Koodi-puhelin
Poikien välisestä ystävyydestä osa2
Kesäpoika

No, perjantai-iltana oltiin sitten Helsingin pimenevässä illassa kävelemässä Esplanadia ruotsalaiselle teatterille päin. Ilma oli aika kirpee ja tuuli puhalsi mereltä jäänmurtajien raivatessa väyliä alati jäätyvälle Suomenlahdelle.

"Katos, ne on laittanu jo noi valot noihin puihin!" huomautti Sami. Mä vilkaisin nopeesti jääriitteeseen ehtineisiin puihin ja laskin katseeni taas valkealle käytävälle.

"Hei, onks jokin vialla? Mennään bailaan, ni ehkä sun olo helpottuu!" Sami yritti selvästi rohkaista mua, mut mä olin down. Kun mun ajatukset saa mielivallan, ei siitä ole enää paluuta entiseen ennenkun olen saanut ne jutut puitua selviks.

"Jos sä et haluu bailaan, ni mennään jonnekin muualle? Kyllä se mulle käy. Onhan nyt niin kaunis ilmakin! Vähän kyllä perse jäätyy pystyyn, mut eikse ole vain hyvä?" Mä aloin nauraan Samin kommentille ja nostin jo katseenikin ylös maasta. Sami oli just sopivan pervesioitunu tyyppi, jonka kans pysty jutteleen härskeimpiäkin juttuja ilman et toinen olis alkanu arvostelemaan. Oispa mulla tuollainen poikaystävä...

Mä piristyin aika nopeesti siinä kävellessä ja päätin lähteä sittenkin juhlimaan, vaikkakin ihan ilman syytä. Eihän nyt bilettämiseen mitään erityistä syytä tarvitse! Jos ei muuta, niin voisihan sitä aina vähän poikien peppuja tutkailla. Eri asia olis kyllä, mitä vastata Samille, kun se kyselis mielipidettäni siitä ja siitä tytöstä, sen ja sen perseestä... Mut nyt tuntu siltä, että oli pakko saada lanne liikkeelle ja antautua musiikin riepoteltavaksi.

Arkadiassa oli kahteentoista mennessä kertynyt aikamoinen joukko jos minkänäköstä ja kokoista kiemurtelijaa, hyppijää ja koheltajaa. Rohkeasti voin sanoa, ettei edes tangon tanssijat olisi erottunut joukosta värikkäästä. Pinkkiä teddyä, vihreää tweediä, valkoisia tolppakenkiä ja lyhyempiä minihameita kuin laki sallii. Ja nämä kaikki omituisuudet EIVÄT olleet naisten päällä! Mulla ja Samilla oli enemmän perinteistä H&M-vaatetta yllä. Etsittiin lavalta sopiva rako johon ujuttauduttiin tanssimaan.

Sitten se alkoi soimaan. Bloodhound Gangin Bad Touch! Se oli mun ja Samin lempparibiisejä ja aina sen soidessa me villiinnyttiin aivan hurjiks. Sanat oli jo syöpyny meidän tajuntaan paremmin kuin seitsemän kertotaulu. Muukin joukko alkoi hurrata ja viheltää tunnistettuaan ekat tahdit. Mä katsoin Samia tosi ahnaasti ja kiimaisesti, niin kuin sekin mua aina tän biisin soidessa. Se oli sellaista leikkiä, mitä me kaks tehtiin aika paljonkin bileissä. Muut huus vieressä "vitun homot!", mut me ei välitetty niistä tai kenestäkään muista siin vaiheessa. Se oli meidän hupia, perverssiä hupia.

Nytkin Sami alkoi kiemurteleen mun edessä pyöritellen lannettaan yhdyntämäisesti, jos se nyt on paras sana kuvaamaan sitä liikettä, jonka se teki tosi sulavasti. Sami työns sormen suuhunsa ja kieritteli sitä huulillaan samalla kun toinen käsi kiersi sen kehoa ympäri. Mä nauroin ja lähestyin Samia tosi eroottisella ilmeellä. Strobot välkkyi ja sininen valo heijastui Samin geelisiin hiuksiin. Ihan kun niissä olis ollu jotain hilettä tai jotain. Mä otin leveän haara-asennon sivuttain Samiin ja sit viitoin toisella kädelläni sitä lähemmäs samalla laulaen: "..and I bet you feel nuts.." Toi meidän koreografia oli lähes aina mennyt sanotuksen mukaan, joten se todella näytti muiden silmissä joltain musavideolta. Ja helvetin irstaalta.

Sami tuli mun taakse ihan kiinni ja otti mua käsistä kiinni nostaen ne suorana sivulta ylös. Mä suljin taas silmäni ja kuvittelin hetken jo aivan muuta. Mutta kohta taas olin aivan musiikin pauloissa. Samin liikkeiden takia se ei kyllä kestänyt kauaa, kun sen lantio alkoi työntelyt mun persettä vasten. Ajattelin vaan, että leikkiä se vaan on, leikkiä se vaan..... Mutta halusin olla mukana esityksessä. Vein käteni Samin pakaroille ja hieroin niitä ihan kevyesti ja leikillisesti, koska en halunnut Samin luulevan musta mitään liikaa.

Lopulta musiikki vaihtui johonkin R&B-tyyliseen ja mä huokasin samalla helpotuksesta ja pettymyksestä. Helpotuksesta, etten tehnyt mitään tyhmempää ja pettymyksestä, että se loppui. Olen todella ongelmallinen ihminen mitä henkiseen puoleen tulee.

Me etsittiin vapaa pöytä jostain hämärästä nurkasta ja laskettiin tiskiltä hakemamme juomat pöydälle. mulla on tapana kokeilla aina jotain omalaatuista, tällä kertaa maitoa, Kahluaa ja grenadiinia. Sami otti perinteisen Bacardi-Colansa, joka oli kyllä enemmän Colaa kuin Bacardia. Me vaan naurettiin sille, mitä oltiin just tanssilattialla tehty ja miten ihmiset oli meitä katsonut.

"Näitkö sen yhden kundin ilmeen?" mä kysyin Samilta

"Joo, se oli ihan shokissa! Wauh! Kylläpä ihmiset saa helposti sekaisin pienellä tanssimisella," Sami vastasi kitaten samalla koko lasin tyhjäksi.

"Hauskaa oli, se on tärkeintä, vai?"

"Joo," vastasin tuijotellen lasini pohjalle, joka oli peittynyt vaaleanpunaisesta drinkistäni. "Ja mitä pahaa tos oikeesti oli kenenkään mielestä? Toihan nyt on ihan luonnollista... siis joidenkin keskuudessa!!"

Mua alkoi heti punastuttaan kun tajusin mitä sanoin. Toivoin, että sain korjattua lipsahdukseni ajoissa. Pimeässä Sami ei onneksi nähnyt mun punastumista, etenkään kun peilipallon värilliset heijastumat olivat ainoat valonlähteet sohvallamme. Sami vain hymyili ja myötäili vastaustani.

"Joo, onhan toi ihan totta. Itse asiassa toi oli mun mielestä sikamukavaa, sanoo kuka mitä tahansa!" Sami totesi. Keskustelu hiljeni sitten siihen. Tuntui kyllä, että olisi pitänyt sanoa vielä jotain samanlaista, ettei Sami tuntisi kommenttinsa pelästyttäneen mua. Kello läheni jo yökahta ja kumpikin oli niin hiessä, että päätettiin jättää Arkadian bassonjytke taakse ja lähteä kävelemään rautatieasemalle.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute