Koodi-puhelin
Salatut Elämät
Zany-Kalle

Kalle astui ulos saunan pukuhuoneesta ja aikoi juuri lähteä ylös, kun Saku yhtäkkiä ryntäsi sisään kellarinovesta. Hän näytti hyvin kiihtyneeltä ja hätääntyneeltä, ja suorastaan säikähti huomatessaan Kallen. "Hei mikä sulla on?" Kalle kysyi huolestuneena. "Mä riitelin Miian kans, se uhkas jättää mut", Saku sopersi miltei itkuun purskahtaen. "Ei se mitään, kyllä kaikki järjestyy", Kalle sanoi kietoen kätensä ystävänsä ympärille. Saku melkein lysähti häntä vasten, hiljaa nyyhkyttäen. Kalle kuiskasi Sakun korvaan: "Kaikki hyvin, ei mitään hätää." Heidän painautuessa toisiaan vasten Kalle huomasi ettei Saku ollut vain järkyttynyt: Kalle tunsi jotain kovaa Sakun haaroissa.

"Ei, en saa ajatella näin, en varsinkaan nyt, minun täytyy ryhdistäytyä" Kalle ajatteli, vaikka kiihottui tahtomattaankin. Sakun pehmeän ihon tuntu hänen poskeaan vasten ja Sakun kiihtynyt hengitys tekivät tehtävänsä, ja Kallellakin alkoi auttamattomasti seistä. Sakukin huomasi tämän ja vetäytyi säpsähtäen etäämmälle. Heidän katseensa kohtasivat, ja Kalle katsoi syvälle Sakun pelokkaisiin, mutta ah niin ihaniin silmiin. Silloin hän teki jotain mitä ei koskaan uskonut tekevänsä: tarttui Sakuun ja suuteli tätä. Saku vastusteli ponnekkaasti, mutta Kalle piti hänestä kiinni yhä tiukemmin, ja pian Sakun vastarinta suli. Rohkaistuneena Kalle antoi kielensä vaeltaa Sakun kosteilla huulilla ja kätensä hivuttautua yhä alemmas ja alemmas, kunnes se kosketti Sakun housujen etumusta.

Saku säpsähti uudelleen, mutta kun Kalle hymyili hänelle rauhoittavasti, katsoi hän Kallea silmiin, ja nyökkäsi tuskin havaittavasti. Kalle kuitenkin ymmärsi eleen, ja polvistui Sakun eteen. Varmoin ottein hän tarttui Sakun verkkareihin, ja veti ne bokserien kera alas polviin asti. Sakun puolikova miehuus oli nyt siinä hänen silmiensä edessä. Kalle tarttui siihen vetäen esinahkaa varovasti taaksepäin, Sakun huokaistessa hyväksyvästi. Saku tuijotti herkeämättä kun Kalle ensin nuolaisi hänen terskaansa ja alkoi sitten imeä hänen kulliaan. Saku nosti katseensa, muttei pian voinut muuta kuin nauttia silmät kiinni tuosta tunteesta, jonka hänen ystävänsä hänessä sai aikaan.

Kalle maistoi Sakun kalun suolaisen, mutta makean maun, eikä hän voinut ajatella muuta kuin sitä ja sen ihanuutta. Hän imi kuin kiihkon vallassa, nuoli ja näykki Sakun kiveksiä, hieroi niitä käsillään. Kalle runkkasi ja imi Sakun kalua, vaikka hänellä olikin vaikeuksia saada se mahtumaan kokonaan suuhunsa. Sakun lantio alkoi liikkua edestakaisin, ja työnnöillään hän tunki koko komeutensa Kallen avoimeen, haluavaan kurkkuun. Heidän tahtinsa kiihtyi ja äännähdyksensä voimistuivat, kunnes Saku voihkaisi tukahtuneella äänellä: "Mä tulen!" Kalle tunsi lämpimän, makoisan nesteen purkautuvan suuhunsa, ja hän nieli ahnaasti joka pisaran, hän tahtoi kaiken tuon kallisarvoisen nesteen itselleen. Kun Sakun orgasmi viimein laantui ja hänen kehonsa lakkasi tärisemästä, Kalle huomasi kullinsa olevan kovempi kuin koskaan ennen.

Kalle nousi seisomaan, ja suuteli Sakua uudelleen intohimoisesti, jotta tämä maistaisi oman spermansa ihanan maun. He nojautuivat kellarin biljardipöytää vasten, Saku yhä housut kintuissa. Kalle antoi kylpytakkinsa valahtaa lattialle, mikä jälkeen hänellä oli päällään enää bokserit. Hänen kullinsa pullisteli alushousuissa, pyrkien vapauteen. Kalle auttoi Sakun istumaan biljardipöydän laidalle ja riisui hellästi hänen kenkänsä ja housunsa. "Rentoudu" kuiskasi Kalle Sakulle, joka asettui pöydälle selin makamaan, paljas kiinteä takamus reunalla Kallea odottaen. Kalle hyväili Sakun tiukkaa rakoa kädellään, työnsi sisään yhden sormenkin, mikä sai Sakun kehon vavahtamaan. Kalle kumartui nuolemaan kostealla kielellään Sakun vakoa ja reikää. Sakun hiljainen yninä paljasti hänen nauttivan täysin siemauksin.

Kun Sakun kolo oli tarpeeksi kostea ja liukas, oli Kallen aika vapauttaa kalunsa kahleistaan. Hän laski housunsa alas, ja ohjasi kädellään kullinsa tiukan reiän huulille. Kalle katsoi Sakua syvälle silmiin työntyessään varovaisesti mutta päättäväisesti tämän sisään. Saku voihkaisi kivusta ja yritti pyristellä irti, mutta rauhoittui lopulta. Liioitellun hitaasti Kalle työntyi pohjaan asti, kunnes hänen kiveksensä koskettivat Sakun pakaroita. Sitten hidas vetäytyminen ulos, ja taas työntyminen sisään. Sakun tiukka perse antoi myöten Kallen ison kullin liikkuessa edestakaisin, ja kivun hälvettyä alkoi Sakukin nauttia tästä uudesta tunteesta. Kalle luuli pyörtyvänsä, niin hyvää hänen ystävänsä naiminen teki. Hän kiihdytti tahtiaan, ja tunsi paineen kasautuvan palleissaan. Kalle pani Sakun persettä kuin mielipuoli, hän ei nähnyt eikä kuullut enää mitään muuta. Lopulta Kalle tunsi siemenensä purkautuvan ja orgasmin tuottaman mielihyvän iskeytyvän tajuntaansa. Hän purki koko suuren lastinsa Sakun sisään, minkä jälkeen vetäytyi ulos. Pöllämystynyt, mutta onnellinen Saku nousi istumaan pöydän reunalle. He katsoivat jälleen toisiaan silmiin, hymyilivät ja suutelivat. Kalle ei muistanut koskaan olleensa näin onnellinen. Heidän syleillessä hän kuiskasi Sakun korvaan: "Rakastan sinua."

"KALLE! Haloo!" Kalle säpsähti todellisuuteen. Miia seisoi hänen edessään kysyvän näköisenä. Kalle tajusi unohtuneensa unelmoimaan pukuhuoneeseen saunan jälkeen. "Eikös nyt ole jo mun vuoro?" Miia kysyi ihmetellen, "mitä sä oikein mietit?" "En mitään, päiväunia vain" Kalle vastasi hymähtäen itsekseen.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute