Koodi-puhelin
Suihkunraikas eka kerta
Siirappinen

Suljin suihkun, vedin jalkaani mustat alushousut ja laskin sinut sisään. Näin loivapiirteisen kohouman farkkujesi etumuksessa ja kuvittelin mielessäni tumman karvoituksen keskeltä kohoavaa suonikasta sauvaa, miehen jäykkää kyrpää, jota kohta koskettaisin ensimmäistä kertaa elämässäni. Jonka läpikuultavaa esinahkaa vetelisin jäntevillä sormillani ja jonka pinnalle laskisin kieleni ja maistaisin makusi. Kuulin kuinka löysäsit vyön, laskit housut lattialle ja aloit pestä itseäsi. Kun suljit hetken päästä suihkun, astuin sisään. Kyrpäsi seisoi. Muuta ihoa tummempi terska hehkui punaisena, siniset suonet piirtyivät kivikovan sauvan pintaan ja pienet ryppyiset kivekset olivat vetäytyneet pieniksi kiinteiksi palloiksi. Tuijotimme arasti toisiamme, astuin viereesi ja kiedoin silmiesi eteen mustan liinan. Puristin shampoota vesipisaroiden kirjomaan selkääsi ja aloin levittää liukasta nestettä pienin pyörivin liikkein. Vaahdotin selkäsi, hiuksesi ja hartiasi. Riisuin alushousuni ja vedin lantiosi omaani vasten. Kyrpäni tökki vartaloasi vasten ja painoit pyöreät pakarasi tiiviisti lantiokuoppaani. Liu'utin käteni vartalosi etupuolelle ja hieroin shampoota karvaiseen rintaasi ja vatsallesi. Kumarruin. Kullisi nyki hallitsemattomasti. Juoksutin sormiani pohkeillasi ja reisilläsi. Tartuin kiveksiisi takaapäin ja puristin. Hengityksesi tiheni, vein käteni kyrvällesi ja kosketin ensimmäistä kertaa toisen miehen elintä. Iho oli lämmin ja pehmeä.

Vedin käteni pois, nousin uudestaan pystyyn ja asetuin taaksesi. Silitin etusormellani sauvaasi. Pakarasi pyörivät lantiokuopassani ja kyrpäsi keinui tasaisesti. Puristin molemmat käteni kiveksiesi ympärille ja levitin vaahdonnutta shampoota ryppyiselle iholle. Lopuksi kiedoin sormeni kullisi ympäri, vedin esinahkasi taakse ja hieroin voimakkaasti toisen käden sormilla terskaasi. Painoin sormeni soikeaan vakoosi, sivelin pientä terskan halkaisemaa uomaa ja puristelin kiveksiäsi. Aloin runkata. Puristin kyrpääsi kädessäni ja liikutin hyvin hitaasti kättäni edestakaisin. En antanut sinun laueta. Halusin pitkittää nautintoasi liinan peittämässä pimeydessäsi. Avasin suihkun, kiersin letkun irti suihkuosasta ja annoin lämpimän veden valua vartalollesi. Huuhtelin hiuksesi, selkäsi, kaulasi ja rintasi. Pesin hellin ottein kyrpäsi ja käänsin suihkun aivan auki. Ohjasin vesisuihkun pakaroittesi väliin, tartuit käsilläsi takapuolesi pyöreisiin kumpuihin ja levitit ne auki. Hieroin lämpimällä suihkulla ryppyistä neitseellistä reikääsi ja runkkasin toisella kädelläni pingottunutta elintäsi. Laukesit rajusti vavahdellen. Paksu tahmea ryöppy lensi kaakeloidulle seinälle ja tarrautui siihen kiinni. Puhdistin seinän letkulla, pesin kyrpäsi puhtaaksi valkeista tipoista ja kävin makuulle viileälle lattialle.

Tulit päälleni. Lämmin vartalosi painautui omaani vasten. Veltto peniksesi roikkui edessäni. Punaisen sävyn saanut esinahka peitti kokonaan äsken tulipunaisena nuppuna hehkuneen terskasi. Sormesi tutustuivat kiveksiini, tarttuivat äärimmilleen pingottuneen kyrpäni varteen ja tunnustelivat samettista terskaani. Vedin sinua pakaroista lähemmäksi itseäni ja liu'utin sormeani selkäsi ja pakaroittesi yhtymäkohdassa. Yhtäkkiä tunsin suusi pehmeän lämmön kullini ympärillä. Jäntevät huulesi puristuivat sauvani ympärille, vetäytyivät pois ja palasivat takaisin. Huohotin hiljaa ja työnsin lantiotani eteenpäin. Otit toisen kivekseni suuhusi. Vedit kieltäsi kullini varresta terskan reunaan saakka. Nuolit terskan jyrkkää reunaa ja kosketit soikeaa vakoa. Imaisit kyrpäni syvälle suuhusi ja aloit runkata vakain tasaisin liikkein. Näin kuinka veltto peniksesi jäykistyi puolijäykäksi. Otin sen rohkeasti suuhuni ja aloin runkata niin kuin sinä. Jäykistyit äärimmilleen hetkessä. Työnsin kieltäni eteenpäin ja liikutin samalla huulia varren ympärillä. Suolainen maku tulvi suuhuni. Tunsin kiveksieni vetäytyvän ja lastini lähtevän liikkeelle. Vedit kyrpääni kivuliaan rajusti taaksepäin ja ohjasit valkoisen nesteen karvaiselle rinnallesi, jonka jälkeen nousit yltäni ja vedit minut veltosta elimestäni mukaasi.

Menimme sänkyyn. Kävin selälleni ja asetit niskani taakse kaksi tyynyä. Pääni kohosi pystyyn ja asetuit kahareisiin rintani päälle. Näin kuinka omat spermani valuivat alas pitkin rintaasi ja pysähtyivät tummalle karvoitukselle. Työnnyit eteenpäin, avasin suuni ja otin keinuvan kullisi uudestaan sisääni. Tukala asentoni kiihotti sinut villiin keinuntaan. Sauvasi sukelsi suuhuni ja ulos. Kätesi tarttuivat omiini ja painoivat ne vartaloni sivulle. Yritin tyydyttää tarpeesi mahdollisimman nopeasti. Annoin ryhmyisen kalusi kulkea kurkkuuni ja ulos. Halusin antaa sinulle nautinnon ja sait sen. Laukesit kireästi huokaisten ja työnsit viimeisen työnnön. Kyrpäsi tunkeutui suuni äärimmäiseen nurkkaan ja ohut läpikuultava spermaryöppy ruiskusi nieluuni. Et vetäytynyt ennen kuin viimeinenkin tippa oli valunut alas. Katsoin sinua epäuskoisena. Mitäköhän seuraavaksi?

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute