Koodi-puhelin
Kesäreissu
Aki

Kerran kesällä lähdin kaverini Veken kanssa heidän mökilleen. Oltiin silloin jotain 18-vuotiaita. Hurautettiin n.20 kilsaa pyörillä hitaasti kiiruhtaen. Perille päästyämme heitimme reput mökin terassille ja, äkkiä vaatteet pois ja uimaan, kyllä viileä vesi teki hyvää pitkän polkemisen jälkeen. Jonkin ajan kuluttua nousin pois vedestä ja menin nurmikolle lämmittelemään, kylläpä auringon lämpö tuntui ihanalle. Veke nousi vedestä hetken kuluttua ja purskahdin nauruun kun näin hänen elimensä, siis sen mitä siitä enää näkyi pienen karvatupsun keskeltä, pieni terävä esinahka pilkisti ja pussitkin olivat kadonneet jonnekin. Pikkasen Vekeä hävetti, mutta sanoin, että itselleni kävi ihan samalla tavalla vedessä ollessani. Samalla levitin jalkojani ja näytin ettei se siitä ollut vielä paljon kasvanut. Oltiin me ennenkin jonkun verran kalujamme vertailleet mutta ei sen kummempaa, nyt mielessäni kyllä käväisi, että olisipa kiva nähdä Veken kalu pystyssäkin. Omani rupesi ajatuksesta hiukan jo venymään, mutta sain pidettyä sen vielä löysänä. Siinä lämmitellessä Vekenkin elin sai normaalit mitat takaisin. Istuskeltiin nurtsilla aikamme ja sovittiin ettei tällä reissulla vaatteita päälle laiteta, kun ollaan niin syrjässä ja kenenkään ei pitäisi tulla mökille. Minusta oli tosi mukavaa olla ilman vaatteita luonnon helmassa, olinhan aina tykännyt katsella kulleja ja Vekeä oli mukava katsella alastomana. Päivän mittaan pelailtiin ja puuhailtiin kaikkea mukavaa. Kun ilta jo rupesi tekemään tuloaan, panimme grilliin tulet ja paistelimme makkaraa, samalla lämpesi myös sauna. Veke laitteli makkaroita grilliin ja näytti yhtä käyrää makkaraa ja kysyi, että olisiko tämänkokoinen pippeli hienompi kuin hänen pieni vehkeensä. Sanoin että komea olisi tuokin, mutta kyllä sun löysä on paremman näkönen.

Huomasin samalla miten Veken kalu rupesi kasvamaan ja terska alkoi paljastumaan, sanoin että älä peitä tuota mikä sulla on venymässä. Pikkasen hän nolostui, mutta kun näytin omaani, niin jopa rupesi kumpaakin jo vapautuneemmin hymyilyttämään. Sanoin Vekelle, että minä annan ainakin kullini nousta pystyyn jos on noustakseen, anna sinäkin. Ja Veke antoi, ei siinä pitkään mennyt kun jo seisoimme grillin ympärillä vastatusten kullit tanassa. Vekellä oli mahtavan näköinen kulli ,se oli 13cm pitkä ja siinä oli tuppi puoliksi päällä, se oli käyrä ylöspäin, aika ohut(illalla mittasimme)3cm :n kulli. Omani seisoi myös ylöspäin käyränä, tuppi kokonaan terskan päällä, se oli 15cm pitkä ja juuresta 5cm paksu, mutta kun Vekellä oli koko kulli saman paksuinen, niin minulla se kapeni kuin ohjus terskaa kohti. Siinä sitä tuijottelimme seisovia kalujamme ja vertailimme niitä. Sitten otin oikealla kädellä kullistani kiinni ja vedin esinahkan taakse ja sanoin, että meinaa nyt kyllä kiima iskeä, Veke teki samalla itselleen muutaman runkkausliikkeen ja sanoi, että ei passaa paljoa heilutella, muuten voi tulla liemet nurmelle.

Sanoin että anna tulla vaan, en ole nähnyt kun toiselta lentää. Veke sanoi ,että tulet vielä näkemään, kunhan ensin syödään nuo makkarat. Syötiin makkarat ja ainakin minua jännitti hirveästi, mutta kulli senkun jökötti pystyssä koko ajan. Lähdettiin siitä sitten saunaan, Veke nousi ylälauteelle, meinasin tehdä samoin, mutta hän sanoi, että seiso siinä edessä ja katso nyt jos huvittaa. Veke otti kiinni pienistä kutistuneista pusseistaan vasemmalla kädellään ja oikealla kullinsa varresta. Veke alkoi runkkaamaan itseään, oli ihanaa katsella, itse runkkasin samalla omaa kaluani. Kummankin tahti kiihtyi kiihtymistään ja Veke sanoi, että nyt tulee ja veti esinahan aivan niin tiukalle kuin sai, piti sen siellä ja antoi sperman lentää mahansa päälle. Minäkin tiukensin otetta pusseistani ja runkkasin kovaa, silloin sperma lähti minultakin liikkeelle, kyllä oli mahtava orgasmi. Pikkasen oltiin noloja poikia ,mutta se meni siitä onneksi ohi, siinä sitten kylvettiin vielä ja peseydyttiin. Minulla rupesi pesulla taas jököttämään ja niin kävi sitten myös Vekelläkin, kyllä taas nauratti.

Mentiin siitä sitten mökkiin ja aikani mietittyä uskalsin kysyä Vekeltä saisinko kokeilla sen kullia minkä tuntuinen se on. Veke meni sohvalle istumaan ja minä menin kontalleni Veken eteen, vapisevin käsin otin Veken löysän kullin käteeni, katselin sitä kun se alkoi paisumaan, vedin esinahan pois terskan päältä ja aloin runkkaamaan. Kalu oli kova kuin kivi ja mukavan tuntuinen kädessä, lupaa kysymättä otin sen suuhuni ja rupesin imemään sitä samalla runkaten. Kauan en kerennyt sitä imemään kun Veken lantio työntyi jo eteenpäin ja suusta kuului urahdus, että tulee, puristin pusseja ja vatkasin nopeammin ja Veke laukesi suuhuni, tulipa samalla maistettua ensikertaa spermaakin. Kun Veke siitä toipui, hän pyysi minua käymään sohvalle ja alkoi tekemään minulle samaa temppua, hän imi tosi ihanasti ja hitaasti, tuntui kuin olisi ollut taivaassa. Aika äkkiä Veke saikin lastin suuhunsa.

Jonkin aikaa leikimme vielä kulleillamme, tutkimme niitä ja pusseja, venyttelimme ja runkkailimme niitä löysinä, oli myös kiihottavaa imeä löysää kullia ja tuntea kun se kasvaa suussa. Kävimme vielä sinä kesänä ja parina seuraavanakin kesänä mökillä ja muissa paikoissa tekemässä toisillemme hyvää. Tuli joskus sitten kokeiltua anaalinaintiakin ja sekin oli yllättävän mukavan tuntuista. Nyt olemme molemmat tahoillamme naimisissa ja perheet kummallakin. Noista ihanista poikavuosista on jo 15 vuotta, kumpikaan emme ole olleet muitten kanssa eikä noiden kokeilujen jälkeen missään tekemisissä muitten miesten kanssa emmekä toisiemmekaan. Joskus kyllä käy mielessä että kyllä pitää vielä kokeilla näin aikuisenakin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute