Koodi-puhelin
Kokeilu joka kannatti
NewBi

"No niin, tässä mä asun", Jani totesi ja avasi oven. Humalastani huolimatta tunsin jännityksen kasvavan kun kävelin Janin perässä hänen yksiöönsä.

Muutamaa viikkoa aiemmin olin lukenut Janin ilmoituksen eräältä nimeltä mainitsemattomalta deittisaitilta ja vastannut siihen. Jo parin meilin jälkeen Jani oli lähettänyt numeronsa pyytäen yhteydenottoa, jotta voitaisiin hypätä yli kaikki turhanaikuinen meilailu ja sopia suoraan tapaamisesta. Kaksi viikkoa meni ennekuin uskalsin ottaa yhteyttä, ja silloinkin vasta melkomoisen baarikierroksen jälkeen, mutta siinä sitä sitten lopulta istuttiin Janin yksiön sohvalla.

Aluksi juttu oli aika levotonta, niinkuin kenen tahansa tuntemattomien pintapuolista jutustelua ja aloin jo ajatella tehneeni virheen ja mielessäni suunnittelin kotiinlähtöä. Toisaalta jokin kuitenkin piti minua paikallani ja viimein Jani kysäisi josko haluaisin nähdä erään videon. Olin helpottunut että Jani kokeneempana huomasi sekavat tunteeni ja osasi ottaa aloitteen käsiinsä. Perhana soikoon, ajattelin, naisten kanssa meikäläinen on aivan suvereeni sanan säilän heiluttelija, joka saa iskettyä lähes kenet tahansa naisen ja yleensä hallitsee tilanteen, mutta tässä tilanteessa olin ollut aivan avuton,

Jani laittoi nauhan pyörimään. Siinä kaksi komeaa nuorta miestä hyväili toistensa jättimäisiä kulleja. Tunsin hieman kiihottuvani ja vaivihkaa vilkuilin Janin haaroväliin, hänen istuessaan siinä vieressäni. Sydän pamppailen sain viimein kysyttyä: "Onko sun kulli yhtä iso kuin noilla kundeilla?" Jani naurahti, katsoi minuun ja sanoi ettei aivan ja kysyi haluaisinko nähdä sen. "Kiitos mielelläni", vastasin ja saman tien Jani avasi housunsa ja riisui ne. "Tämmönen tää on, ihan tavallinen", Jani sanoi. Nousin ja riisuin omat housuni. "Tässäpä meikäläisen... ihan tavallinen tämäkin", vastasin ja istahdin takaisin Janin viereen.

Varovasti siirsin käteni Janin kalun päälle ja tartuin siihen. Puristin sormeni sen ympärille ja tunnustelin. Toisen miehen kalu tuntui syntisen jännittävältä ja varovasti aloin runkkaamaan sitä. Jani riisui loputkin vaattensa. Riisuin myös itse paitani ja painauduin aivan lähelle Jania kiertäen toisen käteni hänen hartioilleen jatkaen toisella kädelläni hänen kalunsa varovaista hyväilyä. Nyt myös Jani tarttui kaluuni ja alkoi hitaasti vedellä edestakaisin. Hän painautui lähemmäksi ja suuteli minua. Enpä olisi osannut uskoa että miehellä voisi olla niin pehmeät huulet.

Pikkuhiljaa Janin kalu alkoi kasvaa käteni puristuksessa. "Saa sitä maistaakin", hän sanoi. Aloin liu'uttaa huuliani pitkin Janin kiinteää vartaloa alaspäin, kunnes Janin kalu oli siinä aivan suoraan silmieni edessä. Jani asettui sohvalle selällensä, minä siirryin hänen jalkojensa väliin ja tartuin hänen nyt jo täydessä mitassaan olevaan kaluunsa. Hetken ihailin sen kauneutta, kuinka se alkoi isojen kivespussien juuresta, ja kuinka sen paksu varsi hieman kaartui ylöspäin päättyen täydellisen kauniiseen terskaan. Olin kateellinen. Oma kullini ei ollut noin iso, eikä todellakaan yhtä täydellisen muotoinen. Maistoin sitä ensin kielelläni ja sitten imaisin sen ahnaasti suuhuni. Eipä se maistunut juuri miltään ja se tuntuikin pehmeämmältä kuin olin kuvitellut. Hyväilin terskaa ja imin paksua vartta suuhuni niin paljon kuin kykenin. Välillä päästin sen ulos ja nuolin vartta niin että se aivan kimalteli hämärässä huoneessa. Välillä tartuin siihen kädelläni runkaten ja imin Janin kivekset suuhuni, vuoron perään. Nostin katseeni ja huomasin kuinka suunnattomasti Jani nautti siitä.

Koska en halunnut Janin laukeavan ihan vielä, pyysin häntä imemään minua. Vaihdoimme paikkoja ja Jani aloitti taitavan työskentelynsä. Oli kiihottavaa katsoa kuinka kaluni upposi tuon kauniin miehen lämpöiseen suuhun. Kaluni tuntui kasvaneen suuremmaksi kuin koskaan. Hetken kuluttua pyysin Jania kääntymään, niin että voisimme hyväillä toisiamme samanaikaisesti. Käännyimme kyljellemme, Janin kulli sojotti nyt siinä silmieni edessä hänen jatkaessaan imemistäni. Tartuin häntä pakaroista ja painauduin tiukasti häntä vasten yrittäen ottaa kullin niin syvälle suuhuni kuin vain mahdollista. Sitten taas kiinnitin huomioni terskaan ja leikittelin kielelläni.

Jani osasi kaikki suihinoton niksit ja vielä hetken aikaa jatkettuamme tunsin kuinka aloin olla lähellä orgasmia. Kerroin Janille laukeavani pian ja tunsin kuinka hän alkoi imeä vieläkin kiihkeämmin runkaten minua samalla. Kiihdytin myös omaa tahtiani. Runkkasin ja imin tuota jumalaista elintä Janin lantion työntäessä sitä kovasti minua vasten. Tunsin kuinka oma laukeamiseni alkoi ja lähetin lastini Janin suuhun ja kasvoille. Samalla Janin kalu alkoi sylkeä lämmintä eliksiiriä kastellen käteni ja kasvoni aivan läpimäräksi. Jatkoin Janin kullin runkkaamista ja imaisin sen vielä kerran suuhuni maistellen hänen spermansa pähkinäistä makua.

Hetken aikaa makailimme vierekkäin aivan hiljaa. Sulattelin kokemaani, polttelin savukkeen ja mietin kotiinlähtöä. Verhon raosta huomasin kuitenkin aamun jo sarastavan ja totesin ettei siksi yöksi enää kannattanut kotiin lähteä...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute