Koodi-puhelin
Poksis
Hury

Katselen ulos kahvilan ikkunasta toiveikkaana. Odotan Pasia, jonka tapasin chatissä ja jolle soittelin muutaman kerran. Nyt vihdoin uskaltauduin tapaamaan hänet. Ikkunasta heijastuu nuoret, 18-vuotiaat kasvoni. Näen vaaleat hiukseni ja siniset silmäni. Tarkastelen myös yläkroppaani ja totean sen olevan ihan ok. Vihdoin näkökenttääni osuu Pasin kuvauksiin sopiva mies. Hän on normaalirakenteinen, ehkä vähän normaalia vantterampi, lihaksikas ja tumma, n. 27-vuotias mies. Mies astuu sisään kahvilaan ja etsii jotain katseellaan. Pian mies näkee minut ja ottaa muutamia askelia minua kohti. "Pasi?", uskallan äännähtää. "Jooh, kyllä, sä olet varmaaki Juho." "Joo, niin olen." Pasi istuu alas ja kerromme hieman lisää itsestämme. Pasi käy hakemassa kahvia ja höpötämme niitä näitä. Äkkiä Pasi kysyy: "Oletkos sä jo valmis korkkaukseen?" Kysymys tulee niin yllättäen että vain katson Pasia silmät suurina. Hän naurahtaa: "Vähän oli suora kysymys, mutta lähdettäiskö mun kämpille?" "Lähdetään vaan", sanon hieman arasti.

Hörppään kuppini tyhjäksi ja harpon Pasin perään. En voi olla katsomatta hänen upean näköistä persettään, joka keinuu seksikkäästi tiukoissa mustissa farkuissa. Pääsemme metrolla lähelle Pasin asuntoa ja kävelemme sisään uudehkoon kerrostaloon ja hissille. Pasin asunto on ylimmässä kerroksessa ja matka kestää jonkun aikaa. Äkkiä Pasi alkaa silottamaan vaaleaa päätäni. Säpsähdän ja Pasi hymyilee. Pasi aukaisee huoneistonsa oven ja antaa minun astua ensin sisälle. Katselen ympärilleni nähden siististi ja tavanomaisesti sisustetun huoneiston. Pasi laittaa takkini naulakkoon ja pyytää peremmälle. Istun sohvalle ja Pasi tuo kaksi siideripulloa pöytään: "En tiennyt mitä juot, joten otin vaan sidua." "Joo, se käy."

Pasi aukaisee pullot ja ojentaa toisen minulle. Pasi siirtyy lähemmäksi ja sipaisee poskeani. Hetken juotuamme ja juteltuamme Pasi alkaa suukottamaan poskeani ja kääntää pääni suudelmaan. Pasin kieli leikkii kieleni kanssa härnäten ja hellien. Samalla hän sivelee niskaani ja selkääni. Hieron hänen rintaansa ja nautin pitkästä suudelmasta. Pasi lopettaa ja katsoo syvälle silmiini: "Oletsä ennen ollu miehen kanssa?" "Joo, olen mä oraalia kokeillu." "Ahaa, pelottaako?" "Ei..." Pasi jatkaa suutelua etsien vyötäni. Näppärästi hän aukaisee vyöni ja kiusoittelevan hitaasti nappini, yksi kerrallaan. Hän hieroo seisovaa kyrpääni alushousujeni lävitse samalla suudellen kiihkeästi. Keinutan lantiotani hänen kättään vasten hamuillen Pasin housujen kohoumaa kädelläni. Hätkähdän, kun tunnen kookkaan kyrvän sykkivän farkuissa.

Pasi lopettaa suutelemisen ja vetää housuni pois. Hän leikittelee alkkareitteni kohoumalla ja raottaa niitä hieman. Pasi kutittelee sormenpäällään terskaani, joka on jo paljastunut lyhyen esinahkani alta. Pasi riisuu myös alushousuni ja aloittaa hitaan ja nautinnollisen runkkaamisen. Huokailen hiljaa Pasin suuhen kämmenen hieroessa tasaiseen tahtiin normaalikokoista kyrpääni. Pasi kehuu teinikarvoitustani seksikkääksi ja kyrpääni kauniiksi. Äkkiä Pasi kumartuu ja imaisee kyrpäni suuhunsa. Äännähdän kuuluvasti Pasin huulien liukuessa kyrpäni vartta pitkin. Pasi kiihdyttää tahtiaan ja imee yhtäaikaa lujasti. Hän painaa kielellään kyrpääni maiskutellen hiljaa. Hengitykseni ja huohotukseni kiivastuu, mutta äkkiä Pasi lopettaa: "Ei me vielä aleta ruiskimaan"

Hymyilen ja Pasi nousee seisomaan eteeni. Alan hieromaan hänen etumustaan samalla avaten vyötä. Avaan napin ja vedän vetskarin kiiresti auki odottaen saavani kyrpää suuhuni. Lasken farkut alas ja silmieni edessä odottaa suuri pullistuma pienissä tiukoissa tangoissa. Riisun äkkiä tangat, jolloi Pasin suuri kyrpä paljastuu koko komeudessaan. Sopiva karvoitus, normaalipituinen, mutta kohtalaisen paksu. Kivekset roikkuvat komeana kyrvän alla. Alan runkkaamaan kyrpää ja nuolaisen sitä varovasti. Yllättäen Pasi ottaa päästäni kiinni ja työntää kyrpänsä suuhuni. Hän työntelee lantiotaan hitaasti kyrvän liukuessa suussani. Imen parhaani mukaan ja koitan kielelläni vähän hieroa upeaa kyrpää. Pasi äännähtelee hieman ja alan hieromaan käsilläni hänen kiveksiään. Pasi huokailee syvään ja vetää kyrpänsä pois suustani. Pasi hymyilee minulle ja käskee nousemaan ylös. Tottelen kuuliaisesti. Pasi riisuu sekä minun että hänen paidan paljasten upean sopivasti karvoittuneen ja lihaksikkaat rintalihaksensa. Sivelen kädelläni hänen nänniä, mutta hän tarraa ranteestani hellästi kiinni ja johdattaa minut sänkyyn. Pasi kaataa minut selälleni kahliten käteni käsillään pääni yläpuolelle. Pasi suutelee minua suulle, kaulalle ja rinnalle. Voihkin hiljaa hänen täyteläisen huuliensa kulkiessa pitkin nuorta solakkaa vartaloani.

Pasi nousee ylös ja kävelee lipastolle ottaen esiin pullon. Hän kävelee sängyn viereen hymyillen: "Käy poika kontallesi." Hymyilen hieman ja teen työtä käskettyä. Pasi avaa pullon ja pursottaa liukuvoidetta aukkoni yläpuolelle. Kylmä voide valuu pitkin vakoani ja Pasi hieroo sitä aukolleni ja työntää sormen sisääni. Pasi rasvaa aukkoani huolellisesti ja levittää sitä myös kyrvälleen. Pasi asettuu paikoilleen ja asettaa kyrpänsä reiälleni. Hän työntää vähän matkaa ja ottaa lantiostani kiinni. Pasi jatkaa työntämistään hitaasti ja tunnen pistävän kivun. Voihkaisen ja Pasi päästää otteensa irti. Pasi antaa minun hetken levätä sängyllä kunnes asetun taas kontalleni valmiina ottamaan Pasin kyvän uudelleen sisääni. Tällä kertaa ei satu juuri olenkaan ja senkin korvaa paksun kyrvän synnyttämä nautinto. Pasi työntää kyrpäänsä syvemmälle ja syvemmälle. Tuntuu kuin kyrpää riittäisi ikuisuus, mutta sitten tunnen Pasin lantion pakaroissani. Pasi Nojautuu eteenpäin ja suutelee selkääni. Sitten hän aloittaa hitaan työntämisen. Nautin suunnattomasti kun hänen terskansa hieroo minua sisältäpäin. Pasi pumppaa persettäni tasaisesti ja hieman kiihtyvällä vauhdilla. Huohotan nautinnosta äännekkäästi kyrpäni seisoessa tiukassa stondiksessa. Pasi tarraa penikseeni kiinni aloittaen vinhan runkkauksen. Tunnen kuinka orgasmi alkaa tulla ja alan työntelemään itseäni Pasia vasten. Nytkähdän ja kiljaisen kun kyrpäni alkaa ruiskuttamaan spermojaan peitolle. Aukkoni supistelee Pasin kyrvän ympärillä hänen työnnellessä villillä vauhdilla minua. Tunnen kuinka Pasi jäykistyy ja karjahtaen ruiskuttaa spermani sisälleni.

Pasi vetäytyy minusta ja tulee viereeni makaamaan selällään. Asetun hänen viereensä ja Pasi vetää minut kainaloonsa. Lepään tyydyttyneenä ja onnellisena hänen rintaansa vasten. Siiderit kuplivat vielä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute