Koodi-puhelin
My first time
Mike

Istuin tapani mukaan koulun atk-luokassa. Hämärä alkoi jo laskeutumaan, kulutin aikaa ja iltaa. Himaan ei vain huvittanut lähteä. Olin juuri surffailemassa näillä sivuilla, kun ovi takanani kävi. Pelästyin ja räppäsin ruudun kiinni. Tumma mies, yllään ainoastaan farkut hävisi ruudulta. Kuulin askeleiden tulevan minua kohti, ja tiesin punastuneeni. Tulija oli nähnyt suoraan ruudulleni. Hämmentyneenä keksin selitystä, jolla yrittäisin pelastaa maineen. Käännyin ja ryhdyin mumisemaan jotain selitykseksi, kun vahvat käsivarret tarttuivat hellästi poskiini ja huulet koskettivat huuliani. T oli tullut ja yllättänyt minut. Olin jo pitkään katsellut häntä, farkkujen peittämää alaosaa ja tiukan harmaan t-paidan paljastamaa lihaksikasta yläosaa. Mutta en olisi koskaan uskonut että hän... Toivuin hämmästyksestäni niin, että pystyin vastaamaan hänen hyväilyynsä. Suljin silmäni, mutta hänen kuvansa ei hävinnyt mielestäni.

Pienen ikuisuuden jälkeen hän irrotti otteensa minusta, ja kuiskasi 'Teille vai meille'. Ne olivat ensimmäiset sanat jotka vaihdoimme. 'Teille' vastasin ja selitin: 'Lyhyempi matka'. Poistuimme koululta, ja minun oli vaikea pidätellä käsiäni. Mutta luulen, että hänenkin. Hyppäsimme ratikkaan, ja minusta tuntui, että aika suorastaan mateli. Ruuhka tuntui olevan New Yorkin ruuhkaa... Vihdoin kuitenkin oli aika hypätä ratikasta. Kiirehdimme askeleitamme, sillä molempia meitä poltteli. Katseemme olivat kertoneet kaiken tuon ikuisuudelta tuntuneen matkan aikana. Mietin, että mitäköhän muut matkustajat ajattelivat? Olivatkohan he huomanneet? Mutta en jaksanut välittää.

Riensimme rappuset ylös ja vihdoin ovi edessäni avautui. Astuin sisään ja käännyin T:tä kohti. Hän sulki oven perässään ja pysähtyi siihen. Painoin hänet ovea vasten ja painaudun ahnaasti hänen suulleen. Suutelimme kiihkeästi ja kätemme vaeltelivat villeinä huumasta. Vihdoin pakotin käteni tottelemaan itseäni, ja riisuin hänet takista ja t-paidasta. Siinä hän seisoi, ainoastaan farkut jalassa. Mutta ei kauaa... Käteni vaelsi takaisin vyötärölle ja avasi ensimmäisen napin. Paine housujen sisällä tuntui kasvavan. Polviani alkoi heikottamaan joten katsoin parhaaksi polvistua. Riisuin farkut pois ja T:n valkeat sloggit koettelivat äärirajojaan. Hän oli sulkenut silmänsä ja hyväili enää hiuksiani. Aikani kiusoiteltuani häntä riisuin alushousut hampaillani, jotta käteni pystyivät hyväilemään hänen lihaksikasta kroppaansa. Siinä se nyt sitten oli. Koko komeudessaan. Juhlakunnossa. Hyväilin sitä ensin käsin ja sitten kielen kärjelläni, ennen kuin hän toi sen kokonaan suuhuni. Hän huohotti yhä kiihkeämmin, enkä yhtään ihmettele: olisin itsekin, jos vain olisin pystynyt. Mutta minulla oli, miten sen nyt sanoisi, kädet ja suu täynnä työtä. Ja sitten, ilman ennakkovaroitusta hän tuli. Siemennestettä todella tulvi ja hän tärisi kauttaaltaan. Maistoin tuon suolaisen merilevän maun suussani, ja nyt tiesin, miltä se todella maistui. Aiemmin olin vain lukenut siitä.

Nousin ylös ja siirryimme nyt eteisestä makuuhuoneeseen. Itselläni oli vielä vaatteetkin päällä ja kaluani todella pakotti. Nyt oli hänen vuoronsa. Tiesin, että hän ei ollut ensikertaa miehen kanssa. T veti minut sängylle ja jatkoimme intohimoista suuteluamme. Hänen kätensä vaelsivat...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute