Koodi-puhelin
Sellaista sattuu
Jussi

Tämä juttu tapahtui ollessani 18-vuotias. Silloin katselin vain tyttöjen perään, eikä mielessäni ollut edes käynyt ajatus siitä, että voihan sitä hauskaa pitää poikienkin kesken. Eräänä lauantai-aamuna lampsin läheiseen baariin aamukahville. Päässäni jyskytti edellisen illan kännäämisen jäljiltä, rahaa ei ollut, kuin muutama kolikko ja niin kuin aina krapulassa, minua panetti. Eikä sillä hetkellä ollut ketään mimmiä, jolta olisi edes voinut saada.

Mietin, mistä saisin rahaa, että voisin ostaa six-packin ja lähteä takaisin kotiin, seurustelemaan nyrkkikyllikin kanssa. Viereiselle baarijakkaralle istui vanhempi mies, luultavasti jossain 50:n korvilla. Hän kysyi, onko minulla tulta.

Kun tarjosin sytkäriäni, hän tarjosi minulle tupakan. Saatuaan tulen tupakkaansa, mies kysyi syytä surkean näköiseen olemukseeni. - Mua väsyttää ja panettaa. Ja mulla on kauhee kanuuna, eikä rahaa ostaa korjaussarjaa, vastasin synkkänä. - Kuulostaa pahalta, mutta on järjestettävissä, mies sanoi. - Miten niin? kysyin. - Sä oot hyvännäköinen kundi, mies sanoi ja mittaili minua katseellaan päästä varpaisiin. - Hei mä en oo...,aloitin. - Älähän nyt, hän keskeytti. Mulla on kotona vähän kossua ja mä voin antaa sulle rahaa. Eikä sun tarvii kuin istua ja nauttia, kun päästän sulta paineet. Sun ei tarvi tehdä mitään, jos et halua.

Mietin tilannetta. Enhän toisaalta siihen kuolisikaan ja saisinpahan pikku kännin ja rahaakin vielä. Sitä paitsi, kun oikein ajattelin, alkoi ajatus kiihottaa minua niin paljon, että housuissa alkoi pullottaa. - Mitä sä sitten haluut? kysyin. - Mä haluun ottaa sun kullin suuhun ja imee sulle orkun. - Ei kai se mua tapa, sanoin. - Ei.Sitäpaitsi sun kullis näyttää tykkäävän ajatuksesta, hän vastasi ja katsoi merkitsevästi, nyt jo reippaasti, pullottavaa etumustani. - Lähdetäänkö sitten, hän hoputti ja poistuimme baarista.

Kun kävelimme autolle, katselin häntä tarkemmin. Minun mittaiseni, hoikka, eikä ollenkaan vastenmielisen oloinen. - Saanks mä kokeilla sun kaluas, hän kysyi, kun olimme saaneet auton liikkeelle. Nyökkäsin vastaukseksi ja hän laski kätensä seisovan kullini päälle. Hän puristeli sitä housujen läpi ja täytyy sanoa, että se tuntui hyvälle.

- Mmmm. Sulla on iso kulli. Ja kova. Odotahan, kun saan kaivaa sen esiin ja nuolla sen vartta. Ja imee terskaa. Ja mä hyväilen samalla sun pusseja. Koko ajan puhuessaan hän puristeli kulliani. Pelkäsin jo, että laukeaisin housuihin, mutta onneksi pääsimme perille. Astelimme autosta kerrostaloon ja menimme hissiin.

Kun hissi lähti liikkeelle, mies asettui taakseni ja painoi lantiotaan eteenpäin. Tunsin jonkun kovan painavan persvakooni. - Huomaaksä, kun mullakin seisoo, hän huohotti korvaani. Hissi pysähtyi ja siirryimme hänen huoneistoonsa. Ihan normaali, siisti kaksio.

- Sä haluut varmaan ensin kuppia, mies arvasi ja johdatti meidät keittiöön. Hän kaatoi minulle paukun. Ja vielä toisenkin. Paukut olivat tuhteja ja aloin tuntea pientä nousuhumalaa. - Siirrytäänkö olkkariin? hän kysyi.

Vaihdoimme huonetta ja jäin seisomaan keskelle olohuonetta. - Riisu vaan ne housut, niin ei suotta kiristä, mies sanoi. Riisuin sukkani ja päälihousut ja seisoin pelkissä boxereissa. Mies riisui paitansa ja housunsa ja seisoi edessäni alastomana, kulli puolitangossa.

Hänen kullinsa oli ihan hauskan näköinen. Suunnilleen saman mittainen, kuin omani, mutta aika paljon ohuempi. Hän asteli taakseni ja ujutti kätensä eteeni. Hän alkoi hyväillä puolikovaa kulliani housujen läpi. Kulli alkoi kovettua ja mies siirsi toisen kätensä housujen sisäpuolelle ja puristi sen paljaan kaluni ympärille.

Kun hän samalla painautui minua vasten, tunsin hänen kullinsa persettäni vasten. Hän liikutti kättään varovasti edestakaisin, pitkin kullin vartta. Tuntuipa hyvältä. - Riisu kalsarit, hän kuiskasi. Haluan nähdä paljaan kullisi. Taiteilin boxerit pois kivikovan kullini päältä ja jäin seisomaan kulli pystyssä keskelle lattiaa. - Sulla on hieno peppu. Ja upee kulli, mies sanoi ja kierteli minua arvostellen. Hän näytti aika hauskalta, kulli asennossa.

- Istu tuohon sohvanreunalle ja levitä jalkasi, hän pyysi. Istuin alas ja hän asettui kontalleen jalkojeni väliin. Mies alkoi hyväillä hellästi reisieni herkkää sisäpintaa ja lähestyi hitaasti kivikovana seisovaa kulliani. Hän saavutti pallini ja puristeli niitä varovasti. Tuntui kestävän ikuisuuden, ennen kuin hän tarttui kullini varteen toisella kädellään. Toisella kädellään hän vei jalkani jalkojensa väliin ja painoi jalkapohjani seisovaa kulliaan vasten.

Hän alkoi hangata jalallani kulliaan ja vei kasvonsa aivan kullini viereen. - Haluatko, että imen nuorta kulliasi? hän kysyi. - Mmmm, vastasin. - Sinun pitää pyytää, hän sanoi ja leikki peukalollaan terskani päässä samalla, kun jatkoi kullinsa hinkkaamista jalallaan. - Ime mua, sanoin. - Ime mitä? - Ime mun kullia. - Minkälaista kullia? hän jatkoi tivaamista. - Jumalauta. Ime mun kiimasta, kovaa, nuoren pojan kullia, sopersin sekopäisenä.

Se riitti miehelle. Hän alkoi leikkiä kielellään terskani alapinnalla ja upotti sen viimein suuhunsa. Samalla, kun hän alkoi liikuttaa päätään edestakaisin niin, että kullini liukui vuoroin syvälle hänen suuhunsa ja vuoroin melkein ulos, hän jatkoi kullinsa hankaamista jalallani. Hänen vauhtinsa alkoi kiihtyä. Mutta niin alkoi minunkin. Tartuin hänen päähänsä ja aloin puskea ylöspäin hullun lailla.

Jessus, kun tuntui hyvältä. Sitten tapahtui vääjäämätön. Tunsin miten lasti lähti. Tuntui, että peräsuolenikin tulee mulkun päästä ulos. Mies pärski, kun ruuttasin koko lastin hänen suuhunsa. Tunsin, miten hän äkkiä jäykistyi ja painoi sitten jalkaani muutaman kerran oikein voimalla kulliaan vasten. Jotain lämmintä alkoi valua pitkin jalkapohjaani. Hänkin oli lauennut. Mies nousi ja rojahti viereeni. Hän taputti paljasta reittäni. - No, tuntuiko pahalta? - Ei, kun upeelta, sanoin. - Otetaanko joskus uusiksi? hän kysyi ja siirsi kätensä jo veltostumassa olevan kullini päälle. - Voidaan me ottaakin, lupasin.

Vedimme henkeä hetken. Sitten pukeuduimme ja mies antoi minulle pari sataa rahaa. Annoin hänelle kännykkänumeron, josta minut tavoittaa ja lähdin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute