Koodi-puhelin
Kesätyö
Sakke

"Voi paskat, Jari, meidän tarvii ottaa äkkiä vaatteet pois ennen kuin maali kuivuu ja siivota lattia" Mikko sanoi "Totta, mennään kuivalle lattialle riisumaan vaatteet ja kengät. Tän tästä saa kun laittaa kesätyöläiset asialle" Sanoin

Pian olimme melkein alasti, vain alushousut päällä kiireisinä siivoamassa lattiaa. Kiireeltä katselin Mikon hyvin kehittynyttä 18-kesäistä vartaloa. Tiukan pyllyn muodot näkyi alushousuista. Yritin siirtää ajatukseni siivoamiseen.

4 tunnin ja melkein tuhannen vesisangon jälkeen maalista ei näkynyt enää tippaakaan. Nyt oli aika pitää pieni tauko ja istahdimme hetkeksi Mikon kanssa tietäen pahimman olevan ohi.

"No, oonko ihan OK?" Mikko kysyi. "Ihan jees," sanoin "kyllä tää kesä selvitään yhdessä näissä hommissa!" "Tarkotin mun vartaloa" Mikko jatkoi "Mitä tarkoitat" "Huomasin että vilkuilit mua. Mitäs pidit näkemästä?" Olin hetken täysin lukossa. Oliko tää jotain kuittailua, halusiko poika tietoa vai kenties ehdotus jostain? En huomannut lainkaan että mua katseltiin kun katselin Mikkoa. Tulikohan mokattua oikein kunnolla? Tulisi paha juttu ja paljon sanomista. 20-vuotias kattelee 18-kesäistä pentua. "Kroppas on hyvässä kunnossa, kuin peiliin kattois" Yritin huumoria sekaan. Tajusin että toi kundi onkin aika sexy!

Juotiin siinä sitten kokista ja piinaava hiljaisuus laski ylle. Hetken kuluttua meni multa juomat väärään kurkkuun kun Mikko kysyi: "Haluatko muutakin kuin katsoa?" "Suoran kysymykseen suora vastaus, kyllä, mutta vain jos kiinnostuksesi on samaa kuin minulla." Vastasin "Mua kiinnostaa seksipuuhastelu sun kanssa, Mikko, haluun naida sua kunnes laukeen." Jatkoin "Voit tehdä mitä haluat, ja kun tää maali on siivottu, voidaan mennä sanoista tekoihin." Mikko sanoi Ajattelin että onpa kerrankin oma-aloitteinen kundi.

Alakerran suihkutila oli tehty 15 miehelle. Tää rakennus on uimahalli ja koko rakennus on kiinni kesän korjauksen ajan. Alusvaatteet ja kengät oli nopeasti riisuttu ja valloitimme suihkut. Kumpikin vilkuili toisiaan salaa valmistuen pian koittavaan hetkeen. Mikko avasi kaksi hanaa ja kumpikin meni omaan suihkuun. Mikon penis oli suunnilleen samoja kokoja omani kanssa, siis levossa, noin 10 senttinen. Mietin että kasvaako se kovana yli minun 17 cm tykin vai ei? Saippua pehmitti maalin ja pian aloimme puhdistua.

Vilkaisut muuttuivat pitkiksi katseiksi samalla kun kiihotus alkoi kasvaa nivusistani. Tunsin munani kasvavan nopeasti, Mikon katse oli liimautunut seisovaan kaluuni. Hänen seisova kikkeli oli suoraan vaakatasossa ja se entisestään raastoi kiihottuneita hermoja. Otimme askeleet toisiamme kohti, vielä toisen kunnes kullimme koski toisiinsa. Mikko puristi kätensä jäykän varteni ympärille ja tein hänelle samoin.

Ah, hänen esinahka tuntui niin silkkiseltä, niin nuorelta, kun aloin liikuttaa kättäni hitaasti kuin runkaten. Miksi Mikon kädet tuntui paremmalta kuin oma oikea? Laitoin vapaan käteni Mikon kapealle vyötärölle, tuijotin hänen kaluaan jalkojeni välissä. Vedin Mikon kiinni itseeni ja nivusemme ja rintamme koski toisiin. Laitoimme kätemme toisen pepulle tiivistäen meidän halausta, kasvomme oli vain tuuman päässä toisistaan.

Huulissani poltti suudella Mikkoa, mutta ajattelin sen olevan liian agressiivista vielä näin "aluksi" ja en halunnut pelästyttää. Tuijotin syvälle niihin sinisiin silmiin näin hänen katsovan minun huuliin. Hänkin halusi suudella. Kallistimme hitaasti päitämme ja huulet liittyi hitaasti toisiin. Tunsin huulemme puristuvan yhteen ja Mikon kielen huulillani haluten sisään. Päästin nuoren kielen sisään ja uusi tunne melkein sai minut laukeamaan juuri siihen paikkaan.

Mikko laski toisen kätensä nännilleni ja alkoi pyörittää sitä sormien välissä. Painoin hänen päänsä toiselle nännille ja annoin hänen imeä sitä suussaan. Hän antoi minun nauttia monta ikimuistoista hetkeä. En ottanut kaikkea kivaa itselleni vaan tein saman Mikolle ja aloin imeä hänen nännejään. Mikko kallisti päätään taakse nauttien täysillä, ja nautin itsekin kun sain tyydyttää tätä nuorta kaveriani. Kiimatippani valui kaluni kärjestä hänen kiveksilleen. Hän käytti sormeaan kerätäkseen kaiken ja sitten voidella sillä koko kullini. Samalla sormella hän keräsi omat tippansa ja levitti nekin kalulleni liukastaen sen niin kiimaisen tuntuiseksi.

"Olen saanut jo tarpeeksi suihkusta, entä sä?" toivoen että löytäisimme jonkin mukavamman paikan. Mikko otti kädestä kiinni ja vastaamatta talutti minut pukuhuoneeseen ja otti pyyhkeet kaapista. Kuivasimme toisemme. Kiihkomme sai jäykät kalumme koskemaan omaa napaa, kärki sojotti suoraan ylös. Painisalista löysimme tutkimuspöydän joka kuului harjoitteluhuoneeseen. Se oli uusi ja vielä muovissa. Mikko oli juuri kysymässä voiko sitä ottaa käyttöön kun olin jo repinyt puolet muoveista.

Mikko laittoi kätensä rinnalleni, työnsi mua aikomuksena että makaisin pöydällä. Pakarani koski pöydän reunaa ja nojauduin kunnes selkäni koski muoviseen pehmustukseen. Tässä asennossa olin varpaankärjilläni ja selkä oli kivuliaasti kaarella, mutta sen kesti kun Mikko nieli koko munaani kostean kuumassa suussaan. Katselin kaunista näkyä kun lyhyet vaaleat hiukset liikkui nautintoni tahdissa. Oli kiihottavaa nähdä koko sojottava kalu ja tulipunainen terska joka alkaa hitaasti uppoamaan syvälle pojan suuhun. En tiedä kauanko Mikolla oli tarkoitus imeä mutta kauaa en enää kestäisi kunnes lasti lentäisi.

Juuri ennen kun olisin alkanut huutamaan onnesta Mikko lopetti ja kaluni mäiskähti mahani päälle. Samaan hengenvetoon tunnen Mikon ottavan jalkani ja nostavan ne käsivarsilleen. Tunnen hänen kyrpänsä anuksellani. Asia tuli selväksi, 18-v. poika tulisi naimaan perseeseeni. Hän ei ehkä tiedä, mutta vaikka olen 20v, siellä ei ole vielä kukaan vieraillut. Voin vain kuvitella miltä tämä tuntuisi. "Mene hitaasti, Mikko sä oot eka!" "Sama juttu mulle kans, lupaan olla kiltti"

Huoneessa oli kosteusvoidetta jonka Mikko otti. Tunsin purkin suuaukon pepussani n. sentin sisälle työntyneenä ja pikku puristuksella Mikko sai voidetta työntymään suoleeni. Muutaman tipan Mikko puristi kalulleen. Painoin pääni pöytään ja odotin suurta tuntematonta tulevaa.

Mikko hieroi jalkojani jotka oli jännityksestä jäykkinä. Tunsin oloni rennommaksi ja huomasin vierellä seinällä olevan kokoseinäpeilin jota en ollut aiemmin huomannut. Mikon kalu oli 17senttinen. Se oli niin jäykkä että hänen piti toisella kädellä painaa sitä alemmas kun terska hävisi peilistä ja tunsin sen jälleen pyllylläni. Minun oli pakko ajatella muuta kun en voinut tajuta miten Mikko mahtuisi työntymään neitsyt-suoleeni.

Ajatus palautui heti Mikon munaan kun tunsin kärjen olevan juuri työntymässä sisään. Sen ympärysmitan tunsi kasvavan jokaisella työntymisen hetkellä. Aloin tuntea kipua mitä syvemmälle kyrpä painui sisääni. Sulkijalihas puristui tiukemmalle heti terskan jälkeen aiheuttaen tunteen että muna olisi jumissa. Mutta yllätykseksi koko muna olikin jo sisällä. Pahin oli ohi! Rentouduin jälleen ja tunsin Mikon naivan mua hellästi.

Mikko otti hetkeksi kullin ulos ja lisäsi hieman voidetta. Hetki kului ja aloin haluta täytettä suoleeni. Pyllyni hyväksyi uuden tuttavan ja odotti sitä takaisin innolla. Mikko veti minua hieman lähemmäs että alaselkä on melkein ilmassa. Mikko halusi ettei kivekset hakkaisi pöydän reunaan. Kaikki on nyt kunnossa ja levitän jalkojani: Mikko, tee nyt mitä haluat! Peilistä näen kuinka jäykkä varsi liikkuu syvälle sisälle pitkin liikkein ja pienet karvat kutittaa kiveksissä kun ne osuu häntäluuhuni. Mikko hieroo nännejäni runkaten samalla kaluani, alan tuntea olevani kiiman huipulla. Keuhkoni hamuaa ilmaa kun tuleva orgasmi alkaa hallita kehoani nautinnon lisääntyessä. Tunnen lihakseni syvällä kalussani täysin rentoutuneen ja sperman lähtevän liikkeellä lentäen mahalleni purske purskeelta kuumina iskuina.

Mikon ravistelevat työnnöt lantiollaan kertoo hänen myös pian laukeavan. Nautin jokaisesta yhä syvemmästä ja kovemmasta työnnöstä jonka saan. Puristan jalkani Mikon ympärille. Nostan pääni ja näen Mikon tuskaisen nauttivan ilmeen, hän on omassa maailmassaan. Puristan jalkani tiukemmin ja Mikon suusta pääsee kiimaista ähinää joka purkautuu pitkään yninään samalla kun pitkät kuumat iskut osuu sisälle persettäni. Tavaraa tulee paljon ja tunnen sen sisälläni isona kuumana lammikkona. Lopulta Mikko kaatuu mahani päälle spermani liukastaen välimme. Olemme pitkään hiljaa. Mikon kalu alkaa kutistua lepotilaan ja omani on Mikon ja minun välissä puolikovana.

"Mikko, koko kesä on vielä aikaa, mutta jatketaanhan kohta?"

Mikon iloinen virne kertoo että pian olemme taas vauhdissa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute