Koodi-puhelin
Minä ja mika
Storyman2000

Olen 24-vuotias poika Turusta ja olen homo. Nimeni on Juha. Olen tiennyt homoudestani jo muutaman vuoden. Aluksi en ollut varma tunteistani, mutta lukion viimeisellä luokalla kaikki loksahti paikoilleen. Silloin tajusin olevani homo. Se ei ollut järkytys, sillä minulla oli aikaa pohtia asiaa, mutta siitä huolimatta olin peloissani, koska tiesin miten ihmiset suhtautuvat homoihin.

Koska elin kaapissa, minulla ei ollut mitään pelättävää. Ylioppilasjuhlien jälkeen lähdin armeijaan, mutta keskeytin sen kuukauden jälkeen, koska en tuntenut oloani kotoisaksi siellä. Minusta oli ahdistavaa, kun ympärillä oli kiihkomielisiä heteroita. Siirryin sen jälkeen siviilipalvelukseen. Se oli minulle sopiva palvelumuoto. Tutustuin koulutusjakson aikana kahteen homoon, mutta he olivat minusta tyhmiä ja liian pinnallisia ihmisiä, jotta olisin voinut edes harkita seurustelua jommankumman kanssa. Heille oli tärkeintä vain muodikas olemus, juhliminen ja vauhdikas seksielämä. En ole koskaan hyväksynyt irtosuhteita. Minusta irtosuhteet eivät ole mukavia - niistä jää tyhjä olo.

Aloitin opiskelun heti siviilipalveluksesta päästyäni. Menin lukemaan matematiikkaa Helsingin yliopistolle. Ensimmäisenä opiskeluvuotena tapasin Mikan. Hän oli samanikäinen kuin minä ja hän kävi samoilla kursseilla. Hänellä oli kauniit kasvot ja miellyttävän lyhyet tummat hiukset. Ystävystyimme nopeasti ja meistä tuli hyviä ystäviä. Ihastuin Mikaan nopeasti, mutta en uskaltanut kertoa siitä hänelle, koska pelkäsin hänen lähtevän pois elämästäni, jos kerron hänelle homoudestani ja tunteistani.

Jos hän olisi poistunut elämästäni, olisin ollut hyvin yksinäinen ja masentunut. Opimme vähitellen tuntemaan toisemme ja mitä enemmän tiesin Mikasta sitä enemmän pidin hänestä. Joskus kun Mika ei huomannut minua, tuijotin häntä pitkään. Sisälläni kuohui, kun ajattelin hänen koskettamista ja suutelemista. Toisinaan olin niin uppoutunut fantasioihini, että unohdin ajankulun täydellisesti. Tiedän, että fantasiat ovat normaali osa jokaisen seksuaalisuutta, mutta kun en koskaan päässyt toteuttamaan niitä käytännössä, tunsin itseni hieman masentuneeksi.

Toisena opiskeluvuonna tapahtui yllättävä käänne. Olimme eräänä iltana Mikan kämpässä ja katsoimme vierekkäin toimintaelokuvaa. Yllättäen Mika pani kätensä reidelleni ja alkoi hyväillä sitä. En ollut uskoa sitä todeksi. Kaikki mistä olin salaa haaveillut oli yllättäen totta! Mika halusi minua! Tuijotin Mikaa hämmästyneenä ja kysyin: "Mitä sinä oikein teet?" "Juha, olen tuntenut sinuun vetoa viime vuodesta lähtien ja sinäkin taidat olla ihastunut minuun vai olenko väärässä?", Juha vastasi. Mietin hetken aikaa mitä vastaisin, sillä tämä tuntui aivan uskomattomalta.

Lopulta vastasin punastuneena: "Olet oikeassa. Olen todella ihastunut sinuun. Olen pitänyt sinusta jo pitkänaikaa, mutta en ole uskaltanut kertoa sitä sinulle. Pelkäsin, että lähdet karkuun, jos kerron sinulle tunteistani." "Ei sinun minua tarvitse pelätä, Juha. Olen iloinen siitä, että olet ihastunut minuun, sillä minusta tuntuu, että olen vähitellen rakastumassa sinuun.", Mika sanoi, "En ole koskaan löytänyt oikeaa hetkeä puhua näistä asioista, vaikka olen halunnut kertoa sinulle olevani ihastunut sinuun." "Minullakin on samanlaisia tunteita ja olen halunnut puhua siitä pitkään kanssasi."

Kun olin tämän sanonut, Mika suuteli minua huulilleni. Vastasin suudelmaan ja aloimme suudella intohimoisesti. Mika hyväili minua ja vastasin hyväilyihin. En ollut koskaan aikaisemmin hyväillyt ketään, mutta käteni tuntuivat tekevän sitä vaistomaisesti. Suutelemisemme jatkui pitkään ja Mika alkoi yllättäen avaamaan paitani nappeja. Aina kun oli avannut napin, hän suuteli sen alta paljastuvaa rintakehääni. Pian paita oli auki ja Mika vetisen päältäni pois. Mikan suu keskittyi vasempaan nänniini ja hän imi sitä voimakkaasti. Se tuntui upealta. Mika pureskeli sitä varovaisesti ja voihkin nautinnosta. Pian Mika siirtyi oikean nännini kimppuun ja teki sille samoin kuin vasemmalle nännilleni.

Kun Mika pureskeli sitä hellästi, tunsin kuinka housujeni sisälle lukittu kaluni alkoi paisumaan. En ollut koskaan kuvitellut, että se voisi olla niinihanaa ja eroottista. Mika huomasi, että minulla alkoi seisomaan ja puristeli kaluani housujeni läpi. Se oli taivaallista. Hetken kuluttua Mikan kieli pyöri navassani ja leikki navan alapuolella olevan karvoituksen kanssa. Nuoleminen lähetti sähköisiä impulsseja kalulleni ja se tuntui seisovan todella kovana housujen sisällä, kun Mikan käsi puristeli sitä hitaasti. Halusin tehdä saman Mikalle ja avasin hänen paitansa.

Suutelin häntä huulille ja jatkoin suutelua parin minuutin ajan. Käteni hieroivat hänen nännejään ja puristelin niitä. Mika voihki jakun kosketin hänen jalkoväliään, tunsin farkkujen alla sykkivänkovan kalun. Mika avasi housujeni vetoketjun ja riisuin housuni. Ylläni oli enää lyhyet alushousut. Riisuin Mikan farkut ja katsoin pitkään hänen kovaa kaluaan, jota peitti enää valkoiset alushousut. Näky oli ihana ja kiihotuin entisestään. Yllättäen Mika hieroi pallejani alushousujen läpi ja suuteli minua intohimoisesti. Hänen kielensä työntyi syvälle suuhuni. Se oli uskomattoman ihanaa. Vaikka pelkäsin tätä tilannetta, se tuntui oikealta ja hyvältä.

Pian Mika kysyi: "Oletko koskaan ollut miehen kanssa?" "En ole kertaakaan rakastellut miehen kanssa. Olen neitsyt.", kerroin Mikalle, "Entä sinä?" "Olen ollut vain kaksi kertaa toisen miehen kanssa, kun yritin seurustella armeija-aikana yhden Tomin kanssa. Olen aivan terve, joten sinun ei tarvitse pelätä mitään. Lupaan olla hellä sinulle." Sitten Mika suuteli minua uudelleen ja hänen kätensä vapauttivat alushousujen alla kuumana sykkivän kaluni. Mika hieroi kaluani hitaasti ja hyväili terskaani. En voinut uskoa, että se tuntui niin hyvältä. Voihkaisin, kun Mika kuljetti sormenpäätään hitaasti pitkin terskaa.

Riisuin Mikan alushousut ja näin kuinka niiden alta hypähti esiin kovana seisova kalu. En ollut koskaan nähnyt toisen miehen kovaa kalua ja katsoin sitä haltioituneena. Mikan kalu oli melkein samanlainen kuin omani ja katselin sitä kiinnostuneena. Hieroin sitä hellästi ja kuljetin sormeani Mikan terskaa pitkin, kuten hän oli tehnyt minulle. Kuulin Mikan voihkivan hiljaa ja tiesin hänen nauttivan tästä. Pian Mika kumartui eteeni ja otti kaluni suuhunsa. Kaluni upposi syvälle hänen kurkkuunsa ja nautin tästä tunteesta. Pääni painui taaksepäin ja annoin Mikan nuolla kaluani. Mikan kieli kulki pitkin kaluani ja kiusasi terskaani hellästi. Se oli aivan uskomattomanupeata. Kävin makaamaan sohvalle ja Mika upotti kaluni kurkkuunsa ja hyväili pallejani.

En voinut uskoa tätä todeksi. Mikan kielileikki esinahkani kanssa ja työntyi varovasti sen ympärille. Pian Mika nuoli taas terskaani hitaasti. Hetken kuluttua tunsin olevani lähellä orgasmia ja nostin Mikan pään pois kalultani ja pyysin Mikaa käymään makuulle. Kumarruin hänen ylleen ja suutelin kovaa kalua. Huuleni puristuivat kalun ympärille ja kosketin hänen pallejaan. Kiusasin Mikan terskaa kieleni kärjellä ja nuolin kalua intohimoisesti. Mikan voihkinta voimistui, kun aloitin imun. Pian Mika pyysi minua lopettamaan, jotta hän ei laukeaisi vielä. Kun Mikan hengitys tasaantui, hän kysyi: "Saisinko naida sinua?" "Saat, mutta ole hellä.", vastasin hänelle, "Olet ensimmäinen mieheni." "Älä pelkää, Juha. Olen hellä ja varovainen.", Mika rauhoitteli minua.

Mika otti laatikosta rasvaa ja rasvasi sormensa. Mika pyysi minua menemään kontalleen matolle. Tottelin häntä ja tunsin pian kuinka hänen sormi työntyi sisälleni. Se sattui hieman, mutta pian se tuntui hyvältä. Mika kuljetti sormeaan edestakaisin ja hän hieroi varovaisesti eturauhastani. Se oli upeaa! Kiihotuin entisestään ja kaluni sojotti kivikovana eteenpäin. Pian tunsin kuin toinen sormi työntyi sisälleni. Se meni sisälle helpommin kuin ensimmäinen ja pian tunsi taivaallista nautintoa, kun hän nai minua sormillaan. Samalla hän suuteli pallejani ja takapuoleni poskia.

Hetken kuluttua Mika veti sormensa pois ja rullasi kondominkalunsa päälle. Mika rasvasi kondomin ja työnsi terskanpäänhellästi kuumana odottavaa aukkoani vasten. Pelkäsin sitä hirveästi, mutta Mikan kalu työntyi helposti sisälleni. Mika työnsi sitä tasaisesti sisälle ja pysähtyi välillä odottamaan, että tottuisin siihen. Pian kalu upposi kokonaan sisälleni ja tunsin olevani täynnä sitä. Se oli aivan uskomaton tunne! Kun Mika oli työntynyt sisälleni, hän suuteli niskaani hellästi. Mika aloitti hitaat työnnöt ja runkkasi minua samalla. Mikan kalun liikkeet alkoivat vähitellen nopeutua ja pian hänen kalunsa hieroi eturauhastani uskomattoman ihanasti. Se tuntui ihanalta! Kalustani erittyi nesteitä ja tunsin sperman kuohuvan palleissani. Mikan kalun hieronta tuntui sähköiseltä lataukselta, joka kasvoi vähitellen kohti räjähdystä.

Huohotimme ja hikoilimme nautinnosta. Rakastelumme oli kiihkeätä ja erittäin ihanaa. Pian Mika puristi lanteitani kovemmin ja aloitti vauhdikkaan naimisen. En tiennyt, että se voisi tuntua niin ihanalta - minusta tuntui kuin olisin taivaassa. Yhtäkkiä en enää pystynyt pidättelemään siemensyöksyäni, vaan tunsin kaluni kovenevan entisestään ja sperman syöksyvän kohti vapautta. Jäykistyin hetkeksi ja spermani lensi matolle. Kun spermaa tihkui kalustani, Mika työntyi sisälleni voimakkaasti huutaen ja tunsin hänen kalunsa sykkivän sisälläni. Mikan orgasmi tuntui upealta, kun hänen kalunsa jyskytti eturauhastani vasten. Kuulin Mikan huohottavan hengityksen, kun hän suuteli minua niskaan ja runkkasi vielä kovaa kaluani. Mika lypsi minut tyhjiin ja suuteli minua suulle. Mika vetäytyi sisältäni pois ja riisui kondomin.

Lysähdimme matolle vierekkäin ja halasimme toisiamme hellästi. Suutelimme intohimoisesti ja hyväilimme toistemme vartaloita. Orgasminjälkeinen olotila tuntui mahtavalta ja olimme rentoutuneita. Mika katsoi minua silmiin ja sanoi: "Minä rakastan sinua, Juha." "Minäkin rakastan sinua, Mika.", vastasin hänelle. Siitä lähtien olemme seurustelleet jatkuvasti ja rakastamme toisiamme todella paljon. Olen hyvin onnellinen Mikan kanssa ja tiedän, että hänkin on onnellinen minun kanssa. En ole koskaan katunut sitä, että ihastuin häneen. Olen joskus miettinyt, että kohtalo varmaan toi meidät yhteen, sillä minusta tuntuu ihmeelliseltä, että löysin elämäni miehen jo opiskeluaikana.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute