja roiskimassa spermaansa kaikkialle, nautinnosta äänekkäästi voihkien. Näin annoin mielikuvitukseni laukata kävellessäni kotiin loppumatkan.

Kotiin päästyäni avasin läppärini samalla kun laskin housuni ja jockstrappini jalkoihini ja aloin pikku hiljaa koskettelemaan kulliani, samalla kun etsin internetistä samat vanhat kuvat Reiskasta joille olin runkannut jo teininä. Vetelin kulliani jonkin aikaa ja hengitin raskaasti, kunnes kullistani laukesi paksu määrä spermaa vatsalleni ja voihkaisin kovemmin kuin olin koskaan ennen. Vatsallani lepäsi kuin tyyni lammikko paksua mälliä ja kullini sykki sitä vielä hitaasti lisää. Klikkasin Reiskan kuvat pois tuntien hieman huonoa omatuntoa ja pyyhin mällini nenäliinaan, jonka heitin vessanpönttöön kun menin pesemään kiimalta löyhkäävää kulliani.

Tämän jälkeen aloin käydä uimassa huomattavasti useammin.

- - -

Miten haluaisit tarinan jatkuvan? Kaikenlaiset risut sekä ruusut ovat tervetulleita!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute