Koodi-puhelin
Mummolan saunassa
AnyZ

Olin viettämässä kesälomaani mummolassa, ja samaan aikaan siellä oli kylässä serkkuni Jouni ystävänsä Artun kanssa. Serkkuni Jouni oli melko hoikka ja hintelä, mutta Arttu oli suuri ja lihaksikas, lähes päätä serkkuani ja minua pidempi. Mielestäni Arttu oli hurjan seksikäs, mutta koska olen aika hiljainen ja ujo, en uskaltanut lähestyä häntä millään tavoin. Sitä paitsi kaverukset viihtyivät hyvin keskenään, joten en viettänyt paljoa aikaa heidän kanssaan päivisin.

Illan tullen isovanhempani lämmittivät tietysti saunan, joka sijaitsi erillisessä rakennuksessa pihan toisella puolella. Mummo ja pappa kävivät ensin saunassa viipyen vain hetken. Sitten mummoni rupesi patistamaan meitä "nuoria poikia" saunaan. Sanoin etten oikein jaksaisi nyt lähteä. Innokkaana saunaan menossa olleet Jouni ja Arttu ikään kuin ilostuivat entisestään kuullessaan tämän. Olin ihan kuin huomaavinani Artun iskevän Jounille pikaisesti silmää. Poikien mentyä mummo jatkoi vaatimistaan: "Menisit nyt sinäkin, saisit makeat löylyt." Niinpä lopulta päättelin pääseväni vähemmällä vaivalla menemällä suosiolla saunaan. Joten heitin pyyhkeen olalleni ja lähdin kävelemään kohti saunarakennusta.

Astuessani saunan eteiseen kuulin kiukaan sihahtavan, joten arvasin toisten olevan jo löylyssä. Riisuessani vaatteitani mietin miten pystyisin olemaan samassa huoneessa alastoman Artun kanssa saamatta kivenkovaa stondista. Päätin että minulta olisi löydyttävä tarpeeksi tahdonvoimaa pitää kiimainen kullini aisoissa. Itsevarmana astuin pesuhuoneeseen kastellakseni hiukseni ennen löylyyn menoa. Kun kaadoin suhteellisen kylmää vettä kauhalla päälleni, olin kuulevinani löylyhuoneesta syvän ja voimakkaan mielihyvän huokauksen. "Nyt kyllä jo kuvittelen asioita", ajattelin itsekseni ja avasin saunan oven astuakseni löylyhuoneeseen miettien samalla mitä sanoisin yllättävän saapumiseni selitykseksi. Ajatukseni kuitenkin katkesi kuin seinään nähdessäni mitä lauteilla tapahtui. En voinut uskoa silmiäni.

Arttu istui ylimmällä lauteella jalat harallaan ja Jouni oli polvillaan hänen edessään imien Artun kovana sojottavaa kalua. Ensin Arttu näytti nauttivan silmät kiinni, mutta kun minä astuin saunaan hän avasi silmänsä ja katsoi suoraan minuun. Ensimmäisenä ilmennyt hämmästys katosi pian Artun kasvoilta ja hän katsoi lähes hullun virne kasvoillaan kun oma kullini nousi täyteen asentoon ennätysajassa. Jouni ei näyttänyt piittaavan ulkomaailmasta mitään, niin Artun kullin lumoissa hän oli. Seisoin ovensuussa hämmentyneenä mutta samalla kiihottuneena kun Arttu tokaisi: "Tule sisään sieltä ettei löyly karkaa!" Tottelin käskyä kuin robotti, nousten lauteille vaikken oikein itsekään tiennyt mitä olin tekemässä. Nuo sanat saivat Jouninkin heräämään ja hän irtaantui ilmeisen vastahakoisesti Artun kalusta. Hän nousi seisomaan, katsahti Arttua silmiin ja istuutui lauteille minun viereeni, niin että he istuivat molemmin puolin minua. Istuin hievahtamatta paikoillani vilkuillen heitä kumpaakin vuoronperään odottaen lähes sietämättömällä jännityksellä seuraavaa siirtoa.

Yhä oudosti myhäillen Arttu laski kätensä reidelleni. Kuin sähköiskun saaneena käännähdin säpsähtäen häntä kohti ja samassa hän jo suuteli minua. Saatoin maistaa Artun hien hänen huuliltaan ja pian hänen kielensä teki jo tutkimusmatkoja suussani. Samaan aikaan Jouni hyväili selkääni ja toista jalkaani lämpimillä käsillään. Yhtäkkiä Arttu veti päänsä pois ja tarttui kohti kattoa sojottavaan kyrpääni. "Kontillesi", sanoi hän äänellä, joka oli yhtäaikaa tiukan käskevä ja uskomattoman hellä. Nousin kontilleni ylimmälle lauteelle, onneksi mummolan lauteet olivat tarpeeksi leveät. Siinä nelinkontin töröttäessäni näin vain kuinka Jouni edessäni nousi polvilleen lauteelle tuoden kohtuukokoisen kullinsa aivan kasvojeni eteen. Jouni katsahti ylitseni Arttuun, joka liikehti takanani. Tiesin mitä oli tulossa ja odotin sitä täysin rinnoin.

Jouni tarttui kaksin käsin päähäni lähes samaan aikaan kun Arttu kouraisi tiukkoja pakaroitani. "Suu auki", ähkäisi Jouni malttamattomana. Avasin suuni niin ammolleen kuin pystyin, ihan kuin hammaslääkärissä. Pitäen päätäni paikoillaan Jouni ryhtyi työntämään seisovaa kulliaan kurkkuuni. Hän ei ehtinyt pitkälle kun jo aloin kakistella, mutta siitä huolimatta Jouni tunki kyrpäänsä yhä syvemmälle suuhuni. Luulin tukehtuvani, kunnes muistin vetää keuhkoni täyteen ilmaa nenäni kautta. Silloin sieraimiini tulvi Jounin kostean karvoituksen ihana tuoksu. Olin niin keskittynyt Jouniin että aivan säpsähdin kun tunsin Artun märän sormen tunkeutuvan tiukkaan perseeseeni. Lopulta Jounin kulli oli kokonaan suussani, tunsin sen sykkivän samalla kun Arttu jatkoi persvakoni tutkimista sormiensa avulla.

Jouni veti hitaasti miltei koko kyrpänsä ulos suustani ja työnsi sen sitten nopeasti takaisin sisään. Pitäen päätäni tiukasti paikallaan hän kiihdytti tahtia, naiden suutani yhä nopeammin ja nopeammin. Mukautin hengitykseni hänen tahtiinsa ja nautin parhaan kykyni mukaan serkkuni kyrvästä suussani. Nautin myös Artun hieronnasta, nyt hänellä oli jo kaksi sormea sisässäni. Luulin räjähtäväni, seksuaalinen kiihottumiseni lähenteli taivaallista euforiaa. Jounin hengitys kävi epätasaiseksi ja hän voihki siihen malliin että tulisi varmasti pian. Koko kehoni nytkähti kun Arttu äkkiarvaamatta survaisi kolme sormeaan tiukkaan reikääni. Se oli liikaa myös Jounille, vapautuneesti karjahtaen hän työnsi kullinsa niin syvälle suuhuni kuin mahdollista, kuuman sperman purkautuessa räjähdysmäisesti kurkkuuni. Tunsin hukkuvani, mutta nielin päättäväisesti joka pisaran tuota eliksiiriä jonka Jounin pehmenevästä kyrvästä irti sain. Lopulta hän veti kalunsa ulos ja istui lauteelle voipuneen näköisenä. Samassa myös Arttu veti sormensa pois perseestäni jättäen minulle tyhjän olon. Kaipasin kyrpää sisääni.

Katsahdin taakseni Arttuun, joka oli juuri asettamassa suurta kulliaan persaukkoani vasten. Suljin silmäni, painoin pääni laudetta vasten ja yritin levittää jalkojani ja persettäni mahdollisimman kutsuvasti. Silloin tunsin Artun kuuman terskan sulkijalihastani vasten, pyrkien sisään. Voihkaisin kivusta kun ensi sentit Artun miehuudesta tunkeutuivat sisääni. Hitaasti mutta päättäväisesti Arttu työnsi kyrpänsä pohjaan saakka, kunnes tunsin hänen kiveksensä pakaroitani vasten. Luulin ratkeavani kahtia, mutta hiljalleen kipu suli eturauhasen vastaanottamaan mielihyvään. Arttu alkoi naida minua, ensin hitaasti, mutta koko ajan tahtia kiihdyttäen. Lopulta hän pani persettäni kuin kiimainen karhu, hillittömästi ähkyen ja puhkuen. En tahtonut sen ikinä loppuvan, rakastin tuota pitkää, paksua jötikkää sisässäni. Mutta juuri silloin tunsin Artun tulevan, ruiskuten kuin geysir syvälle sisääni. Viimeisten työntöjen jälkeen Arttu vetäytyi ulos minusta ja rojahti huohottaen makaamaan lauteelle. Pieni valkoinen noro valui ulos perseestäni.

Itse en ollut vielä tullut ja erektiollani olisi siinä vaiheessa pilkkonut puita. Katsahdin ylös Jouniin, joka minua ja Arttua katsellessaan oli saanut voimansa takaisin, myös jortikkaansa, joka oli jälleen täydessä valmiudessa. Nousin istumaan ja olin juuri aikeissa runkata tyydyttymättömän kullini kliimaksiin, kun Jouni tarttui minuun ja pakotti minut selälleen lauteelle makaamaan. Itse hän nousi seisomaan alemmalle lauteelle ja levitti jalkani nostaen nilkkani olkapäilleen. Ennen kuin ehdin tajuta mitä tapahtui, oli Jouni jo työntämässä sojottavaa kyrpäänsä sisääni. Ynisin mielihyvästä, Jounin kulli liukui helposti sisään Artun venyttämään ja liukastamaan perseeseeni. Jounin aloittaessa naimisen hamusin jälleen oman kyrpäni perään, mutta yllättäen Arttu tarttui käteeni estäen runkkausaikeeni. Katsahdin häneen miltei vihaisena, mutta hänellä oli jälleen ennalta tuttu kiero virnistys kasvoillaan. Jouni saattoi enää tuijottaa kattoon ja pian hän puhkuen täyttikin tiukan perseeni jälleen kosteankuumalla spermalla. Kun Jouni irtaantui minusta, kohdistin odottavan katseeni Artun tummiin silmiin.

Arttu nousi seisomaan eteeni, mutta polvistui sitten hajareisin lantioni ylle. Katsoen koko ajan syvälle silmiini hän tarttui kattoa kohti sojottavaan kulliini ja ohjasi sen persvakonsa alle. Sitten hän hitaasti painoi itseänsä alas niin että kyrpäni työntyi hänen perseeseensä. Lopulta Arttu istui lantioni päällä kullini kokonaan sisässään. Annettuaan minulle veijarimaisen hymyn ryhtyi hän ratsastamaan kyrvälläni, ylös alas, yhä kiihtyvällä tahdilla. Kaiken tapahtuneen jälkeen oli enemmän kuin valmis tulemaan, joten jo pian tunsin salamoiden juoksevan pitkin tärisevää kehoani, kun purin kivesteni ylisuuren lastin Artun sisuksiin. Arttu tarttui kyrpäänsä ja ruiski toisen lämpimän lastin vatsalleni ja rinnuksilleni. Hetkeksikään ei Arttu lakannut tuijottamasta syvälle silmiini, mittaamattoman mielihyvän heijastuessa hänen katseestaan. Kun järisyttävä orgasmini oli ohi, suuteli Arttu spermaista napaani ja sen jälkeen kosteita huuliani. Suloinen sperman maku suussa suutelimme ja hyväilimme kaikki toisiamme pitkään, ennen kuin menimme pesulle. Pesimme yhdessä joka ikisen neliösentin tyydyttyneiltä kehoiltamme, minun saadessa kunnian pestä Artun jumalainen keho ja erityisesti kookas kyrpä.

Kun mummo näki kolmen hymyilevän pojan tulevan saunasta kysyi hän: "No maistuivatkos löylyt?" Meidän kolmen myönnellessä lisäsi mummo vielä: "Kyllähän se on niin että hyvää saunaa ei voita mikään." Iskin huomaamattomasti pojille silmää: "Niinhän se on." Voi kun vain olisi mummo tiennyt totuuden.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute