Koodi-puhelin
Nikon kanssa kesäduunissa
Kesätyöntekijä

Mä olen Marko, tällainen pitkä ja ihan hyvin muodostunut, tumma, 29v kundi. Mä olen jo parina kesänä ollut kesäduunissa kotikaupunkini puisto-osastolla. Hommaan kuuluu kaikenlaiset puistotyöt ja hoidettavia alueita on ympäri kaupunkia.

Tänä kesänä mä pääsin ensimmäisen kerran työntekijäryhmän vetäjäksi. Mulla oli alkukesästä alaisinani kolme naista, joten ajattelin, että ei tämä nyt sitten ihan ihanneduuni ollutkaan. Mutta juhannuksen jälkeen mä sain kuulla, että saisin alaisekseni erään 18v puutarha-alan opiskelijakundin, Nikon.

No, maanantaina Niko saapui. Mä en saanut katsettani irti hänestä; noin 180 pitkä, painoa ehkä 70-75, vaalea, söpö poju. Jotain oli myös hänen katseessaan, mutta... Meistä tuli Nikon kanssa hyvä tiimi, hän ei paljonkaan viihtynyt naistyöntekijöiden seurassa tai välittänyt näitten juoruiluista keskenään. Niko oli mun seurassani. Hän kertoili opiskeluistaan, tulevaisuudensuunnitelmistaan, kaikesta. Hän kertoi harrastavansa uintia säännöllisesti ja mä totesin että sen kyllä huomaa. Niko iski silmää ja sanoi "niinpä..."

Koko ajan Nikon ja mun välillä oli ollut sähköä, mutta viimein tuli Nikon viimeinen työviikko. Menimme keskiviikkoaamuna leikkaamaan ruohoa. Mutta jo tunnin kuluttua alkoi äkkinäinen sade. Keskeytimme leikkaamiset ja juoksin Nikon kanssa läheiseen varastosuojaan, joka samalla toimi taukotupanamme.

"Me taidettiin kastua molemmat" mä totesin. "Joo" vastasi Niko. "Haittaaks sua jos mä otan märkiä vaatteita pois, mä en välittäis vilustua kun koulukin alkaa kohta" Niko sanoi. "Ei haittaa ollenkaan" mä totesin. Mä en saanut silmiäni irti Nikosta. Tuskallisen hitaasti Niko otti ensin läpimärän, ihoon liimautuneen t-paitansa pois. Mä katsoin tuota nuorta, kiinteää vartaloa. Mun housuissa alkoi kaluni jäykistyä. Mun oli pakko nojata hyllyä vasten, ettei Niko olisi heti huomannut.

Mutta ehkä hän huomasi, sillä hän katsoi mua silmiin ja avasi hitaasti yksitellen farkkujensa napit. Hän otti farkkunsa kokonaan pois ja hänellä oli yllään vain kireät kalsarit, jotka pullistelivat lupaavasti. "Eiks sun vaattet oo märkiä" Niko kysyi? "Ota vaan pois, ettet säkään vilustu" hän sanoi mulle ja tuli viereeni nojaten hyllyä vasten.

Varovasti mä otin märän paitani pois. Niko katsoi mun rintalihaksiani ja rintakarvoitustani. Hänen kalsareissaan alkoi pullottaa enemmän. Mä kävin laittamassa oven lukkoon. Ja aloin ottamaan housujani pois. Mun 19 senttinen kaluni seisoi täysillä ja Niko näki sen, sillä mun tiukat boxerini olivat aivan täynnä lihaa. "Onks sulla tyttöystävää?" Niko kysyi. "Ei oo" mä vastasin tullen samalla Nikon viereen.

Hän katsoi mua silmiin ja samalla laski kätensä mun seisovan kaluni päälle. Mä säpsähdin mutta Niko sanoi että saisko hän katsoa aikuisen miehen kalua. "Joo, jos mä saan katsoa sun kaluasi kans" mä sanoin. Niko otti kalsarinsa pois. Mä näin kovana seisova, ylöspäin käyrän 16 senttisen nuoren miehenalun kiimaisen kullin.

Nikon kalunpäästä valui kiimatippa. Mä olin ihan hulluna. Niko pisti kätensä mun boxereihini ja otti kaluni esille ja alkoi runkata sitä. Multa pääsi nautinnollinen huokaus. Mä otin käteeni Nikon kalun ja aloin runkata sitä. Sitten Niko otti tuolin selkänsä takaa ja pyysi mua istumaan sille. Hän haki naisten kaapista käsirasvapurkin ja hieroi sitä mun kaluuni ja omalle kuumalle reiälleen. Mä istuin tuolille ja Niko tuli mun syliin mua vasten. Me suudeltiin ja samalla Nikon tiukka ja kiinteä reikä antoi tuskallisen hitaasti periksi ja mä tunsin kaluni ympärillä ihanan tykyttävän lämmön.

Niko voihkaisi. Me kiihdytettiin tahtia ja mä runkkasin samalla Nikoa. Suutelimme koko ajan. Sitten Niko rupesi voihkimaan yhä äänekkäämmiin ja mä kiihdytin runkkausliikettä samalla itse pumpaten tuota teinipoikaa yhä kiivaammin myös itse kiimasta voihkien. "Multa tulee!" Niko huusi ja mä runkkasin kiivaasti hänen nuorta kaluaan.

Tunsin vatsalihaksiani vasten kuuman ruiskauksen ja samalla mä tunsin kuinka oma orkkuni tulee. "Anna tulla kaikki mun sisään" Niko sanoi kiimaisena. "Nyt tulee" mä huusin. Lysähdimme yhteen ja suutelimme. Niko katsoi mua silmiin ja sanoi "Tää oli mun ekakerta kundin kanssa, tää oli ihanaa". Suutelimme.

"Voitasikome alkaa oleen sillee?" Niko kysyi multa katsoen mua silmiin. "Joo" mä vastasin. Ekakertani Nikon kanssa ei tosiaan jäänyt viimeiseksi, nyt mä ootan häntä kämpilleni... ; )

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute