Koodi-puhelin
Reissutyössä osa2
HaneHot

Seuraavana päivänä eivät ajatukset tahtoneet pysyä työssä, mietin koko ajan miten pääsisin Markon kanssa kahdestaan jonnekin. En uskaltanut edes kuvitella, mitä tapahtuisi jos hänen isänsä heräisi ja näkisi meidät puuhailemassa jotain. Lentäisin ulos asuntovaunusta ja koko työmaalta välittömästi. Ja maineeni olisi kotipaikkakunnalla mennyttä. Tosin saattaisi olla että hän ei puhuisi mitään muille, mutta Marko saisi kuulla kunniansa ja olisi tarkan silmälläpidon alaisena siitä lähtien. Jotain olisi keksittävä, mutta mitä?

Iltapäivän kahvitunnin jälkeen lähdin hakemaan lautaa rakennuksen kellarikerroksesta, mihin sitä oli varastoitu sateelta suojaan. "Marko, mene kaveriksi niin saatte tuotua kerralla enemmän!", huusi hänen isänsä telineiltä. Kiipesimme telineiltä alas ja laskeuduimme portaita kellarikerrokseen. Onneksi olimme kolmestaan työmaalla, muurarit olivat saaneet yhden vaiheen päätökseen ja tulisivat vasta ensi maanantaina jatkamaan. Lautapinon vieressä nappasin Markon syleilyyni ja rutistin kunnolla. "Mä olen hulluna sinuun, en kestä toista yötä sun vieressä!!!!". Suutelin häntä ja päästin irti. "Ota tuosta lautanipun toisesta päästä kiinni, mä otan tästä", jatkoin sitten. Marko katsoi minua pitkään, kumartui sitten ottamaan lautanipun päästä kiinni ja lähdimme yhdessä viemään niitä yläkertaan.

Lopun päivän aikana yllätin monta kertaa Markon katsomassa minua, mutta meillä ei ollut tilaisuutta jutella muuta kuin työhön liittyviä asioita. Teimme sinäkin iltana kahdeksaan saakka töitä, urakka kun oli sekin työmaa. Asuntovaunulla peseydyimme ja söimme, ja katsoimme uutiset, sitten pitikin mennä jo nukkumaan. Riisuuduin alushoususilleni ja menin peiton alle. Vähän jännittyneenä seurasin, minne Marko asettuisi. Hän touhusi jotain vielä pöydän ääressä, joi vettä, vilkaisi isäänsä, sitten minua. Lopulta hän riisuutui, ja käveli pelkät alkkarit jalassa minua kohti, vuodevaatteet kainalossaan. Hän kumartui minun ylitseni ja alkoi asetella vuodevaatteita taakseni. Makasin selälläni, kädet niskan takana, peitto vyötäisille saakka vedettynä. Marko hipaisi paljasta rintaani monta kertaa siinä touhutessaan, jokainen kerta lähetti ikään kuin sähköiskun pitkin vartaloani ja aloin kiihottua. En tiedä huomasiko hän sitä, ainakin hänellä itsellään alkkareiden etumus alkoi kohota nopeasti ja hän vilkaisi punastuneena minua.

Markon isä katseli meihin päin, epäiliköhän hän jotain. "Sammuta Marko ne valot niin minun ei tarvitse enää nousta ylös", hän sanoi ja haukotteli. Marko jäykistyi paikalleen kauhistuneen näköisenä. Arvasin mitä hän ajatteli. Hän ei kehdannut kääntyä enää isäänsä päin nyt kun hänellä oli selvästi erottuva stondis. "Mee vaan jo sinne vuoteeseen, mä sammutan ne valot kun käyn vielä juomassa vettä", sanoin Markolle ja haukottelin myös. Marko vilkaisi minua kiitollisena ja kömpi ylitseni seinän viereen vetäen samalla peittoa päälleen. "No, hyvää yötä sitten", sanoi hänen isänsä ja kääntyi kyljelleen selkä meihin päin. "Hyvää yötä", vastasin ja nousin ylös juomaan ja sammuttamaan valot. "Yötä", kuului Markonkin ääni.

Menin takaisin vuoteeseen, vatsalleni, kasvot Markoa kohden. Hän makasi selin minuun. Kuulin hengityksestä, ettei hänkään vielä nukkunut. Mietin kuumeisesti, mitä nyt. Olisi pakko saada olla kahden kesken, näin tästä ei tulisi mitään. Marko vaihtoi asentoa ja peitto nousi ylemmäksi. Katselin hänen peiton alta näkyvää selkäänsä, katse liukui alemmaksi. Hätkähdin, mitä ihmettä!!! Marko oli ottanut alushousunsakin pois, ilmeisesti sillä aikaa kun olin juomassa vettä. Kuulinkin, kuinka hän touhusi jotain, mutta ajattelin hänen vain hakevan hyvää asentoa. Tuon hän kyllä teki tahallaan kiihottaakseen minua, ja virnistin itsekseni. Siirsin varovasti kättäni kiinni hänen paljaaseen peppuunsa. Se tuntui ihanan pehmeältä. Silitin ihan hiljaa sormenpäilläni sitä, varoen kahisuttamasta peittoa. Tunsin kuinka Marko värisi. Ehkä jännityksestä, ehkä kylmästä. Vaunussa oli aika viileää jo tähän aikaan illasta, varsinkin kun päivä oli ollut kylmä ja sateinen.

Käännyin myöskin kokonaan kyljelleni, nykäisten samalla alkkareitani alaspäin. Ei oikein onnistunut, piti varoa ylimääräisiä liikkeitä ettei Markon isä tajuaisi mitään. Sain kuitenkin kullini osaksi esille. Makasin jonkin aikaa ihan hiljaa ja yritin hengittää rauhallisesti. Se oli vaikeaa, olin niin kiihottunut että tuntui kuin laukeaisin kohta itsestään. Muka unessa vaihdoin taas asentoa, enemmän vatsalleni, Markoa kohden. Kullini painautui Markon pehmeää takamusta vasten. Kuulin Markon henkäisevän kiivaasti ja virnistin hämärässä. Mitäs aloit leikkimään, ajattelin. Siirsin päätäni varovasti lähemmäksi Markoa ja painoin hiljaa suukon hänen niskaansa. Teki mieli kiertää käsi hänen ympärilleen ja vetää kiinni itseeni. Hitto tätä tilannetta, ajattelin. Kunpa olisimmekin kahden.

Marko vetäisi itseään eteenpäin vuoteessa, ja sitten heti taaksepäin, jolloin kullini luiskahti ensin hänen jalkojensa väliin ja sitten taipui eteenpäin. Nyt se oli tiukasti hänen pakaroidensa välissä. Tunsin kuinka hänen untuvaiset pallinsa painoivat kullini vartta lähellä sen päätä. Samassa melkein huusin ääneen, Marko tarttui kullini päästä kädellään kiinni ja alkoi hyväillä sitä sormillaan. Se oli ihan liukas kiimatipoista ja tuntui uskomattomalta kun hänen sormensa hitaasti levittivät sitä joka puolelle. Samalla hän puristeli rytmikkäästi pakaroillaan kullini vartta. Tunsin, kuinka orgasmi oli tulossa. Hengitykseni kiihtyi väkisellä, jalkapohjissa kouristeli, painoin lantiotani tiukemmin Markon takamusta vasten. Ilmeisesti Marko tajusi tilanteeni ja alkoi hieroa nopeasti kullini päätä ihan terskan alapuolelta. Painoin suuni tyynyä vasten jotta voihkaisuni eivät kuuluisi kauemmaksi. Samassa orgasmi valtasi koko kehoni, silmissä musteni ja kullini purskautteli spermaa Markon sormille ja lakanalle. Leijuin ilmassa kauan, vihdoin syöksyin alas ja aloin tajuta taas tästä maailmasta. Olin purrut tyynyyn reiän, mutta kaiketi olin saanut pidettyä itseni hiljaa kun Markon isä ei reagoinut mitenkään.

Makasimme pitkään liikahtamatta. Hengitykseni tasaantui vähitellen. Olin yhä painautuneena tiukasti Markoa vasten. Lämmin pojanvartalo vasten kehoani tuntui ihanalta, olo oli raukea. Olisin voinut maata siinä koko yön, mutta viimein Marko liikahti ja alkoi kääntyä vatsalleen. Siirryin varovasti kauemmaksi. Marko käänsi kasvonsa minuun päin ja katsoi silmiini totisena. "Kiitos.", henkäisin hiljaa. "Nukutaan nyt", hän sanoi yhtä hiljaa. Nielaisin. Olin hulluna tuohon poikaan, tajusin sen nyt. "Mä tykkään susta", kuiskasin. Markon sulki silmänsä ja hymyili unisena. "Huomiseen..", hän sanoi silmät kiinni. Huomiseen, miten niin huomiseen? Mehän lähdemme huomenna töiden jälkeen kotiin ja tulemme vasta maanantaina takaisin. Miten minä voisin olla viikonlopun ilman Markoa?

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute