Koodi-puhelin
Koulun jälkeen
Matt

Tästä on kulunut jo muutama vuosi kun runkkasin ekan kerran toisen pojan kanssa. Olimme silloin 8 luokalla ja koulussa oli alkamassa hiihtoloma. Pääsimme koulusta kahdelta ja kun olin kotio lähdössä niin luokka kaverini Tomi kysyi voiko hän tulla meille vähäksi aikaa koska hän oli unohtanut avaimet kotiin eikä sinne tulisi ketään ennen puolta viittä.Se sopi mulle vallan hyvin koska ei meilläkään olisi ketään kotona ennen ehtoota ja musta oli erikivaa saada joku kaveri viettään iltaa mun kanssa. Pääsimme meille ja tein meille vähän valipalaa ja samalla jutskailtiin niitä näitä. Jossain vaiheessa ehdotin Tomille ,että katsotaanko pornoo ja Tomi oli heti mukana hommassa. Siinä filmiä katsellessa katselin Tomia ja huomasin hänen housujen pullottavan mutta toisaalta ei mun omissa housuissakaan juuri tilaa ollut.

Mulla alkoi olla jo tosi kova halu alkaa runkata ja meinasin jo lähteä vessaan kun Tomi yhtäkkiä kysyi ,että joko mää olin runkannut sanoin sille ,että olin ja tein vasta kysymyksen ,että entä itte.tomi vastasi ,että oli. Siinä hetken juttelimme miltä se oli tuntunut ja koska viimeksi oli se tehty. Mulla siitä oli jo jotain pari viikkoa ja Tomilla vaan pari päivää. Siinä sohvalla ollessamme ,filmin yhä pyöriessä, kysyin omilta ,että runkataanko yhdessä. Tomi punastui ensin ja sanoi ettei ollut tehnyt sitä ikinään ennen kenenkään toisen kanssa ja enkä ollut minäkään.

Kuin yhteisestä sopimuksesta nousimme ylös ja aloimme ottamaan housuja pois . Riisuin omat farkkuni nopeasti pois ja samalla kalsarinikin oma 14senttinen munani seisoi vatsaani vasten osoittaen kattoon. Tomikin oli jo saanut housunsa pois jaloistaan ja oli potkimassa kalsareitaan pois kun katsoi häneen hänen munansa osoitti suoraan etten päin ja oli suurinpiirtein samaa kokoa mun kanssa. Istuimme takaisin sohvalle ja aloitimme runkkaamisen yhtä aikaa. Katselin Tomia kun hän runkkasi siinä vierelläni. Hän oli silmät kiinni ja veteli kädellään edestakaisin. Mun tuli mieletön halu koskea tuota luokka kaverini munaa ja kysyin Tomilta saanko tehdä sen sille. Tomi aukaisi silmänsä , lopetti runkkaamisen ja kysy olinko tosissani. Kun vastasin myöntävästi niin hetken mietittyään Tomi antoi minulle luvan. Menin lähemmäksi tomia ja otin varovasti kiinni tuosta kaveri seisovasta. Aloitin ensin ihan hitaasti ja varovasti vedellä kättäni edestakaisin.

Pyysin Tomia menemään selälleen siihen sohvalle ja Tomi teki työtä käskettyä .Jatkoi runkkaamista ja aloitin nopeuttamaan tahtia :Tomi sanoi kuinka hyvältä se tuntuu ja alkoi huohottamaan .Eikä mennyt pitkääkään aikaa kun Tomi sanoi ,että nyt tulee ja hänen vartalonsa jäykistyi ja sitten sitä alkoi tulla .Spermaa lensi hänen paidalleen poskelle ja mun käteni oli ihan vuorattu kokonaan . Hetken siinä selällään maaten ja silmät kiinni ollen Tomi nousi ylös ja kysyi tekisikö hän saman mulle .Siinä munani kattoa kohti osoittaen sanoin ,että joo ja Tomi tuli viereeni ottaen munastani kiinni .Tomi aloitti hitaan runkkauksen ja tunne oli mahtava pyysin Tomia runkkaamaan kovemmin ja hän teki työtä käskettyä.

Tunsin kuinka kivekseni nousivat ylös päin ja tiesin ,että kohta tulee. Pyysin Tomia runkkamaan yhä kovempaa ja kovempaa ja sitten aloin tulla ja sitä tuli ja tuli .Siinä sitten vähän aikaan levättyä sanoin ,että se oli mahtavin orgasmi minkä olin siihen mennessä saanut ja Tomi oli asiasta yhtä mieltä. Menimme sitten pesulle eikä tehty sitten muuta enään sillä kertaa. Tomi lähti kotiinsa ja minä menin huoneeseeni ja runkkasin uudelleen samalla miettien kuinka mahtavalta se tuntui kun toinen poika runkkasi mun munaani.
Tomin kanssa koin myös ensimmäisen suihin oton mutta se onkin jo toinen tarina…

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute