Koodi-puhelin
Opettajan kanssa kahden
Mikuli

Ajattelin kertoa teille Tapauksesta joka sattui jo vuosia sitten, ollessani peruskoulun kymppiluokalla, sellaista ei taida enää olla. Elettiin 80-luvun puoltaväliä ja kotikaupungissani porissa oli kova rock kuume, meillä oli Dingo ja Yö yms. bändit ja jokainen taisi soittaa jossain jotain. Olin mukana koulun musiikki projektissa ja tarkoitus oli esiintyä jossain kaupungin tilaisuudessa. Musiikin maikkamme oli aivan mahtava tyyppi jonka kanssa tuli nuoret erinomaisesti toimeen ja usein harjoitusten jälkeen minulla oli tapana jäädä juttelemaan asioista opettajan kanssa.

Eräänä näistä kerroista kun harjoitukset olivat ohi jäin taas luokkaan ja jutusteltiin musiikista niin tunnelma oli jotenkin erilainen, opettaja tuntui katsovan minua jotenkin eritavalla ja olin hieman hämilläni, eritoten kun hän laski kätensä reidelleni ja sanoi että voitaisi joskus käydä hänen luonaan katsomassa hänen musakokoelmaansa. Punastuin pahan kerran ihmettelin aavistaako hän että minua kiinnostaa miehet, ei voi tietää ajattelin ja lupauduin joskus menemään.

Seuraavien harjoitusten jälkeen opettaja sanoi että nyt hänellä olisi vapaa-aikaa että jos levyt kiinnostaa niin lähde mukaan, niin sitä lähdettiin hänen autollaan menemään. Autossa opettaja oli tosi mukava ja olin hyvin rentoutunut. Päästiin perille ja hän kysyi että maistuisiko kuppi kahvia johon sanoin että miksei. Alettiin selailemaan hänen musiikki kokoelmaan ja olihan siellä mahtava määrä musiikkimaailman herkkuja, istuttiin siinä sohvalla vierekkäin ja puheltiin. Jossain vaiheessa jutut ajautuivat henkilökohtaiselle tasolle ja muuttuivat intiimimmäksi. opettaja kysyi että jokos mulla on tyttöystävä johon hieman vaivaantuneena sanoin että ei, hän kuitenkin jatkoi puhumista tytöistä ja varmasti huomasi minun olevan hieman epävarma vastauksissani. Hetken tämä jatkui kunnes se iski, hän kysyikin että taidat olla kiinnostunut pojista vai ?

Leimahdin aivan punaiseksi ja olin jo lähdössä , kun hän laski kätensä reidelleni ja sanoi ettei siinä ole mitään pahaa. Hänen kätensä liikkui reittäni pitkin ylemmäs yritin hieman estellä vaikka halusinkin sen jatkuvan olinhan useasti ajatellut toisia poikia, käsi saavutti kohteensa. Tunsin miten opettaja hiljaa puristi kaluani housujen päältä, se alkoi seistä aivan hulluna, tuntui taivaalliselta kun joku toinen puristeli kaluani. Opettaja kysyi olenko ollut jonkun kanssa, en vastannut mitään, samalla hän sanoi että täytyy helpottaa tämän oloa ja puristi kaluani. Hän käski minut nousta seisomaan eteensä, nousin ja asetuin aivan hänen eteensä. Hitaasti hän avasi farkkuni ja laski ne alas jättäen alushousut jalkaani. Olin kiimasta aivan sekaisin ja nolona kun alkkarit olivat kiimatipoista aivan märät, hän hyväili kädellään kaluani alkkareiden päältä kunnes sanoi että otetaan farkut kokonaan pois, avustin häntä nostamalla jalkojani.

Seisoin siinä alushousut jalassa opettajan edessä kalu kovana ja odotin mitä seuraavaksi. Hän hyväili reisiäni ja suuteli niitä, näykkäsi pari kertaa kaluakin siitä housujen päältä, yhtäkkiä hän tarttui reisiini ja käänsi minut ympäri. Olin peppu häneen päin kun hän sanoi että nojaa siihen olohuoneen pöytään, niin tein pyllistin hänelle, kuulin hänen sanovan että katsotaas millainen aarre täältä löytyy , samalla hän alkoi vetää alushousujani alas. Olin peppu pystyssä opettajani naaman edessä, se tuntui hullun kiihottavalta, hän katseli minua ja kehui poika peppuani , hyväili sitä käsin ja suuteli pakaroitani, olin aivan sekaisin. Yhtäkkiä hän levitti molemmat pakarani käsillään ja tunsin miten hänen kielensä alkoi liikkumaan peppuvaossani, se liukui pitkin vakoa , selästä välilihaan ja takaisin kunnes hän keskittyi nuolemaan Anustani oikein kunnolla, olin räjähtää, se tuntui mahtavalta ja huohotin kuin eläin, kalustani valui kiimatippoja solkenaan, olin laukeamassa. Hetken jatkettuaa n hän ujutti kätensä jalkojeni välistä ja tarttui kaluuni, tämä oli liikaa hän ehti juuri vetää esinahan taakse kun laukesin, jalkani värisivät, voihkein ja kiemurtelin, spermani lensi osittaan pöydäll e osittain lattialle, ekaa kertaa toisen ansiosta, putosin polvilleni lattialle ja voihkein.

Hetken kuluttua hän kysyi että tekikö hyvää, hymyilin raukeana. Hän sanoi että oisko hänen vuoronsa ja puristeli omaa sepalustaan. Olin vaiti katselin vaan kun hän veti housunsa alas ja alkkarit samalla. Näin ekaa kertaa seisovan kyrvän naamani edessä, hän istuutui takaisin sohvalle ja kysyi että haluanko koskea sitä, olin hiljaa ja nyökkäsin. Hän hieman levitti jalkojaan ja työnsi vartaloaan eteenpäin jotta kyrpä olisi paremmin esillä. Koskin siihen ensin varovasti toisella kädellä, hän sanoi että ihan rauhassa vaan, sivelin sitä sormillani ja koskettelin kiveksiä, kyrpä tuntui kuumalta, se oli iso omaani verratuna, karvaiset raskaat pallit alapuolella ja karvainen vatsa yläpuolella. Hetken sitä siveltyäni hän sanoi että runkkaa sitä ja niin tein, ensin rauhallisesti pitkin vedoin ja sitten huomasin olevani kohta kaksin käsin kovassa kalussa kiinni ja runkkaavani sitä reippaasti edestakaisin, opettajani oli silmät kiinni ja oli nostanut paitansa ylös, hyväilläkseen nännejään.

Runkattuani sitä jonkin aikaa hän ehdotti että ottaisin sen suuhuni, sama oli itsellä ollut mielessä. Varovasti ensin kielellä vähän maistoin, se oli suolainen. Jatkoin kieleni liikuttelua pitkin kyrpää ja huomasin kuinka opettaja säpsähti aina kun osuin mahtavaan sinipunaiseen terskaan. Aloin nuolla terskaa, opettaja alkoi pyörittää lanteitaan, äkkiä hän tarttui minua hiuksista ja painoi suuni kalulleen ja sanoi , ime sitä, ime kunnolla, ime. Hän nousi seisomaan ja alkoi nussia suutani, olin välillä tukehtua kun opettajan kyrpä pumppusi syvällä suussani. Yhtäkkiä hän alkoi huutamaan että tulee, tulee, hän veti kalunsa suustani ja runkkasi sitä, sain spermaa kasvoilleni ja rinnalleni, sitä tuli ja tuli, tuntui ettei se loppuisi lainkaan ja kun se loppui niin nuolaisin vielä kalua pari kertaa. Opettajani lysähti sohvalle ja hyväili hiuksiani, pyyhi kädellä spermaa kasvoiltani ja sanoi kiitos.

Minulla oli alkanut seistä uudelleen suihinoton aikana ja opettaja huomasi sen, nousin seisomaan ja hän imaisi kaluni suuhunsa, hän imi sitä ihanasti, kieli liikkui mukana ja tuntui taivaalliselta. Yhtäkkiä hän alkoi samalla kun imi minua niin tapailla käsillään pakaroitani, pääsi pakaroiden väliin ja alkoi sormella tuuppia Anustani, olin aivan hämärän rajamailla kun hän varoittamatta lopetti, nousi ylös ja poistui huoneesta.

Hetken kuluttua hän palasi voide purkki kädessään ja sanoi että nyt saat nussia opettajaasi. Hän otti voidetta käteensä ja tarttui kaluuni ja teki pari runkkausliikettä. Hän kääntyi kontilleen sohvalle, levitti käsillään pakaroitaan ja sanoi että rasvaa hiukan ensin. Otin purkista rasvaa sormeeni ja hieroin sitä opettajan peräaukolle ,hän sanoi että työnnä sormi sisään niin rasva menee sinnekin. Tein työtä käskettyä, runkkasin häntä sormella, kunnes hän sanoi että nussi minua tolla pojan kalullasi.

Varovasti ja jännityksestä sekaisin työnsin kaluni opettajan perseeseen se tuntui uskomattomalta, liikuin edestakas hänen sisällään, hän voihki ja tuuppasi vastaan minkä ehti. Tunsin miten opettajan toinen käsi alkoi hyväillä kiveksiäni ja se oli liikaa, laukesin syvälle hänen suoleensa ja kiljaisin onnesta.

Huomasimme että aikaa oli kulunut ainakin pari tuntia joten minun oli pakko lähteä kotiin, menimme kuitenkin ensin suihkuun jossa hän totesi että seuraavaksi on hänen vuoronsa ja heilutteli puolikovaa kaluaan jota vielä kumarruin suutelemaan.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute