Koodi-puhelin
Vanhempi herrasmies
Pauli

Olin muutama vuosi sitten parin viikon koulutustilaisuudessa Helsingissä. Olin teini-iästä saakka unelmoinut seksistä vanhemman miehen kanssa - itse olin tuolloin 25-vuotias. Pienessä itäsuomalaisessa kaupungissa se ei kuitenkaan koskaan ollut toteutunut. Päätin käyttää Helsingin mahdollisuuksia hyväkseni ja toteuttaa fantasiani.

Otin eräänä iltana muutaman rohkaisuryypyn ja lähdin tunnettuun gay-ravintolaan. Paikka oli arki-iltana - taisi olla tiistai - melko tyhjä. Nojailin hermostuneena baaritiskiin ja siemailin olutta. Näytin varmasti siltä, että oikein odotin jonkun iskevän minut siitä - niinhän se tosin taisi kyllä ollakin.

Vaihdoin nopeita silmäyksiä useammankin komean miehen kanssa, mutta ei oikein "kolahtanut". Viimein noin 45-50 -vuotias mies pysähtyi luokseni ja kysyi mitä olin etsimässä. Takeltelin hermostuneena jotain ja hän ei ilmeisesti ollut tyytyväinen kuulemaansa, koska ei viipynyt kauempaa. Pettyneenä käännyin tiskiin päin ja jatkoin olueni juomista. Jonkin ajan kuluttua tunsin käden olkapäälläni ja huomasin äskeisen miehen vieressäni. Nyt keskustelumme sujui jo vapautuneemmin. Hän kysyikin kohta, lähtisinkö hänen luokseen. Hän asui aivan nurkan takana. Jännitys oikein koski vatsaani, mutta uskaltauduin vastaamaan myöntävästi.

Lähdimme hänen asuntoonsa, joka todellakin oli vain korttelin toisella puolella. Matkalla hän otti kädestäni kiinni - se tuntui jotenkin oudolta. Hissiin päästyämme hän painoi minut tiukasti itseään vastaan ja suuteli minua rajusti. Kielemme leikkivät hetken keskenään ja hissi olikin jo oikeassa kerroksessa. Sisään päästyämme hän suuteli minua uudestaan - jos mahdollista vielä äskeistäkin rajummin. Hän riisui takkini ja alkoi nopeasti avata paitani nappeja. Avattuaan paitani hän suuteli ja näykki rintaani. Se tuntui kiihottavalta ja tunsin paineen housuissani. Hän avasi housuni suudellen samalla vatsaani. Pian olinkin vain pienet alushousut pullottaen hänen edessään. Hän katsoi minua himoiten ja käski minua riisumaan itsensä. Tein työtä käskettyä ja pian hänkin oli samassa asussa kuin minä. Hän tarttui minua kädestä ja talutti makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneessa hän istuutui sängynreunalle ja veti minut eteensä. "Mitäs täältä löytyy", hän sanoi tunnustellen alushousujeni kohoumaa. Hän veti housut jalastani ja juhlakunnossa oleva nuoren miehen kyrpäni ponnahti näkyviin. "Nam", hän totesi vetäen esinahkaa taaksepäin. Runkattuaan minua hetken kiduttavan hitaasti, hän otti kyrpäni suuhunsa. Hän imi minua yhtä kiduttavan hitaasti kuin oli runkannutkin. "Haluun imeä sua", kuiskasin hänelle kurkku kuivana. "Ihana poika", hän vastasi ja vaihdoimme paikkaa. Suutelin ensin hänen alushousujensa etumusta. Se maistui ihanan suolaiselta. Housujen alla pullotti melkoisesti. Hän otti kiinni päästäni ja painoi suutani tiukemmin etumustaan vasten. Vedin hitaasti housut hänen jalastaan ja hänen kyrpänsä ponnahti esiin. Minä en pystynyt yhtä hitaan kiduttavaan imemiseen kuin hän äsken. Otin ensimmäistä kertaa elämässäni miehen kyrvän suuhuni - se maistui ihanalta. Imin kiihkoissani häntä kuin hullu. Tästä olin unelmoinut niin pitkään. "Taidat pitää imemisestä", hän naurahti ääni väristen. "Mmm", vastasin suu täynnä häntä. Hän painoi minut sängylle ja tuli päälleni kontalleen - 69:iin. Hän otti kyrpäni suuhunsa samalla, kun imin ja nuolin hänen kyrpäänsä ja naamani edessä heiluvia palleja.

Hetken imettyämme toisiamme, tuo ihana herrasmies kysyi saisiko nussia minua. En enää voinut jättää asiaa puolitiehen, joten kuiskasin hänelle myöntävästi. Hän kurotti sängyn alta kondomin ja liukastetta. Käänsin takapuoleni hänelle hiukan alistuen. "Toisinpäin", hän komensi käskevästi. Käännyin hieman säikähtäneenä selälleni ja nostin jalkojani ylös. Hän veti kumin kyrvälleen ja työnsi rasvatuubin aukolleni rutistaen melkoisen määrän liukastetta sinne. "Rasvaan sut kunnolla", hän kuiskasi. Pian hän olikin ilmeisesti tyytyväinen reikäni liukkauteen. Hän nosti jalkani ylös ja painautui niitä vasten ohjaten samalla ison kyrpänsä anukselleni. Minua jännitti, eihän minua vielä oltu koskaan naitu. Hän työntyi hitaasti ja varmasti sisääni, vaikka hieman äännähdin kivusta. "Kohta tuntuu hyvältä", hän vakuutteli survoutuessaan neitseelliseen peppuuni. Hän oli oikeassa. Kipu hellitti heti hänen päästyään pohjaan saakka. Hän aloitti hitaan kairaamisen. Nyt todellakin tuntui hyvältä - halusin lisää ja nopeammin. "Nussi mua", huusin hänelle. Hän teki työtä käskettyä ja lisäsi vauhtia. Hänen ilmeestään näin, että hän on kohta valmis - minä en kuitenkaan vielä ollut. "Haluun ratsastaa sulla", sanoin ja työnsin häntä pois päältäni.

Painoin hänet selällään, istuuduin päälle ja ohjasin tuon ihanan kyrvän anukselleni. Nyt se painui sisälle jo helposti. Pyöritin lantiotani vimmatusti suudellen välillä hänen huuliaan, rintaansa, nännejään. Hän kurotti kiinni kyrpääni ja alkoi runkata sitä lantioni liikkeiden tahtiin. Tunsin rajähtäväni. Laukesinkin melkein heti rajusti lennättäen nesteeni hänen rinnalleen ja kasvoilleen. Nousin pois hänen päältään ja vedin kondomin pois hänen kyrvältään. Halusin hänen laukeavan suuhuni. Aloin imeä ja runkata häntä vimmatulla vauhdilla. Tunsin hänen kyrpänsä värähtelevän ja jalkojensa jännittyvän. Hän nosti lantiotaan saadakseen kullinsa syvemmälle suuhuni. Sitten hän laukesi nieluuni samalla karjaisten. Yritin imeä kaikki viimeistä pisaraa myöten. Sperma ei maistunut ollenkaan hullummalta - ainakaan kiihkeän seksin yhteydessä nautittuna.

Makasimme hetken hiljaa sylikkäin. "Olet melkoinen seksipommi", hän kuiskasi korvaani. Tuo kuiskaus on jäänyt mieleeni varmasti ikuisiksi ajoiksi.

Tapasin ihanan herrasmieheni vielä kerran - silloinkin kiihkeän seksin merkeissä. Sitten palasin pieneen itäsuomalaiseen kaupunkiin takaisin. Miehen antama puhelinnumerokin hukkui, joten en voinut ottaa häneen yhteyttä käytyäni Helsingissä seuraavan kerran. Kertaalleen tosin kävin hänen asuintalonsa ovella painamassa ovisummeria. Silloin hän ei ollut kotona.

Pauli

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute