Koodi-puhelin
Ranskalaista mykonoksen saarella
Young gay

Kuuma kesähelle, turkoosin sininen meri ja valkoiset talot sekä loputtomat hiekkarannat...Viime kesänä lähdin vahempieni kanssa kreikan saaristoon, se oli 18-vuotis synttärilahja. Paikkana oli Santoriinin saari, mutta sain vanhemmat suostumaan parin päivän vierailulle Mykonoksen saarelle. Tämä saari on kreikan kaunein ja myös maailman suosituin saari, mutta pinnan alla piilee salaisuus, joka ei ollut vanhempieni tiedossa. Saari on nimittäin homojen suosima paikka. Tultuani saarelle en huomannut mitään erikoista, paitsi kauniit maisemat ja luonnon. Ilalla kuitenkin Mykonoksen kaupunki vilisi himokkaita homomiehiä, josta valtava osa oli myös nuoria. Vanhemmat olivat ravintolassa ja itse kuljeskelin kapeilla kujilla ja tunsin kuumien miehien nälkäiset katseet.Olin kumminkin liian ujo vielä tällaiseen. Olinhan vain 18-vuotias ja kokematon.

Seuraava päivä kuitenkin muutti kaiken, myös elämäni. En voinut aamulla tietää mitä tulevan piti. Sain vanhemmat Paradise Beach nimiseen rantaan. Juttu oli nimittäin seuraava. Vieressä kallion toisella puolella oli homojen nudisti ranta, mutta vanhemmat eivät tienneet tästä. Sinne pääsi ainoastaan veneellä tai kallion yli kiipeilemällä.

Lähdin kalliota pitkin ylös ja tulin suurelle tasanteelle jossa oli tuhansia pieniä koloja jonne piiloutua. Olin kiiman vallassa ja sydän sykytti. Hetken päästä huomasin yhdessä raossa olevan kaksi miestä, jotka antaumuksella imivät toisiensa kulleja. Olin aivan himosta märkä mutta kävelin eteenpäin. Ylhäältä näin rannan, jossa komeat miehet ja pojat pullistelivat kuumassa auringossa, en silti uskaltanut mennä alas. Huomasin kuitenkin yhden tummaihoisen miehen katselevan minua alhaalta. Kävelin vähän taakse ja huomasin alastoman nuorukaisen, joka makasi yhdessä rotkossa meren äärellä. Katselin tätä kaunista ja kiinteää kundia pitkään, kunnes lopulta huomasin hänen osoittavan minua kohti.

Lähdin hitaasti alas ja kuulin hänen puhuvan ranskaa minulle. en kuitenkaan ymmärtänyt mitään ja jatkoimme varovasti englanniksi. Istuin tämän adoniksen viereen joka todella oli niin kaunis kuin kaikki ranskalaiset sanotaan olevan. Hetken päästä tunsin kuinka hänen käsi alkoi hieroa jalkoväliäni. Olin aivan kiimassa mutta myös jännittynyt.

Lopulta kundi alkoi suudella minua kostealla kielellään ja kutsui minua neitsythuoraksi. Hän pakotti minut polvilleni ja otti minua tukasta kiinni. Otin hänen muodokkaan kalun suuhun ja imin terskaa joka oli todella kuin tappi. Kundi alkoi nussia minua suuhun ja ohjasi sitten kunnon riippuvat pallinsa naamani päälle. Nuolin niitä hullun lailla ja puristelin näitä kauniita isoja pusseja oikein kunnolla.

Lopulta kundi siirtyi vielä hieman ylöspäin ja sain hänen kostean reiän suuni eteen. -Nuole huora reikääni, hän sanoi. Ja tein sen käskystä. Tämä tiukka reikä maistui todella hyvältä ja annoin kieleni liukua yhä syvemmälle. Ranskalais kundi levitteli kiinteitä pakaroitaan ja avasi aukkonsa ja pakotti minut työntämään kieleni sisään lämpimään reikään .Tein kaiken käskystä ja nussin kielelläni tätä kaunista ihanaa poikareikää. Minulta meinasi tulla, mutta samalla hetkellä ranskalainen otti minusta kiinni ja pakotti minut makaamaan. Hän nuoli hetken jäykkää kyrpääni ja pakotti minut lopulta levittämään pakaroita. -levitä pakarat! Haluan nussia neitsytreikääsi, oma pikku huorani, hän sanoi.

Tunsin kuinka kundi avasi aukkoni ja sylkäisi siihen. Hän nuoli reikää samalla kuin työnsi yhden sormen sinne sisään. Huusin nautinnosta. Kunhan vaan vanhemmat tietäisivät mitä teen! Lopulta hän pakotti minut anelemaan hänen 20cm kyrpää ja hitaasti hän työsi terskan sisään ja otti sen hitaasti ulos.

Näin kundi teki vähän aikaa ja ärsytteli minua kunnes olin valmis mihin tahansa. Hän työsi koko kyrvän sisään ja huusin aluksi tuskasta. Mutta tämä herkkä ranskalais kundi otti päästäni kiinni ja suuteli minua samalla kun hän leikki kielensä kanssa suuni sisällä. Tuntui ihanalta. -tätä sä haluat! kundi sano.

Hän levitteli reikääni samalla ja viilasi minun neitsytreikää tiukkaan tahtiin. Samalla tummaihoinen mies rannalta oli saapunut paikalle ja he vaihtoivat paikkoja keskenään. Sain todella pitkää mustaa munaa perseeseeni samalla kuin ranskalaiskundi syötti suuhuni suurta kyrpää joka oli juuri ollut perseessäni. Olin kunnon huora ja lopulta tumma mies laukesi sisälleni. Ranskalaiskundi levitteli samalla spermaansa naamalleni ja itseltänikin tuli mehukkaat lastit. Elämäni ensimmäinen poikakokemus oli koettu ja erittäin pornahtava sellainen.

Tällä hetkellä asun Pariisiissa, homojen kaupungissa, ja rakastelen saman ranskalaiskundin kanssa päivittäin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute