Koodi-puhelin
Pojat
el perro

Parhaat kaverini olivat veljeksiä, joilla oli - mun mielestäni - komea muutaman vuoden vanhempi broidi. Me oltiin tän tapahtuessa nuoria kundeja ja kaikelle avoimia. Laurin ja Hessun kanssa me oltiin kokeiltu kaiken näköistä ja runkkuleikitkin oli tuttuja. Yleensä se oli aika piiloteltua - painimista vaatteet päällä, kovat kalut hankasivat toisiaan vasten, useimmiten kalsarit jäivät märiksi nuorisospermasta.

Olimme poikien perheen mökillä, loppukesän ilta. Olimme saunoneet, grillailleet ja valmiita painumaan pehkuihin. Tomi, poikien veli, vaan yllätti meidät parin kaverinsa kanssa. Olivat olleet paikallisella tanssilavalla, mutta siellä ei kuulemma ollut mitään liian kiinnostavaa. Mulle nämä kundit olivat jonkinmoisia esikuvia - kiinteitä, karvaisia, hauskoja ja suosittuja kavereita.

Porukan nuorimmainen, Lauri, oli painunut makkariin kun me muut suunnattiin uudestaan saunomaan. Tomi oli ehdottanut, että kaikki uimaan... Muiden vielä uidessa Tomi ja mä ehdittiin jo lämmittelemään saunaan. Istuimme siinä lauteilla ja Tomin heitettyä löylyä, hän kyykistyi vähän, levitti polviaan ja tönäisi mua toistuvasti. Sähköistä, mulla kalu sykähteli tiuhaan tahtiin ja taisin ihan luonnostani painaa reittäni Tomia kohti.

- Ei olla muuten nähtykään vähään aikaan. Ette oo vielä poikien kanssa käyneet kylillä, Tomi virkkoi.

- Silloin tällöin, aika kuluu hyvin keskenäänkin.

- Pojatkin jää tänne yöks, toivottavasti et paa pahakses. Mut kyllähän tonne partsalle me kaikki neljä mahutaan...

Ja samalla Tomi painoi polvensa mun jalkaa vasten ja tönäisi olkapäähän. Mun oli pakko vetää handu uikkareiden eteen, muuten koko totuus olis paljastunu. Ja sit yht'äkkiä Tomi meni pesulle, heitti uikkarit sivuun ja paljasti mulle kaiken. Sillä ihan selvästi kalu oli puolistondiksessa, mut aika ujostelematta se pesas ja veti pyyhkeen uumalleen.

- Meet sä vielä järveen? Mä painun patjalle, just nyt.

Ja niin se hävis saunasta. Hessu ja ne kaks Tomin kaveria ilmesty ovelle ja ihmetteli, mihin Tomi oli jo painunu. Hessukin päätti painua punkkaan ja mä jäin vielä lauteille - kun en kehdannut paljastaa stondistani.

Pojat sen sijaan heittivät uikkarit sivuun ja siinä mun katsellessani saippuoivat itseään ja putsasivat kalunsakin, molemmilla oli aika komeet ja roikkuvat vehkeet...

Mä painuin viimeiseks parvelle ja mulle oli jätetty paikka Tomin ja poikien väliin. En ehtinyt montaakaan minuuttia maata siinä, kun, ilmeisesti, Tomin käsi lennähti mun takapuolelle. Hetken kuluttua käsi vajos vähän alemmas melkein reisien väliin ja melkein perään Tomi käänty osittain kyljelleen.

Sen kalu painu mun kylkeen ja eittämättä se oli aika kovana. Käännyin kyljelleni vieraan käden käskystä ja niinpä Tomin kalu puski suoraan reisieni väliin. Sillä ei ollut alkkareita...

Mun sydän hakkas toistasataa ja nyt taisi olla painileikit hyvin lähellä. Mut herääköhän noi kaverit tos vieressä. Tomi veti mun alkkarit toisella kädellään alas polviin ja tunsin et seuraavaks sen syljellä kostutettu muna hinkkas mun pakaroitteni väliin.

Mun oma pikkuveljeni oli ihan kovana ja luulin, et laukeisin siihen paikkaan. Tomi kuiskas korvaani, et oo ihan lunki vaan, tää on ihan kivaa hommaa. Ja sit se löysi sen! Tomin kalu alkoi tunkeutua mun peppureikään itsevarmoin pikkutyönnöin - luulin! halkeavani. Ei nimittäin ollut ihan pikkukalu.

Ja mitä helkkaria... Make nousi ylöspäin ja sen kivikova 19-senttinen kalu tunki suutani kohti. Lähes välittömästi suuni täyttyi paksusta, makeahkosta liisterimäisestä spermasta - maku, jota en ennen ollut kokenut. Ja Tomi tyhjensi kiltisti pumpaten pallinsa perääni.

Menetin neitsyyteni ja sain - hei hei - kolme uutta pelikaveria.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute