Koodi-puhelin
Opiskeluintoa
Juke

Kuljin jokapäiväistä reittiäni pois koululta. Intin jälkeen olin aloittanut kotipaikkamme kauppiksessa ja nyt oli toinen vuosi alkamassa. Omaan opiskelijaboksiini oli vielä pari kilometriä ja ajattelin pysähtyä moikkaamaan luokkakavereitani, Pasia ja Teemua, ennen matkan jatkamista, koska tiesin, että Pasi ja Teemu olivat päässeet aikaisemmin luennoilta kuin minä.

Koputin ensin oveen, mutta kukaan ei tullut avaamaan. Tiesin kuitenkin, missä luokkakaverien vara-avain oli baari-iltojen unohdusten varalta, sillä olimme sopineet ettei minun tarvitsisi sen kummemmin kysellä, sen kuin vain tulisin sisään ilman sen kummempia. Käytin avainta ja kuulin sisään tultuani, että joku oli suihkussa. Menin suoraan heidän keittiöönsä, mutta en huomannut kummankaan olevan huoneessaan. Sen sijaan kuulin suihkun solinan yli voihkivia ääniä – kaksi tai useampi kundi suihkuhuoneessa, kai…

Odottelin pari minuuttia kuunnellen voihkinaa ja menin lähemmäksi kylpyhuoneen ovea. Ovi oli raollaan ja avasin sitä hiukan, sillä olin huolissani mitä siellä mahtoi tapahtua. Leukani loksahtivat ammolleen, kun huomasin suihkuverhon takana kolme tummaa hahmoa. Ovi narahti, kun nojasin siihen kurkottaakseni enemmän sisälle. Hahmot jähmettyivät paikoilleen ja veden tulo lakkasi. Jähmetyin paikalleni ja verhon takana kävi supatus… Verhon takana olevat hahmot olivat myös hipihiljaa. Avasin oven ja astuin kylpyhuoneeseen avojaloin, sillä en voinut uteliaisuudelleni mitään… Hiljaisuus kävi käsin kosketeltavaksi.

- Kuka siellä, kysyi ääni verhon takaa ja samassa raotti verhoa niin, että luokkakaverini Pasin kasvot näkyivät.
- Mä vaan… tokaisin hämmentyneenä ja nolostuneena, sillä en vieläkään tiennyt ketä kaikkia suihkussa oikein oli ja olin narahtanut tirkistelystä.
- Ai sä… Pasi sanoi vaivautuneena.
- Meeksmä pois? kysyin ja otin jo askeleen taaksepäin, mutta samassa Pasi vastasi…
- Ei älä mee, tuu tänne mukaan vähän suihkuttelemaan, Pasi sanoi ja iski silmää. – Mä olenkin miettinyt koko viime vuoden, että mahtaiskohan sulla olla kiinnostusta…

Punastuin niin, että varmaan koko kortteli hohkasi punaista… - Ai mä oon narahtanu jo? kommentoin nolona.

Teemunkin kasvot ilmestyivät verhon rakoon. Hän naurahti: - No ala tulla sieltä jo! hän sanoi virnistäen ja repäisi koko verhon porukan edestä. Silmäni näyttivät varmaankin teevadeilta, kun näin että luokkakaverini Ville seisoi kolmantena suihkualtaan keskellä. Eikä silmiäni yhtään pienentänyt se, että huomasin Villen olevan suihkussa mustat, kiiltävät kumiset chapsit jalassaan.

Pääsin äkkiä eroon vaatteistani ja hankkiuduin suihkuun. Lämmin vesi hiveli meidän vartaloitamme, kun aloitimme kiimaisen kopeloinnin. Minunkin jo valmiiksi melkein tanassa ollut aseeni seisoi terhakkaasti taivasta kohti sojottaen. Tämä oli ensimmäinen kertani suihkussa näin monen nuoren miehen kanssa. Kaiken lisäksi he olivat vielä parhaimpia kavereitani!

Pasi, Teemu ja Ville olivat jo viihdyttäneet toisiaan jonkin aikaa, joten heillä oli jo hyvä kiima päällä. Minun liityttyäni joukkoon touhu senkuin yltyi. Pasi kumartui yhtäkkiä eteeni ja otti terskani huultensa väliin ja aloitti imemisen. Teemu puolestaan kumartui toiselle puolelle ja levitti ajellut pakarani näykkien niitä samalla hampaillaan ja vihdoin työntäen kielensä syvälle reikääni. Itse kurkotin suutani kohti Villen kumin ympäröimää 23-senttistä jättiläistä.

Tunsin takanani Teemun pitkän meisselin, joka oli työntymässä sisääni takaa. Voihkaisin ja laskeuduin kontalleni. Pasi meni alemmaksi ja selälleen makaamaan alleni imien koko ajan kaluani suussaan. Samoin teki Ville ison aseensa kanssa. Hän laskeutui niin, että pystyi ohjaamaan Pasin kalun reiälleen ja istui koko Pasin parikymmensenttisen mittatikun sisäänsä. Ville aloitti ratsastuksen Pasin meisselillä ja kiimainen voihkinamme täytyi kuulua joka puolelle taloa, kun yksissä tuumin muutaman työnnön jälkeen laukesimme… Teemu reikääni, Pasi Villen reikään minä Pasin suuhun ja Ville minun suuhuni.

Suihkuttelu ei päättynyt siihen, vaan Ville halusi vielä panna Teemun jäljiltä liukasta reikääni. Sperman maku suussani ja silmät kiimasta kiiluen asettauduin selälleni perse pystyssä Villen eteen ja hän alkoi tunkea elintään sisääni. Tuntui kuin olisin ollut halkeamaisillani tuon jättimäisen miehen spermalingon tunkeutuessa sisääni. Samalla Pasi kumartui Teemun eteen ja työnsi kalunsa juuriaan myöten kurkkuuni Teemun leipoessa seipäällään Pasin persettä. Pasi otti vielä kaluni suuhunsa ja alta aikayksikön laukesimme kaikki uudestaan: minä Pasin suuhun, Teemu Pasin reikään, Ville kumisine chapseineen minun reikääni ja Pasi suuhuni. Lysähdimme kaikki suihkun lattialle makaamaan ja annoimme veden valuttaa kehomme naimisen tuoksuista.

Pukeuduimme kaikki kylpyviittoihin ja menimme Pasin huoneeseen katsomaan videoita… Niistä tarinaa seuraavalla kerralla.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute