Koodi-puhelin
Nöyrä ekakerta...
Joel_84

Tässä voisin kertoo teille ihan tositarinan mun ekasta kokeilusta jätkän kanssa, joka ei todellakaan ollut mikään paras mahdollinen....no oli turruttava matikantunti oli juuri loppunut ja mä suuntasin matkani pukukopeille, sillä seuraavaksi oli lukiomme salibandyjoukkueen karsinnat. Kello oli jo neljä ja useimmat oli jo lähteneet himaan, mutta mun oli odotettava vielä tunti, koska karsinnat alko vasta viideltä.

Mä menin pukkareihin ja istuin ankeelle penkille ja vedin diskmanin repusta. Mä laitoin suomirockin täysille ja laitoin silmät kiinni. Mä hätkähdin kun joku kosketti mua olkapäästä.

- Terve Toni. Venailetko säkin karsintoja? kysy Mika.

Mä laitoin musan veke ja nyökkäsin vastaukseks.

Mikalla on jotain samoi kurssei kun mulla, mutta varsinaisesti me ei tunneta kunnolla. Se on sellanen 180cm pitkä, tosi laiha tumma jätkä. Syötävän hyvännäkönen ja lihaksiakin löytyi ihan kiitettävästi. Mä en ollut ennen tuntenut ketään jätkää kohtaan mitään, mutta Mikassa oli jotain kiihottavaa. Se katseli mua tummanruskeilla silmillä ja hymyili.

- No hyvä. Mä kun luulin jo että mun täytyy venailla täällä ihan yksin kokonainen tunti. Se sano.

- Nii. mä vastasin

Se istu mun viereen ja vetäs paidan pois. Mä katoin sen lihaksikasta yläruumista ja tahtomattani mulla alko ottaa eteen.

- Mitä?, se kysy äkkiä, kun tajus mun tuijottavan sitä.

- Ajattelin vaan vaihtaa jo liikka kamat päälle, se jatko

- Joo sori. Mä heitin ja käännyin nolona toiseen suuntaan ja vedin repun peittämään uhkaavasti nousevaa etumusta. Mutta se oli virhe, sillä nyt Mika huomas että mä peittelen jotain. Se käänty toiseen suuntaan ja katto peilin kautta mua silmiin. Mä taas käänsin katseeni maahan ja olin just lähtemässä veke, mutta Mika otti musta kiinni ja suuteli mua. Mä olin heti ihan kybällä messissä ja Mika kävi laittaan oven lukkoon.

Me alettiin heti vetää vaatteit toisiltamme vaatteita ja Mika kaato mut lattialle ja tuli ite päälle. Ku me oltiin jonku aikaa suudeltu niin se nosti mut penkille, polvistu mun eteen ja alko ottaa suihi.

Samassa pukkarin takaovelt kuulu ääntä.

-Vittu sä et lukinnu takaovee, mä huusin, ja samassa huomasin liikan maikan seisovan meidän edessä.

Mä en oo ikinä ollut niin nolona...Mika huomas maikan lähestulkoon samaan aikaan ku mä ja nous ylös ja vetäs repustaan pyyhkeen peittämään jotain 17cm seisovaa kyrpäänsä ja mä vedin vaatteet päälle niin nopeesti ku pystyin. Liikan maikka käveli ulos sanomatta mitään, eikä muuten menty karsintoihin sinä vuonna....

mulle voi lähettää sähköpostii jos on mielipiteit jostain tai jotain: gay_guy@luukku.com

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute