Koodi-puhelin
My name is Bond, James Bond
Niko

Istuin lämpimässä kesäkuisessa paisteessa terassilla, join kolaa, kun ikä ei muuhunkaan riittänyt. Katselin röyhkeästi ohimeneviä namuperseitä, mittailin heidän lihaksiaan, tuijotin edestä ja takaa. Olinhan kaupungissa jossa kukaan ei minua tunne.

Sivusilmällä huomasin viereisessä pöydässä istuvan vanhemman herrasmiehen. Hän tuijotti minua häpeilemättä ja samalla hieroi etumustaan, lipoi huuliaan ja mittasi varttani katseellaan. Mies ei ollut onneksi mikään likainen namusetä, joka ei saa kyrpäänsä tungettua kenenkään muun kuin naiviin lukiolaisen suuhun, vaan pikemminkin Sean Connery -tyylinen, lihaksikas ja komea raavas mies, joka saisi kenet tahansa kaadettua sänkyynsä. Hänen täytyi olla minun ikäisenä aivan upea, sillä vieläkin, varmaan reilusti yli viisikymppisenä näytti niin seksikkäältä, että käteni tärisivät tupakoidessa, ja sydämeni hakkasi normaalia lujempaa.

Mies jatkoi silmäilyään. Minua alkoi tuntikausien perseenpuudutus väsyttämään, ja vihjailevasti suuntasinkin vessaan. Ajattelin ettei minulla ollut mitään menetettävää, ja olinkin haaveillut kuuman, vanhemman miehen otteesta.

Aukaisin shortsini, otin puolikovan kalun ulos, virtsasin. Noin parin minuutin päästä Sean Conneryni käveli narisevia rappusia alas miestenhuoneeseen. Hän valitsi noin viidestätoista pisuaarista viereiseni, ja katsoi minua virnuillen. Hän aukaisi housunsa, veti melkein väkisin aivan tajuttoman ison, suonikkaan ja ympärileikatun kyrvän käteensä ja alkoi hyväillä sitä. Jäin suu auki tuijottamaan sitä. Hän hieroi sitä pitkillä, paksuilla ja miehekkäillä sormillansa, hymyili ja yhtäkkiä tempaisi melansa yhtä nopeaa takaisin housuihinsa, kuin oli sen sieltä ottanut. Mies kohotti kättään. Tulkitsin sen kättely-yritykseksi. Hän puristi omaa kättäni isolla, mutta pehmeällä tuntuvalla kädellänsä, hymyili hampaat näkyen, ja kysyi skotlantilaisella aksentilla haluaisinko tulla hänen hotellihuoneeseensa maistelemaan viskiä. En saanut sanaakaan suustani, mutta onnistuin kuitenkin nyökkäämään.

Huone oli upea, ylimmässä kerroksessa, omalla saunalla ja porealtaalla. Hän kaatoi minulla lasin viskiä ja istahti nahkaiselle nojatuolille ja käski minun tulla lähemmäs. Hän tunnusteli isoilla käsillään boksereitteni sisältöä, samalla kuitenkin puristellessa aika kovakouraisesti persettäni. "Good arse", hän sanoi ja puristi molemmilla käsillänsä pakaroitani. Mies kehotti minua riisumaan kokonaan, ja tein työtä käskettyä. Hän virnuillen ihaili ja mittaili 17-kesäistä kiinteyttäni ja pyöritteli pallejani kämmenissään. Istuin hänen syliinsä, ja suutelin kiimaisesti miehen kanssa. Siirryin imemään hänen korvalehtiään, ja hän samalla hieroi persettäni, läimäyttikin pari kertaa. Hän otti päästäni kiinni, ja siirsi minut polvilleen hänen eteensä. Vedin vyön pois ja revin housut alas, ja hämmästykseni huomasin, ettei hänellä edes ollut alushousuja. Kokeilen kädelläni mielettömän mehukkaalta näyttävää isoa terskaa hänen samalla nauttiessa. Vedin pari kertaa koko miehuuden edestakaisin kädessäni, kokeilin palleja. Siirryin lähemmäs tuota jumalaista kyrpää, ja nuolaisin sen mehukasta vartta. Sen jälkeen keskityin imemään vain ja ainoastaan mansikanmakuista- ja muotoista, käsittämättömän isoa terskaa. Yhtäkkiä huomasin vahvat kädet takaraivossani, jotka viittoivat minua jatkamaan edestakaista imuliikettä. Koko skottipenis ei suinkaan mahtunut suuhuni, vaikka olinkin suuseksiläksyni tunnollisesti tehnyt. Pian mies kuitenkin käski minua lopettamaan.

Hän nosti minut vahvoilla käsivarsilla syliinsä, ja asetteli minun täydessä valmiustilassa olevan teinikyrpäni hänen lihatankoaan vasten. Peppuni hän viittoi ylöspäin. Hän hieroi takamustani pehmeillä liikkeillä, kokeili hellin vedoin anustani ja välillä läimäytti todella lujaa. Välillä hän vain keskittyi hakkaamaan takapuoltani, mikä kieltämättä tuntui mahtavalta. Hän kokeili tiukkaa persettäni sormella sitä hikisen vakoni suulla pyöritellen, ja työnsi sormen sisään. Hän kokeili maisemaa, ja kiihdytti sormensa vauhtia. Hän työnsi sen jälkeen kaksi sormea seuraksi, mikä sattui jonkun verran hänen sormiensa koko huomioonottaen. Sen jälkeen hän nousi seisomaan, asetteli minut lemmestä hikiselle nahkatuolille selälleni, hieroi anustani sisältä ja ulkoa jollakin nesteellä samanaikaisesti kuin veteli kyrpääni edestakaisin. Hän ei aloittanut naintia mitenkään hellävaraisesti, työnsi vain jumalattoman paksun ja pitkän mulkkunsa teinipyllyyni. Hän nosti molemmat sääreni omiin käsiinsä, ja puristaen piteli niitä ylhäällä. Anelin armoa, perseeni tuntui ratkeavan liitoksistaan, mutta hän sanoi, että minun tulisi vain olla kärsivällinen, kohta se alkaisi tuntua upealta. Pian se alkoikin tuntua jännällä tavalla hyvältä. Heti nautinnonsekaisen ähkimisen huomattuaan, hän käski minun mennä mahallani lattialle. Tottelin käskystä. Hän sujautti kyrpänsä sukkelaa takaisin perseeseeni, jatkoi taidokasta panoaan, ja samalla alkoi kopeloimaan isolla kädellänsä minua. Hän puristeli pallejani, kokeili nännejäni, alavatsaani ja vihdoin hänen kätensä löysi kauniin kullini. Samalla kun hän pumppasi vakooni laatutavaraa, hän hieroi arkaa mulkkuani ja veteli kiihtyvällä aggressiivisuudelle esinahkaani edestakaisin. Tunne oli mahtava, ja en kovin kauaa kestänyt. Samoihin aikoihin tunsin suolessani epäsäännöllisen tahdin, ja karjaisun aikoihin havaitsin sen täyttyvän kuumalla, skotlantilaisella spermalla. Olimme hetken sylikkäin, ja nautimme orgastisesta olostamme.

Vaihdoimme puhelinnumeroita ja osoitteita, ja lupasin näyttää Helsinkiä hänelle seuraavana päivänä. Hän kertoi minun olevan milloin tahansa tervetullut käymään luonaan Edinburghissa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute