Koodi-puhelin
Mies tapaa nuoren jätkän
Make22

Kolme vuotta sitten, ollessani 19-vuotias, törmäsin netissä eräässä chatissa raumalaiseen 30-kymppiseen mieheen. En ollut tuolloin enää mikään kokematon poika, vaikkei minusta kukaan tiennytkään mitään. Olin ehtinyt touhuilla "normaaleja" juttuja miesten kanssa, en ollut kokeillut mitään muuta. Niin, juttelin tämän raumalaisen miehen kanssa eräänä iltana ja juttelimme mieltymyksistämme ja kiimastamme. Hetken kuluttua hän ehdotti minulle, arvaamatta, että lähtisin ajamaan Raumalle häntä tapaamaan.

Hetken mietittyäni ehdotusta, suostuin, sillä verkkareissani pullottava 17cm kyrpäni aivan kovana, lähes halkeamaisillaan. Sovimme että tapaisimme myöhään illalla eräällä huoltoasemalla, josta hän hakisi minut. Illan alkaessa pimetä aloin valmistautua lähtöön, kävin suihkussa ja pesin kyrpäni/perseeni huolellisesti. Matkalla Raumalle sydämeni tykytteli hermostuneena, ja kyrpä seisoi aivan kiimassa!

Saavuttuani perille huoltamolle odottelin hetken. Huoltamo oli "kylmä" asema eli itsepalvelupaikka, ja muita asiakkaita ei näkynyt. Hetken kuluttua näin tumman auton kaartavan pihaan ja sieltä nousi tumma, lyhythiuksinen, miehekkään näköinen mies joka esitteli itsensä Markoksi. Esittelin itseni ja ehdotin että seuraan häntä paikkaan johon olisimme menossa. Näin ollen hän lähti ajamaan ja itse seurasin häntä autollani. Hetken ajon jälkeen saavuimme hänen työpaikalleen, syrjäiselle vanhalle teollisuushallille. Tuon lyhyen ajomatkan ajan olin ajatellut vain hänen haarojenväliään ja miehistä olemustaan, ajatellen mitä hän minulle tekisi....

Pysäköimme automme ja menimme sisään halliin. Siellä oli pari jotain laitetta ja pöytää, muuten paikka oli lähes tyhjä. Marko sytytti pienen työvalon, niin että näimme jonkin verran toisiamme. Seisoin paikallani, en uskaltanut liikkua, kun Marko odottamatta kääntyi ja tuli luokseni. Hän veti minut itseään vasten ja painoi pääni rintaansa vasten. Hänen kätensä laskeutuivat alaspäin ja pian ne olivat perseelläni vetäen itseni tiukasti kiinni häneen. Hänen suunsa oli kaulallani, liikkuen sieltä hitaasti korvalleni, hän alkoi herkästi nuolemaan. Jalkojani heikotti, mutta hän piteli minua kovalla otteellaan kiinni itsessään.

Verkkareissani kyrpäni seisoi jo aivan kovana ja hän taisi huomata sen, sillä hän hivutti toisen kätensä kalsareitteni sisään, toisen käden hieroessa persettäni. Huohotin hiljaa kun hän kosketteli kyrpääni ja veteli esinahkaani edestakaisin. Olin laukeamaisillani. Marko huomasi tämän, sillä hän veti kätensä pois housuistani ja työntyi minusta jonkin verran poispäin. "Riisu!", hän käski käheällä, mutta rauhallisella äänellään. Pelokkaana uudesta käänteestä, vedin verkkarit ja t-paidan pois ja jäin seisomaan hänen eteensä päälläni vain kireät alkkarit ja lenkkitossut.

Katsellessaan minua, hän alkoi hiljalleen hieroa omaa etumustaan, joka pullotti kireissä farkuissa kutsuvana. Hetken kuluttua hän käski minun kääntyä. Tein kuten käskettiin, ja odottamatta hän veti käteni selkäni taakse ja muutamalla nopealla otteella sitoi käteni ranteistaan kiinni, enkä voinut tehdä sille mitään. Aloin jo katua, että olin suostunut tapaamaan hänet, sillä minua alkoi pelottaa jonkin verran. Sidottuaan minut, hän veti minut polvilleni ja sanoi: "ja nyt jätkä, sä imet mun kyrpääni!"

Näykin hänen pullotustaan, ja oma kyrpänikin alkoi taas osoittaa elon merkkejä. Marko työnsi pääni kiinni hänen housuihinsa, ja tunsin miten paksu muna hänellä oli. Pian hän avasi nappinsa ja otti alkkareistaan esiin n. 19cm, alaspäin käyrän, melko paksun kyrpänsä, jossa oli esinahka terskan päällä. Marko otti kyrpänsä käteen ja työnsi sen nenäni eteen. Vetäessään esinahan taakse paljastui limainen, iso terska. Tunsin nenässäni miehekkään elimen hajun, suolaisen liman.

Aloin imeä kyrpää, ja hän alkoi työntämään sitä edestakaisin suussani, pohjaan saakka. Kakistelin ja yritin sanoa että tukehdun, mutta Marko sanoi: " huora, sä teet niin kuin mä sanon, tai sitten sä kärsit!". Mumisin tähän jotain ja tein työtä käskettyä. Marko huohotti kun nuori poika imi hänen mulkkuaan kunnolla. Itse aloin myös nauttia tästä, ja nuoltuani kyrpää n. 5 min, hän käski minun lopettaa.

Tämän jälkeen hän käski minut ylös. "Nuose poika ylös ja mee tonne ton pöydän luo", hän käski. Kävelin sinne, ja siellä Marko alkoi puristella kyrpääni ja suuteli minua hartaasti. Tämän jälkeen, hän riuhtaisi alkkarini pois jalastani, jättäen lenkkarit jalkaani. Sitten hän käski minun nojata pöytää vasten, siten että makasin mahallani pöytää vasten, persereikäni levitessä hänen eteensä.

"Aah, tuore nuoren pojan persereikä, vitun ihanan näköinen", hän huohotti ja läimäytti persettäni pari kertaa. Parahdin pari kertaa, mutta hän jatkoi käsittelyä. Hän levitteli persettäni ja läimäyttteli aina välillä. Sitten hän meni polvilleen ja tunsin teiniperseessäni miehen kielen. Huohotin kiimassa, kun Marko alkoi nuolla kunnolla minun anustani, joka oli kireä nuoren pojan reikä. Kieli työntyi sisääni kun Marko kaksin käsin levitti persettäni. Nuoltuaan reiän kunnolla limaiseksi, hän poistui äkkiä jonnekin. Pelästyin, mutta pian hän palasi, mukanaan jonkin pakkaus.

Kuulin miten kortsupakkaus avattiin selkäni takana. Pian tunsin miten Marko levitti persereiälleni jotain nestettä, ilmeisesti jotain rasvaa. Sanoin: "jätetään hei tää tähän, mua ei oo naitu ja mun perse on vielä ihan kiree, se sattuu". Mutta Marko ei kuunnellut, vaan jatkoi rasvaamistaan, työntäen pari sormea syvällä anukseeni. Huudahdin mutta hän ei lopettanut, vaan rasvasi perseeni kunnolla, tämän jälkeen oman kyrpänsä. Suljin silmäni ja yritin keksiä miten pääsisin lähtemään pois.

Pian tunsin, miten hänen paksu kyrpänsä oli persereiälläni, alkaen porautua teinipojan perseeseni. Kyyneleet kihosivat silmiini kun tunsin, miten miehen kyrpä tunkeutui hiljaa mutta varmasti kireeseen reikääni. Hän piti minua paikallaan ja työntyi kokonaan sisääni. Huusin" ai vittu mua sattuu, lopeta!". Marko vastasi:" pikku hinttari, tätä sä oot odottanut varmaan pitkäänkin, älä kiellä sitä! Sun reikäs on ihan kiree, kuin tehty naimista varten, ja naida mä sua aioin, kunnolla ja kovaa!".

Kyrpä porautui perseeni pohjaan, ja valtava kipu valtasi minut. Yritin liikkua mutta Marko makasi päälläni eikä antanut minun liikkua lainkaan. Hetken hän makasi päälläni, kyrpä perseessäni, nuollen niskaani, kaulaani, selkääni. Aloin hiljalleen rentoutua, ja kyrpäni alkoi taas seisoa. Tunsin perseessäni kovan paineen kun miehen iso muna alkoi liikkua edestakaisin. Marko alkoi hitaasti mutta varmasti naida minua, ja kuulin perseestäni lähtevän litinän kun hänen iso munansa ja isot pussit hakkasivat karvaista pojan persettäni. Kuulin korvassani Markon huohotuksen kun hän sai nuorta poikaa kunnolla.

Hän nousi päältäni ja alkoi puskea persettäni oikein kunnolla, ja aloin huohottaa kunnolla, inisin: "nai mua, jätkä, nai, mä haluun sun kyrpääsi!". Marko vastasi: "tämän panon sä muistat vielä pitkään, saat tänä yönä kyrpää kunnolla kireeseen perseeseesi!". Naituaan minua n. 10 min, Marko alkoi huohottaa yhä kovempaa. Tunsin miten köysi käsissäni avattiin. Luulin jo pääseväni vapaaksi mutta minut sidottiinkin kiinni pöytään, kädet yläpuolelleni, ja makasin mahallani pyödällä, tarjoten perseeni Markon käyttöön. Tämän jälkeen Marko jatkoi naimistani. Tunsin miten aloin olla jo lähellä mutta Marko käski vielä pidätellä. Pian hänen hengityksensä alkoi nopeutua ja hän painautui kiinni nuoren pojan vartalooni. Tunsi miten hikinen, karvanen mies huohotti päälläni, painaen kyrpäänsä sisääni suurella voimalla, nuollen korvaani, suutani, kaulaani kaikkialta.

Marko työnsi kätensä alleni ja alkoi puristella kyrpääni, jatkaen naimistani. Itse huohotin aivan kiimassa, rukoillen Markoa laukeamaan! Mies nopeutti tahtiaan ja puristeli kyrpääni voimalla.huohotin, enkä voinut enää pidätellä, vaan laukesin ison lastini hänen käteensä ja pyödälle. Nytkähtelin aivan hikisenä ja väsyneeni, mutta Marko jatkoi naimistani. Pian hänkin huusi että pian tulee. Tunsin miten hänen ruumiinsa pingottui ja hän laittoi kätensä kaulani ympäri, hieroen toisella kädellään omat spermani kädestään minun naamalleni. Nuolin kiimaisena kaikki, hänen nuollessaan korvaani. Samaan aikaa hän alkoi purkautua sisääni.

Marko nytkähteli päälläni kun valtava mälli lensi kortsuun. Hetken aikaa makasimme hiljaa,huohottaen, päällekkäin. Tämän jälkeen marko nousi päältäni ja vetäytyi pois. Tunsin miten puolijäykkä kyrpä luisui löystyneestä anuksestani. Näin että kumi oli päästään aivan täynnä spermaa, ja Markon kyrpäkin kiilteli nesteissä. Raukeana, lauenneena, makasin pöydällä, persereikä vielä avoinna panon jäljiltä. Makasin siinä hetken.

Kun Marko tuli takaisin, odotin että hän avaisi siteeni. Mutta näin ei käynyt, vaan hän sitoi jalkanikin kiinni pöytään. "Mitä vittua!", huusin. Marko hymyili edessäni. Hän poistui sivuhuoneeseen. Pian hän tuli takaisin, ja veti farkut sekä alkkarinsa pois, jotka hänellä oli ollut päällä. "Soitin parille mun kaverilleni, sanoin että täällä ois nuorta jätkää saatavilla. Ovat erittäin kiinnostuneita, eivät ole saaneet jätkän persettä pitkään aikaan. Ne tulee tänne ihan näillä minuuteilla, ja niillä muuten ei oo mitkään pienet parrut. Niin että lue rukoukses, poika, sillä nyt saat munaa kolmelta mieheltä vuoron perään, kunnes oot tyydyttänyt meidät. Siihen saattaa mennä koko yö....".

Kauhu valtasi mieleni, ja hetken kuluttua ovelta kuului koputus. Kaksi miestä, toinen n. 50v, harteikas viiksimies ja n. 24v, hoikka moottoripyöräasusteinen sälli, astuivat sisään, katsellen minua kiimaisina myhäillen ja puristellen haarojansa...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute