Koodi-puhelin
Maaliskuun yö
Ensinautinnot

Vanhempani olivat kovastikin menevää sorttia ja jo nuorena sain oppia olemaan iltoja sekä öitä yksin kotona. Kun he taas kerran menivät joihinkin juhliin ja kun yö tuli keksin hiippailla kerrostalomme pyöräkellariin ja riisuuduttuani onanoin itseni orgasmiin. Sain seuraavan runsaan puolen vuoden aikana melko epäsäännöllisesti, mutta usein mahdollisuuden toistaa seikkailuni.

Oli maaliskuu ja vanhempani olivat jälleen poissa lauantai-iltana. Yöllä, noin kahden aikoihin muistaakseni, hiippailin taas pyöräkellariin sekä riisuuduttuani asetuin istumaan lattialle selkä seinää vasten sääret levällään ja aloin onanoida. Pyöräkellarin ikkunasta loistava valo kiilteli seksikkäästi vielä täysin karvattomilla reisilläni ja säärilläni. Olin juuri lähestymässä huippua kun kuulin jotain ääntä ja katsoessani pyykinkuivatushuoneen ovelle näin pari kerrosta ylempänä asuvan naapurinmiehen. Erkki oli tuolloin yli nelikymppinen tukevahko kaveri.

Menin aivan sekaisin ja jähmetyin paikoilleni niin, että seuraava selkeä mielikuvani on tämä: istun edelleen lattialla, mutta nyt paljaiden säärieni välissä oli polvillaan mies, jonka housut oli laskettu polviin ja joka vatkasi isoa, punaista kyrpäänsä oikealla kädellään samalla kun hyväili oikeaa säärtäni vasemmalla kädellään.

Katsoin avuttomana kuinka Erkki työsti elintään ja sitten hän alkoi laueta siinä silmieni edessä. Valkoista spermaa ruiskusi suoraan nivusiini sekä yläreisilleni. Lopuksi Erkki tarrasi vasempaan nilkkaani ja pyyhki spermaisen kyrpänsä puhtaaksi sääreni ihoon.

Järkyttyneenä, mutta lumoutuneena, katsoin kuinka toisen miehen siemenneste kiilteli reisieni sekä toisen sääreni pinnalla. Tunsin myös tuon saman kosteuden nivusissani sekä uudestaan jäykistyvällä pojankalullani. Kuivia huuliani lipaisten asetin käteni takaisin kalulleni ja aloin onanoida.

Spermasta tosi liukas elin ei meinannut pysyä otteessani, mutta olin jo liian kiimassa piitatakseni tuollaisista pikku hankaluuksista. Erkki puolestaan hyväili molemmin käsin sääriäni ja reisiäni saaden minut vaikeroimaan nautinnosta. Sitten hän nosti toisen jalkani ylös huulilleen sekä alkoi nuolla jalanselkääni ja nilkkaani jolloin räjähdin orgasmiin ruiskuttaen oman osuuteni yhteiseen spermasekoitukseemme reisilläni.

Kului pitkään ennen kuin sain taas itseni rauhoittumaan ja silloin Erkki esti helposti yritykseni päästä pois. Vaatteeni mukaansa kaapaten hän ohjasi minut alasti talomme hissiin. Aikaisempi mieletön huumani oli vaihtunut peloksi kun minut pakotettiin vieraaseen asuntoon.

Sisällä Erkki vei minut suoraan makuuhuoneeseen. Sitten hän kahlitsi minut sänkyyn siinä jo valmiiksi olleilla käsiraudoilla ja asetti minulle suukapulan. Aloin olla melkein kauhusta sekaisin maatessani siinä alasti kahlittuna ilmiselvän homomiehen sänkyyn. Ynisin hiljaa suukapulaan.

Erkki kävi jossain ja palattuaan hän tuli luokseni sekä asettui sängyn päätyyn. Vapisin pelosta ja värähdin hänen asettaessaan kätensä säärelleni. Hiljaa, rauhallisesti Erkki alkoi hyväillä jalkojani sekä sääriäni. Rauhoituin pikkuhiljaa enkä juurikaan pelästynyt kun hän suuteli jalanselkääni. Tunsin kuinka miehen kieli nuoli ensin jalkani, sitten nilkkani ja vielä sääreni ihoa. Samalla kädet hyväilivät toista säärtäni sekä reisiäni eksyen lopulta pystyyn nousseelle kalulleni. Värähdin, mutta nyt nautinnosta, Erkin kietoessa sormensa tiukasti elimeni ympärille.

Menin niin sekaisin nautinnosta etten meinannut huomata kuinka rakastajani eteni suullaan reisieni kautta kalulleni. Erkin imaistessa kaluni kuumaan suuhunsa aloin samantien laueta. Ahnaasti hän joi kaiken. Alkaessani laskeutua nautinnon huipulta, havaitsin Erkin asettuneen olkapäilleen nostamiensa säärieni väliin ja asettelevan isoa kyrpäänsä persereiälleni. Yritin estellä, mutta tietystikin aivan turhaan. Suukapulani takia en pystynyt edes anelemaan armoa.

Suuri terska alkoi painua anustani vasten. Paine kasvoi mutta ahdas aukkoni vastusti sisääntunkeutumista. Aloin olla melko tuskissani ja huusinkin suukapulaani. Erkki lisäsi painetta ja hitaasti, niin suunnattoman hitaasti, tunsin anukseni leviävän hyökkäyksen edessä kunnes lopulta koko terska oli sisälläni. Tuska oli kova ja kasvoi valtavaksi Erkin työntyessä sisääni rajulla rytkäisyllä.

Nyt Erkin nainti kuitenkin rauhoittui ja hän pysyi minua joka puolelta sivellen paikoillaan sisälläni. Kipu vaimeni siedettäväksi ja kasvoi vain hiukan Erkin runnoessa loputkin sentit sisääni. Sitten hän aloitti edestakaiset työnnöt kiihdyttäen itsensä lopulta hurjaan vauhtiin. Tuska oli silti jo aivan siedettävää, joten pystyin havainnoimaan pieniä yksityiskohtia, kuten sen miten äänekkäästi läiskähtäen Erkin pussit osuivat pakaroihini aina kyrvän työntyessä juuriaan myöten perseeseeni. Tuska muuttui pieneksi turtuneeksi kivuksi juuri kun naama kauheasti väännellen Erkki ruiskutti siemenensä entiseen neitsytperseeseeni.

Luulin nyt pääseväni pois, mutta sen sijaan odottelimme jotain. Kohta ulko-ovi kävikin ja makuuhuoneeseen käveli toinen mies. Hän oli Toni, Erkin homorakastaja, jonka Erkki oli ilmeisesti soittanut paikalle. Toni oli tuolloin myös yli 40 v. kaveri, mutta hoikahko. Silmät häpeästä kiinni kuuntelin kuinka homopari riiteli minusta. Ilmeisesti he olivat jo jonkin aikaa tienneet pyöräkellari harrastuksestani. Erkki oli jo aikaisemmin halunnut hoidella minut, mutta Toni oli ollut tiukasti ajatusta vastaan. Riitelyn lopputulos oli kuitenkin se, että tapahtunut mikä tapahtunut ja nyt Tonikin voisi yhtä hyvin nauttia minusta.

Jo auki olevat silmäni laajenivat ymmärtäessäni mitä olisi edessä. Asettuen istumaan sängyn päätyyn he ottivat kumpikin kiinni sääristäni ja alkoivat arvioida minua kuin jotain hevosta. Sääreni ja reiteni olisivat kuulemma kelvanneet tosi monelle naiselle. Perseeni oli mukavan pyöreä ja loppukin minusta oli ihan ok.

Arvostellessaan he samalla hajamielisesti hyväilivät sääriäni ja yllättyivät iloisesti kun petturi kaluni jälleen jäykistyi. Nyt Toni asettui reisieni väliin alkaen tunkea omaa, hivenen pienempää, kyrpäänsä auki revitylle anukselleni. Kenties kiihottumiseni tai valmiit liukasteet tai Tonin pienempi kalu tai sitten kaikki yhdessä aiheuttivat sen etten tuntenut kuin pienen vihlaisun saadessani melan juuriaan myöten sisääni. Lisäksi Erkki nuoli Tonin vyötäisille kietoutuneita sääriäni. Aloin nauttia kaikesta huomiosta ja havaitsin kauhukseni kietovani sääriäni entistä tiukemmin Tonin vyötäisille saadakseni häntä sisääni. Tuska oli poissa ja nautinto tullut tilalle. Toni alkoi suihkuttaa lastiaan uumeniini ja tunsin pettymystä hänen vetäytyessään sisältäni.

Miehet huomasivat kiimani ja naureskellen Erkki kaivoi valtavan tekokyrvän esiin. Silloin onnekseni Toni tuli ja toppuutteli rakastaan saaden tämän vaihtamaan sauvan huomattavasti pienempään. Pian sauva sousi ja värisi sisälläni. Erkki jatkoi säärteni nuolemista Tonin imaistessa kaluni suuhunsa. Nautintoni kasvoi kestämättömäksi ja aloin purkautua syvälle toisen rakastajani suuhun.

Nukuin yön sänkyyn kahlittuna alaston mies kummallakin puolellani. Aamulla Erkki ja Toni työntyivät vielä vuorotellen perseeseeni. Erkki oli tällä kertaa jälkimmäinen eikä hänen suuri kyrpänsä aiheuttanut enää kuin aavistuksenomaista kipua työntyessään spermaiseen anukseeni. Minut hoideltiin huipulle vielä kerran ja sitten he irrottivat minut.

Kotona menin heti suihkuun ja yritin saada kaiken sperman pestyä persereiästäni, mutta en onnistunut aivan täysin. Itkeskelin hiukan, mutta sitten tulin jälleen kiimaiseksi ja onanoin itseni orgasmiin muistellen tapahtunutta. Onneksi vanhempani tulivat vasta illalla joten ennätin rauhoittua.

Seuraavat kolme vuotta kävin lähes päivittäin Erkin asunnolla naitavana loma-aikoja lukuun ottamatta. Useimmiten he olivat molemmat paikalla. Jostain syystä jouduin aina olemaan käsistäni kahlittuna sängyssä sekä suu kapuloituna.

Tuon kolmen vuoden aikana kumpikin mies tuotti minulle paljon nautintoa, mutta jostain syystä kiinnyin kunnolla vain Toniin. Taisipa Toni olla ensirakkauteni.

Seuraavat kolme vuotta kävin lähes päivittäin Erkin asunnolla naitavana loma-aikoja lukuun ottamatta. Useimmiten he olivat molemmat paikalla. Jostain syystä jouduin aina olemaan käsistäni kahlittuna sängyssä sekä suu kapuloituna.

Tuon kolmen vuoden aikana kumpikin mies tuotti minulle paljon nautintoa, mutta jostain syystä kiinnyin kunnolla vain Toniin. Taisipa Toni olla ensirakkauteni.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute