Koodi-puhelin
Skeittaamassa
Nocturne24

Jokunen vuosi sitten ollessani 18-kesäinen ja urheilullinen "lökäpöksykundi" olin skeittaamassa lautoineni erään pikkukaupungin laitamilla sijaitsevalla skeittaukseen ihanteellisella paikalla. Alkoi olla jo aika myöhäinen kesäilta ja olin ihme kyllä, aivan yksin lautailemassa. Niin kuin monta kertaa aikaisemminkin, olin myös kuolannut toisia söpöjä lökäpöksypoikia ja haaveillut kaikesta kivasta heidän kanssaan...

Monet mällit olin käynyt vetämässä alueen laitamilla sijaitsevassa hylätyssä työmaaparakissa. En kesäisin yleensä käyttänyt kalsareita ollenkaan lökäreitteni alla ja oli mahtava tunne, kun pöksyjeni karhea farkkukangas hieroi niin usein 16 senttisenä seisovaa pojankyrpääni. Mahtavaa oli myös laittaa kädet huolettomasti ja huomaamattomasti housujeni suuriin ja syviin taskuihin ja hieroa salaa haaveillen kulliani.

Olin jo aikeissa lähteä kotia kohti, kun huomasin minulle aiemmin täysin tuntemattoman suunnilleen ikäiseni hopparipojan maleksivan kohti skeittiramppia minua katsellen. Hän jäi vähän matkan päähän seuraamaan lautailuani. Huomasin hänen pitävän käsiään lökäpöksyjensä taskuissa juuri samalla tavalla, kuin itsekin joskus kaluani salaa hieroessani.

Poika moikkasi minua ja kertoi edellisenä päivänä muuttaneensa kaupunkiin ja etsiskelevän hyviä skeittausmestoja. Tervehdin häntä iloisesti ja pysähdyin juttelemaan. Poika oli tosi suloinen; suuret, tummanruskeat silmät, hiukan pisamaiset pojankasvot ja vaaleat, vähän korvien päälle ulottuvat hiukset. Juttelimme niitä näitä ja kertoilin pojalle skeittaavani täällä usein.

Huomasin hänen koko ajan vilkuilevan housujeni etumusta syrjäsilmällä. Minulla alkoi olla pahoja vaikeuksia pitää alkavaa seisokkiani kurissa. Sanoin pojalle, joka oli esitellyt itsensä Mikoksi, että minun olisi käytävä kusella. Olin lähdössä kävelemään läheisen työmaakopin kulmaa kohden, kun poika sanoi tulevansa myös tyhjentämään rakkoaan ja kysyi samalla, voisiko kokeilla lautaani sen jälkeen.

Minulla jöpötti jo siinä vaiheessa ihan täysillä ja olin aivan kiimasta sekaisin. Kun pääsin kopin nurkalle toivoin pojan menevän toiselle puolelle koppia, jottei olisi nähnyt seisokkiani. Kuitenkin hän käveli melkein viereeni ja alkoi kaivaa kulliaan hopparihousujensa sepaluksesta.

Poika lorotteli pissansa maahan ja kääntyi katsomaan minua. En ollut saanut pissattua vielä pisaraakaan seisokkini takia. Yritin häpeissäni peitellä sitä kädelläni, mutta Mikko huomasi sen ja alkoi hymyillä katsoen minua suoraan silmiin. Wau, sullahan on kivan näköinen kulli, hän sanoi viattoman kuuloisesti. Punastuin kovasti ja kaluni koveni entisestään. "Ootsä jo runkannu tänään?", Mikko kysyi alkaen samalla hieroa kovettuvaa penistään hymyillen mulle aivan ihanasti. "Ee-een oo" sain änkytetyksi ja sanoin, etten ollut vielä tehnyt sitä kenenkään kanssa. "Haluisitsä laueta mun käteen?",poika kysyi. Nyökkäsin ujosti.

Mikko tuli ihan kiinni minuun ja tarttui värisevällä kädellään kipeän kovana suoraan ylöspäin sojottavaan kulliini, jonka päässä kiilteli kiimatippoja jo ihan solkenaan. Hän alkoi vedellä esinahkaani hitaasti edes takaisin ja hieroa toisella kädellään hellästi kivespussejani. Sanoin pojalle, että mennään mieluummin tuohon työmaakoppiin, ettei kukaan pääsisi yllättämään meitä kesken touhujen. Livahdimme sisään ja Mikko tarttui uudestaan kyrpääni.

Nojasin seinää vasten enkä kyennyt kuin voihkimaan hiljaa, niin taitavasti tuo jumalainen kundi kaluani runkkasi. Hän pyysi huokaisten minua runkkaamaan häntäkin. Epäröiden hapuilin pojan jumalaisen kyrvän käteeni. Se oli vähän isompi ja paksumpi kuin omani. Terska ihanan iso ja kiimalimasta märkänä, esinahka aika tiukka ja pojan kyrpä käyristyi jonkin verran vasemmalle. Olin aivan ekstaasissa alkaessani vedellä pojan kireää esinahkaa edes takaisin hänen runkatessaan minua. Huulemme kohtasivat ja kielemme livahtivat toistemme suihin. Tuntui ihanalle puristella pojan kuumana sykkivää munaa ja tuntea hänen untuvaisten karvojensa hierovan kättäni.

Mikko huohotti, että häneltä lentäisi ihan kohta ja pyysi, että saisiko vetää mällinsä mun sepaluksestani sisään palleilleni. Ajatus kiihotti ihan sikana; saada vieraan pojan kuumat mällit munilleni, joten annoin pojalle luvan. Mikko työnsi kivikovan ja käyrän kyrpänsä housuihini ja alkoi voihkien hieroa munaansa omaani ja kiveksiani vasten. Imin pojan kaulaa ja tunsin hänen hengityksensä kiihtyvän. "Nyt tulee!" hän voihki kuin piestävä.

Tunsin, miten Mikon kyrpä alkoi sykkiä ja miten lämmintä spermaa alkoi suihkuta karvoilleni, kyrvälleni ja pusseilleni. Se tunne oli minullekin liikaa enkä kestänyt enää. Oma teininkyrpäni koveni huippuunsa ja sykkien hurjasti alkoi sylkeä mällejäni Mikon housujen sepaluksesta hänen munilleen.

Orkku tuntui kestävän ja kestävän ja polveni melkein pettivät altani. Huohottaen ja hymyillen vetäydyimme irti toisistamme ja laitoimme veltostuvat teinikullimme housuihimme, jotka olivat aivan mällissä sisäpuolelta. Mikko suuteli minua ja kysyi, haluaisinko tulla huomennakin hänen kanssaan tänne skeittaamaan. Lupasin varmasti tulevani ja voitte arvata, kävimmekö yhdessä tuossa työmaakopissa vielä usein tuon jälkeen...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute