Koodi-puhelin
Tuplahubaa
Mikael

Mä oon ollut lätkässä Jussiin 13-vuotiaasta saakka - siis jo reilun viiden vuoden ajan. Jussi on käsittämättömän hyvännäköinen, käy salilla ja omistaa koko koulun parhaan kropan. Vaaleat hiukset, hymykuopat, teräksiset käsivarret ja pyykkilautavatsa. Mä oon aina ihan kiimassa, kun vaan näen vilauksenkin Jussista. Ja se on onneksi aika usein, sillä me pelataan fudista samassa joukkueessa.

Kerran me satuttiin Jussin kanssa samaan bussiin Heinolasta Kouvolaan. Bussi oli melkein tyhjä, ja me mentiin bussin perälle. Etuosassa istui kaksi tanttaa, jotka juorusivat keskenään. Jussilla oli päällä farkkusortsit, ja vähän lähdön jälkeen huomasin, että sillä stondasi. Kun Jussi huomasi, että mä tuijotin sen jalkoväliä, se pyysi anteeksi, virnisti ja totesi, ettei taida olla muuta mahdollisuutta kun päästää pikkukaveri piinasta. Jussi avasi farkkujen napit riuhtaisi kyrpänsä esille boksereistaan ja alkoi vetää käteen. Näkyi sai mut niin kuumaksi, että luulin laukeavani siihen paikkaan.

Jussi huomasi, että munkin sortsini olivat aika lailla tiukkana ja käski mua tulemaan messiin. Jussi kertoi, että se oli vetäny bussissa käteensä jo monta kertaa aiemminkin jäämättä kertaakaan kiinni. Muutaman minuutin kuluttua se ehdotti, että me hoideltaisiin toinen toisemme. Mun pumppuni jätti yhden lyönnin väliin. Jussi laski sortsinsa puolisääreen, hivuttautui lähemmäksi, tarttui käteeni ja vei sen kyrpänsä päälle. "No niin...kyllä sä tiedät, mitä nyt pitää tehdä", Jussi sanoi. Samalla Jussi työnsi nyrkkinsä mun sortsieni sisälle ja alkoi vatkata kulliani ammattilaisen ottein. Multa meinas tulla melkein heti.

Me pumpattiin hitaasti toisiamme, ja joka kerta kun olin lähellä tulla, Jussi hidasti tahtia. Mua Jussi sen sijaan käski runkkaamaan itseään kovempaa ja nopeammin. Vähän ajan päästä Jussi laukes mun käteen ja mä seurasin pian perässä. Loppumatka me oltiin ihan hiljaa.

Seuraavalla viikolla Jussi kysyi treenien jälkeen virnistäen, tarvitsinko kyydin kotiin. Tottakai mä tarvitsin. Mä en meinannut malttaa odottaa - olin varma, ettei edessä ollut pelkkä autokyyti. Aivan oikein: Jussilla ei ollut aikomustakaan pysähtyä meidän talon kohdalla, vaan se ajoi suoraan oman kotitalonsa pihalla olevan vajan vierelle. Me mentiin vajaan, jossa Jussi sanaakaan sanomatta hankkiutui eroon kuteistaan.

Jussi tuli mun luo, asetti kätensä mun olkapäille ja paino mut polvilleen. "Oot sä koskaan imuttanut kyrpää?" se kysyi. "En", sanoin hiukan hermostuneena. "Mä teen sulle vastapalveluksen ihan pian", Jussi jatkoi, "mut nyt sä saat tehdä mun kullilla ihan mitä haluat. Jos mä en pidä siitä, mä sanon."

Mä aloin hyväillä Jussin palleja. Mä en ollu koskaan ollu niin kiimassa kuin just sillä hetkellä. Mä aloin nuolla Jussia. Ensin mä suukottelin Jussin punaisena hohtavaa terskaa, sen jälkeen suonikasta kyrpää joka puolelta. Mä imin Jussin palleja ja kuuntelin, kuinka Jussi huohotti ja inisi mielihyvästä. Sit mä otin Jussin kyrvän pään suuhuni ja aloin niellä elämäni ensimmäistä kyrpää sentti sentiltä. Ennen kuin huomasinkaan, Jussin karvat kutittivat nenääni ja pallit heiluivat leukaani vasten.

Jussi alkoi nussia mun suuta. Vittu se tuntui hyvältä! Jussi alkoi olla jo lähellä, ja sen työnnöt muuttuivat rajummiksi. Mulla oli jo vaikeuksia hengittää, mutta sitten Jussi alkoi karjua ja ampui mahlalastinsa mun suuhun. Mä nielin kuin hullu, mut silti osa latingista valui mun suulle.

"Oho, aika suoritus ensikertalaiselle. Annas kun mä näytän", Jussi sanoi.

Jussi riisui multa paidan ja työnsi mut selälleen lattialla olevan huovan päälle. Sen jälkeen Jussi riisui multa sortsit ja tangat. Makasin siinä selälläni vailla rihmaakaan. Jussi virnisti mulle. Olin jo kuin sulaa vahaa, kun Jussin vahvat kädet alkoivat hieroa mun kroppaani joka puolelta, kunnes ne löysivät mun kivekseni.

"Sä oot nyt mun", Jussi sanoi, ja otti koko kyrpäni suuhunsa. Jussi aloitti hitaasti, mutta kiihdytti imutahtiaan koko ajan. Samalla Jussin kädet löysivät niin täydet pallini kuin kiimaisen reikänikin. Lopulta Jussin suu oli valmiina ottamaan vastaan räjähtävän kyrpäni latingin samalla kun kolme sormea oli kiimasta kuumassa perseessäni. Jussi päästi kyrpäni suustaan ja puhalsi siihen viileä ilmaa. Olin sanaton, pysytin vain korisemaan Jussin käsittelyssä.

Jussi nosti jalkani hartioilleen ja virnisti mulle. "Aika uusille kokemuksille", Jussi totesi ja otti jostain Aqualan -tuubin. Jussi veti sormensa perseestäni, joka tuntui sen jälkeen tosi tyhjältä.

Jussi käski mua voitelemaan granittikankena sojottavan kyrpänsän, jota Jussi sen jälkeen alkoi kairata neitsytperseeseeni. "Paina persettäs mun kyrpääni vasten", Jussi sanoi. Mähän tein työtä käskettyä, ja Jussin kulli työntyi peräseinään asti. Mä luulin, et mä pyörtyisin kivusta. Jussi huomas sen ja sanoi "Odota vaan vähän aikaa. Kyllä se siitä. Sit sä et enää mitään muuta haluakaan".

Ja Jussi oli oikeessa. Vähän ajan päästä kipu hellitti, ja Jussi alkoi pumpata oikein kunnolla. Me molemmat koristiin kiimassa, Jussi kairas kyrpäänsä mun perseeseen ja runkkasi mun kivikovaa kulliani. Multa tuli melkein heti, ja kohta Jussikin ampui liemensä suoleeni. Mä luulin, että riemu ois jo lopussa, mutta mitä vielä. Jussin isoveli tuli esille vajan keskellä olevan sermin takaa ja kysyi, vieläks mussa on miestä jäljellä. Ja niin ku Jussi oli sanonu, mä en halunnut just sillä hetkellä enää mitään muuta. Mä totesin että tottakai, ja niin Jussi nousi pukilta.

Jussin isoveli Kalle on kapiaisena LJK:ssa, ja sen kyllä näki: Kalle näytti vähintään yhtä hyvältä kuin Jussi, paitsi että se oli joka suhteessa vähän isompi. Kalle riisui vihreän intin T-paidan, maiharit, maastohousut ja alushousut ja tuli mun luo. Se alkoi kanssa hieroo mun kroppaa. Kalle avasi muun suuni ja työnsi kielensä sinne. Parin pitkän kielarin jälkeen Kalle pyysi mua imemään nännejään. Mähän tein tietenkin työtä käskettyä ja aloin imeskellä Kallen puolukoita. Pikkuhiljaa aloin hivuttautua alemmaksi kohti Kallen jo valmiusasemissa olevaa kyrpää. Ihan Kallen vatsalihasten alapuolelle oli tatuoitu delfiini. Mä aloin suukotella sitä. Suukotellessani huomasin, että Kallen kulli oli jonkin verran Jussin kullia pidempi. Mulla olikin jonkin verran vaikeuksia saada mahtumaan se suuhuni, kun aloin imuttaa sitä. Onnistuin kuitenkin, ja niinpä mä aloinkin imeä Kallen slaikkaria kuin nekkua ikään. Vähän ajan päästä Kalle veti syljestä kiiltelevän kyrpänsä suustani, antoi mulle kaljakorista tehdyn jakkaran ja käski asettua sen päälle asemiin.

"Laske kolmeen, niin mä tuun", Kalle sanoi asettaen terskansa anukseni suulle. "Yks, kaks, kolme". Ja samassa Kalle kyrpä osuikin jo peräseinään "Ai vittu sentään", multa pääsi. "Kestä vaan poika, niin mä nussin sua niin että muistat sen koko lopun ikääsi", Kalle lupasi. Ja samalla Kalle aloitti. Kalle kiihdytti vauhtiaan koko ajan, Nopeammin ja kovempaa. Aina vaan. Kalle alkoi inistä ja huohottaa, ja mä luulin, että se laukeis kohta. Mutta mitä vielä! Kalle nai mua aina vaan! Lopulta se otti kyrpäni käteensä ja alkoi pumpata musta viimeisiä mahloja ulos. Jotenkin Kalle onnistui pitämään oman lastinsa kyrvässään siihen saakka, kun mä laukesin Kallen käsiin. Sen jälkeen tunsin, kuinka Kallen kyrpä alkoi sytkytellä suolessani ja oikein kunnon laskuvarjojääkärin latinki purkautui suoleni perille. Kalle veti kyrpänsä pois yhtä nopeasti kuin oli sen suoleeni työntänytkin, suuteli mua niskaan ja totesi ensimmäisen harjoituksen sujuneen hyvin.

Sen jälkeen Kalle alkoi keräillä vaatteitaan ja pisti ne päälleen. Mä tein samoin, minkä jälkeen Kalle heitti mut kotiin - Jussi oli lähtenyt jo aiemmin jonnekin. Kävin Kallen ja Jussin luona vielä monta kertaa, enkä joutunut kertaakaan palaamaan kotiin pettyneenä - jompikumpi oli aina kotona, oikein hyvällä tuurilla molemmat

Kommentteja? Kysymyksiä? Antaa palaa:

trepoju@yahoo.com.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute