Koodi-puhelin
Luokkakaveri
Sakke

Kun seuraavassa kerrottu tapahtui oli viime syksy. Mun opiskelut oli päättyneet edellisenä keväänä, samoin kuin useimpien luokkakavereittenkin. Suurin osa luokkaa olikin sitten lähtenyt kuka minnekin. Mä kuitenkin jäin. opiskelukaupunkimme sattui näet myös olemaan kotikaupunkini. Mihinkäs mä täältä lähtisin. Olin onnistunut saamaan töitäkin, määräaikavirka, mutta sentään toimeentulo olisi turvattu jouluun asti.

Pete kuitenkin vielä jatkoi opiskeluja. Se oli ollut ulkomailla vaihdossa ja siksi jäänyt muista jälkeen. Pete oli oikeastaan aikamoinen arvoitus. Se oli kotoisin pieneltä paikkakunnalta jostain pohjoisesta. Murteesta sen heti kuuli. Opiskelut sen oli tänne tuoneet, eikä se täällä tainnut oikein viihtyä. Pete oli ainakin isossa porukassa hiljainen, eikä viihtynyt suurissa väkijoukoissa. Ei se lähtenyt mukaan opiskelijabileisiin, eikä sitä ekan kouluvuoden jälkeen juuri viititty pyydelläkään. Jotkut oli sitä mieltä, että Pete on uskovainen, mut eihän useimmat siitä oikeestaan tienneet kuin nimen.

Mä tunsin sitä kuitenkin hiukka paremmin. Heti ekana kouluvuonna oli selvinnyt että meillä on yhteinen harrastus, nimittäin linnut. Varsinkin keväisin saatettiin kesken koulupäivän tehdä päätös, että nyt luennot riittää tältä päivältä ja häivyttiin tarkistamaan joku lähiseudun lintupaikka. Sitten kun mahdollisesti märkinä ja väsyneinä palattiin kaupunkiin, niin toisinaan lämmitettiin jommankumman kämpillä sauna ja puhuttiin puuta heinää. Tällöin Pete saattoi ottaa pari oluttakin, kuten mäkin. Ei se ainakaan pullon avaamistekniikasta päätellen mikään absolutisti ollut. Ainakin omien sanojensa mukaan kotiseudulla saattoi tulla otettua enemmänkin. Enkä mä siihen uskovais-teoriaankaan uskonu, mut jokin salattu elämä sillä tais olla. Jotenkin se sai mut ajattelemaan vaikka mitä, kiihottavaakin.

Keväällä koulun päättäjäisissä oli Peten kanssa sovittu, että se voi majailla syksyllä mun kämpillä. Sitten kunhan loman jälkeen tulee niitä rästikurssejaan suorittamaan. Ei tartte muutaman viikon takia maksaa vuokraa omasta kämpästään kesän yli, kun se kuitenkin on kesätöissä siellä jossain kotiseudullaan.

Sitten Pete oli tullut, oli ollut jo pari viikkoa ja elämä oli asettunut johonkin rutiiniin. Pete nukku patjalla mun pikkuyksiön lattialla. Kun mä lähin töihin Pete jäi yleensä vielä nukkumaan. Iltapuoleen palailtiin kämpille. Kehitettiin jotain syömistä. Pete lueskeli tenttikirjojaan. Mä yleensä vaan tuijotin telkkaria. Mitäs meillä muutakaan, poikamiehiä molemmat. Mulla oli ollut pari humalaista yhen yön naishoitoa, ei niissä juuri kehumista ole. Pete ei naisasioistaan puhunut. Kuitenkin molemmat oltiin tätä maailmaa jo 25 kesää kateltu.

Jo 15 kesäisestä olin kuitenkin tiennyt etten mä ihan keskivertomies ole. Kivan näköinen nuori mies saattoi saada katseeni pysähtymään siinä kuin nätti nuori nainenkin. Pitkään aikaan en tätä voinut myöntää edes itselleni, mut nyt kun asuin samassa huoneessa miehen kans…

Usein aamulla mun oli pakko tuijottaa nukkuvaa Peteä. Se oli kivannäköinen, n. 175 pitkä, hoikka ja tumma. Ei mikään urheilija, mut sillä lailla jäntevä ja kiinteekroppanen, kuin ulkoilmaihminen on. Itseasiassa sama kuvaus sopii itseenikin. Hitto vie että lähti ajatus harhailemaan, kun se siinä makas, peitto luisuneena sivuun niin että puolialaston ruumis paljastui. Aikaisemminkin, kun oli yhdessä saunottu, olin salaa vilkuillu Peten haaroväliä ja joskus musta tuntui että Petekin vilkuili mua. Eihän sen kyllä tartteis mitään todistaa, vakuuttelin itelleni, kai umpiheterotkin vertaavat itteensä toisiin miehiin?

No yks hanhimuuttoa enteilevä syyspäivä olin järjestänyt itelleni töistä vapaapäivän ja lähettiin Peten kanssa perinteiselle reissulle yhelle hyvälle muutonseurantapaikalle. Petenhän oli helppo lähtee, ainahan opiskelijan on helpompi sluibata harrastusten parissa, kuin työssä käyvän. Oltiin päivä tuulisella kalliolla meren rannassa ja haviksiakin kertyi. Kämpillä mentiin sitten suoraan saunaan sulattamaan itteämme. Saunan ajastin on muuten hiton hyvä keksintö!

Yleensä tälläsillä reissuilla oli heti tasattu auton bensakulut. Petellähän ei autoa ollutkaan. Mut nyt mä en ollu viittiny ottaa asiaa puheeksi. Mähän olin töissä, kun taas Pete kituutti opintotuella.

Saunan lauteella Pete yhtäkkiä tuntui asian kuitenkin muistavan ja kysyi oliko hän paljonkin velkaa päivän reissusta? Aprikoin ääneen että tokko noita kannattaa laskea, maksa vaikka luonnossa, jos haluat. Kaikenlaisia kaksimielisyyksiä oli Peten, samoin kuin muittenkin kavereitten kanssa ennenkin lauottu, sikäli tuossa lauseessa ei ollut mitään erikoista. Nyt Pete oli kuitenkin miettivän oloisena hetken hiljaa, kunnes kääntyi minuun päin, hymyili jotenkin vinosti ja kysyi haluanko persettä vai riittääkö suihinotto? Naurahdin, nykyisellä bensan hinnalla saisit ottaa suihin useammankin kerran! Taas hetken hiljaisuus, jonka aikana ajatukseni hortoilivat vaikka missä: Tässä minä puolihomo taas istun salaihastukseni kanssa alasti puhumassa rivouksia ja kuitenkaan en uskalla… Pete katkaisi ajatukseni kysymällä kuinka tosissani olen sen suuhoidon kanssa? Voi hitto ajattelin, oliko Pete ihan tosissaan tosissaan? Oliko sillä sittenkin samoja taipumuksia kuin mulla? Jotenkin sain muotoiltua kysymyksen, jolla heitin pallon taas Petelle: Ottaisitko multa tosissas suihin? Ja taas Peteltä vastakysymys, kuinkahan tosissaan tässä nyt ollaan? Ei saatana ajattelin, tulkoon vaikka turpaan, mutta nyt tämä katotaan loppuun asti. Pete oli ilmeisesti tullut samaan tulokseen, sillä yhtaikaa lausuimme: Näin tosissaan ja laskimme kätemme toistemme reidelle.

Mä jähmetyin oman rohkeuteni pelästyttämänä siihen, mut Pete liu’utti kättään hitaasti ylöspäin pitkin mun kuvetta ja alkoi hyväillä mun rintakehää. Oot sä ennen ollu jätkän kans, Pete kysyi? Henkäisin että en, samalla kun Peten käsi kuin ohimennen hipaisi karvoitukseni ylärajaa. Pete nyökkäsi ja kertoi itse pari kertaa kokeilleensa, siis sittenkin ajattelin, ja nyt Pete kuulemma opettais mua.

Saunassa alkoi olla kuuma, joten siirryimme suihkuhuoneeseen. Suihkun alla kietouduimme toisiimme ja mäkin heräsin toimimaan. Suutelimme ja hyväilimme toisiamme jokapuolelta. Pete tarttui kivikovaan kaluuni ja runkkasi sitä hitaasti. Mietin olikohan 16-senttiseni ollut näin kovana niissä muutamassa kännisessä naisjutussa? Tuskin. Peten ääni oli käheä, kun se sanoi, Bensarahat 1. erä. Naurahdin käheästi, valmiina kuittaamaan! Kuinka kuivaksi ihmisen suu voi mennä?

Annoin Peten tehdä ruumiilleni mitä halusi. Seisoin nauttien kun hänen kätensä ja huulensa hyväilivät kaulaani ja rintaani. Pete eteni yhä alemmas ja lopulta hän laskeutui polvilleen eteeni, ottaen elimeni taas käteensä. Mikä nautinto, kun Peten kieli alkoi hyväillä kiimatippaista terskaani. Kuin kouristuksessa haroin käsilläni Peten hiuksia, hänen ottaessaan elimeni pään kokonaan suuhunsa ja lopulta alkaessa imeä sitä suuhunsa niin paljon kuin mahtui. Paine haaroissani kasvoi Peten vuoroon imiessä, vuoroon nuollessa kaluani. Enää en hallinnut ruumistani ollenkaan, vaan lantio nykien laukesin Peten kasvoille. Tuntui kuin jaloista olisi voima valunut pois ja raskaasti hengittäen putosin istumaan suihkuhuoneen lattialle.

Pitkään en kuitenkaan saanut levätä. Pete nauroi ja sanoi että nyt oli mun vuoroni, olinhan sotkenut hänen kasvonsakin! Mikä mieluisa komento! Suutelin Peten kaulaa ja nuolin spermaroiskeita hänen huuliltaan ja poskeltaan. Onko miehen huulet yhtä pehmeät kuin naisen? En voinut sanoa, niistä naisjutuista mä en oikeastaan mitään muistanut, mutta tämän muistaisin, olinhan ihan selvinpäin!

Pete seisoi yhä polvillaan edessäni, joten minun oli kumarruttava yhä syvempään nuollessani ja hyväillessäni hänen rintaansa. Pete alkoi keinahdella levottomasti. Polviseisonta alkoi kai rasittaa ja olihan hän saanut odottaakin pitempään kuin minä. Kehotin Peteä siis nousemaan. Pete teki työtä käskettyä ja hänen täydessä juhlakunnossa sykkivä elimensä kohosi suoraan silmieni tasalla. Henkäisin ja otin sen käteeni. Ihmettelin kuinka jokin voi olla niin kova ja kuitenkin samalla pinnaltaan pehmeä ja kuuma. Peten kalu oli ehkä hiukan pitempi kuin omani, ehkä 17-senttinen, mutta vaikutti ohuemmalta. Se oli suonikas ja väriltään kauniin ruskehtava. Kuin omani, mutta silti niin erilainen. Innosta vapisten nuolaisin Peten kosteaa terskaa ja aloin sitten ensi kertaa eläissäni imeä miehen elintä. Yskin, kun ahnehdin sen liian syvälle kurkkuuni ja minun oli rauhoitettava itseäni. Pete oli kuitenkin jo laukeamaisillaan. Tunsin kielelläni ensimmäiset kuumat pisarat ja samassa Pete päästi koko lastin suuhuni ja kasvoilleni.

Sydämet hakaten ja huohottaen jäimme rinnatusten makaamaan suihkuhuoneen lattialle. Tämän jälkeen meillä oli iltaisin muutakin tekemistä kuin tenttikirjat ja telkkari!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute