Koodi-puhelin
Matkalla
HaneHot

Pari vuotta sitten kesällä lähdin käymään Saksassa. Olin saanut ylioppilaslahjaksi jonkin verran rahaa ja teki mieli vähän pitää vapaata ja nauttia elämästä ennen kuin menisin armeijaan seuraavan vuoden tammikuussa. Tein suunnitelman kierrellä Saksan lisäksi ainakin Ranskassa ja Itävallassa. Lähdin matkaan yksin, vähän pelottikin, mutta siltikään en halunnut ketään tuttua mukaan. Olin lukion aikana huomannut että sukupuolinen kiinnostukseni kohdistui toisiin poikiin. Kotona pidin tuon asian salassa, samoin kavereilta. Sisimmässäni myllersi, yritin taistella vastaan, kaveripiirissä puhuimme tytöistä ja sainkin monia tyttöjä kiinnostumaan itsestäni, mutta ystävyyssuhdetta pidemmälle en tilannetta koskaan päästänyt. En voinut.

Nyt minulla oli tilaisuus irtautua tuosta kaikesta, yksin. Halusin muutaman viikon ajan olla omien ajatuksieni kanssa, yrittää päästä selville siitä mikä olen. Tällä matkalla se ehkä selviäisi, niin ajattelin. En kuitenkaan osannut kuvitellakaan millä tavalla.

Lähdin matkaan laivalla, Turusta Hampuriin. Laiva lähti iltapäivällä, olin satamassa hyvissä ajoin ja pääsinkin laivaan ensimmäisten matkustajien joukossa. Olin yrittänyt saada yhden hengen hyttiä, mutta niitä ei ollut vapaana. Jouduin tyytymään kahden hengen hyttiin, en yhtään tiennyt millaisen henkilön saisin seurakseni. Sen tiesin, että hän olisi saksalainen. Etsin hyttini ja aloin purkamaan tavaroitani. Yhtäkkiä ovi avautui ja suunnilleen ikäiseni poika marssi sisään. Hän hymyili iloisesti ja tervehti minua saksaksi. Vastasin samalla kielellä, onneksi olin opiskellut sitä lukiossa niin että puhuin ihan sujuvasti ja tulin toimeen ihan hyvin. Istuimme vastakkain vuoteiden reunalle ja aloimme juttelemaan.

Hänen nimensä oli Hans, hän oli ollut Suomessa sukulaistensa luona käymässä. Hänen äitinsä oli Suomesta kotoisin ja kerran vuodessa he kävivät Suomessa vierailulla. Tällä kertaa Hans oli ollut yksin pari viikkoa Suomessa isovanhempiensa luona ja oli nyt matkalla kotiinsa. Kerroin itsestäni, opiskelusta lukiossa, kolme viikkoa sitten olleista ylioppilasjuhlista. Juttelimme niin kauan, että laiva lähti liikkeelle. Hans ehdotti, että lähtisimme yhdessä tutustumaan laivaan. Sehän sopi minulle. Kiertelimme laivalla pari tuntia, menimme sitten syömään yhdessä. Ruokasalissa oli hyvin kuuma, ja kun olimme syöneet, sanoin Hansille että käyn hytissä vaihtamassa vaatteita. Hän sanoi lähtevänsä mukaan ja käyvänsä suihkussa kun ei ollut aikaisemmin ehtinyt käydä. Hytissä oli aika ahdasta yrittää riisuutua yhtä aikaa, ja väkisinkin aina kätemme tai jalkamme hipaisivat toisiamme. Naureskelimme vain. Hetken kuluttua olimme molemmat alushoususillamme ja käännyin penkomaan matkalaukkuani, jonka olin nostanut vuoteen päälle. Kuulin kuinka Hans riisui alushousunsakin pois ja käveli vessaan, jossa oli myös suihkukoppi.

Levitin vaatteitani sängylle ja mietin mitä niistä laittaisin päälleni, kun Hans avasi oven ja sanoi että tule sinäkin suihkuun. Yllätyin hieman, mutta itsellänikin oli sen verran hikinen olo, että ajattelin suihkun olevan kyllä tarpeen. Riisuin alkkarini pois ja kävelin Hansin luo. Suihkukopissa oli todella ahdasta kun yhdessä menimme sinne. Mahduimme juuri ja juuri rinnakkain, olkapäät ja lantiot tiukasti toista vasten. Hans käänsi suihkun päälle ja aloimme saippuoida itseämme niin hyvin kuin siinä mahtui. Hans naurahti ja levitti kädellään saippuaa selkääni. Virnistin hänelle ja kun hän kääntyi enemmän selin, tein saman hänelle. Kun kumarruin saippuoimaan jalkojani, Hans kääntyi taas minuun päin ja alkoi pestä selkääni. Se tuntui tavattoman hyvältä ja aloin väkisellä kiihottua. En ollut koskaan kokenut moista tunnetta. Samalla minua hävetti ja yritin olla niin kumarassa ettei Hans näkisi puolijäykkää kulliani. "Sinun vuorosi", hän yhtäkkiä sanoi ja kumartui alas

vilkaisten samalla jalkoväliini. Tajusin, että nyt hän näki sen ja lehahdin ihan punaiseksi. Nousin kiireesti ylös ja käännyin niin että pääsin Hansin taakse. Kopissa oli niin ahdasta, että kun Hans kumartui enemmän, hänen oli pakko perääntyä hiukan ja hänen takamuksensa painautui minua vasten. Kuvitelkaa miltä tuntui kun saippuasta liukas, pehmeä pojan takamus painautui vasten puolijäykkää kulliani. Minulla alkoi väkisellä jäykistyä lisää niin että kipeää teki kun kalun olisi pitänyt päästä kääntymään ylöspäin. En kehdannut tunkea kättäni väliimme ja kääntää sitä, olin ihan paniikissa. Tämä ei voi olla totta, mietin kuumeisesti. Mitähän Hans mahtaa miettiä kuin hän on noin hiljaa, ajattelin. Samassa hän naurahti hiljaa ja sanoi: "Minä odotan".

Kuin unessa kumarruin vähän eteenpäin ja aloin pestä hänen selkäänsä. Samalla Hans liikahti vähän sivulle päin, ja kullini luiskahti hänen jalkojensa väliin ja painautui tiukasti häntä vasten. Pesin nopeasti hänen selkänsä ja käskin hänen nousta ylös. Samalla kun hän nousi ylös, sain vähän tilaa ja käännyin nopeasti selin. Aloin kuumeisesti pestä hiuksiani ja huuhdella itseäni ja hetken kuluttua olin valmis lähtemään pois. Edelleen selin Hansiin hivuttauduin ovea kohti ja livahdin nopeasti suihkukopin ulkopuolelle. Kuivasin itseäni vähän, kääräisin pyyhkeen ympärilleni ja kävelin vuoteen viereen, johon lysähdin istumaan. Kaikki voima tuntui pakenevan käsistä ja jaloista, olin ihan turta. Mieleen juolahti paeta tästä hytistä. Mutta minne voisin mennä. En ehtinyt ajatuksista tekoihin, kun Hans jo tuli, pyyhe lanteilla samalla tavalla kuin minullakin. Sen verran alta kulmien vilkaisin, mutta sitten katseeni painui alas ja punastuin taas. Hans käveli hitaasti lähemmäs ja istahti viereen. Istuimme hetken hiljaa, minä vaivautuneena liikehtien, ja kun silmäkulmastani vilkaisin Hansia, hän oli ihan totinen.

Mietin mikä on saksaksi homo. Halusin kertoa Hansille, että en voinut äskeiselle mitään enkä ole koskaan ollut poikien kanssa "silleen" ja että en tarkoittanut vihjata mitään. En kuitenkaan ehtinyt sanoa mitään kun Hans kiersi kätensä harteilleni ja sanoi: "Älä ole onneton". Sitten hän jatkoi ja sanoi että tuollainen reaktio on ihan normaali, kenellä tahansa, hänelläkin, eikä siitä kannata olla häpeissään. Kun istuin vielä allapäin, hän sanoi että meidän molempien vuoksi hän haluaa tehdä tämän ja samassa hän avasi pyyhkeensä edestä ja nojautui taaksepäin kyynärpäidensä varaan. Jäin katsomaan suu auki. Hansilla oli pyyhkeen alla täysi seisokki, joka vielä korostui hänen nojatessaan tuolla tavalla taaksepäin. Se oli upean näköinen, varmaan lähemmäs 20 cm pitkä, raskaan näköiset pallit, untuvainen vaalea karvoitus joka vatsanpohjassa oli tuuheampi. Hans katsoi minua ja hymyili, siniset silmät loistivat kun hän katsoi hämmentynyttä ilmettäni. Minulla jämähti jäykäksi myös, mutta en voinut muuta kuin tuijottaa Hansia. Sitten hän nojautui minua kohti, ojensi toisen kätensä pyyhettäni kohti, kohotti kulmakarvojaan kysyvästi ja jäi odottamaan. Katsoimme pitkän aikaa toisiamme silmiin, sitten nyökkäsin empivästi. Hans avasi pyyhkeeni ja oma kaluni nousi täyteen mittaansa. Suljin silmäni ja nojauduin taaksepäin kyynärpäideni varaan samalla tavalla kuin Hans.

Tunsin kuinka Hans tarttui käteeni ja vei sen oman jäykän kullinsa päälle ja puristi sormeni sen ympärille. Se oli lämmin, ihan kova, tunsin kuinka se sykähteli Hansin sydämenlyöntien tahtiin. Uskalsin varovasti puristella sitä eri kohdista, vedin esinahkaa taaksepäin, tunnustelin se pehmeää päätä. Kuulin kuinka Hans voihkaisi hiljaa. Pelästyin ja päästin nopeasti otteeni irti. Avasin silmäni ja katsoin huolestuneena Hansin ilmettä. Se ei ollutkaan tuskainen, kuten luulin, vaan ilme kertoi nautinnosta. Hans katsoi minua ja nousi istumaan. "Sinun ei tarvitse jatkaa tätä, ellet halua", hän sanoi. Nostin jalat koukkuun ja nojauduin selälleni vuoteelle Hansin vierelle. Suljin silmäni uudelleen ja aloin hiljaa kertoa millaisia tuntemuksia minulla oli parin viime vuoden aikana ollut. Oli vaikea löytää yhtäkkiä sanoja saksaksi, mutta Hans ymmärsi suunnilleen mitä tarkoitin ja auttoi aina kun en jotain erikoisempaa sanaa tiennyt. Hän laskeutui myöskin makuulleen, ja juttelimme siinä melkein pari tuntia. Eikä minua enää yhtään haitannut maata alastomana toisen, komean pojan vieressä. Jossain vaiheessa stondis pehmeni kummallakin pikkuhiljaa.

Kello oli jo lähellä kymmentä illalla, kun havahduimme tajuamaan ajankulua, niin tiiviisti olimme jutelleet. Nousimme ylös ja päätimme lähteä iltapalalle, ja tulla sitten takaisin, tutustumaan lähemmin myöskin fyysisesti. Halasimme toisiamme siinä seisaallaan, edelleen alastomina. Muuta emme vielä tässä vaiheessa halunneet, olihan meillä koko yö aikaa. Laiva olisi vasta aamulla Hampurissa.

Laitoimme shortsit ja t-paidat päälle, sukat ja pehmeät sandaalit jalkaan. Hans oli tosi vetävän näköinen: ruskettunut iho ja valkoinen t-paita sekä vaaleat hiukset ja hohtavan siniset silmät. Lähdimme kävelemään käytäviä ja hissillä ylemmille kansille. Mietin matkalla itsekseni, että mitähän tästä vielä tulee. Vielä muutama tunti sitten olin epävarma, kokematon, ujo. Nyt olin komean, melkeinpä tuntemattoman pojan kanssa matkalla syömään ja sen jälkeen. Mietteeni keskeytyivät, kun pääsimme ruokasaliin. Matkalipun hintaan sisältyi myös iltapala, jonka sai hakea seisovasta pöydästä. Söimme hitaasti ja juttelimme siinä samalla niitä näitä. Minua jännitti ja pelotti, välillämme leijui näkymätön jännite.

Syötyämme lähdimme vielä kiertelemään laivaa, ennen kuin lähellä keskiyötä menimme takaisin hyttiimme. Siellä halasimme toisiamme ja Hans alkoi riisua minua hyväillen samalla joka puolelta. Se oli jotain uskomatonta, väreet kulkivat selkääni pitkin, suljin silmäni ja nautin. Lopulta olin alasti ja Hans riisui omat vaatteensa myös. Menimme polvillemme sängyn päälle, vastakkain, ihan kiinni toisiimme. Hans suuteli minua. Sävähdin, sekin oli ihan uutta, mutta halusin sitä heti lisää. Vastasin lopulta suukkoihin, sitten laskin leukani Hansin olkapäälle, kiersin kädet hänen ympärilleen ja hyväilin hiljalleen hänen selkäänsä. Hans teki samoin minulle. Olimme silmät kiinni, tunsin Hansin kovan kalun vatsaani vasten, kuten hänkin varmaan tunsi minun.

Yhtäkkiä ovi avautui, ja joku tuli sisään. Se oli stuertti, nuori poika, olisiko ollut jotain 15-vuotias. Hän oli melko pitkä ja komean näköinen, sen ehdin tajuta. Hän oli aika yllättyneen näköinen, tuijotti hetken meitä ja laski sitten muutaman pyyhkeen toisen vuoteen päälle. Niitä hän oli kait tuomassa. Sitten hän katsoi meitä hetken aikaa hymyillen, lähti pois ja sulki oven. Olimme Hansin kanssa myöskin hyvin yllättyneitä ja minä ainakin aika paniikissa. Katsoimme toisiamme pitkään ja purskahdimme hervottomaan nauruun sitten. Aloimme jutella tapahtuneesta, ja paniikki alkoi jo häipyä, kun noin viiden minuutin kuluttua ovi avautui uudelleen ja sama poika tuli sisään, sulki oven ja lukitsi sen avaimillaan.

Hän alkoi puhua meille huonolla englannilla ja sanoi että hän haluaisi tulla mukaan meidän touhuihimme ja haluaisi rakastella kanssamme. Kysyin häneltä kuinka vanha hän oli ja mistä hän on kotoisin. Hän vastasi olevansa 16-vuotias, italialainen, ja hänen nimensä oli Valerio. Hän sanoi, että hänen työvuoronsa tältä yöltä oli ohi ja hän haluaisi nauttia seurastamme koko yön. Saman tien hän alkoi riisua vaatteitaan pois. Ensin T-paita, sitten kengät, lopulta housut ja alkkarit.

Siinä hän sitten seisoi alastomana keskellä hytin lattiaa, superseksikäs, niin kuin vain 16-vuotias voi olla. Mustat hiukset, hyvin tummat silmät, atleettinen vartalo ja melkein karvaton iho. Hän oli vähän hämillään, mutta selvästi täynnä halua tehdä mielettömiä asioita kanssamme.

Hans ja minä katsoimme toisiimme, tartuimme Valerion käsiin ja vedimme hänet keskellemme, selälleen makaamaan. Aloimme hyväillä häntä, minä käsilläni ja Hans kielellään. Katsoin mallia ja tein samalla tavalla, nuolin hänen tummia kovia nännejään, suukotin niitä ja etenin hänen napaansa kohti. Sitten Hans alkoi nuolla hänen pallejaan sekä jäykkää kulliaan ja samaan aikaan minä nuolin hänen jalkapohjiaan ja varpaitaan, yksi kerrallaan. Se oli kiihottava kokemus. Kun Hans imi hänen kulliaan, hän kiemurteli jalkojaan ja varpaitaan, mikä teki nuolemisen vaikeammaksi ja kiihottavammaksi.

Sen jälkeen jokainen alkoi runkata omaa kaluaan ensin omin käsin ja sitten vasten toisten ihoa. Painauduin vasten Valeriota ja aloin työnnellä kulliani hänen napaansa. En kestänyt enempää, vaan laukesin ja täytin hänen napansa paksulla kuumalla spermalla, joka alkoi valua alas hänen vatsalleen. Samalla hetkellä Valeriokin laukesi ja ruiskutti spermansa palleilleni. Samalla tunsin kuinka Hansin kuuma sperma ryöppysi selälleni. Hetken kuluttua Hans alkoi imeä uudelleen Valerion kullia ja minä otin kiinni hänen toisesta jalastaan ja aloin hieroa terskaani hänen varpaitaan vasten. Valerio auttoi minua pyörittelemällä pitkiä varpaitaan sen ympäri. Aika pian laukesin uudelleen ja paksu spermani valui pitkin Valerion jalkapohjaa ja varpaita. Hans halusi myöskin kokeilla tuollaista, mutta Valerio ei halunnut enää samaa. Hän makasi selällään sängyllä, nosti jalkojaan, levitti niitä ja pyysi minua työntymään sisäänsä. Olin yllättynyt ja mietin vähän aikaa, mutta toisaalta olin vieläkin ihan kiihottunut. Katsoin hänen peppuaan, palleja, napaa kohti sojottavaa jäykkää kullia enkä voinut enää ajatella mitään muuta kuin suostua hänen pyyntöönsä.

Ohjasin kullini, joka oli kovempi kuin koskaan ennen, hänen reiälleen, painoin sitä hitaasti syvemmälle ja syvemmälle. Hänen koko kehonsa värisi ja hän voihki hiljaa lipoen huuliaan kielellään. Painoin kulliani syvälle hänen sisäänsä, vedin sen välillä kokonaan ulos, nopeasti, tunsin ihan mieletöntä nautintoa. Samaan aikaan Hans työnsi kullinsa Valerion suuhun ja hän alkoi imeä sitä. Huippuhetkeni tuli hitaasti, tosi hitaasti, mutta sitten yhtäkkiä niin nopeasti etten kyennyt hallitsemaan itseäni, vaan laukesin rajusti Valerion sisään.

Sitten Valerio teki saman Hansille. Lepäsimme jonkin aikaa, kunnes Valerio nousi seisaalleen ja Hans meni hänen taakseen ja työntyi hänen sisäänsä. He seisoivat siinä paikallaan, Hansin kulli syvällä Valerion sisällä. Valerio ilmiselvästi nautti siitä ja alkoi runkata kulliaan omalla kädellään. Hänen vartalonsa kaartui taaksepäin ja näytti kuin hänen napansa pullahtaisi ihosta irti, niin kireällä iho oli. Juuri kun Hans ja Valerio olivat saavuttamaisillaan huipun, vedin hitaasti kynnelläni pitkin Valerion vatsaa ja hän voihki nautinnosta. Silloin Hans laukesi hänen sisäänsä ja samalla hetkellä hän itse ruiskutti spermansa päälleni. Minä runkkasin kiihtyvällä vauhdilla jo aristavaa kulliani ja hetken päästä laukesin hänen vatsalleen, jo neljännen kerran samana yönä.

Hans meni lepäämään toiselle sängylle, minä jäin Valerion kanssa toiselle. Hän makasi selällään ja minä asetuin kyljelleni hänen viereensä ja kiersin käteni hänen ympärilleen. Siinä maatessamme ajattelin, etten osannut aamulla aavistaakaan miten päivä päättyy. Ujous ja arkuus olivat hävinneet yön aikana ja olin kokenut kaikkea mahdollista kahden pojan kanssa. Hansin kanssa ajattelin pitää yhteyttä, ja olihan matkani vasta alussa. Näihin mietteisiin nukahdin ja heräsimme aamulla kun laiva saapui Hampuriin. Kävimme nopeasti vuorotellen suihkussa ja Valerio kiitti meitä ihanasta yöstä. Jäimme Hansin kanssa kahden. Katsoin häntä silmiin, sitten astuin hänen luokseen ja halasin häntä. "Kiitos", sanoin hiljaa saksaksi. Hans rutisti minua ja naurahti sitten. "Onko kaikki hyvin?", hän kysyi. "On, ihan niin kuin pitääkin!", vastasin hymyillen.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute