Koodi-puhelin
Suklaasilmät + Huge dick = mun kokemus
Petteri

Olen 18-vuotias pojan kloppi Tampereelta. Olin tulossa kaveriltani Tammelasta kotiin kävellen. Se oli joulukuun alussa joten vettäkin satoi kaatamalla. Kello oli jotain 23. Eräs auto pysähtyi kohdalleni, vanhemman puoleinen BMW. Auton ikkuna aukesi ja kuskina oli noin 20-vuotias mies. Hän kysyi että tarvitsisinko kyytiä keskustaan päin.

Mulla ei ollut sateenvarjoa ja kun vettä satoi niin ajattelin että mikäs siinä. Istahdin autoon sisään ja samalla huomasin että miehellä oli ruskea tukka ja ihanat suklaasilmät. En ollut ikinä nähnyt niin komeaa miestä. Aluksi en saanut sana suusta, mutta ei minun tarvinnutkaan sillä mieskin oli aivan hiljaa. Kun hän lopulta kysyi, että missä päin asun, sillä hän lupasi heittää minut kotiin asti.

Kun hän aukaisi suunsa, samalla minulla alkoi seisoa. Yritin peitellä seisokkia. Ilmoitin että asun Stockmannin takana. Mies ilmoitti nimekseen Rami. Rami kysyi että voitaisiinko ensin käydä hänen kotona kun sen täytyisi hakea tupakit kun ne oli jäänyt kotiin.

Mulla olis ollut tupakkia mutta en viittinyt sanoa mitään kun ajattelin että tästä vois jopa tulla jotain jos pääsen sen kotiin.

Lopulta olimme perillä ja hän kysyi että tulenko käymään sisällä vai odotanko ulkona. Kahta kertaa minua ei tarvitse komean miehen kotiin pyytää.

Kämppä oli kaksio, aika iso. Istahdin sohvalle, housuissa pullotti edelleen kanki pystyssä. Rami istui viereeni ja huomasi stondikseni. Hän sanoi että kannattaisi purkaa paineet tuolta housuista tai anna sille edes happea vähän. Olin aivan ihmeissäni. Nuo sanat olin koko aika halunnut kuulla.

Aukaisin housun napit ja otin noin 17cm kyrpäni ulos. "Mitä sitten?" sanoin ja saman tien tunsin itseni idiootiksi. Rami vain kysyi että voiko koskea. En pysynyt vastaamaan kun katsoin hänen silmiään. Aaah mitkä silmät.

Hän otti kalustani kiinni ja alkoi runkata sitä. Laukesin heti ensivedoilla. Otin Ramin kädestä kiinni ja nuolin sen puhtaaksi spermastani. Nyt rupesi Raminkin housuissa pullottaan. Kysyin että voinko koittaa hänen kaluaan. Saatuani positiivisen vastauksen avasin hänen housut ja WOW mikä kulli!

Pituutta oli ainakin 22cm ja paksuuttakin löytyi tarpeeksi. En voinut itselleni enää mitään vaan tartuin lujaa kulliin ja ängin sitä suuhun vauhdilla. Se oli niin iso ettei se meinannut mahtua suuhun mutta kun tarpeeksi survoin niin kyllä se meni. Imin hänen kulia vähän aikaa ja nuolin kullin päätä. Oi että se oli hyvää!

Rami käski minun lopettaa. Pelästyin että nyt se ei sittenkään ole homo. En ollut ikinä ennen ollut miehen kanssa, yhden likan kanssa olen ollut pari kolme kertaa.

Rami haki makuuhuoneesta monta kondomia ja jotain käsivoidetta. Kysyi että kumpi aloittaa. Sanoin että vaikka minä. Rami laittoi yhden kondomin kulliini ja voiteli sen hyvin rasvalla. Sen jälkeen hän meni sohvan reunalle perse pystyssä kontilleen. Hän sanoi vaan että anna tulla.

Pistin liukkaan kullini hänen reikäänsä kiinni ja aloin hiljaa työntää kohti peräseinää. Rami kihisi mielihyvästä. Oli näköjään ennenkin ollut miehen kanssa. Jatkoin työntöä loppuun asti. Rami käski pistämään vähän vauhtia masiinaan. Aloin panemaan hänen persettä kuin kiimainen koira.

Pallini hakkasivat hänen persettä päin. Jumalauta se teki sitten hyvää, se oli parempaa kuin naisen vittu. Se tuntui niin hyvälle että meinasin saada heti orkut. Rami sanoi että sitten kun tulee niin ota kullis pois ja laita se mun suuhun. Hinkkasin vielä vähän aikaa ja sitten repäisin kullini pois ja kondomin heitin seinään. Rami kääntyi ja otti lastini suuhun. Suupielistä valui vähän sohvalle.

Nuolin spermat Ramin suupielistä ja sohvalta pois. Olin niin kiimassa että tärisin koko ajan. Rami meni makuuhuoneeseen ja pyysi minutkin sinne. Hän laittoi kondomin valtavaan kulliinsa ja antoi minun voidella sen.

Menin sängylle selälleni perse sängyn reunalla ja jalat levälleen. Rami nuoli vähän aikaan neitsytreikääni ja kysyi että olenko ennen ollut miehen kanssa. Vastasin että en ja hän lupasi olla hellä.

Hän nousi lattialta ja tunki sormensa perseeseeni. Se sattui hiukan. Siis en voi vieläkään uskoa todeksi tapahtunutta. Hänen käsivartensa olivat pelkkää rautaa ja ne rintalihakset olivat valtavat. Vatsa oli kuin pyykkilauta. Perse oli parhaimman näköinen minkä olin ikinä nähnyt.

Hän tuli istumaan mahani päälle. Hänen kullinsa oli melkein suussani vaikka hän istui mahani päällä. Hieroin hänen vatsalihaksia ja rintalihaksia. Ne olivat aivan kiinteitä. Olin aivan kuin taivaassa. Hän taipui suutelemaan suutani. Hänen kielensä oli aivan mahtava. En ollut ikinä saanut niin hyvää suudelmaa vai mikä taivaallinen tapahtuma se nyt sitten olikaan.

Rami laskeutui taas lattialle kontilleen ja pisti kyrpänsä persreikäni suulle. Hän rupesi hiljaa liu’uttaa kyrpäänsä sisään. Minä inisin kivusta. Se sattui aivan mielettömästi. Kun Rami oli saanut kyrvän pään sisään, hän työnsi täysiä sen sisään. Tuntui kuin perseeni olisi repeytynyt kahtia. Hän aloitti rauhallisilla työnnöillä. Kipu alkoi hellittää ja se tuntui ihanalta. Rami kiihdytti tahtiaan ja sänky heilui ja natisi kuin vanha ovi.

Yhtäkkiä sain itse orgasmin ja spermani lensi omaan suuhun asti. Rami hidasti ja kysyi että haluanko ottaa hänen spermat suuhun kun hän laukeaa. Tottakai halusin. Hän jatkoi ja kiihdytti tahtiaan koko ajan. Hän otti kullinsa pois ja kondomin, hyppäsi rintani päälle istumaan ja runkkasi hetken siinä. Hän pisti kullinsa pään suuhuni ja antoi lastinsa tulla. Hänen lastinsa oli suurempi kuin minun lastini yhteensä.

Sperma pursuili suupielistä ulos ja valui sängylle. Rami lysähti viereeni makaamaan, otti kullini käteensä ja tuumasi että taisi tulla lakanoiden vaihto. Maattiin hetki aivan hiljaa vierekkäin. Rami kääntyi päälleni makaan ja sanoi että mennäänkö suihkuun. Samalla tunsin Ramin kullissa taas eloa. Menimme suihkuun ja otimme toisiltamme suihin vielä kerran. Sen jälkeen pukeuduimme ja Rami heitti minut kotiin.

Ei olla tavattu sen jälkeen. Olisin halunnut ottaa saman uusiksi mutta eipä olla nähty. Ehkä vielä myöhemmin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute