Koodi-puhelin
Pappia kyydissä
AnyZ

Jonne astui ulos suihkusta, kuivasi itsensä pyyhkeeseen ja käveli pyyhe lantiolle kietaistuna takaisin huoneeseensa. Hän istahti vuoteensa laidalle, ketään muita ei ollut paikalla. Rippileiri oli noin puolivälissä, oli hiostavan kuuma heinäkuun päivä ja kaikki toiset olivat ulkona, uiden ja pelejä pelaten. Jonne ei tuntenut oloaan kotoisaksi toisten seurassa, hän oli aina jotenkin ulkopuolinen, hän viihtyi mieluiten yksikseen. Hän oli käynyt jo toisen kerran suihkussa samalle päivälle, ja runkannutkin jo toistamiseen. Vetäessään käteen suihkussa hän ajatteli poikia leirillä, heidän hoikkia, ruskettuneita vartaloitaan, mutta erityisesti hän haaveili rippileirin nuoresta papista. Häntä ajatellessa Jonne tunsi jälleen kihelmöintiä jalkovälissään.

Jonne levitti pyyhkeen vyötäisiltään, nojautui taaksepäin ja tarttui varmalla otteella nopeasti kovenevaan kaluunsa. Hän sulki silmänsä ja keskittyi muistelemaan mielikuvaansa Vesasta, seurakunnan nuorisopastorista. Jonne oli nähnyt hänet edellisenä päivänä alasti saunassa, ja kylmät väreet olivat kulkeneet pitkin Jonnen selkäpiitä. Vesa oli pitkä ja lihaksikas, ja hänen kalunsa oli ainakin kakskytsenttinen. Jonne oli vilkuillut Vesaa koko saunan ajan, mutta oli kaiken aikaa pelännyt jäävänsä kiinni tuijotuksesta.

Nyt Jonnen kulli oli jo täydessä mitassa ja vahvuudessa, senttejä yhtä monta kuin hänellä ikävuosiakin, viisitoista. Jonne runkkasi yhä kiihtyvää tahtia, unelmoiden samalla Vesan vaaleista hiuksista, kirkkaista silmistä, pehmeistä huulista, sileästä rinnasta ja tiukoista pakaroista. Kiimasta ja mielihyvästä hänen suustaan kantautui hiljaista yninää, mikä sekoittui hänen hurjasti poukkoilevan käden tuottamaan hiljaiseen ääneen. Jonne ei tiennyt mitään ulkomaailmasta, hän näki vain sielunsa silmin Vesan hymyilevän hänelle, suutelevan häntä ja...

Oven hiljainen narahdus säpsäytti Jonnen tolkkuihinsa. Salamannopeasti hän heilautti pyyhkeen miehuutensa suojaksi, risti jalkansa ja nosti katseensa kohdatakseen Vesan hämmästyneen ilmeen. Tämä seisoi ovensuussa kuin aikoen sanoa jotain, mutta ei saanut sanaa suustaan. Jonne painoi häpeissään päänsä, puna nousi hänen poskilleen, pyyhkeessä näkyvästä pullistumasta ei olisi vaikea päätellä mitä hän oli ollut tekemässä. Runkata nyt rippileirillä, mitähän Vesakin hänestä ajatteli. Kuullessaan oven sulkeutuvan Jonne katsahti ylös, luullen Vesan lähteneen, mutta Vesa seisoi edelleen ovella tuijottaen Jonnea. Jonne yritti saada selville Vesan ilmeestä oliko tämä vihainen, mutta Vesan silmistä kuvastui outo kiihko.

Silloin Vesa yllättäen harppoi Jonnen sängyn viereen, nopeasti mutta kuitenkin varoen, kuin peläten säikäyttävänsä Jonnen. Mutta Jonne ei pelännyt, hän vain tuijotti epäuskoisena Vesaa, joka polvistui hänen eteensä sängyn vierelle. Vesa tarttui vahvoilla kämmenillään Jonnen polviin ja veti tämän jalat haralleen, Jonnen istuessa vuoteen laidalla. Jonne tunsi kuin sähköisku olisi kulkenut hänen lävitseen Vesan koskettaessa, Jonnen koko ruumis jäykistyi. Vesa epäröi hetken, mutta kiskaisi sitten pyyhkeen pois Jonnen jalkojen päältä, jolloin Jonnen täydessä stondiksessa oleva kalu suorastaan pongahti pystyyn. Jonne ei voinut uskoa tapahtuvaa todeksi, odottaen innolla mitä seuraavaksi tapahtuisi.

Vesa tarttui Jonnen odottavaan kaluun alkaen hiljalleen hieroa kädellään edestakaisin. Vesa katsoi Jonnea silmiin ja hymyili kuin sanoen: "Rentoudu ja nauti" Jonne hymyili takaisin tuntiessaan kuinka ihanalta Vesan suorastaan tuskastuttavan hidas runkkaus tuntui. Vesa alkoi hyväillä Jonnen palleja toisella kädellään, samalla vetäen esinahkaa taaksepäin ja terskaa kiusoitellen. Jonne tunsi olevansa halkeamispisteessä, niin voimakkaat nautinnon aallot värisyttivät hänen koko hoikkaa ruumistaan. Vesa nojautui eteenpäin, avasi kosteat huulensa ja hamusi suuhunsa pojan koko komeuden, kerralla pohjaan saakka. Sitten hän aloitti hitaan imemisen, kullin juurelta aina terskan kärkeen asti. Kun hänen kielensä vielä seikkaili ympäri Jonnen liukasta kalua, oli Jonne täydessä ekstaasissa. Jonne haroi Vesan niskahiuksia, ja tunki Vesan päätä pidellen kulliaan yhä syvemmälle tämän ahnaaseen kurkkuun. Hän nojautui makaamaan selin sängylle, jolloin Vesa hivutti hiljalleen vasemman käden keskisormensa varovasti Jonnen anukseen. Mutta Jonne tuskin edes huomasi tätä, hän keskittyi vain pitkittämään nautintoaan, yrittäen pidätellä vielä hetkisen, tuntien paineen kasvavan sietämättömäksi nivusissaan.

Vesa huomasi tämän, imaisten kerran vielä kunnolla, sitten vetäytyen ja aloittaen aivan mielipuolisen runkkauksen. Jonne tunsi tajuntansa hämärtyvän, jollei hän tulisi nyt hänen kullinsa repeytyisi varmasti irti. Tukahtuneesti parkaisten Jonne antoi periksi, ja valtaisa tuntemusten hyökyaalto virtasi hänen kehonsa lävitse. Hänen täydet pussinsa alkoivat sykähdellä, ja hänen sykkivä kullinsa sylki ilmoille loputtomalta tuntuvan määrän valkoista spermaa.

Jonne huohotti hengästyneesti tajunnan rajamailla. Ennenkokematon raukeus ja helpotus valtasivat hänen mielensä. Jonne nosti päätään ja vilkaisi Vesaa, joka oli saanut kätensä täyteen spermaa ja seisoi nyt vuoteen vierellä. Ainoa asia minkä Jonne huomasi oli Vesan kivikovana seisova kulli, jota ohuet ja tiukat kesäshortsit eivät pystyneet peittämään. Jonne katseli kun Vesa riisui shortsinsa ja paitansa heittäen ne lattialle, seisoen lopulta siinä ilman rihman kiertämää.

Nyökäten Vesa neuvoi Jonnea nousemaan, ja Jonne aavisti mitä hänen tuli tehdä. Hän kääntyi vatsalleen huomaten että pyyhe oli edelleen sängyllä hänen allaan, ja nosti sitten peppunsa pystyyn Vesaa varten tarjolle. Siinä hän könötti, kasvot painettuina jo hiestä kosteaan peittoon takapuoli pystyssä, tuntien kuinka Vesan spermasta tahmeat kädet vaelsivat hänen persvaossaan, sormen tai muutaman välillä peräaukkoa koetellen. Jonne ymmärsi että Vesa rasvasi hänen anuksensa ja oman kullinsa liukkaiksi voidakseen naida Jonnen tiukkaa neitsytpersettä. Jonne ei olisi halunnut mitään tai ketään muuta, hän tahtoi vain saada papin kyrvän sisäänsä.

Vesa valmisteli Jonnea pyörittäen ensin yhtä, sitten kahta ja lopulta kolmea sormea tämän innokkaassa perseessä. Kun anus tuntui hiukan löystyneen, asetti Vesa terskansa Jonnen persvakoa vasten ja alkoi työntää. Jonne tunsi vihlaisevaa kipua, hän voihkaisi, kyyneleet kihosivat silmiin. Vesa pysähtyi ja antoi Jonnen hetken totuttautua uuteen tunteeseen. Hetken kuluttua hän kuitenkin jatkoi, työntyen hitaasti, sentti sentiltä Jonnen uskomattoman tiukkaan perseeseen.

Vesa oli jo melkein kokonaan sisällä, kun Jonne yhtäkkiä tunsi uuden kivun ja vaistomaisesti yritti karistaa häntä pois. Vesa tarttui varmoin käsin Jonnen lantioon, pitäen sitä paikallaan työntyessään viimeiset sentit. Jonne tunsi olevansa täysi, Vesa oli kokonaan hänen sisällään, hänen perseensä tuntui ratkeavan.

Silloin Vesa vetäytyi hiljaa ulos, ei kuitenkaan kokonaan, ja pian taas takaisin sisään. Varovasti Vesa nopeutti naintinsa tahtia, ja kivun hitaasti hälvetessä Jonnekin tunsi nauttivansa siitä että hänen persettään pantiin oikein kunnolla. Suuri, kova kulli hänen sisässään herätti aivan uudenlaisia tuntemuksia, Jonne ei halunnut sen koskaan loppuvan. Vesa löysi oman tasaisen rytminsä, ja hänen huohottavan hengityksensä joukosta saattoi erottaa voimistuvia mielihyvän ynähdyksiä. Jonne huusi jo lähes suoraa huutoa ylitsepursuavasta mielihyvästä, hän ei enää välittänyt kuka heidät kuulisi tai näkisi, vain sillä että Vesa nai häntä oli merkitystä.

Vesan tahti kiihtyi entisestään, Jonne arvasi että tämä laukeaisi pian. Jonne työnsi kaikin voimin itseään Vesaa vasten, haluten saada tuon ihanan kullin niin syvälle itseensä kuin mahdollista. Muutama nopea työntö, sitten painautuminen Jonnea vasten, ja pian Vesa parkaisi kaikkivoivan orgasmin kourissa. Jonne tunsi kuinka Vesan lämmin siemen pursusi hänen sisäänsä, hän tahtoi saada kaiken tuosta pitkästä purkauksesta. He sulautuivat yhdeksi suureksi nautinnosta eläväksi olennoksi.

Tultuaan paineella Jonnen perseeseen ja toivuttuaan siitä Vesa vetäytyi ulos hänestä ja istahti sängylle Jonnen viereen. Jonnekin nousi istumaan, jolloin Vesa kaappasi hänet syleilyynsä ja suuteli häntä intohimoisesti antaen kielensä vaeltaa Jonnen kielellä. Kun he lopulta irtaantuivat toisistaan, huomasivat he kuinka hikisiä he olivat ja kuinka miehisiä nesteitä oli roiskunut pitkin pyyhettä ja päiväpeitettä. Jonne hymyily tajutessaan että hänen täytyisi käydä vielä uudestaan suihkussa. Vesan nyökätessä Jonne huomasi että tämä oli saanut täsmälleen saman ajatuksen. Jonne sieppasi pyyhkeensä ja Vesa otti mukaan vaatteensa, ja yhdessä he lähtivät suihkuhuoneeseen peseytymään.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute