Koodi-puhelin
Tiukat nahkafarkut
Gebardi

Oltiin kaveriporukan kanssa laivaristeilyllä vuoden alkupuolella. Tähän asti oli pystynyt pitämään salaiset intohimoni piilossa, mutta laivalla se sitten tapahtui.

Eemeli pari vuotta mua nuorempi eli 19v oli laivan discossa tyttöporukassa. Jostain joku niistä tytöistä tuli hakeen mut tanssimaan ja mä lähdin. Katseeni kiinnityi todella söpöön ja näyttävään Eemeliin. Pituutta reilut 180 ja painoa alle 70 kiloa. Siis laiha, mutta treenatun näkönen kaveri. Eemelillä oli päällään tiukahkot nahkafarkut ja valkoinen t-paita.

Huomasin että Eemeli tarkkaili mua kokoajan. Jonkun ajan kuluttua lähdin baaritiskille tilaamaan juotavaa. Tunsin käden puristavan takapuoltani ja yllättäen siinä oli Eemeli, joka kysyi kiinnostaisko lähtee käymään sen hytissä. Siellä olis jotain hyvää juotavaa.

Lähdettiin kohti hyttiä. Hississä Eemeli tarttui mun farkkujen kohonneeseen etumukseen ja sanoi että nyt varmaan pitäs purkaa paineet. Loppumatka juostiin hyttiin.

Hytissä alettiin suoraan suutelemaan kiihkeästi. Olin aivan kiimoissa ja halusin hieroa Eemelin tiukkaa nahkafarkkupersettä. Eemeli aukaisi mun farkut ja otti kyrvän esille. Mä käänsin Eemelin seinäävasten ja laitoin käteni sen farkkuihin ja runkkasin sitä takaapäin.Samalla oma kullini hieroutui Eemelin nahkafarkkujen välissä. Avasin Eemelin farkut otin kullin esiin ja aloin sairaan hitaasti nuolemaan ja imemään sitä. Kauan ei mennyt siihen kun Eemeli laukes mun naamalle. Mä aloin nussiin sitä suuhun ja laukesin välittömästi. Se nieli lähes kaiken sperman.

Halusin välittömästi jatkaa Eemelin nussimista perseeseen. Vähän rasvaa anukseen ja aloitin rauhallisesti koko ajan kiihdyttäen tahtia, jolloin myös Eemeli huuto koveni.

Laivareissu oli uskomaton. Sen jälkeen on pidetty yhteyttä ja kerran nähtykin. Odotan seuraavaa kertaa jo kiimaisena.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute