Koodi-puhelin
Unelmasta totta
Pesispoika

Mä oon Tapani, 18-vuotias miehenalku Kainuusta. Tähän syksyyn asti oon vain tyytynyt kattelemaan salaa koulumme poikia, mutta koulujen alettua alkoikin tapahtua kummia.

Samassa koulussa nimittäin aloitti Olli, 16-vuotias, 170cm, urheilijapoika, jolla oli vaaleat hiukset, sopusuhtainen kroppa ja ennen kaikkea säihkyvät silmät. Jotain niissä oli, mutten tiennyt mitä. Usein koulussa ja vapaa-ajalla kohdatessamme katselimme toisiamme suoraan silmiin. Valehtelisin jos sanoisin, etten aistinut hänessä jotain.

Eräänä iltana, kun oli jo pimeä, olin yksinään lenkkipolulla. Lamppujen valo, raikas ilma ja kahisevat lehdet loivat tosi syksyisen tunnelman.

Vähän aikaa käveltyäni huomasin jonkun tulevan vastaan pururadalla. Tämän ehtiessä kohdalleni tunnistin hänet Olliksi, joka kaiketi oli päättänyt lähteä iltansa kuluksi lenkille. Rohkaisin mieleni ja sanoin hänelle terve, kun hän pääsi kohdalleni. En ollut ikinä puhunut hänelle mitään, ja en tuntenut tyyppiä entuudestaan kovin hyvin, joten yllätyin kun hän tervehti minua takaisin, ja vielä kysyi, että oliko ollut hauskaa lenkkeillä. "No, kyllä tää aina kotona istumisen voittaa" mä vastasin, ja hän oli samaa mieltä.

Pitemmittä puheitta Olli hölkkäsi matkoihinsa, ja minä lähdin kävelemään hiljakseen pukukopille vaihtamaan hikisiä vaatteitani pois. Olin edelleen ihan out Ollin kiinnitettyä huomiota minuun.

Olin jo aikaisemmin selvitellyt Ollista tietoja, ja saanut selville, ettei hänellä koskaan ole ollut tyttökaveria. Kaikista parhaimman ja kiinnostavimman tiedon sain kuitenkin eräältä kaveriltani, joka mainitsi kerran luulevansa Ollin olevan poikiin päin. Hän jopa perusteli väitteensä uskottavasti.

Saavuttuani perille pukukopille rupesin riisumaan vaatteitani pois ja valmistauduin siistimään itseni, kun ovi avautui ja Olli astui hengästyneenä sisään. "Ootsä autolla?" hän kysyi. "Joo, oon mä." mä vastasin. "Pääsenks mä sun kyydillä kotiin? En viittis kävellä takasin, kun lenkkarini kastui astuttuani lätäkköön."

En voinut vastustaa hänen pyyntöään, sillä noin söötille pojalle ei voinut kieltäytyä! Lisäksi aavistelin hänellä olevan muitakin haluja kuin pelkkä kyyti, sillä tiesin Ollin tietävän, että en asu hänen suunnallaan, ja eihän pelkkiä tuttavia turhan takia kuljetella.

Ja olinkin oikeassa, sillä saavuttuamme hänen kotiinsa pihalla ei ollut heidän autoaan ja koko talo oli pimeänä. Olli pyysi mut peremmälle juomaan kahvia vaivan palkaksi. Hän esitteli lyhyesti talon ja oman huoneensa. Tyypillinen teinipojan huone, mietin.

Olli ei selvästikään ollut mikään haka kahvin keitossa, sillä se oli suoraan sanottuna pahan makuista. Liian vahvaa. Kiitin kuitenkin, ja valmistelin lähtöä, kunnes kuulin hänen sanovan: "Oota Tapani, mulla on sulle yks asia. Ootsä homo?"

Suuni tippui auki hänen suorasta kysymyksestään, mutta sain vastattua kangerrellen etten ole. En lopulta uskaltanutkaan kertoa hänelle että tykkään myös pojista.

Olli meni aivan punaseksi ja selvästi hämilleen. Hän rupesi heti selittelemään kysymystään, kunnes sanoin hänelle: "No, voin kai mä sen sulle paljastaa, kun kerran taidat itsekin olla samoja poikia!" Olli säpsähti. Laskin käteni hänen hartioilleen. Katselimme toisiamme silmiin, ja suutelin häntä. Ollin pehmeät huulet maistuivat hyvältä. Laskin kättäni alemmaksi hänen selkäänsä pitkin, kunnes puristin häntä tiukasti takapuolesta.

Tunsin vaatteiden lävitse, että Ollilla seisoi todella kovaa. Ja niin myös itselläni, kun hän kokeili mulkkuani housujen lävitse. "Ohoh, sullapa on hyvän kokoinen muna" Olli sanoi. Hän oli kaiken muun lisäksi siis kohteliaskin poika, ja sanoin ettei hänellä itselläänkään ole yhtään hassumpi. Ja totta puhuinkin, sillä hänellä oli noin 15 cm nuoren teinipojan kyrpä.

Menimme Ollin vanhempien makuuhuoneeseen, ja aloimme nakkelemaan vaatteitamme sängylle. Pian olimme molemmat alasti, ja huulemme yhtyivät kiihkeään suudelmaan. Työnsin hänet sängylle, ja aloin laskemaan kieltäni alemmaksi kohti hänen upeasti seisovaa munaansa. Lopulta kaappasin sen suuhuni, ja Olli voihkaisi. Hän sanoi tämän olevansa ensimmäinen kerta, kun hän on ylipäätään kenenkään kanssa.

Siinä vaiheessa minä imin Ollia rajusti, ja hänen kiihtyvistä ääntelyistä päätellen orgasmi ei ollut kaukana. "Multa tulee!", Olli huusi, ja samassa kuuma spermaryöppy täytti mun suuni. Olli oli ollut kauan runkkaamatta, joten valtava sperma-annos ei mahtunut suuhuni vaikka nieleskelinkin osan.

Suutelin jälleen huohottavaa Ollia. Käänsin pojan ympäri, ja otin yöpöydällä olevan Erioil-pullon. Käskin Ollin ruveta kontalleen, ja rasvasin hänen persereikänsä ja oman 15 cm kyrpäni. "Älä oo raju" Olli vaikeroi, kun tiesi mihin kyytiin oli nyt joutunut.

Toteutin hänen toiveensa työntämällä ensin terskani sisään päättäväisellä survaisulla. Tämäkin tuntui Ollista kivuliaalta, ja minun täytyi sanoa hänelle, että pian tämä tuntuu parhaalta mitä oot ikinä kokenut. Lopulta painoin kyrpäni niin syvälle Ollin kiinteään perseeseen kuin vain voin. Kuuma, tiukka ja ihanan sykkivä reikä ympäröi mun kullin. Minut täytti sanoinkuvaamaton hyvän olon tunne.

Aloin työntelemään munaani hiljalleen Ollin takapuolessa, ja kiihdytin tahtiani hissukseen. Laskin oikean käteni Ollin munalle, ja se seisoi kuin seiväs. Runkkasin sitä samalla, kun aloin painamaan neitsytpersettä vimmatulla vauhdilla. Sänky narisi ja me molemmat vaikeroimme. Olli selvästi nautti, sillä hän myös huusi kuin hullu!

Naintimme äänet ja Ollin perseen maiskahtelu oli älyttömän kiimaisen kuulosta. Lopulta tunsin kuinka pallit nousivat ylös munan varteen, ja en enää pystynyt ehkäsemään orkkua. Ammuin kaiken Ollin perseen sisälle.

Lysähdimme molemmat kasaan ja huohotimme. Olli kipusi makaamaan mun päälleni, ja suuteli mua pitkään ja hartaasti. "Tää oli tosiaankin parasta, mitä ikinä olen kokenut!" Tunsin iloa siitä, että olin tuottanut tuolle haaveideni pojalle hyvän mielen. Olli tahtoi myös kokeilla panemista, ja kipusin hänen päälleen. Olli rasvasi mun perseeni ja munansa, ja hitaasti laskeuduin hänen kullinsa päälle, joka upposi syvälle.

Olli vaikeroi mun nostellessa itseäni ylös alas, ja pian tunsinkin hänen mulkkunsa värähtelyn. Ollin voihkiessa hän ampui suoleeni kuuman mällin.

Makoilimme vähän aikaa sängyllä Ollin pitäessä päätään mun rinnalla. Olimme hiljaa. Lopulta Olli sanoi rakastuneensa minuun, ja vastasin hänelle samaa. Myönsin Ollille tämän kysyessä, että tämä oli myös minun ensimmäinen kertani, ja hän oli siitä suuresti hämmästynyt - mikä tietenkin imarteli suunnattomasti minua!!!! Olin onnistunut täyttämään omat ja Ollin odotukset!!!!

Puimme päällemme ja läksin talosta, koska Ollin vanhemmat olivat pian tulossa takaisin sukujuhlista Ollin sisaren kanssa. Sovimme tapaavamme huomenna koulussa.

Ja niin kävi kuten halusinkin. Olli ja minä aloitimme seurustelemaan, ja puuhastelimme jatkossakin yhtä kiihottavia leikkejä. Nyt ollaan oltu yhessä jo noin kuukausi. Itse asiassa aiomme tavata tänäänkin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute