Koodi-puhelin
Nautinnollista oraali- ja anaaliseksiä
Matti

Lähdin ajamaan sydän pamppaillen hänen asunnolleen, joka oli noin 10 km päässä. Oven tuli avaamaan ihan mukavannäköinen mies. Aluksi tunnelma oli aika väkinäinen, mutta sen jälkeen kun hän oli esitellyt asuntoansa ja otimme pienet neuvoa-antavat, niin osasin jo rentoutua. Mauri laittoi pyörimään hyvin mielenkiintoisen videon, jossa miehet ottivat toisiltaan suuhun ja naivat eri asennoissa toisiaan. Samalla Mauri kertoili lukuisista nais- ja varsinkin mieskokemuksistaan. Aloimme varovasti hieroa toistemme reisiä ja sepalusta, mutta ennenkuin jatkoimme, Mauri käski minun käyttää hänen suihkuansa.

Kun tulin suihkusta hänen pyyhe ympärilläni, niin hän nousi vaatteet edelleen päällään ja nappasi pyyhkeen pois. Katsottuaan minua hyväksyvästi hän sanoi:

-No niin nyt sinä imet minulta pusseista liiat spermat, niin jaksan naida sitten myöhemmin sinua kauemmin.

Sitten hän painoi minut polvilleni eteensä. Avasin varovasti hänen housujensa vetoketjun. Työnsin käteni pullottavaan sepalukseen ja kaivoin hänen ihanan jäykän elimensä ulos. Se tuntui kiihottavan paksulta ja sykkivältä kädessäni. Se oli ainakin 18 cm pituinen ja tummanpunaisena kiiltävä terska pilkisti esinahan alta.

Aloin vetämään esinahkaa taakse, mutta Mauri ohjasi kullinsa pään heti huulilleni. Avasin suuni ja annoin Maurin työntyä suuhuni. Vasta suussani hän veti löysän esinahkansa pois pingottavan terskansa päältä. Painoin kieleni liukkaan terskan alapintaa vasten ja aloin lypsää sitä pitkin imaisuin. Se maku tuntui kiimaiselta. Tuntui pelottavan kiihottavalta ajatella, kuinka monessa suussa sitä oli imetty, kuinka moneen vaginaan ja peräaukkoon Mauri oli sen tunkenut ja kuinka paljon spermaa hän oli näiden onnellisten ihmisten sisään pumpannut. Mutta nyt se oli MINUN suussani ja MINÄ maistelin sen riettaan lihallista makua. Ja tänään se pumppaisi minuun lämmintä spermaansa!!!

Kiimaisena avasin hänen housunsa ja vedin ne alas. Mauri riisuutui myös kokonaan. Menimme makuuhuoneeseen, jossa hän asettui selälleen vuoteelle. Nousin nelinkontin hänen jalkojensa ympärille. Tartuin uudelleen hänen kulliinsa ja imaisin sen takaisin suuhuni. Livoin kielelläni terskaa ympäriinsä ja puristin huuleni tiukasti suonikkaan kullinvarren ympärille. Liikuttelin päätäni edestakaisin, niin että hänen kullinsa liukui edestakaisin lypsävien huulieni välissä. Välillä maltoin päästää sen pois suustani, niin että pystyin nuolemaan hänen suuremmoista kyrpäänsä kauttaaltaan. Nautin suunnattomasti hänen kullinsa imemisestä ja nuolemisesta, niin kuin Maurikin taisi. Oli ihanaa imeä ja lypsää hänen elintänsä ja nähdä että hän piti siitä. Katselimme toisiamme kiimaisina suoraan silmiin, kun nuolin hänen kullinsa vartta pitkin nuolaisuin mahdollisimman paljon kieleni ulos työntäen.

Otin välillä jommankumman karvaisista kivespusseista suuhuni ja pyörittelin sitä varovasti suussani. Edelleen toisiamme katsoen avasin suuni kokonaan ja suljin sen vasta kun hänen terskansa oli melkein nielussani. Toisella kädelläni hyväilin hänen raskaita kivespussejaan ja toisella liikuttelin esinahkaa edestakaisin imaisujeni tahdissa.

Jatkoin tasaista lypsämisliikettä, kunnes Mauri alkoi voihkia äänekkäämmin ja hänen terskansa paisui suussani pingottavaksi nahkatatiksi. Häneltä oli aivan kohta tulossa siemensyöksy. Lisätäkseni hänen nautintoaan ja siemensyöksyn voimaa vedin esinahan tiukasti aivan taakse ja nostin kivespusseissa hänen kiveksensä hellästi, mutta tiukasti kullinvarren molemmille puolille. Terskan päästä ruiskahti pitkä suihku lämmintä ja paksua spermaa suoraan nieluuni. Painoin huuleni tiiviisti hänen kovan peniksensä varren ympärille. Seuraavat pitkät spermaryöpyt keräsin suuhuni. Sen jälkeen spermaa tuli vielä monena lyhyempänä ruiskauksena, jotka vaimenivat raukeaksi vuodoksi. Jonkun ajan päästä päästin hänen pehmenevän kullinsa pois suustani ja nielaisin Maurin spermat suurta mielihyvää tuntien. Nuolin vielä varovasti hänen kullinsa joka puolelta puhtaaksi.

Otimme oluet ja Mauri huilasi jonkin aikaa. Odottelin kiimaisena hänen toipumistaan, koska tiesin mitä tuleman piti. Viimein hän käski minua asettumaan selälleni vuoteelle. Hän tuli eteeni ja levitti jalkani.

-Liukastetaanpa nyt paikat kunnolla, että kyrpä menee kerralla sisään, hän sanoi.

Pöydältä ottamastaan tuubista hän levitti liukastetta anukseeni ja pursotti sitä runsaan tuntuisesti sisäänikin. Hän runkkasi minua katsellen liukkaaksi ja jäykäksi kyrpänsä. Sitten hän laskeutui päälleni melkein koko painollaan. Olin tiukasti puristuksissa hänen allansa. Kietouduimme yhteen hänen kyrpänsä liukuessa pakaroitteni välissä. Halusin saada sen heti sisääni, enemmän kuin mitään muuta. Hän taisi arvata ajatukseni, koska hän alkoi kiusata minua.

-Kohta sinä poika saat oikean miehen kyrvän sisääsi. Siitä et enää karkuun pääse vaan minä nussin niin kauan kunnes spermani taas lentää ja pääset poikuudestasi. Kerran eräs 16-vuotias poika tuli katumapäälle, kun olimme tulleet tänne minun asunnolleni. Kun hän näki kyrpäni, niin hän ei halunnutkaan antaa pyllyä, joten minun piti suukapuloida ja sitoa hänet kiinni ja ottaa poika väkisin. Tarvitseeko sinut sitoa vai annatko minun siementää sinut vastustelematta?

Anelin häntä työntymään sisääni. Viimein hän asetti terskansa anustani vasten. Tunsin paineen pakaroitteni välissä kasvavan, kun Mauri alkoi työntää paksua kulliaan sisääni. Terska venytti hitaasti, mutta varmasti sulkijalihastani auki tunkeutuessaan nautinnollisesti sisääni. Neitseellinen, vastaanpingoitteleva anukseni venyi pikku hiljaa Maurin kuuman kiilamaisen terskan ympärille, kunnes tunsin kuinka liukas terska muljahti ihanasti sulkijalihakseni taakse. Mauri makasi hetken paikallaan, ennenkuin alkoi työntää kullinsa suonikasta ja liukasta vartta sisääni. Suustani purkautui pitkä nautinnollinen valitus kyrvän liukuessa kiimaiseen peräaukkooni. Hänen karvoituksensa painautuessa anukseni ympärille tunsin hänen terskansa painavan jotakin kohtaa syvällä suolessani, luultavasti eturauhasta. Kiedoin jalkani hänen ympärilleen ja pidin häntä tiukasti kiinni itseäni vasten. Hänen kyrpänsä täytti ninut kokonaan ja sen muhkea varsi venytti peräaukkoni aivan auki.

Vihdoinkin oikea miehen siitin oli kokonaan ja paljaana sisälläni. Nyt minut oli korkattu. Olimme hiljaa paikallamme ja nautimme molemmat kiimaisen tilanteen suomasta nautinnosta. Pitkän ajan kuluttua Mauri alkoi hitaasti vetäytyä ulos. Hän veti terskansa melkein sulkijalihakseni väliin ja painoi sen taas takaisin nielevään anukseeni. Hän veti kyrpäänsä niin, että muhkea terska tuli sulkijalihakseni väliin, ennen kuin painoi sen takaisin. Tuskallisen hitaasti hän jatkoi tätä kiduttavan nautinnollista naimistaan. Tunnustelin sormillani hyväillen hänen kivespussejaan ja kullinvarttaan, joka hitaasti upposi sisälleni yhä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen... Välillä pinnistin peräsuoltani hänen kyrpänsä ulosvedon aikana. Tästä hän tuntui erityisesti pitävän, kuten minäkin.

Hänen suonikas kyrpänsä hieroi puristavaa anustani tasaisella tahdilla, tehden todella hyvää meille molemmille. Kullinvarsi pumppasi liukkaana kuin mäntä ahtaassa sylinterissään. Työntelin kihelmöivää alapäätäni halukkaasti työntöjen tahdissa vasten hänen nivusiaan. Nautinnolliset voihkaisumme ja huokailumme sekä hänen kyrpänsä litinä ja maiskahtelu peräaukossani olivat ainoat äänet. Nautimme molemmat täysin estoitta naimisen tuottamasta mielihyvästä.

Hitaasti kiihdytimme tahtia. Kulli upposi minuun yhä nopeammin ja vaativammin. Maurin nivusetpuristuivat yhä uudelleen pakaroitani vasten ja hänen raskaat kivespussinsa läiskähtelivät kiihottavasti pakaroitteni väliin. Suuri paljas terska tamppasi ihanan pehmeästi eturauhastani. Tuntui ihanan kiihottavalta ajatella kuinka hänen kivespusseissaan oleva sperma oli valmiina aivan kohta suihkuamaan sisälleni. Mauri otti minusta tukevamman otteen kietomalla kätensä ympärilleni ja alkoi survoa kyrpäänsä sisääni niin lujaa kuin jaksoi. Huusin ja voihkin melkein suoraa huutoa hänen nussiessaan minua. Tätä ihanaa rynkytystä kesti ainakin pari minuuttia, jonka päätteeksi Mauri survaisi elimensä vielä kerran juurta myöten anukseeni ja Maurin voihkiessa ja valittaessa hänen kyrpänsä kakistellen oksensi tänään jo toisen spermalastinsa sisälleni. Hänen spermansa ruiskusi taas pitkinä surahtavina ryöppyinä minuun. Tunne oli niin kiimaisen nautinnollinen, että voihkien roiskin omat spermani johonkin vatsojemme väliin.

Mauri rojahti päälleni ja jäi siihen makaamaan voipuneena ja ilmeisen tyydytettynä. Hänen kullinsa nyki vielä peräaukossani jonkin aikaa, puristaen viimeisetkin spermatipat, kunnes se alkoi pikkuhiljaa pehmentyä ja terska liukui pois sisältäni. Tällä kertaa hänen spermaansa valui jonkin verran pakaroitteni välistä lakanoille, ennen kuin hänen nussimisensa venyttämä peräaukkoni ehti sulkeutua. Ajattelin tyydytettynä kuinka Maurin spermat olisivat sisälläni vielä huomennakin. Omat spermanikin valuivat kylkiäni pitkin lakanoille, mutta Mauri ei tuntunut siitä välittävän. Mauri nousi päältäni ja lepäsimme pitkän aikaa nauttien ihanasta raukeudesta. Tunsin vielä pitkään hänen kullinsa venytyksen anuksessani. Olin viimein päässyt eroon poikuudestani ja vieläpä todella ihanalla tavalla.

Olemme tavanneet tämän ensimmäisen kerran jälkeen useasti ihanien seksileikkien merkeissä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute