Koodi-puhelin
Koulun pukuhuoneessa
Jussi18

Käännyin sitomaan kengännauhojani enkä voinut olla ihastelematta Timon upeaa yläkroppaa, joka oli paljaana hänen riisuttuaan paitansa. Unohduin ihastelemaan hänen tiukkoja rintalihaksia ja litteää vatsaa, isoja hauiksia ja vahvoja hartioita, sekä alastonta, poikamaisen sileää ja pehmeää ihoa, enkä huomannut ollenkaan että hän huomasi tuijottamiseni. Käänsin katseeni nopeasti poispäin hieman hämilläni ja yritin olla kuin mitään ei olisi tapahtunut.

"Hei", hän sanoi yllättäen, "näytä mulle pallis!" Säikähdin ja katsoin häntä epäluuloisesti. Samassa pukuhuoneeseen tuli toinen tyyppi, jonka nimeä en tiennyt. Olin tosin huomioinut hänet koska hän oli niin hyvännäköinen. Hän oli melko pitkä ja hoikka ja hänellä oli ihanan poikamaiset kasvot, vaalea tukka ja seksikäs, viettelevä katse, "pilke silmäkulmassa". Ajattelin pelastuneeni oudosta tilanteesta kun Timo sanoi toiselle pojalle: "Hei Jani, otetaan tältä pikkujätkältä vaatteet pois!"

Timo alkoi avata farkkujeni nappeja ja Jani ryhtyi riisumaan paitaani pois hyväillen samalla yläkroppaani. En tiennyt mitä sanoa tai tehdä, mutta nautin yllättävästä huomiosta. Jani oli saanut jo paitani riisuttua kun Timo veti kenkiäni pois. Sitten Timo nousi seisomaan ja katsoi Janiin kuin kysyäkseen. Sanaton vastaus oli kyllä ja Timo veti alushousuni alas. Seisoin nyt täysin alastomana koulun pukuhuoneessa näiden kahden 17-vuotiaan pojan himokkaiden katseiden kohteena.

Timo tarttui lepoasennossa olevaan kulliini ja työnsi oikean käden keskisormensa löysän esinahan alle terskaan. Huokaisin kiihotuksesta ja Timo katsoi minua silmiin kuin yrittäen nähdä sieluuni, tuntea sen mitä tunsin. Tunsin kuinka elimeni alkoi nousta. Timo irrotti kätensä ja molemmat pojat katsoivat jäykistyvää lumoutuneena. Huomasin että myös heillä seisoi, löysät college-housut eivät voineet peittää voimakkaiden penisten jäykistymistä. Huvi saattoi alkaa. Timo otti kivekseni toiseen kouraansa ja pyöritteli ja puristeli niitä kuin pingispalloja. Toisella kädellään hän veti esinahkani taakse ja hiveli terskaani sormellaan levittäen minusta tihkuneen kiihkon pisaran.

Jani asettui taakseni, puristeli nännejäni ja hyväili pakaroitani. Sitten Timo siirtyi taakseni, Jani väistyi automaattisesti "saaliilta" vahvempaansa kunnioittaen. Timo tarttui nyt kunnolla munaani oikealla kädellään ja aloitti runkkauksen. Toisella kädellään hän hieroi muuta ruumistani, kiveksiä, haaroväliä, nännejä. Olin hänen vahvassa sylissään, hänen käsivartensa ympäröivät alastonta ruumistani, pakaroissani tunsin hänen kovan peniksensä painalluksen. Oikealla kädellään hän hallitsi minua, hänen voimakas nyrkkinsä piti jöpöni otteessaan.

Hän sääteli kiihotukseni tilaa: välillä hän kiihdytti, välillä hidasti runkkauksen nopeutta. Tiheä hengitykseni voimistui voihkimiseksi, kun kiihotuin hänen voimakkaassa otteessaan - hänen nyrkkinsä puristus oli kova, kovempi kuin omani. Hän ei kuitenkaan antanut minun tulla vaan lopetti juuri kun olin jo lähellä orgasmia. Hän ohjasi minut Janin luo, joka oli koko ajan katsellut minua ja Timoa ja runkkaillut samalla.

Timo käski minun polvistua ja sanoi: Me opetetaan sulle suihinotto. Hän käski minun riisua Janin verkkarit ja sukat pois. Sitten hän käski minun nuolla Janin jalat puhtaaksi alhaalta ylös. Janin jalat olivat pitkät ja hoikat, iho oli kellanruskeaa ja karvoitusta vain kevyesti. Aloitin jalkaterien nuolemisen, jatkoin sääriin. Päästessäni reisiin, Jani työnsi toisen jalkansa jalkojeni väliin. Hänen varpaansa hipelöivät kiveksiäni ja nilkka painautui jäykkää, ylöspäin sojottavaa kyrpääni vasten. Kiihotuin siitä niin, että puristin jalkojani yhteen painautuen hänen jalkaansa vasten ja hinkkasin jölliäni hänen nilkkaansa vasten kuin koiranpentu.

Pojat nauroivat huvittuneesti, hieman ivalliseen sävyyn. Sitten Timo läpsäisi minua pakaroille ja sanoi: Lopeta jo se hinkkaaminen ja jatka ylöspäin! Jatkoin reisien nuolemista ylöspäin, Janin jäykkä kulli kosketti jo päälakeani, kun Timo käski lopettaa. Jani oli silminnähden pettynyt. Timo käski minun nuolla myös Janin pakarat. Jani kääntyi ja aloin nuolla ja suudella hänen ihania pehmeäihoisia, kiinteitä pakaroitaan. Nuolin molempia pakaroita tasapuolisesti kunnes Timo käski nuolla välistäkin.

Painoin kasvoni Janin pakaroihin ja työnsin kieleni hänen anusaukkoonsa. Nuolin hetken kunnes Timo käski minun siirtyä alaspäin ja painoi päätäni samalla Janin jalkojen väliin. Tein työtä käskettyä, Jani levitti jalkojaan niin että pääsin hänen jalkojensa väliin kielelläni. Nuolin häpyluun kohdalta kivespussien tyvestä ja etenin kiveksiin. Nuolin Janin raskaina riippuvia kiveksiä kuin makean mehukkaita, kypsän pehmeitä hedelmiä. Siirryin Janin jalkojen välistä hänen eteensä ihastelemaan erektiossa sojottavaa penistä. Hänen peniksensä oli hyvin kaunis, pitkä ja hoikka, melko suoraryhtinen. Tätä kaunista, puhdasta ja nuorta, jopa suloista vaikutelmaa loi kaunis kellanruskea, pehmeä nuoren pojan iho. Myös esinahkaa oli riittävästi. Se ylettyy hyvin terskan yli eikä siten, peniksen ollessa pisimmilläänkään automaattisesti paljasta terskaa vaan jättää vain pienen aukon peniksen kärkeen, esinahka on silloin kuin supussa oleva suu. Myös karvoitus oli hyvin siisti. Tumma karvapehko peitti vain pienen, tarkkaan rajatun alueen peniksen tyvessä jättäen kriittisimmät paikat paljaiksi, avoimiksi himokkaille katseille.

Timo tarttui Janin penikseen ja veti esinahan taakse. Hän käski minun nuolla pitäen samalla esinahkaa takana. Aloin nuolla terskan päätä. Sitten Timo käänteli ja nosti penistä niin että sain nuoltua penistä joka puolelta. Sitten otin sen suuhuni. Tunnustelin sen muotoa ja makua kielelläni. Vihdoin aloin lutkuttaa. Jani kiihottui, hän alkoi huohottaa ja tarttui käsillään hiuksistani. Jatkoin imemistä, Jani alkoi voihkia, hän hieroi käsillään yläruumistani ja vääntelehti. Yllättäen Timo käski lopettaa ja veti pääni taaksepäin, irti Janin jöllistä. Hän käski jatkaa käsin.

Hieroin ja hyväilin käsilläni Janin pitkää kalua ja alhaalla roikkuvia palleja. Painoin samalla omaa penistäni hänen jalkaansa vasten. Puristin jalkojani tiukasti hänen nilkkaansa vasten ja tunsin hänen varpaidensa uppoavan kiveksiäni vasten. Hinkkasin yhä lujemmin terskaani hänen säärtään vasten himon vallassa. Hän oli jo aivan lähellä orgasmia. Hänen silmänsä olivat kiinni, kasvonsa kiihkon täyttymystä odottavassa ilmeessä, hän huohotti ja voihki, repi hiuksiani ja penis aivan kostunut. Kiihdytin vielä vähän käteni vauhtia... ja silloin Janilla tuli. Hänen tulikuumaa, valkoista spermaansa ruiskusi päälleni.

Timo alkoi levittää Janin paksua spermaa, josta suurin osa oli ruiskunnut rinnalleni ja kasvoilleni, jäntevillä käsillään ympäri vartaloani. Hän hieroi sitä nänneilleni, pakaroille, kiveksille ja penikseen. Lopuksi hän nuoletti märät, liukkaat sormensa minulla. Sitten hän käski minut selälleni lattialle. Hän istui rintani päälle siten etten kyennyt juuri liikkumaan. Hänen paksut, lihaksikkaat reitensä olivat kaulani molemmin puolin ja hän asetti suuret kiveksensä naamalleni ja käski nuolla. Nuolin molempia, otin toisen suuhuni ja imeskelin, ja sitten toisen. Sitten Timo pani suuren, paksun mulkkunsa suuhuni ja asettui kontilleen. Hänen suuri jöllinsä täytti suuni eikä edes mahtunut koko pituudeltaan. Hän alkoi nytkyttää itseään niin, että hänen kyrpänsä liikkui edestakaisin suussani. Maistoin jo häneltä tulevan nesteen. Olin hänen panoreikänään voimatta juuri liikkua enkä nähnyt muuta kuin hänen kiinteän vatsansa.

Samalla Jani asettui haara-asentoon jalkojeni päälle siten, että hänen märkä kikkelinsä luisui reisieni väliin. Hän alkoi hieroa ja hyväillä jalkoväliäni, alavatsaani, pakaroitani. Hänen nuoret sormensa hipelöivät pallejani ja kyrpääni. Hän hieroi ja nuoli alakroppaani villisti samalla kun Timo nylkytti itseään yhä kiihtyvällä vauhdilla suuhuni. Aistin että Timo oli lähellä laukeamista. Hänen liikkeensä muuttui jo niin raivoisaksi että pelkäsin hajoavani hänen allaan. Hän päästi voihkaisun ja samassa hän laukesi suuhuni. Hänen paksua spermaansa pulppusi kovalla paineella suuhuni enkä kyennyt nielemään kuin osan suuren osan valuessa suupielistäni poskilleni ja lattialle.

Jani jatkoi yhä tyydyttämistäni. Olin hänen jäntevien sormiensa puristuksessa, kun hän kaksin käsin saattoi minua kohti täyttymystä. Olin niin kiihkeä etten olisi pysynyt paikallani ellei Timo olisi vielä maannut päälläni lepäämässä. Aah... vielä vähän... Tunsin Timon panosta vielä kuumat, toipilaat kivekset ja peniksen vatsallani. Hänen koko lihaksikas kroppansa peitti minut syleilyynsä, tunsin hänen sileän ihonsa ja sydämen sykkeen ihoani vasten. Vihdoin minulla alkoi tulla. Jani ei lopettanut ja minulla jatkui yhä. Tuntui siltä kuin ihana orgasmi olisi kestänyt ikuisuuden. Se tuntui koko kehossani, orgasmin vavisuttavat aallot levisivät keskuksestaan haarovälistä päälakeen ja varpaiden päihin saakka.

Makasimme siinä nyt raukeina, seksin uuvuttamina, Timo päälläni ja jo toipunut Jani hyväili meitä molempia ja levitti nesteitämme meihin ja itseensä. Lepäsimme hiljaa hetken, tyhjentyneinä. Sitten Jani alkoi pukea päälleen, Timo ja minä seurasimme esimerkkiä. Poistuimme paikalta mitään sanomatta.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute