Koodi-puhelin
Uusi ystävä
HaneHot

Muutimme jokin aika sitten uudelle paikkakunnalle. Vastustin muuttoa, sillä olin vasta 19-vuotias ja kaikki kaverit jäivät. Tuntui että uusia kavereita on vaikea kesän aikana saada. Vanhempani ostivat talon aika rauhalliselta seudulta, lähistöllä oli vain muutama muu talo. Viikko meni kun asetuimme taloksi ja pääsin ensimmäisen kerran lenkille. Lähistöllä oli pururata, sen verran olin ehtinyt ympäristöön tutustua.

Vaihdoin lenkkivaatteet päälle ja suuntasin pururataa kohti. Naapuritalon pihalta minua katseli suunnilleen oman ikäiseni vaaleahiuksinen poika. Heilautin kättä ja jatkoin matkaa. Kohta saavuinkin pururadalle johtavalle polulle. Käännyin sinne ja pian juoksinkin rataa pitkin. Juoksin jonkin matkaa. Aurinko paistoi kuumasti ja ilma tuntui hapettomalta, joten hidastin vauhtia ja lönköttelin hiljalleen eteenpäin. Katselin maisemia ja tuumiskelin, että ehkä tämä muutto kuitenkin oli hyvä vaihtoehto. Pääsin keskeltä kaupunkia toiselle paikkakunnalle, melkein luonnon keskelle. Keskustaan oli vain muutaman minuutin matka. Saisinpa vain kavereita...

Jonkin ajan kuluttua kuulin takaani juoksuaskelia, ja kun vilkaisin olan yli, näin sen äskeisen naapurin pojan tulevan perässäni. Pian hän olikin rinnallani ja hidasti vauhtinsa samaksi kuin minulla. "Moi", hän sanoi, " mä oon Tero siitä teidän naapurista". "Moi vaan, mä olen Jukka". "Näin sun lähtevän lenkille ja arvasin, että tuut tänne pururadalle, onneksi osasin lähteä samaan suuntaan", sanoi Tero ja virnisti. Huh, mikä virnistys, se veti polveni heikoiksi. Apua, en saa alkaa ajattelemaan tuollaisia nyt, välähti mielessäni. "Joo, on mennyt aikaa kun ollaan purettu tavaroita ja koitettu saada taloa järjestykseen, nyt sit ehdin ekaa kertaa lenkille täällä". "Kiva kun muutitte tänne, tällä alueella ei muita nuoria olekaan ollut", Tero sanoi. Jotenkin tuntui hyvälle, kun hän alkoi mutkattomasti juttelemaan ja kun olimme pari kertaa kiertäneet pururadan, tuntui kuin olisimme tunteneet aina.

Parin kuukauden aikana meistä tuli hyvät ystävät, jos meni päivä viikossa ettemme tavanneet niin se oli jo ihme. Terolla oli kesätyöpaikka rautakaupassa, minulla ei ollut mitään töitä tänä kesänä kun muuton vuoksi en aikaisemmalta paikkakunnalta voinut mitään hommata ja täältä en enää saanut. Kävimme Teron kanssa lenkillä yhdessä iltaisin ja viikonloppuisin, pari kertaa kävimme hänen kavereidensa järjestämissä bileissä ja minäkin sain uusia tuttavia. Ihmettelin hiukan, kun Tero ei osoittanut mitään kiinnostusta tyttöihin, mutta en viitsinyt mitään kysyä eikä hänkään koskaan maininnut mitään. No, eihän minuakaan tytöt kiinnostaneet muuten kuin kavereina, mutta sitä en missään nimessä olisi Terolle sanonut. Itse asiassa siinä kesän aikana ihastuin Teroon aika lailla, vaikka pidin sen mielestäni hyvin piilossa. Joskus se oli kyllä vaikeaa, kun hän katsoi minua vihreillä silmillään ja hymyili niin, että jalkojani heikotti.

Vanhempani lähtivät heinäkuun lopussa viikoksi ulkomaille, isällä oli jokin työmatka ja äiti lähti omalla kustannuksellaan mukaan. Minä lupasin mennä mökille ja maalata sen. Siitä oli ollut jo parin vuoden ajan puhetta, mutta vasta tänä kesänä isä kävi ostamassa maalit. Vanhempani lähtivät sunnuntai-iltana junalla Helsinkiin ja sieltä sitten lentokoneella eteenpäin. Maanantaiaamuna nostelin maalipönttöjä autotallista ja lastasin niitä auton perään, kun Tero pyöräili siitä ohi, hän oli menossa töihin. "Mitä ihmettä sä teet?", hän huusi. "Meen muutamaksi päiväksi mökille, pitäisi maalata siellä ja tehdä jotain muutakin hommia", vastasin. "Ai niin, mä näinkin kun sun isä kävi ostaan noita maaleja", hän sanoi ja talutti pyöräänsä siihen auton viereen. "Voi kun meilläkin ois mökki jossain", hän jatkoi haikeasti. "Lähe mukaan", sanoin, vaikka tiesinkin että Terolla oli töitä. "En mä voi tänään, mut mulla ois huominen ja ylihuominen vapaata...". Mietin hetken. "Hei, ei tää oo mikään kiire juttu, voin mä odottaa iltaan, mennään sit yhdessä ja tehdään pari päivää urakalla töitä". Teron ilme kirkastui. "Ihan tosi, voisinko mä lähteä?". "Musta ois tajuttoman mukavaa jos tulisit mukaan", vastasin ja läimäytin häntä olkapäälle. "Sovittu!", hän virnisti. "Mutta nyt mun täytyy kiirehtiä, myöhästyn kohta, sovitaan tarkemmin kun tuun töistä". "Oukki doukki, mä ootan sua!" vastasin ja jäin katsomaan kun hän lähti polkemaan pyörällään vimmattua vauhtia.

Nostelin maalipöntöt takaisin viileään autotalliin päiväksi. Leikkasin nurmikon, kastelin kukat ja keräsin kamat autoon, kävin kaupassa, tein eväitä vähän iltaa varten, lueskelin. Aina välillä jäin haaveilemaan kahdesta päivästä Teron kanssa. Mielikuvitukseni laukkasi hurjasti kun kuvittelin mitä kaikkea voisimme kahdestaan puuhailla. Mietin miten Tero reagoisi, jos halaisin häntä. Halusin sanoa, että pidän pojista ja olen ihastunut häneen, mutta päätin etten vielä ainakaan sanoisi, menettäisin pian ystävän ja samalla kaikki kaverit joihin hänen kauttaan olin tutustunut. Päivä tuntui kuluvan hitaammin kuin koskaan, alkoi nukuttaa. Pistin uikkarit jalkaan ja lähdin takapihalle makoilemaan.

"Jukkaaaa". Havahduin hitaasti hereille, ihan kuin joku olisi huutanut nimeäni. Samassa kuulin askelten töminän ja jokin läjähti pakaroihini. Kierähdin selälleni ja avasin unisena silmäni. Tero seisoi vieressäni ja virnisteli, hän oli heittänyt minua jalkapallolla. "Oho, onko kello jo noin paljon..", mutisin ja nostin käden silmien eteen suojaksi auringon häikäisyltä. "On on, tulin puoli tuntia siten töistä, lähdetäänkö me, olitko sä tosissasi? ", Tero kysyi ja virnisteli edelleen ja vilkuili minua. "Joo, oota vähän, käyn pistään t-paidan ja shortsit päälle, muuten mulla on kaikki valmiina.". Nousin ylös ja tajusin samassa, että minulla oli mahtava stondis, jonka uikkarit just ja just peittivät. Menin ihan punaiseksi ja käännyin nopeasti selin ja juoksin sisälle. Omassa huoneessani tempaisin uikkarit pois, seisoin hetken alastomana, tilanne nolotti ja samalla kiihotti. Tartuin jäykkänä sykkivään munaani ja vedin muutaman kerran edestakaisin. Samassa kuulin askelia. Tero tulee, välähti mielessäni ja paniikinomaisesti hapuilin shortseja käteen. Käännyin selin oveen ja kumarruin vetämään shortsit jalkaani. "Mitä mun pitäisi ottaa mukaan?", Tero kysyi hiljaa. Vedin paidan päälleni, edelleen selin häneen. "Ota sellaiset kamppeet, että voit maalata seinää ja sit uikkarit ja pyyhkeen ja jotain mitä voit pitää iltaisin päällä. Mä oon varannut meille ruokaa ihan riittävästi, sitä sun ei tarvii ottaa", yritin sanoa ihan luonnollisella äänellä. Istahdin sängylle pistämään lenkkareita jalkoihin ja vilkaisin samalla Teroa nopeasti. Hän oli vaivaantuneen näköinen, epäröi hetken ja lähti sitten eteistä kohti. "Mä tuun kohta!", hän huusi. Jäin istumaan sängylle. Voi ei, ehtiköhän se nähdä, mitähän se kuvitteli, en minä voi lähteä. Istuin siinä kumarassa, kämmenet kasvoilla, kurkkua kuristi.

Muutaman minuutin kuluttua nousin ylös, otin talon ja mökin avaimet ja tarkistin vielä ettei mikään jäänyt päälle. Laitoin ruoat kylmälaukkuun ja kannoin sen autoon. Nostelin taas maalipurkit auton perään ja odottelin Teroa. Kohta hän tulikin kassi olalla. "Nosta se autoon, mä pistän vielä talon ovet lukkoon", sanoin ja kävelin nopeasti taloa kohti, ettei tarvinnut kohdata heti Teron katsetta.

Lähdimme ajamaan. Olin käynyt aamupäivällä kauppareissun yhteydessä tankkaamassa auton, joten saimme huoletta ajella. Tai olisimme saaneet, nyt istuimme ihan hiljaa. Vilkaisin Teroa. Hän tuijotti suoraan eteen päin, kummallisen jähmeä ilme kasvoillaan. "Oliko kiire päivä töissä?", kysyin, jotenkin se tuli melkein vinkaisuna, piti rykäistä. "Aika kiireistä oli, ainahan näin kesällä on kiirettä rautakaupassa", Tero vastasi. Pistin radion päälle. Sieltä tuli onneksi hyvää musiikkia, se jotenkin laukaisi tunnelmaa. Hetken kulutta juttelimme taas normaalisti, Tero kertoi jostain hauskasta asiakkaasta ja nauroimme sille yhdessä. Pari tuntia kului nopeasti, ihan eri lailla mitä yksin ajaessa ja kun käännyin päätieltä soratielle, aivan hätkähdin miten nopeasti olimme tulleet sinne saakka. "Enää kilometri", sanoin Terolle. Tie oli aika kuoppaista, ajoin varovasti etteivät maalit kaatuisi.

Pysäytin auton mökin taakse ja avasin oven. Linnut lauloivat, autoon tulvahti koivujen tuoksu. Venyttelin. "Okei, eiköhän kanneta kamat sisälle". Nousimme ulos autosta ja kannoimme kassit sekä kylmälaukun kuistille. "Nostetaan ne maalit vaikka tuonne varastoon yöksi", sanoin Terolle. Kannoimme maalipöntöt ja muut tarvikkeet varastoon. "Täällä on lankkua, tehdäänkö nyt illalla telineet valmiiksi niin päästää aamulla heti töihin?" kysyin Terolta. "Joo, tehdään vaan" hän vastasi. "Mä käyn pistään saunan pesään tulet niin aloitetaan sitten. Sä voisit vaikka kantaa sangolla vettä siinä samalla.", sanoin ja vinkkasin, että tuu perässä. Sytytin pesän ja Tero kantoi vedet sillä aikaa. Sitten rupesimme rakentamaan telineitä mökin ympärille. Hikihän siinä ilta-auringon vielä lämmittäessä tuli, joten heitimme paidat pois. Komea kroppa Terolla on, tuumiskelin ja vilkuilin vaivihkaa hänen selkäänsä ja takamustaan kun hän kumartui ottamaan lankkua maasta. Terolla oli verkkarit ja minulle vain shortsit, joiden alla ei ollutkaan mitään. Tunsin taas kiihottuvani kun näin kuinka verkkarit kiristyivät Teron takamusta vasten. Ääh, ei tuu mitään, enhän mä voi saunaan mennä Teron kanssa, pitää ajatella jotain muuta, mietin siinä. "Käyn välillä lisäämässä puita pesään", huikkasin Terolle ja juoksin rinnettä alas saunalle. Olin ihan kiihottunut ja pelkät shortsit eivät yhtään parantaneet tilannetta, vaan hankasivat juuri sopivasti, että olin räjähtämäisilläni. Pistin puita pesään ja vilkaisin ympärilleni saunassa. Hyvä, ikkunasta ei näy mökin sille sivulle, minne Tero jäi, ajattelin ja vedin ovea kiinni.

Nykäisin shortsit alas aloin runkata hitaasti. Tuntui mahtavalle, pistin silmät kiinni ja kuvittelin kuinka ihanaa se olisikaan jos joku imisi sitä. Kiihdytin tahtia vähän, jaloissa tuntui jo värinää joka kertoi, että kohta tulisi. Samassa kuulin jotain ääntä ovelta ja räväytin silmäni auki. Kaikki voima pakeni jaloistani, säikähdin niin. Tero seisoi ovella ja katsoi suu auki. "Uh, sori, mä ihmettelin mihin sä jäit....". Teron ääni häipyi. Olin ihan lamaantunut, oikea käsi edelleen jäykkäni ympärillä, vasemmalla kädellä nojasin taaksepäin lauteisiin, shortsit nilkoissa. Nyt se ainakin tietää, ajattelin kauhistuneena. Mutta yllätykset eivät päättyneet siihen.

Tero astui lähemmäksi, tarttui leukaani ja katsoi minua silmiin. "Jukka, sä oot söpö, voi hitsi, tiedätsä että mä tykkään susta, mä oon varmaan homo mut mä en mahda sille mitään, sori, ei mulla ollut tarkoitus vakoilla sua, mä vain ihmettelin mihin sä jäit ja lähdin katsoon, hitsi, hitsi, älä oo ton näköinen!!!!", Tero melkein huusi. Sitten hän tarttui minua olkapäistä ja veti itseensä kiinni. Hyvä niin, minulla ei ollut voimaa seistä, olin ihan hämmentynyt. Nojasin päätäni hänen olkapäähänsä, hän kiersi kädet mun ympärille. Nyyhkäisin. Miten tämä voi olla mahdollista, siis Terokin on, ei voi olla, kuvittelen vain. Mutta tunsin Teron kädet ympärilläni ja pakko oli uskoa. Nostin päätäni ja kiersin omat käteni Teron paljaan selän ympäri ja katsoin vihreisiin, tuskaisiin silmiin. "Tero, mä oon homo myös, en olis tätä sulle uskaltanut tunnustaa muuten, mut mä oon ollut ihastunut suhun jo kauan ja äsken mä en kestänyt enää, mun oli pakko saada runkata, että oisin voinut tulla jatkaan sun kanssa niiden telineiden tekemistä". Katsoimme pitkän aikaa toisiamme silmiin ja näin kuinka tuska häipyi Teron ihanista silmistä ja ilo tuli tilalle.

Suutelimme, ensin varovasti, sitten yhä kiihkeämmin. Tero laski minut nojaamaan lauteisiin ja alkoi suukotella minua rintaan ja vatsaan ja hyväili samalla käsillä jalkojani. Tunsin kuinka minulla jäykistyi uudelleen ihan kivikovaksi, ja sitten Tero alkoi kielellä hyväilemään sitä joka puolelta. Suljin silmäni ja tunsin kuinka kuuma suu sulkeutui munani ympärille ja kieli alkoi tutkia ja leikitellä sen ympärillä, voihkaisin ja samassa sain sellaisen orgasmin jota en koskaan ollut kokenut. Se tuntui jatkuvan aina vaan, kunnes viimein nojasin ihan velttona lauteita vasten. Avasin silmäni ja katsoin kuinka Tero nieleskeli spermaani, vihreät silmät tuikkivat ja suu oli hymyssä.

Nousin äkkiä ja tempaisin hänen verkkarinsa alas. Niiden alla oli mustat alkkarit, jotka olivat lupaavasti koholla. Laskeuduin polvilleni Teron eteen, vein käteni hänen selälleen aloin hitaasti ujuttaa niitä alkkareiden alle. Pysäytin kädet hänen pakaroilleen, ne olivat untuvaisen karvan peitossa ja kiihottivat minua tavattomasti. Puristin vähän sormillani ja hyväilin niitä. "Uuuh", kuulin Teron sanovan käheällä äänellä. Vedin varovasti hänen alkkarinsa alas ja hänen pitkä kullinsa ponnahti sojottamaan ainakin yhtä ylös kuin minullakin. Hyväilin toisella kädellä edelleen hänen takamustaan ja toisella hänen roikkuvia pallejaan. Tutkiskelin katseellani häntä, ensimmäistä kertaa näin toisen pojan jäykän kalun. "Ime sitä!", pyysi Tero kun vain viivyttelin ja nautin tuosta näystä. Tartuin sormillani siitä kiinni, vedin taaksepäin kunnes iso, punainen terska oli kokonaan paljaana ja kumarruin imaisemaan sen suuhuni.

Yritin imeä niin kuin Terokin oli imenyt minua, se oli valtava, tuntui kuin koko suu olisi täynnä. Liikuttelin kieltä sen ympärillä, sitten löysin hyvän rytmin, samalla Tero alkoi työnnellä syvemmälle suuhuni. Painoin molemmat käteni Teron takamusta vasten, hieroin sitä kevyesti sormillani ja samalla imin Teroa minkä voin, välillä olin tukehtumaisillani, niin syvälle Tero työnsi. Katsoin lumoutuneena kuinka hänen pallinsa kohosivat tiukemmiksi ja yhtäkkiä Tero alkoi voihkia ja samalla tunsin kuinka suuni täyttyi tahmeasta spermasta. Sitä tuli ja tuli ja vaikka kuinka yritin niellä, en saanut kaikkia nieltyä vaan sitä valui suupielestäni leualle ja tippui lattialle. Viimein Tero vetäytyi kauemmaksi ja polvistui lattialle myös. Olimme molemmat polvillamme, katsoimme toisiamme silmiin. "Oliko hyvää?", kysyi Tero yhtäkkiä ja virnisti. "Oli", vastasin ja kumarruin suutelemaan häntä.

Viimein maltoimme lopettaa suutelemisen, ja nousimme ylös. "Jatketaan töitä huomenna, kun tämä saunakin on jo kuuma", sanoin Terolle samalla kun vedin shortseja takaisin jalkaan . "Viedään vaan nuo työkalut varastoon yöksi ja haetaan pyyhkeet samalla". Lisäsimme pesään vielä vähän puita ja lähdimme kävelemään mökille päin. Rinnassa tuntui hyvälle, tartuin Teroa kädestä ja lähdin loikkimaan rinnettä ylös. Kuulin Teron onnellisen naurun, maltoin tuskin odottaa saunaan menoa...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute