Koodi-puhelin
Miesten leikkikaluna
Fantasia'18

Jussi oli 32-vuotias hemmo, jonka olin tavannut chatissa. Jussi piti nuoremmista pojista. Päätin rohkaista itseni ja mennä tapaamaan häntä.

Mä meen Jussin kämpälle, soitan ovikelloa ja oven avaa juuri sellainen kaveri, josta olin kuvitellutkin. Hoikka ja nuorekas, hyvännäköinen. Me oltiin puhuttu Jussin kanssa, et olisin bottom ja et alotettais varovasti kun oon vielä neitsyt.

"Riisu ittes. Mä haluun nähä sut alasti" Jussi käskee ja mä tottelen. Jussi hieroo mun kroppaa ja käsiä, vie mun kädet selän taa ja yhtäkkiä napsauttaa käsiraudoilla mun kädet kiinni. Koitan rimpuilla, mutta turhaan. Saan vielä suukapulan ja sit Jussi paiskaa mut sängylle selälleen.

Nyt Jussi sitoo mun jalat kiinni sänkyyn. Mua pelottaa ja koitan huutaa, mutta se ei auta. Jussi pistää mulle vielä kaulapannan jossa on niittejä. Hän riisuu, tulee mun päälle ja hieroo mun kasvoja kyrvällänsä, suutelee mun rintaa ja mahaa. Pelko alkaa hellittää ja alan kiihottua.

Jussi runkkaa mun teinikyrpää seisokkiin saakka kunnes poistuu jonnekin. Noin 10min päästä Jussi tulee ja irrottaa käsiraudat ja siteet ja asettaa mut kontilleen ja vetää mun kädet mun haarovälistä nilkkoihin ja sitoo ne tiukasti kiinni. Siinä mä oon perse pystyssä avuttomana.

Jussi vetää vielä narut mun nilkoista sängynpäätyyn ja ketjun mun kaulapannasta toiseen päätyyn. "Nyt saat kyrpää oikeen kunnolla. Sä tuut nauttiin tästä" Jussi nauraa. Mua pelottaa taas, mutta huutaminen on turhaa ja en voi liikkua senttiäkään.

Jussi tuo pullon oliiviöljyä ja alkaa levittää sitä mun reiälle. Se on kylmää ja saa mut kananlihalle "Tätä sä et ihan äkkiä pesekkään pois " Jussi sanoo ja koittelee sormellansa mun neitseellistä pojan vittuani. Jussin sormi työntyy hiljaa mun sisääni. Aah… se tuntuu syntisen hyvältä...

Kohta tunnen kaksi sormea, jotka alkavat venytellä reikääni.... "Aii! sattuu" mä koitan mumista, mutta jälleen turhaan. Hetken venyttelyn jälkeen tunnen jälleen jotain kylmää. Jussi tunkee oliiviöljypullon suun reiälleni ja kaataa öljyä valtavat määrät suoraan sisääni. Seuraavaksi tunnen Jussin hierovan kuumaa kyrpäänsä vasten mun peppua. Se tuntuu ihanalta kun miehen kanki kovettui vasten pojan pyllyäni.

Sitten Jussi alkaa hivuttaa kohtalaisen suurta kyrpäänsä mun suoleen "Eii!! Ei paljaalla" mä ajettelen. Tunnen vihlaisun kun aukkoni venyy armotta miehisen elimen tiellä. Mä vikisen tuskan sekaisesta mielihyvästä Jussin työntyessä hitaasti yhä syvemmälle... "Ai vittu mun perse! Aah... Oih!" mietin lähes taju kankaalla.

Jussin miehinen elin työntyy hitaasti pohjaan saakka ja täyttää mut kokonaan. Sit Jussi alkaa pumpata mua. Ensin hitaasti ja syvälle.... Sit nopeammin ja nopeammin.... "Hyvä.. just noin... ota sitä kyrpää vitun huora!" Jussi käskee. Litinä ja lotina kuuluu varmaan naapuriin saakka kun Jussi nai mua liian öljyn valuessa pepustani.

Jussi alkaa samalla runkata mun teinikyrpää ja multa tuleekin melkein heti. Peppuni supistellessa Jussi lypsää multa kaiken sperman viinilasiin. Jussi jatkaa jyystämistä vielä kiduttavan pitkään.... Sisään.... Aih!.. Ulos... kunnes laukeaa syvään huokaisten suoleeni. Tunnen kuinka lämmin, miehinen neste täyttää mut. Aah. Se on tosi ihanaa ja samalla niin inhottavaa.

Jussi pyyhkii limaisen kalunsa mun boxereihin ja lähtee pois jättäen mut sängylle. Mun peppureikä ei sulkeudu vaan jää aivan ammolleen, eikä peppuni saa lepoa pitkään kun Jussi jo saapuu ja asettaa mulle suurehkon buttplugin. Jussi avaa siteet ja kauhukseni näen videokameran, joka on tallentanut koko session.

Vapautta ei kauan riitä kun Jussi pistää mut selälleen ja sitoo mut samantien x-asentoon. Jussi poistaa suukapulan. "Jos huudat vähänkin niin sun kaveri saa nähä ton filmin" Jussi sanoo ja mä oon ihan hiljaa. "Nyt juo toi!" Jussi sanoo ja lykkää viinilasin huulilleni joka on lähes puolillaan mun spermaani. "Hmm maistuu aika hyvälle" mä tuumin ja juon ahnaasti joka tipan. "Hyvä poika, mun oma lutkani" Jussi kehuu. Mä makaan siinä noin puol tuntia buttplugi pepussa, kunnes ovikello soi ja mun sydän hyppää kurkkuun. "Mä soitin vähän kavereita kylään, ei varmaan haittaa" Jussi naureskelee ja päästää sisään pari noin 40-vuotiasta miestä.

"Älä pelkää, me ollaan ihan kunnon tyyppejä" yksi miehistä sanoo, samalla kun riisuu vaatteita päältään. miehet tulevat ympärilleni. "Nyt imet kiltisti tai tosta videosta ruvetaan tekeen kopioita" Jussi sanoo. Toinen miehistä istuu päälleni hajareisin ja tunkee kullinsa mun kurkkuun. Mä imen ja nuolen ahnaasti kovettuvaa terskaa kunnes mies vetää kalunsa pois ja alkaa runkata mun naaman edessä ja kohta saan spermaryöpyn naamalleni. Mies pyyhkii kullinsa mun paitaani.

Nyt mut sidotaan uudelleen samaan asentoon. Kontilleen, siitä kädet haarovälistä lujasti nilkkoihin narulla. Perseeni on jälleen kuin tarjottimella buttplugi poistetaan ja saan lisää oliiviöljyä peppuuni. Vieras mies työntyy muhun. Mun peppu on jo niin venynyt ettei se satu lainkaan. Ah! se tuntuu ihanalta... niin irstaalta... "Sulla on hyvä lutka, Jussi" mies sanoo.

Lits, lits... mies nai mua kuin rakkikoira ja kohta peppuni alkaa jo ihan turtua. Vikisen "Ei enää... pliis ei enää" jolloin mut suukapuloidaan uudelleen ja mies alkaa kiihdyttää tahtia kunnes pitkän jyskytyksen jälkeen laukeaa peppuuni. Mä oon ihan puolikuollut kun mut sidotaan uuteen asentoon. Mahalleen x-asentoon ja tyynyjä kasataan lantioni alle, jotta perseeni saadaan mukavasti pystyyn.

Nyt kolmas mies kiipeää selkääni survoen parrunsa mun suoleeni. Mies aloittaa hiljaisen naintinsa. Hiljaa pohjaan saakka.... Kiduttavan hitaasti tunnen kuinka miehen kyrpä seilaa edestakaisin.... Aah! äkkiä mies ottaa kalunsa pois ja runkkaa spermansa mun selkääni ja levittää sitä joka puolelle mun kroppaani.

Kun vihdoin luulin sen olevan ohi Jussi sanoo "No johan tässä on levätty... hakekaa pojat jääkaapista kaljaa niin mä voisin aloittaa toisen kierroksen" Eiii!

Aamulla herätessäni mun lemmen aukkoni ammotti ihan auki ja oli limainen miesten spermasta ja oliiviöljystä. Eilisiltaisen ns. toisen kierroksen jälkeen peppuani oli runkattu vielä banaanilla, kurkulla ja lopuksi vielä kaljapullolla.

Jussi avaa siteeni ja käskee mut suihkuun siistiytymään. Mä koitan pestä persettäni mutta turhaan; oliiviöljy ei liukene veteen vaan peppuni jää limaiseksi vielä pitkäksi ajaksi. Mulla on kuivunutta spermaa joka puolella mun kroppaa, etenkin naamassa ja hiuksissa, eikä sekään meinaa lähtee pois.

Mä tuun pois suihkussa ja näen Jussin ja kahden miehen istuvan sohvalla. "Tuus ottaa vielä meiltä poskeen niin saat lähtee, eikä kukaan saa tietää tosta videosta" Jussi huutaa. "Ja nielet kaiken mitä tulee" ärähtää toinen miehistä. Mä asetun polvilleni miesten eteen kun he istuvat sohvalla ja aloitan Jussin kullista.

Otan sen suuhuni ja maistelen sitä. Tunnen kuinka se paisuu suussani. Mä nuolen miehistä elintä kuin tikkaria ottaen sen välillä syvälle kurkkuuni. Mmm… kohta tunnenkin, kuinka Jussin sperma ruikahtaa nieluuni. Sitä ei tule paljon eilisen session jäljiltä. Nuolen kullin puhtaaksi ja otan seuraavan miehen mutterin käsittelyyn.

"Ime! Vitun huora!" mies sanoo ja mä teen työtä käskettyä. Imen posket lommolla ja pian saankin palkinnon suuhuni. "Niele se kaikki! Sulla on kuitenkin nälkä" mies sanoo ja mä nieleskelen minkä ehdin. "Saat täältä vielä lisää nannaa" naurahtaa kolmas mies ja mä hyökkään ahnaasti hänen kyrpäänsä kiinni.

Vihdoin kotiin päästyäni mietin tapahtumia ja se sai mut kiihottumaan. Vielä illallakaan aukkoni ei suostunut sulkeutumaan vaan ammotti vieläkin nainnin jäljiltä ja oli liukas oliiviöljystä. Parin päivän päästä Jussi soittaa mulle: "Onko perse kipee?" hän kysyy. "Ei enää." mä vastaan ja jatkan varovasti: "Voisinks mä tulla uudelleen sun luo pantavaks?" "Tottakai. Sä oot mun oma lutka ja mullahan on se video vielä. Tiedät miten käy jos et tuu huora".

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute