Koodi-puhelin
Fantasia
xboy

Olen kohta 18-vuotias boy. Olen jo pitkään haaveillut kiimasista puuhista isokaluisten vähän vanhempien miesten kanssa. Itessäni seksikkäimpänä nään mun pyöreen kiinteen pepun jota mä oon usein hyväilly päältä ja sisältä sormella ja joillakin esineillä. Usein oon saanu ihan mielettömän orkun, kun on pepussa ollu jotain ja samalla oon hieronu kulliani rasvalla. Välillä otan esineen ulos ja se tuoksuu pepulle vähän ja mä haistelen sitä, se kiihottaa mua ihan hirveesti.

Mun fantasia on, että sinä, komee lihaksikas mies otat mut kunnolla ja hellästi. Imet mun pebaa takaa, saaden mut perusteellisesti kiimaan, samalla kun hierot edestä. Mä haluun imee sun sitä vähän ja saada sen sitten rasvattuna sisääni nelinkontin odottaen. Nostat mut ylös ja nait mua seinää vasten. Rynkytät kovaa peppuani pakaroita puristellen. Sitten vaihdat asentoa. Otat mun jalat harteilles ja nait mun tuoksuvaa poikapimppiä koko ajan nopeemmin.

Saat mut laukeamaan pian samalla kun tunnen sun hetken koittavan. Nuolet mua joka puolelta samalla, kun laukeat peppuuni vavahdellen. Sun lihakset tihkuu hikeä. Otat kullis pois kosteesta pepustani ja suutelet mun pakaroita.Mennään yhessä suihkuun ja huomaat, että mun peppu on jättäny suhun vähän mun omistavan peppuni väriä, jonka mä pesen hellästi pois. Suihkun jälkeen jaketaan, koska en saa susta tarpeeks.

xboyx@hotmail.com

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute