Koodi-puhelin
Kokeilu
Gayman0

Englannin aine? Huomiseksi? Voi ei! No, onneksi aihe on helppo: minä itse. Taas sama vanha tuttu stoori: Olen Pasi, 18 vuotta, asun pienessä pitäjässä, käyn lukiota jne. jne. Onneksi opettaja päästää aikaisemmin tunnilta.

Kävelen englannin luokasta ulos ja vilkaisen kelloa. Vasta 12.00! Seuraava tunti alkaa vasta puolen tunnin päästä. Meillä on liikuntaa... No, menen pukuhuoneeseen odottelemaan, jos vaikka pääsisi saliin pelaamaan jotain vähän aikaisemmin.

Istun pukuhuoneen penkille ja rupean kaivelemaan liikka-vaatteita ulos kassista. Tutkailen kuinka ankea pukuhuone on: harmaan valkeat seinät, tumman ruskeat penkit ja kaiken keskellä pieni iloi-sen vihreä roskis. Puen mustat Nike-verkkarit ylleni ja vaihdan t-paidan. Viikkailessani vaatteita Teemu astuu sisään:

- Moi! Mitä sulla oli äsken?

- Enkkuu, meidän pitää kirjoittaa aine.

- Ai, typerää.

- Niinpä.

Teemu alkaa katselemaan vaatteitaan repustaan minun tutkailessani hänen vaatetustaan: Vaalea takki, saman sävyiset housut, lenkkarit. Teemu on sopusuhtainen jätkä, tosin hieman lyhyempi kuin minä. Huomaan verkkareissani tapahtuvan jotain eloa.

- Mitä sä aattelit tehä, Teemu kysyi yllättäen.

- Mitä, tä?

- Mitä aiot tehä perjantaina?

- Ai, en mä tiiä.

- Lähtisitkö mun kanssa kylälle?

- Voisin mä lähteekin.

Teemu saa vaihdettua vaatteensa ja nousen seisomaan lähteäkseni, jolloin rahapussini tipahtaa kädestäni. Kumarrun nostamaan sitä ja yht'äkkiä tunnen jonkun ottavan minua lantiolta kiinni ja työntävän vartaloansa minua vasten. Nousen ja naurahdan Teemulle, sillä hänellä on tapana vitsailla homoista tuolla tavalla. Joskus kuitenkin olen tuntevinani noissa eleissä myös jotakin muutakin. Teemu asettuu taakseni ja kietoo kätensä ympärilleni ja rupeaa hyväilemään kyrpääni housujen lä-vitse. Pyörähdän irti Teemun otteesta:

- Mä olen kyllä ihan hetero.

- Niin minäkin, mutta olisi ihan kiva kokeilla miehenkin kanssa.

- Enpä oikein tiedä...

Teemu lähenee minua ja rupeaa hyväilemään selkääni paidan lävitse.

- Etkö muka tunne mitään?

Housuissani tuntuu kyllä... Teemu tarraa uudestaan kyrpääni ja huomaa sen alustavan stondauksen:

- Vai et tunne...? Kokeillaan vaan, kukaan ei saa tietää.

- En mä tiedä...

Ilman myöntymistäni Teemu laittaa oven lukkoon ja rupeaa ottamaan paitaani pois. Ryhdyn kuiten-kin leikkiin mukaan ja annan Teemun jatkaa hyväilemistä. Veri pakkautuu kyrpääni ja se painautuu Teemun reittä vasten. Otan paidan myös Teemulta pois ja nuolaisen hänen nännejään. Hänen kiinteä ja solakka vartalonsa painautuu huuliani vasten. Hivuttaudun alemmas ja aukaisen verkkarin nauhat. Vetäisen verkkarit ja bokserit äkkiä alas ja sieltä songahtaa Teemun uljas kyrpä. Olen nähnyt Teemun kyrvän myös löysänä, milloin se näytti tosi isolta. Seisokissa se ei kuitenkaan ole juuri 17 cm pidempi.

Nuolaisen arasti Teemun kyrpää, mikä ei ollutkaan niin hirveää, oikeastaan ihanaa. Otan terskan varovasti suuhuni ja pikkuhiljaa imen yhä enemmän ja enemmän Teemun sopivan paksuista meisseliä. Pian kyrpä koskettelee jo kurkkuani ja rupean imemään ihan kunnolla. Teemu voihkii hiljaa ja työntää kyrpäänsä syvemmälle ja syvemmälle. Otan välillä kyrvän pois suustani ja nuolen sitä ahnaasti. Teemu huohottaa kiimaisesti ja pyytää lopettamaan ja käskee minun viedä homma loppuun käsilläni. Otan kyrvän suustani ja asetun Teemun taakse kiertäen toisen käteni Teemun vartalon ympärille ja toisella tarraan kyrpään kiinni. Vedän muutaman kerran ja Teemu lennättää lastinsa voihkinoiden kanssa lattialle.

Hetken istuttuaan Teemu ottaa minut käsittelyynsä. Hän laskee kiusoitellen verkkarit alas ja yhtä hitaasti myös bokserini. Paksu kyrpäni sojottaa pystyssä ja Teemu aloittaa hitaan runkkaamisen. Muutaman vedon vedettyään hän nuolaisee kyrpääni koko pituudeltaan ja lopulta ottaa sen huulien-sa huomaan. Hän pyörittelee kieltään terskallani ja imee kulliani kieltään taitavasti apunaan käyttä-en. Nautin käsittelystä huohottaen Teemun kosketellessa kiveksiäni ja nuolten kyrpääni. Hetken kuluttua ilmoitan tulostani huohotuksen sekaisilla sanoilla. Teemu kuitenkin jatkaa yhä kiivaammalla tahdilla ja lopulta suihkutan mällini hänen kurkkuunsa.

Teemu lähtee huuhtelemaan suunsa ja hetken levättyäni rupean siivoamaan mällejä lattialta. Päälle pukiessa Teemu kysyi:

- Kannattiko kokeilla?

- Joo, kannatti.

- Eikö voitaiskin kokeilla uudestaankin?

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute