Koodi-puhelin
Vanhempi mies
Poika23

Olin 23-vuotias opiskelija ja olin jättänyt muutaman viestin erääseen netti-deittipalstalle, mies hakee miestä: kokematon btm hakee toppia, ensikertalainen hakee opettajaa. Sain muutamia mielenkiintoisia vastauksia, mutta vain eräs sai minut todella ajattelemaan kokeilua. Kyseessä oli n. 45-vuotias homomies, isompikokoinen kuin minä ja varmasti paljon kokeneempi. Lähettelimme useita meilejä toisillemme ennekuin uskaltauduin tapaamaan häntä. Sanoin etukäteen että olen valmis runkkaamaan ja ottamaan häneltä suihin, en muuta. Hän sanoi, että toimitaan aivan minun ehdoillani.

Tapasimme sovitussa osoitteessa Helsingin keskustassa ruokatunnin aikoihin. Hän seisoi oven edessä kun tulin paikalle. Markku, kysyin johon hän vastasi, joo.. sinä olet varmaan Jan? Muutamien sanojen jälkeen menimme sisään taloon ja hissillä ylös ja huoneistoon sisään. Asunto oli siisti ja tilava, kaveri oli selvästikin hyvätuloinen.

Sitten Markku halusi minun riisuutuvan ja alkoi itsekin tehdä sitä. Minulla seisoi jo ajatuksesta mitä tuleman piti. Katselin kun kaveri otti paitansa pois ja alta paljastui melkoisen miehekäs hieman iso maha ja kohtuudella karvoja. Markku oli n. 183/90 kun minä olin 177/71. Hänellä oli mustat alushousut, joiden alta paljastui karvainen jalkoväli ja kohtuullisen ison näköinen veltto kalu. Itselläni oli vain 15 cm kalu eli tämä oli selvästi isompi. Hän katsoi minua ja kehui kroppaani, joka olikin melkoisen hyvä vaikkakin hoikka. Hän tuli lähemmäksi kun poistin alushousujani ja katsoi peppuani. Pakarani olivat sopivan pyöreät ja kiinteät ja hän katsoi niitä hyväksyvästi. Hän taisi jo ajatella nussivansa minua.

Hän pyysi minua tulemaan kanssansa suihkuun pesulle. Hän käänsi minut selkä häneen päin ja painoi varustuksensa peppuani vasten. Samalla hän pesi minua joka puolelta ja kaluani oli aivan kivikova. Samalla tunsin kuinka hänen kalunsa hieman sykki pakaroitani vasten. Otimme pyyhkeet ja menimme makuuhuoneeseen. Hän istui sängyn reunalle ja näytti minulle puolijäykkää kaluansa. No, otapa se käteesi ja maista sitä! Tulin hänen eteensä polvilleen ja tartuin varovasti hänen melko komeaan kaluunsa. Runkkasin sitä kevyesti ja se selvästi reagoi nykimällä ylöspäin. Terska alkoi näkyä esinahan alta yhä enemmän kunnes kalu oli aivan pystyssä ja terska punotti muhkeana. Kyrpä oli varmasti jotain 18 cm ellei isompikin. Hän käski minun maistaa sitä.

Kysyin onko hänellä kortsuja, sillä en halunnut ottaa kyrpää suuhun ilman suojausta. Hän sanoi ettei ole mitään vaaraa, mutta kurkotti yöpöydän laatikosta kortsupaketin ja antoi minulle yhden. Avasin sen ja rullasin kumin hänen jäykän kalunsa päälle. Sitten katsoin häntä ja hän nyökkäsi. Avasin hieman suutani ja otin terskan suuhuni. Se maistui kumilta, mutta samalla tuntui kiihottavalta ottaa sykkivä kalu suuhun. Liikuttelin päätäni hitaasti ja runkkasin vartta samaan aikaan. Markku alkoi huokailla. Oma kaluni sykki ja vuoti kiimanesteettä vuolaasti. Jonkin aikaa imin häntä, kunnes hän sanoi että haluaisi hieman hyväillä peppuani. Suostuin, vaikka pelkäsin mihin se johtaisi, olin jo melkoisessa kiimassa.

Kävin mahalleni sängylle ja hän tuli istumaan jalkojeni päälle. Hänen isot kätensä tarttuivat pakaroihini ja levittivät niitä. Kohta tunsin hänen pursottavan jotain ainetta peppuvakooni, se oli liukastetta. Hän työnsi hitaasti yhtä sormeaan reikääni, joka antoi helposti periksi ollakseen neitsyt. Olinhan kyllä työnnellyt sinne kynttilöitä yms. Kohta hän työnsi kaksi sormea ja liikutteli niitä edes takasin. Miltä tuntuu, hän kysyi. Ihan OK vastasin ja hän jatkoi työskentelyään. Sitten hän lopetti ja tuli makaamaan päälleni. Hänen jäykkä kalunsa oli hyvin rasvatussa peppuvaossani, jossa hän veteli sitä edestakaisin. En voinut vastustaa enää kiusausta vaan sanoin: Haluatko nussia minua? Ilman muuta, hän vastasi ja nousi pois päältäni. Hän asetti lantioni alle tyynyt, jolloin peppuni oli koholla. Katsoin taakseni ja näin tämän miehen jalkojeni välissä levittelemässä pakaroitani kyrpä aivan pystyssä. Sitten hän tuli lähemmäs ja asetti kalunsa aukolleni. Toisella kädellä hän ohjasi terskaansa ja toisella levitti pakaraani. Tunsin kuinka paine kasvoi reiälläni kun miehen kalu painoi sitä vasten.

Yhtäkkiä paine helpotti ja tunne muuttui pieneksi kivuksi, kun terska painui sisään. Kaveri lopetti hetkeksi ja vaihtoi asentoa. Pyysin häntä olemaan varovainen. Sitten tunsin hänen painavan kaluaan syvemmälle pikkuhiljaa, kunnes tunsin hänen nivusensa tiukasti pakaroitani vasten. Kalun tunne sisälläni oli omituinen. Toisaalta inhottavan kova, mutta toisaalta hyvä. Hän alkoi vetää kyrpäänsä pois minusta ja työnsi sen takaisin eli hän nussi minua. Fyysisesti ei hyvän tuntuista, mutta psyykkisesti mielettömän kiihottavaa. Hän huohotti ja tunsin kalun liikkuva sisälläni. Hän kehui persettäni ja kiihdytti tahtia. Nyt alkoi kipu lisääntyä, mutta ei liikaa. Mies ähki ja antoi kalunsa soutaa reiässäni kovalla vauhdilla. Sitten hän karjaisi ja laukesi pepussani lennättäen lastinsa tukevasti kortsuun. Hän nytkytteli vielä hetken, kunnes rentoutui ja lysähti päälleni.

Sitten hän kierähti pois ja katsoin hänen kaluaan. Jo hieman veltostuneen kalun päällä oli kumi täynnä vaaleaa spermaa. Se näytti kiihottavalta. Mies kiitti minua ja sanoi että mulla on tosi hyvä perse ja tiukka reikä. Alkoi pikkuhiljaa tulla melkoinen henkinen krapula ja huoramainen olo. Mitä tuli tehtyä. Mies kysyi haluanko lähiaikoina toisen kierroksen. Lupasin miettiä asiaa ja laittaa meiliä tulemaan. Peseydyin ja lähdin jättäen miehen alastomana asuntoon.

Suostuinko toiseen kierrokseen? Suostuin! Moraalinen krapula meni nopeasti ohi ja kiihottuminen voitti.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute