Koodi-puhelin
Vieraana häissä
AnyZ

"Nousehan ylös, kulta, ettemme myöhästy" Avasin silmäni ja näin äitini häärivän ympäriinsä huoneessani. Miksi ihmeessä hän tuli herättämään minut puoliltapäivin kesälauantaina? "Etkö sinä muista että tänään on Sallan hääpäivä", äiti mutisi minulle nähtyään hölmistyneen ilmeeni ja häipyi sitten ilmeisesti hakemaan pukuuni sopivaa solmiota. "Onko minun pakko lähteä teidän mukaan, minähän olen jo melkein aikuinen", huusin hänen jälkeensä. "Ei kahdeksantoistavuotias vielä mikään aikuinen ole! Niin kauan kuin asut minun talossani teet niin kuin minä sanon!" kuulin isän karjuvan vastaukseksi. Hänen äänensävystään päätellen kaikki vastaväitteet olivat turhia. Huokaisten nousin ylös sängystä, peseydyin, pukeuduin ja puolen tunnin kuluttua me kolme olimme jo matkalla kohti kirkkoa.

Kirkko oli melko täynnä saavuttuamme, joten jouduimme istumaan sinne missä vielä oli tilaa eli keskiriveille. Hääparia odotellessa mietin että olinko koskaan edes tavannut serkkutyttöni Sallan sulhasta. Yllätys oli kieltämättä melkoinen kun näin Aleksin ja Sallan kävelevän kohti alttaria. Aleksi oli komea ja tiukkavartaloinen, harmi vain että hän juuri purjehti avioliiton onnelliseen satamaan. Vihkivalojen aikana pohdin että itse en varmaan koskaan pääsisi alttarille, ellei lakiin tehtäisi perustavanlaatuisia muutoksia. Seremonia oli nopeasti ohi ja pian istuimme jälleen autossa matkalla kohti nuorisoseurantaloa, missä varsinainen hääjuhla pidettiin.

Itse juhlat olivat tylsyyden huippu. Vain vanhoja tätejä muistelemassa kuinka söpöjä sulhanen ja morsian olivat pieninä, ja minulla ei tietoakaan omanikäisestä seurasta, joten istuskelin pöydässäni tylsistyneen näköisenä ja hörpin niin monta lasillista samppanjaa kuin minulle vain tarjottiin. Eipä aikaakaan kun kahvit oli juotu ja kakut syöty, ja juhlavieraat levittäytyneet ympäri juhla-aluetta. Näin vilauksen vanhemmistani tanssilattialla, heillä näytti menevän lujaa. Kaiken sen samppanjan jälkeen alkoi jo luonto kutsua ja lähdinkin etsimään vessaa. Mitä ilmeisimmin puolet juhlaväestä oli saanut saman ajatuksen, sillä vessojen luona oli tajuton jono. En uskonut että niin suuressa rakennuksessa olisi vain yksi WC, joten lähdin kiertelemään.

Tulin ovelle jossa luki "Vain henkilökunnalle". "Hätä ei lue lakia", ajattelin ja menin sisään. Oven takana kulkivat portaat ilmeisesti jonkinlaiseen pohjakerrokseen. Hetken harhailtuani tulin kuin tulinkin ovelle jossa luki "WC". Vihdoinkin, menin sisään ja huomasin että vessa oli melko iso, kaksi pisoaaria, yksi koppi ja lavuaari. Menin toiselle pisoaarille ja vapautin kullini ahdistavista puvunhousuista. Helpottaessani oloani kuulin jonkun muunkin astuvan huoneeseen. Käännähdin ja huomasin että tulija oli Aleksi. "Ai, sinäkään et jaksanut jonottaa", Aleksi huomautti leikkisästi ja hymyilin. "Niin", naurahdin takaisin. Aleksi asettui viereisen pisoaarin ääreen, avasi housunsa ja otti esiin suurimman kullin, minkä olen koskaan nähnyt. Ei sillä että olisin nähnyt paljon kulleja, mutta se oli todella jättimäinen. Tuijotin Aleksin kalua koko ajan kun hän toimitti asiansa, seisten paikallani ja pitäen kulliani kädessäni, vaikka olin itse jo toimeni hoitanut. Yhtäkkiä huomasin kaluni paisuneen täyteen mittaansa ja Aleksin katsovan takaisin minuun outo katse silmissään.

Hetkessä Aleksin kasvoille nousi kuitenkin leveä hymy ja hän kääntyi minua kohti. "Pidätkö siitä?" hän kysyi esitellen komeaa valtikkaansa. Olin niin ällikällä lyöty että pystyin vain nielaisemaan palan kurkustani, en saanut sanaa suustani. Aleksi lähti kohti ovea ja luulin hänen jo poistuvan, mutta hän laittoikin vessan oven lukkoon sisältäpäin. Sitten hän ojensi kätensä minua kohti, tartuin siihen ja Aleksi johdatti minut lavuaarin luokse. Ensin hän pesi omat kätensä ja sen jälkeen suunnattoman kullinsa. Sitten hän työnsi minut aivan lavuaaria vasten, otti kaluni käteensä ja ryhtyi hellin mutta varmoin ottein pesemään kulliani. Se tuntui niin ihanalta että uskoin laukeavani siihen paikkaan. Lämpimän veden ja Aleksin käsien yhteisvaikutus oli suorastaan taivaallinen. Juuri ennen kriittistä hetkeä Aleksi kuitenkin lopetti pesun, käänsi minut itseään kohti ja polvistui eteeni.

Katsoin hämmennyksestä ja kiihkosta sekaisin kuinka kivikova kaluni liukui Aleksin huulten väliin ja sisään hänen suuhunsa. En ollut koskaan kokenut mitään niin ihanaa, ja kun Aleksi aloitti hellän imemisensä, luulin menettäväni tajuntani. Tartuin Aleksia hiuksista ja tungin kulliani syvemmälle hänen nieluunsa. Naituani hetken Aleksin suuta tunsin menettävä koko kehoni hallinnan, kun laukesin voimakkaammin kuin koskaan hänen kurkkuunsa. Aleksi ynähteli mielihyvästä ja nieli koko lastini, vaikka minulta tuli kovaa ja paljon. Hän jatkoi imemistä kunnes olin antanut kaikkeni ja kaluni oli jälleen tavallisessa koossaan. Aleksi päästi irti kullistani, nousi seisaalleen ja suuteli minua niin että saatoin maistaa oman spermani suolaisen maun. Samalla tunsin kuinka Aleksin paraatikunnossa oleva juhlakalu painautui vatsaani vasten.

Suudeltuamme Aleksi vilkaisi sykkivää elintään ja katsoi sitten minuun. "Oletko ollut koskaan miehen kanssa?" kysyi hän minulta poikamaisesti virnistäen. Pudistin päätäni vastaukseksi, mihin hän tosesi että: "Nyt saatkin sitten kerralla ukkomiestä." Aleksi käski minun riisua housuni, kenkäni ja sukkani. Tein työtä käskettyä ja Aleksi asetti minut jälleen lavuaaria vasten, paitsi tällä kertaa takapuoleni. Hän laski koko ajan vettä, kasteli sormiaan siinä ja ryhtyi sitten hivelemään piukkoja pakaroitani ja tiukkaa persvakoani. Ennen kuin huomasinkaan, oli Aleksi ujuttanut sormensa sisääni. Ensin se tuntui oudolta, mutta totuttuani tunteeseen se oli oikeastaan aika mukavaa. Kaksi sormea. Huuliltani pääsi pieni nautinnollinen houkaus. Kolme sormea. Kiimani alkoi jälleen kasvaa, en halunnut enää vain hänen sormiaan, halusin Aleksin kokonaan, sisääni. Samassa hän veti sormensa ulos sisästäni, tunsin pettymystä ja tyhjyyttä. Mutta silloin Aleksi tarttui minuun, käänsi minut ympäri ja painoi selkäni nurkkaa vasten.

Siinä minä nyt seisoin, pelkkä paita ja kravatti ylläni, edessäni kiimainen mies, jolla oli suurin koskaan näkemäni kulli ja joka aikoi pian työntää sen sisääni. Hämmennyin kun Aleksi kumartui eteeni, mutta sitten tajusin että hän halusi nostaa minut käsivarsilleen voidakseen naida minua nurkkaa vasten. Vaivattoman oloisesti Aleksi nosti jalkani olkapäilleen työntäen minua samalla seinää vasten, niin että tiukka neitsytperseeni oli juuri hänen kookkaan kalunsa kohdalla. Pian tunsinkin kuinka iso terska painautui aukkoani vasten. Silloin Aleksi pysähtyi, katsoi suoraan silmiini ja hymyili. Yhtäkkiä hän työntyi sisääni kerralla ja voimalla, jolloin en voinut estää hiljaista parahdusta, sillä luulin halkeavani kahtia. "Hyss, nyt sinua naidaan oikein kunnolla", Aleksi kuiskasi ja vetäytyi hiljalleen miltei ulos sisältäni, vain työntyäkseen salamannopeasti takaisin sisään. Se ei enää tuntunut niin pahalta, ja Aleksin jatkaessa naintiaan hiljalleen kiihtyvään tahtiin, aloin tottua hänen kulliinsa sisässäni, jopa nauttimaan siitä. Oma kaluni nosti jälleen päätään, ja pian minun ei auttanut muu kuin ryhtyä runkkaamaan kivikovaa kulliani, Aleksin samalla naidessa minua. Hänen hengityksensä alkoi kiihtyä ja hänen työnnöistään alkoi tulla yhä epätasaisempia. Naituaan hetken raivokkaasti persettäni Aleksi työntyi yhtäkkiä hiljaa karjahtaen niin syvälle sisääni kuin mahdollista, ja tunsin kuinka hänen lämmin lastinsa pursusi sisääni. Enempää en enää kestänyt, vaan laukesin omaan käteeni. Kun Aleksi alkoi toipua orgasmistaan annoin käteni hänen puhdistettavakseen, minkä hän nuolikin puhtaaksi ilomielin. Lopuksi vielä suutelimme pitkään ja hartaasti.

Ilottelumme jälkeen peseydyimme niin hyvin kuin lavuaarin avulla pystyimme, mutta kaikkea Aleksin spermaa en saanut itsestäni puhdistettua, mikä oli oikeastaan ihan hyvä. Mielestämme oli parasta palata juhliin niin kuin mitään ei olisi tapahtunut, ja lisäksi mahdollisimman pian, sillä Aleksia varmasti kaivattiin jo. Aleksi meni ensin ylös juhlaväen joukkoon, minä tulin hänen perässään pari minuuttia myöhemmin, niin ettei kenelläkään heräisi mitään epäilyksiä. Loppupäivä juhlissa kului muistellessa ihanaa tuokiotani Aleksin kanssa alakerrassa. Kun lopulta tuli lähdön aika, Aleksi iski minulle huomaamattomasti silmää kun kättelimme hyvästiksi. Kotimatkalla äiti selosti taukoamatta kuinka mukava ja hieno mies Aleksi olikaan. Minä vain myhäilin tyytyväisenä takapenkillä. Odotahan vain kun pääsisin Sallan ja Aleksin uuden yhteisen kodin tupaantuliaisiin!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute